- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Canim son gittigimde kafasi büyüktü kilosu normaldi.gene bir ay sonra gel dediği icin suan bilmiyorum 32 ci haftamda gidecem.ben buyuk ihtimal sezeryan olmayi isticem.senin bebis nasilhavadansudan canım senin bebek iri ya sezeryan mı olucak belli oldu mu
Ayni anda her koseye vuruyo bu bebisler.donerken nefesim kesiliyor benimEvet canım .erkek aynen. Bide bu aralar yanıma da girip sağ tarafa ne yapıyorsa artık bilmiyorum nefesim kesiliyor
Geçmiş olsun canım. Arkadaşımın da başına geldi aynı şey ve onun haftasıda daha küçüktü çok şükür şimdi kocaman oldu Atlas’ımız :) sizde en kısa sürede toparlanırsınız inşallah.Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun canım benim. İkinizde sağlıkla en kısa zamanda çıkarsınız inş hastanedenTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
SonundaKızlar eylül doğum yapmış
Aynen almayan varsa alsın kesinlikle diğer türlü pahalıya denk geliyor indirimli olsa bileKızlar 8 martta bim e bebek ürünleri geliyor banyo seti almayanlarınız varsa fiyatı çok uygun bi bakın derim
Eylül kim ?Kızlar eylül doğum yapmış
Yorma kendini kuzum yavaş yavaş yaparsın hazır olduktan Sonra çantaya koyması dert değil Zaten.Kızlar bugün sancım biraz hafifleyince kalktım işlerime baktım
Bebişin daha önce yıkayıp ütülediğim eşyalarını aylarına göre ayırdım
İlk üç ay giyeceklerini dolaba yerleştirdim
Büyükleri de hurçlara koydum
Hastane çantası için liste yaptım, yarın da inşallah iyi olursam çantamızı hazırlicam.
Ama çanta hazırlama fikri nedense beni strese sokuyor, bir türlü elim gitmiyor hazırlık yapmaya.
Yıkanacak ve yerleşecek de daha bir sürü eşya var, evin işleri var
Sosyal medya fenomeni kuzu.Eylül kim ?
Yorma kendini kuzum yavaş yavaş yaparsın hazır olduktan Sonra çantaya koyması dert değil Zaten.
Sağol canım :) elini sallayınca bir fenomene çarpar oldukSosyal medya fenomeni kuzu.
Çokta önemli biri değil ama doğuramadım diye diye herkes kitlendi onu bekliyordu :)
Canım hastaneye bağlı.Aklıma bir şey takıldı
Devlet hastanesinde normal Doğum yapacaklar veya yapmış olan arkadaşlar hastane çantasına banyo havlusu koymak gerekiyor mu
Duş alma imkanı oluyor mu devlet hastanesinde veya duş almak gerekiyor mu
Ben Doğum iznine ayrılınca temizleticem evi. Halıları da evi temizletmeden hemen önce yıkamaya vericem. İlk gebeliğimdeki gibi iyi hissetmiyorum kendimi. Yapamıyorum temizlik.Doğru diyorsun canım hazır olduktan sonra gerisi kolay
Zaten benim için en kolay iş bebişin hazırlığını yapmak
Ama evdeki işleri düşündükçe canım sıkılıyor
Doğumdan önce camlar silinsin perdeler yıkansın istiyorum ama bakalım yapabilecek miyiz
Sonra da diyorum bebiş de ben de sağlıklı olalım da geriye kalan hiçbir şey önemli değil.
Yardımcı birini al kuzum yoksa ev işi dert.Doğru diyorsun canım hazır olduktan sonra gerisi kolay
Zaten benim için en kolay iş bebişin hazırlığını yapmak
Ama evdeki işleri düşündükçe canım sıkılıyor
Doğumdan önce camlar silinsin perdeler yıkansın istiyorum ama bakalım yapabilecek miyiz
Sonra da diyorum bebiş de ben de sağlıklı olalım da geriye kalan hiçbir şey önemli değil.
Gerçekten öyleSağol canım :) elini sallayınca bir fenomene çarpar olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?