tek değilmişim sevindim valla
Bence çok tatlıyız böyle yapanlar olarak
Bugün kraft ta indirim var bebek arabası alamadım bir türlü içime sinen yok begendiklerimde çok pahali deneme sansimda yok ne yapacam bilmiyorum
Canım pek bilgim yok ama sıcak su torbasını karnına falan koyduğunu yazmışsın bi zararı olmasın ? Doktoruna sordun mu hiç, hamilelikte sıcakla bu kadar temasın iyi olmadığını duydum çünkü
Aynı tedirginliği ben de yaşadım canım
Cuma günü doktora sordum bir sakıncası yok dedi
Bir de bu sancı öyle bir şey ki sıcak suyu bacak arasına veya karnına koymayınca hiçbir şekilde rahatlayamıyorsun
Duşu da vajinama ve böbreklerime kasıklarıma tuttum yarım saat
Başka türlü rahatlamam mümkün değil
Dua edin lütfen. Bebeğime bir şey olmadan atlatırım inşallah
Doğrudur kuzum taş sancısı kötü olur hemde şu an daha zorAynı tedirginliği ben de yaşadım canım
Bir de bu sancı öyle bir şey ki sıcak suyu bacak arasına veya karnına koymayınca hiçbir şekilde rahatlayamıyorsun
Ben Kraft pocket aldım canım. Kapanınca cabin size hatta çekme kolu var bavul gibi. Travel sistem. Çok hafif pratik kızım bile rahat sürüyor. Tavsiye ederim.Bugün kraft ta indirim var bebek arabası alamadım bir türlü içime sinen yok begendiklerimde çok pahali deneme sansimda yok ne yapacam bilmiyorum
Gelcek olan kargo var mı dahaSipariş verdiğim oto koltuğunun kılıfı gelmiş çok sevdimbana otokoltuğun o siyah kendi kılıfı sert geliyordu altınada battaniye sermek istemiyordum
Allah yardımcın olsun canım. Eminim çok zordurAynı tedirginliği ben de yaşadım canım
Normalde özele gidiyorum eve yakın tıp fakültesi vardı orayada bi görüneyim istedim. Hamilikte olabilecek bi durummuş idrarde şeket çıkması korkulcak bişey değil yani. Bebege aç karnına şeker yüklemeyi bazı doktorlar öner miyor ki bende istemiyorum şeker yüklrmeyi bebeğime. Bişeyden şüphelendiği bile yok asistan doktor du.Peki neyden şüphelendi de senden idrar tahlili istemişti ? idrar da şekerin karşılığı nedir ?
nasıl yaa şoktayım ne oldu herşey yolunda mı ? haber ver bize neden alındı
Bazı doktorlar karşı tatlım şeker yüklemesine ki bende karsıyım aç karnına direk bebege şeker yüklemek zararlı olcagını düşünüyorum.asistan doktordu yaptır diyen, kendi doktoruma danıstım. Herkesin kendi tercihi tabiki. Zatende önemli bi durum değilmiş boştan yere yaptırmamakla iyi yaptım yaniNiye yaptırmadın ki ben anlamadım doktorlar birşey bilip istiyor idrarda çıkmış üstelik
Ehe tek değilmişim dün marketten çıkana kadar cipslerle bakıştım.. almadım ama
Allah yardımcın olsun canım, hamilelik öncesi bnde taş düşürdüm. Benim ki çok küçük olmasına rağmen çok acı çekmiştim. Seni düşünemiyorum bile.Aynı tedirginliği ben de yaşadım canım
Güle güle kullan canım. Ben henüz almadım ama baktıklarım evet banada sert geldi.Sipariş verdiğim oto koltuğunun kılıfı gelmiş çok sevdimbana otokoltuğun o siyah kendi kılıfı sert geliyordu altınada battaniye sermek istemiyordum
Bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. :)Bazı doktorlar karşı tatlım şeker yüklemesine ki bende karsıyım aç karnına direk bebege şeker yüklemek zararlı olcagını düşünüyorum.asistan doktordu yaptır diyen, kendi doktoruma danıstım. Herkesin kendi tercihi tabiki. Zatende önemli bi durum değilmiş boştan yere yaptırmamakla iyi yaptım yani
Tam tarif ettiğin gibi bir baskı hissediyorum canım 2 gündür bende.
Hafif dizlerimi kırıp eğilmeye kalksam ağırlıktan yapamıyorum.
Biraz araştırdım bu durumu ilk gebeliklerde bebek kanala girdikten 4 hafta sonra falan doğarmış,bebek kendini hazırlıyor yazıyordu nette :)
Tüp grubundan bir arkadaşın 34.haftada kanala girmişti,38-39 hafta civarı doğumu gerçekleşti
Bakalım tespit doğruysa 37-38 hafta civarıda bizim kızın gelmesi gerek
Dagi olanın aynısı aynı renk bende de var eşim almıştı bu aralıkta Türkiyede
Güle güle kullan kuzum
Gecelik 1 tane aldım ben
Teşekkür ederim canımDoğum sancısı kasılma bel ağrısı hissediyordum 1 haftadır meğer kanala girmiş bebiş doktor çatı muayenesinde kafasını yaslamıö hissediyorum dedi
Ssncım var kuzum olmaz mıyanma batma her türlü ağrı mevcut antibiyotik verecek doktorum onu bekliyorum dört gözle
Maşallah canım
Gelcek olan kargo var mı daha
Varsa bizim evden tarafa yolla
Allah yardımcın olsun canım, hamilelik öncesi bnde taş düşürdüm. Benim ki çok küçük olmasına rağmen çok acı çekmiştim. Seni düşünemiyorum bile.Bende hep duşta sıcak suya oturup bol su içiyordum. Hamile olunca farklı bir hap da kullanılmıyor tabi.
Yapacak birşey yok, dayan kuzum sabret..
Güle güle kullan canım. Ben henüz almadım ama baktıklarım evet banada sert geldi.
Bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. :)
Şeker yüklemesi bnde yaptırmadım hiç. Kendimde bir sağlıkçı olarak; sağlıksız ve yanlış buluyorum. Açlık tokluk şekerine baktır sık sık, o yeterli olur canım.
Oy kuzum eğer benim ki de kanala girdiyse ve 4 hafta sonra gelirse erken oluyor bayaa :)) ama sağlıkla gelsin de tek yavrucum. Ya bir de benim dün ufak bir kan geldi. Yarın çalışamaz için doktora gidicem tekrar bir muayene isteyeceğim. Bir tedirginim. Bakalım
Oy kuzum.. sağlıkla gelsinler yavrularımız da tek
begonyas dan hala ses yok değil mi
Bende kac kisiye sordum ayni dedigin gibi hareketsiz diye korkmuslar doguncaya hep uyuyan bebeklermis.bu sabah bile o kadar vurduki uyutmadi beni.buyuk ihtimal bizimkiler az uyuyacak.Bende yandım o zamandün bi arkadaşımla konuşuyordum dedi ki allah sana da benim bebeğim gibi sakin uslu bir bebek nasip etsin amin dedim. Sonra sordum karnındayken nasıldı hareketleri diye? O da kaç kere ben hareket etmiyor diye doktora gittim dedi yandım o zaman ben dedim benimki şuan canımı çok acıtabiliyor dedim aslında eşiminde benimde bebekliğim usluymuş ama bilemiyorum tabii ki
Seninki erkek miydi canim.benim kasiklarima cok vuruyo sizlatiyor resmenOfff desene yandım ki ne yandım. Artık canım aciyor hareketlerinden. Bazen nefesimi kesiyor. Nerdeyse vuracam ordanapiyorsu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?