- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
kuzum benim ben seni cok iyi anliyorum Rabbim yardimcin olsun bir an once bitsin gitsin insallah. Babam erkek haliyle o tas sancısına dayanamazdi adam su torbalariyla gezerdi. Ufak bi operasyonla kurtuldu şükür ama tabi sen bide hamilesin su an icin .yerinden oynayınca agri yapiyor galiba?çünkü bazen gecer bazen nüksederdi babamda. Doktorun sana tavsiyesi oldu mu agri kesici alabiliyo musunGünaydın kızlar
Ben de bu taş sancısından mahvolmuş durumdayım
7mm taş nasıl düşer ki
Nefesim kesiliyor sancıdan
Canım elbiseye ayrı pijamana ayrı bayıldımEki Görüntüle 2238726 Eki Görüntüle 2238727 Kızlar bu ikisinide siparis verdim. Kırmızı picamayi hastaneden cikarkende elbise giyecem ve sonrası malum kilolar lohusa terligidesipraisverdim onu evde suslicem tacimla beraber paylaşırım. Geriye hasta bezi kaldı onu da eşim le beraber eczaneden alac az. Ve son dokunuslar martta yeni leri çıksın öyle kaç parça elbisede aldık mi artık bebek deterjaniyla yıkayıp utulicem.
Evet artık iki paşa olacak oda şart. Ben liste yapmıştım. listeye uyuyorum hem ne gereksiz birseyde almak istemiyorum. Fazlada göz yorucu ve israf .elbisede hastaneden çıktıktan sonra. Kimsenin picamayla dışarda görmesini istemem mahremiyiettir. Melekler var etrafımızda ondan .Malum sonrasında var ilk bahar ve artık kışliklarimizi atıyoruz .Bir dahaki seneye kilo vermek dileğiyle inşallahGünaydın.. :) Kolaylamışsın canım, pek birşey kalmamış. Güle güle giy inşaallah, hastane çıkışı elbiseni, terliğini bile düşünmüşsün valla. :)
Oda hazırlayacaksınız sanırım. Dolap da büyük ve kullanışlıymış, rahat kullanırsınız.
Aman canım kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım.. Allah'ın izniyle bebişler büyüdü, en en en kötü ihtimal şuan bile doğum yapsak en fazla küvezde kalırlar.Kızlar dün ne kadar etkilendiysem kasılmalardan çok kötü rüya gördüm bebeğimi kaybediyomuşum hiç hareket etmiyormuş, nasıl ağlıyorum , sonra hareket ediyo nasıl seviniyorum o ara bacağıma kramp girmiş onun ağrısına uyandım
Ayyy o ezicem hissini bir türlü kafamdan atamıyorum. Dediğin gibi imkansız ama kabullenemiyorum. Sürekli bebişle konuşuyorum zaten.Yok kız ezmezsin ama insan psikolojik öyle hissediyor bende yaşadım. Yan dururken ama yatıyordum birşeycik olmadı ezilme gibi birşey olması imkansız
Picamayi giyerken açık olacak tabi eşim ve ben bide kardeşim. Saçımı duzlestirecem doğum öncesi. Doğum yaptıktan sonra düş alıp sadece vucuden. Ve makyajını yapıp hafif .Fotoğraf cektirecez tacimla. Sonrasında yazmam var oda uğur böcekli hastane çıkışımızla aynı renkte kırmızı beyaz. Olacak onu takacam. İlk. Dogumumda yapamadığımı bir aksilik çıkmazsa inşallah bunda yapmak nasip olur. Baya içimde kalmıştı. Tavsiye ederim ilk bebeği olanlara çünkü kimse öyle birşey demedi .belki deseydi derdim aman hele bir dogurim derdim belkide normal ve sade geçsin istemiyorum .tatlımı lokumumu kemdim yapıp hastaneye getirilmesini isti cem eşime kahve makinesi. Gelenlere kahve yanında lokum ikram edilsin istiyorum. Kendime ayrı çorba yaptirip sıcak çorba boğazımdan geçsin. Ben bunların hicbirtanesini yapamadım ikinci bir şansım var onuda es geçmek istemiyorum. Ama kaza bela olmazsa Allah nasip ederse tabi yapacam. İnşallahCanım elbiseye ayrı pijamana ayrı bayıldım
Güle güle sağlıklı günlerde giy ❤
Tesettürlüsün sanırsam,doğumda baş örtüsü olarak ne kullanmayı düşünüyorsun
Yaa aynı kesinlikle bende özür diliyorum okşuyorum karnımı falanAman canım kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalım.. Allah'ın izniyle bebişler büyüdü, en en en kötü ihtimal şuan bile doğum yapsak en fazla küvezde kalırlar.
İnşaallah hepimiz vaktinde, sağ Salim kucağımıza alırız..
Stres de erken doğumu tetikliyor. Teselli olalım birbirimize.
begonyas 'dan bir haber alabilseydik; kendisi de bebek de iyidir inşaallah..
Ayyy o ezicem hissini bir türlü kafamdan atamıyorum. Dediğin gibi imkansız ama kabullenemiyorum. Sürekli bebişle konuşuyorum zaten.Unutup eğildiğimde, ters bir hareket yaptığımda, sağa döndüğümde filan, özür diliyorum ezdim yine seni oğlum diye..
Psikolojik canım bende rüyamda doğuma gidiyorum başlamış ama şancı yok ve erken saçma sapan bilinç altı. O kramplar beni iki gün sakat gibi yürümeye mahkum bırakıyordu çok zor esneyince sabah öyle oluyor benimki yürüyemiyorumKızlar dün ne kadar etkilendiysem kasılmalardan çok kötü rüya gördüm bebeğimi kaybediyomuşum hiç hareket etmiyormuş, nasıl ağlıyorum , sonra hareket ediyo nasıl seviniyorum o ara bacağıma kramp girmiş onun ağrısına uyandım
Merhaba cnm ben 31 +1 im benimde 10 gündür kasılmam var ama henüz sivrilme yok dün akşam saat 8 den 12 ye kadar 10 defa kasılmam oldu nerdeyse saydım,salı benimde kontrolüm var arkadaslar magnezyum eksikliğinden olabilir dıolar bu gecede bacağıma kramp girdi tedirginim bende
Uykumun en güzel yeri alarmla bölünüyor canımGünaydın canım erkencisin :)
Günaydın, bizim burası biraz serin ama güneşli.. Aman dikkat et canım biran önce iyileşmeye bak.. o bel sırt ağrısı mahvetti hepimizi..
Günaydıınnn canım, pazar kahvaltısı gibisi yok valla.. :)
Günaydın kuzum, İstanbul tarafındasın sanırım. :) O kadar yağıyor yine şükret. Bizde o da yok. En son kar yağalı Konya'da 1.5 ay oldu sanırım. Ağaçlar tomurcuklanmaya başladı valla..
Canım merhaba, haftalarımız aynı sanırım. sat 27 haziran. Benimde iri bebek ama erken doğum riskinden bahsetmedi doktor. Sadece sezeryan olacak gibi.
Kasılma nasıl oluyor biz daha çözemedik. Çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için acemiyiz. Ama ara ara sancılar, bebeğin biryere toplanıp karın sertleşmesi, Rahime baskı gibi durumlar hepimizde var.
Günaydın.. :) Kolaylamışsın canım, pek birşey kalmamış. Güle güle giy inşaallah, hastane çıkışı elbiseni, terliğini bile düşünmüşsün valla. :)
Oda hazırlayacaksınız sanırım. Dolap da büyük ve kullanışlıymış, rahat kullanırsınız.
Ne güzel düşünmüşsün canım.Picamayi giyerken açık olacak tabi eşim ve ben bide kardeşim. Saçımı duzlestirecem doğum öncesi. Doğum yaptıktan sonra düş alıp sadece vucuden. Ve makyajını yapıp hafif .Fotoğraf cektirecez tacimla. Sonrasında yazmam var oda uğur böcekli hastane çıkışımızla aynı renkte kırmızı beyaz. Olacak onu takacam. İlk. Dogumumda yapamadığımı bir aksilik çıkmazsa inşallah bunda yapmak nasip olur. Baya içimde kalmıştı. Tavsiye ederim ilk bebeği olanlara çünkü kimse öyle birşey demedi .belki deseydi derdim aman hele bir dogurim derdim belkide normal ve sade geçsin istemiyorum .tatlımı lokumumu kemdim yapıp hastaneye getirilmesini isti cem eşime kahve makinesi. Gelenlere kahve yanında lokum ikram edilsin istiyorum. Kendime ayrı çorba yaptirip sıcak çorba boğazımdan geçsin. Ben bunların hicbirtanesini yapamadım ikinci bir şansım var onuda es geçmek istemiyorum. Ama kaza bela olmazsa Allah nasip ederse tabi yapacam. İnşallah
Yaa aynı kesinlikle bende özür diliyorum okşuyorum karnımı falan
Bazen elimle düzeltiyorum ezilmesin falan diye ayy değişik psikolojiler işte
tek değilmişim sevindim vallaAynı benyanlışlıkla ezdiğimi düşününce hemen özür dilerim oğlum diyorum okşuyorum ezdiğim yeri
Beni. Şal değil .eğer kapalıysan. Az çok dört kenarlı iğne oyalı yazmalar var onu takmayı düşünüyorum şal biraz uğraştırıcı geldi bana o durumda. Kırmızı beyaz dir evde değilim .ama atarım bir ara .kaynanamlardayim kaç gündürNe güzel düşünmüşsün canım.
İnşallah gönlünce uygulayabilirsin.
Toz pembe ve bebek mavisi 2 ayrı pjama aldım.
Bayan hariçi dışardan gelen olursa şal takmayı düşünüyorum bende :)
Zaten hastanede kendi rahatım için mümkün mertebe kimseyi istemiyorum,çoğunlukla açık olurum o yüzden.
Ama yinede fikirlerin hoşuma gitti bende uygularım senden örnek alarak ❤
Şalınıda atsana müsait bir zamanında merak ettim canım
kuzum benim ben seni cok iyi anliyorum Rabbim yardimcin olsun bir an once bitsin gitsin insallah. Babam erkek haliyle o tas sancısına dayanamazdi adam su torbalariyla gezerdi. Ufak bi operasyonla kurtuldu şükür ama tabi sen bide hamilesin su an icin .yerinden oynayınca agri yapiyor galiba?çünkü bazen gecer bazen nüksederdi babamda. Doktorun sana tavsiyesi oldu mu agri kesici alabiliyo musun
Canım pek bilgim yok ama sıcak su torbasını karnına falan koyduğunu yazmışsın bi zararı olmasın ? Doktoruna sordun mu hiç, hamilelikte sıcakla bu kadar temasın iyi olmadığını duydum çünküParoldan başka bir şey alamıyorum maalesef
Şu an taşın biri mesanede ve 7mm
O çok fena sancı yapıyor canım
Ve kanalı tıkadığı için idrara çıkamıyorum o da daha fena sancı yapıyor ve böbreğimin daha çok büyümesine neden oluyor
Sabahtan beri sıcak duşa girdim çıktım, sıcak su torbasıyla oturdum kalktım ama hala aynı bıktım artık
En iyisi yarın nst ye gir, gerçek kasılma ise çıkar zaten ve ona göre hazırlık yaparsın canım.Canim bebek Karin cevresi bayagi ilerde 40 hafta civari 5 gun once kontrolde 3250 gr di. O yuzden yeri de kalmadi yavas yavas. O yuzden erken dogum riski var dedi Dr um
Yaa aynı kesinlikle bende özür diliyorum okşuyorum karnımı falan
Bazen elimle düzeltiyorum ezilmesin falan diye ayy değişik psikolojiler işte
Ne bileyim canım bana şal daha kolay olur gibi geldi.Beni. Şal değil .eğer kapalıysan. Az çok dört kenarlı iğne oyalı yazmalar var onu takmayı düşünüyorum şal biraz uğraştırıcı geldi bana o durumda. Kırmızı beyaz dir evde değilim .ama atarım bir ara .kaynanamlardayim kaç gündür
En iyisi yarın nst ye gir, gerçek kasılma ise çıkar zaten ve ona göre hazırlık yaparsın canım.
belki Doğum kasılması değil de bebek hareketleri ve baskıdır. BiZi de bilgilendir mutlaka..
Dağıldık iyice valla, psikolojim çöktü.
Dün eşimle aldığımız kıyafetleri ölçtük, bebeğin boyu ile karşılaştırdık.
Eşim geliyo gidiyo zaten karnıma müzik kuş sesi yağmur sesi vs dinletip duruyor, eğer bebiş hareket etmiyorsa beğenmedi deyip başka birşey açıyor.
Delirmeden vaktinden bir doğursaydık iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?