Tsk ederim cnm eşim bir baksın olmazsaBen Kraft pocket aldım canım. Kapanınca cabin size hatta çekme kolu var bavul gibi. Travel sistem. Çok hafif pratik kızım bile rahat sürüyor. Tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canım dikkat ett havalar zaten çok değişkennGaliba grip oluyorum
Canım bende netin yalancısıyım :))Oy kuzum eğer benim ki de kanala girdiyse ve 4 hafta sonra gelirse erken oluyor bayaa :)) ama sağlıkla gelsin de tek yavrucum. Ya bir de benim dün ufak bir kan geldi. Yarın çalışamaz için doktora gidicem tekrar bir muayene isteyeceğim. Bir tedirginim. Bakalım
Oy kuzum.. sağlıkla gelsinler yavrularımız da tek
begonyas dan hala ses yok değil mi
Hele şükür az kalmışVar2 tanecik kaldııı
Teşekkür ederim canım evet baya sert oluyor kıyamadım bebişe
Aynen öyle kuzum onlar iyi olsunda
Geçmiş olsun canım tam şifayı kapmadan yüklen C vitaminineGaliba grip oluyorum
Galiba grip oluyorum
Geçmiş olsun kızlarGeçmiş olsun canım dikkat ett havalar zaten çok değişkenn
Benn de bugün Çınar sıpasının kıyafetlerini aylarına göre ayarlayayım öncelikli yıkayacaklarımı belirleyeyim dedim ama işin içinden çıkamadımdünya kadar kıyafet olmuş..
işin kötü tarafı aşırı derecede allerjim tuttu.. hapşırmaktab canım çıktı
Son dakkiya bırakmışın gibi hissediyorum bende 2 gündür çamaşır yıkamaktan :)Geçmiş olsun canım dikkat ett havalar zaten çok değişkenn
Benn de bugün Çınar sıpasının kıyafetlerini aylarına göre ayarlayayım öncelikli yıkayacaklarımı belirleyeyim dedim ama işin içinden çıkamadımdünya kadar kıyafet olmuş..
işin kötü tarafı aşırı derecede allerjim tuttu.. hapşırmaktab canım çıktı
Geçmiş olsun canım kivi ye bol c vitamini var.Galiba grip oluyorum
Ben hiçbir şey farketmeden bi gün bi baktım çatlak var. Haftam ilerledikçe çoğalmadı ama çapı büyüdü biraz.Çatlağı oluşan arkadaşlara bir sorum olucaktı
Göbek deliğinizin üst kısmı çatladı mı?
Çatlamadan önce hafif bir morluk oluşuyor muydu ?
Biraz önce dikkatimi çekti göbek deliğimin üstünde hafif bir morluk oluşmuş,acaba çatlıcak mı ?
Göbek üstünde olması acayibime gitti acaba oluyo mu kiGeçmiş olsun canım kivi ye bol c vitamini var.
Ballı ıhlamurda iyi gelir.
Ben hiçbir şey farketmeden bi gün bi baktım çatlak var. Haftam ilerledikçe çoğalmadı ama çapı büyüdü biraz.
Göbek altında bu arada.
Ama hafif morluk sedefimsi görünmesi vs çatlak habercisi olabilir kuzum.
Kaşınıyorsa kaşıma bide büyüyorlar
Kuzum tamda sana etiket yapmıştım.Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Cnm ya çok merak ettik seni ,hepsi geçti gitti cnm bundan sonra bebişin çıkana kadar kendine iyi bak toparlan güzelce,eve geldik dediğin günleride görürüz inşallah, senin bebiş aceleci çıktı, grubumuzun ilk bebişi sağlıkla büyüsün inşallahTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Ah kuzum çok merak ettik.Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Olabilir kuzum duymuştum göğüs altından vs çatlayanları.Göbek üstünde olması acayibime gitti acaba oluyo mu ki
Aslında morluktan önce tatlı kaşınma isteği vardı ama tam olarak yerinden emin değilim şuanda.
Bende çatlamasın diye dün bi güzel yağlamıştım
Sağol kuzu bilgilendirme için
Çok merak ettik seni canım.Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Evet canım .erkek aynen. Bide bu aralar yanıma da girip sağ tarafa ne yapıyorsa artık bilmiyorum nefesim kesiliyorSeninki erkek miydi canim.benim kasiklarima cok vuruyo sizlatiyor resmen
Tamam canım oldu atarımNe bileyim canım bana şal daha kolay olur gibi geldi.
İğne oyalı yazmalarımda var
Olmazsa evde prova denemesi yaparım :)
Müsait olduğun bi zaman atarsın canım sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?