2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım çok çok geçmiş olsun çok merak ettik seni iyi olmanıza sevindim solunum cihazından da ayrılmış ya inşallah kısa sürede toparlar bebiş de dua ettik hep senin için

Kızlar 8 martta bim e bebek ürünleri geliyor banyo seti almayanlarınız varsa fiyatı çok uygun bi bakın derim

Eklentiler

• 7B7CC109-37A9-42EB-9F92-F9CA17136EEC.webp
    90,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 3CADA8EB-DE2C-445B-8810-2766466D80ED.webp
    101,5 KB · Görüntüleme: 80
Geçmiş olsun canım. Arkadaşımın da başına geldi aynı şey ve onun haftasıda daha küçüktü çok şükür şimdi kocaman oldu Atlas’ımız :) sizde en kısa sürede toparlanırsınız inşallah.

Bu kadarla gelmiş geçmiş olsun canım benim. İkinizde sağlıkla en kısa zamanda çıkarsınız inş hastaneden

İnşallah en kısa zamanda toparlanıp evinize çıkarsınız canım
Bebeğin de çabuk toparlayacak inşallah
Sen kendine dikkat et
Yeni ve güzel haberlerini bekliyoruz
Dualarımız seninle

Kızlar bugün sancım biraz hafifleyince kalktım işlerime baktım

Bebişin daha önce yıkayıp ütülediğim eşyalarını aylarına göre ayırdım
İlk üç ay giyeceklerini dolaba yerleştirdim
Büyükleri de hurçlara koydum

Hastane çantası için liste yaptım, yarın da inşallah iyi olursam çantamızı hazırlicam.
Ama çanta hazırlama fikri nedense beni strese sokuyor, bir türlü elim gitmiyor hazırlık yapmaya.

Yıkanacak ve yerleşecek de daha bir sürü eşya var, evin işleri var

Yorma kendini kuzum yavaş yavaş yaparsın hazır olduktan Sonra çantaya koyması dert değil Zaten.

Aklıma bir şey takıldı
Devlet hastanesinde normal Doğum yapacaklar veya yapmış olan arkadaşlar hastane çantasına banyo havlusu koymak gerekiyor mu
Duş alma imkanı oluyor mu devlet hastanesinde veya duş almak gerekiyor mu

Yorma kendini kuzum yavaş yavaş yaparsın hazır olduktan Sonra çantaya koyması dert değil Zaten.

Doğru diyorsun canım hazır olduktan sonra gerisi kolay
Zaten benim için en kolay iş bebişin hazırlığını yapmak

Ama evdeki işleri düşündükçe canım sıkılıyor
Doğumdan önce camlar silinsin perdeler yıkansın istiyorum ama bakalım yapabilecek miyiz
Sonra da diyorum bebiş de ben de sağlıklı olalım da geriye kalan hiçbir şey önemli değil.

Canım hastaneye bağlı.
Kuzenim araştırmada Doğum yaptı.
Odalarda özel banyo tuvaleti vardı.
Sütüm insin diye duş aldı ama hemen taburcu ediyorlar zaten genelde gerek kalmayabilir.
Birde bizim araştırmada odalar 2 kişilik ama doluluk olana kadar herkesi tek yerleştiriyorlar o bakımdan rahattı gece oldu Doğumu odada falan tekti.

Ben Doğum iznine ayrılınca temizleticem evi. Halıları da evi temizletmeden hemen önce yıkamaya vericem. İlk gebeliğimdeki gibi iyi hissetmiyorum kendimi. Yapamıyorum temizlik.
Yarında bebek ve hasta beZi alıcam. Çantam tamam olucak sanırım.

Yardımcı birini al kuzum yoksa ev işi dert.
Ama dediğin gibi önce bebiş ve bizim sağlığımız gerisi dört dörtlük olmasada olur.
Benimde var işler ben yavaştan başladım hergün bir odaya girişiyorum halıları da yıkamaya vericem haftaya falan. Camları sağolsun eşim hallediyor. Perdeleri yıkadım mı tamam.
Hatta koltukları falan eşime sildirmeyi düşünüyorum
Gerçi benimki bahar temizliği olacak. Sağlıkla eve gelirsek ben misafir kabul etmeyecem durumumuzdan dolayı o yüzden dert etmiyorum yavaş yavaş olur.
Sağol canım :) elini sallayınca bir fenomene çarpar olduk
Gerçekten öyle

Canım, çok geçmiş olsun, allah analı babalı büyütsün inşallah minigini.. Çok şükür annesi, haftası güzel solunum cihazindan da kurtulduysa artık endiselenme hic, inşallah birkaç güne bebegin kollarında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…