2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim bebiş idrar torbama baskı yapıyor hareket edince bir kaç saniye yoğun bir batma hissi ve idrar yapacakmışım gibi hissediyorum artık yerleri iyice daraldı her alde

Bugün kraft ta indirim var bebek arabası alamadım bir türlü içime sinen yok begendiklerimde çok pahali deneme sansimda yok ne yapacam bilmiyorum

Canım Kraft in cabin diye modeli var güzel kullanışlı, kraft dusunuorsan bilgin olsun.
Benim aldığım araba da casual sonic, kraft cabine benzior ama çok daha geniş ve kullanışlı gelmişti bana

Aynı tedirginliği ben de yaşadım canım
Cuma günü doktora sordum bir sakıncası yok dedi
Bir de bu sancı öyle bir şey ki sıcak suyu bacak arasına veya karnına koymayınca hiçbir şekilde rahatlayamıyorsun

Duşu da vajinama ve böbreklerime kasıklarıma tuttum yarım saat
Başka türlü rahatlamam mümkün değil

Dua edin lütfen. Bebeğime bir şey olmadan atlatırım inşallah

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Sorunsuz atlatalım sağlıkla doğum yapalım bebişlerimize kavuşalım

Doğrudur kuzum taş sancısı kötü olur hemde şu an daha zor
Doktorun öyle dediyse bir şey olmaz inşallah
Çabucak düşer kendiliğinden taşlar inşallah canım

Bugün kraft ta indirim var bebek arabası alamadım bir türlü içime sinen yok begendiklerimde çok pahali deneme sansimda yok ne yapacam bilmiyorum
Ben Kraft pocket aldım canım. Kapanınca cabin size hatta çekme kolu var bavul gibi. Travel sistem. Çok hafif pratik kızım bile rahat sürüyor. Tavsiye ederim.

Allah yardımcın olsun canım. Eminim çok zordur

Peki neyden şüphelendi de senden idrar tahlili istemişti ? idrar da şekerin karşılığı nedir ?

nasıl yaa şoktayım ne oldu herşey yolunda mı ? haber ver bize neden alındı
Normalde özele gidiyorum eve yakın tıp fakültesi vardı orayada bi görüneyim istedim. Hamilikte olabilecek bi durummuş idrarde şeket çıkması korkulcak bişey değil yani. Bebege aç karnına şeker yüklemeyi bazı doktorlar öner miyor ki bende istemiyorum şeker yüklrmeyi bebeğime. Bişeyden şüphelendiği bile yok asistan doktor du.

Niye yaptırmadın ki ben anlamadım doktorlar birşey bilip istiyor idrarda çıkmış üstelik

Ehe tek değilmişim dün marketten çıkana kadar cipslerle bakıştım.. almadım ama
Bazı doktorlar karşı tatlım şeker yüklemesine ki bende karsıyım aç karnına direk bebege şeker yüklemek zararlı olcagını düşünüyorum.asistan doktordu yaptır diyen, kendi doktoruma danıstım. Herkesin kendi tercihi tabiki. Zatende önemli bi durum değilmiş boştan yere yaptırmamakla iyi yaptım yani

Allah yardımcın olsun canım, hamilelik öncesi bnde taş düşürdüm. Benim ki çok küçük olmasına rağmen çok acı çekmiştim. Seni düşünemiyorum bile. Bende hep duşta sıcak suya oturup bol su içiyordum. Hamile olunca farklı bir hap da kullanılmıyor tabi.
Yapacak birşey yok, dayan kuzum sabret..

Sipariş verdiğim oto koltuğunun kılıfı gelmiş çok sevdim bana otokoltuğun o siyah kendi kılıfı sert geliyordu altınada battaniye sermek istemiyordum
Güle güle kullan canım. Ben henüz almadım ama baktıklarım evet banada sert geldi.

Bir sıkıntı çıkmamasına sevindim. :)
Şeker yüklemesi bnde yaptırmadım hiç. Kendimde bir sağlıkçı olarak; sağlıksız ve yanlış buluyorum. Açlık tokluk şekerine baktır sık sık, o yeterli olur canım.

Oy kuzum eğer benim ki de kanala girdiyse ve 4 hafta sonra gelirse erken oluyor bayaa :)) ama sağlıkla gelsin de tek yavrucum. Ya bir de benim dün ufak bir kan geldi. Yarın çalışamaz için doktora gidicem tekrar bir muayene isteyeceğim. Bir tedirginim. Bakalım

Oy kuzum.. sağlıkla gelsinler yavrularımız da tek

begonyas dan hala ses yok değil mi

Gelcek olan kargo var mı daha
Varsa bizim evden tarafa yolla

Var 2 tanecik kaldııı

Teşekkür ederim canım evet baya sert oluyor kıyamadım bebişe

Aynen öyle kuzum onlar iyi olsunda

Bende kac kisiye sordum ayni dedigin gibi hareketsiz diye korkmuslar doguncaya hep uyuyan bebeklermis.bu sabah bile o kadar vurduki uyutmadi beni.buyuk ihtimal bizimkiler az uyuyacak.

Rabbim hepimize kolaylik versin. Kasilmalar sancilar basladi yavas yavas. Hayirlisiyla kucagimiza alalim insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…