2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Yardımcı alma konusunda kararsız kaldım ya
Hem maddi açıdan pek müsait değiliz hem de kimseyi bilmiyorum iyi biri var mı
Bakalım bir şekilde hallederiz sağlık olsun da.

Biz 6.katta oturuyoruz ve çamları da saçma şekilde yüksek yapmışlar, çok zor oluyor cam silmek
Eşimin de yükseklik korkusu var, adama sil desem aşağı düşer allah korusun :)

Benim de hasta bezi eksik kaldı canım sen ne almayı düşünüyorsun

Canım bende netin yalancısıyım :))
Neden oldu ki acaba kanama,bazen enfeksiyon falanda ufak kanamalara sebep oluyormuş.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım ❤

Hele şükür az kalmış
İnşallah canım.. enfeksiyon da olabilir çünkü kasıklarda falan batma da var maalesef

Geçmiş olsun kızlar
Sağol kuzum

Hiç sorma canım izne ayrılayım öyle yaparım dedim. Ama dediğin gibi geç kalmış gibi hissediorum. Bir de begonyas öyle oldu bir yandan sancılarım da var sanki.. allah sonumuzu hayır etsin bebisin seyleri bir sekilde hallolur da. Daha gecelik falan alicam kendime.. eve de dip kose lazim ama bakalim :/

Canim cok sukur iyi olmaniza cok sevindim
Eger solunumdan ayrildi ve beslenmeye basladiysa devami gelir canim hic endiselenme.. dualarimiz sizinle. Rabbim yardimciniz olsun

Olabilir kuzum duymuştum göğüs altından vs çatlayanları.
Bak bende yağlandım ettim hala çatlamaya devam ediyorum :) Önlemimi aldım daha yapacak birşey yok.
Sağlık olsun gerisi mühim değil artık.
Ya kesinlikle.. ben de cok duydum naparsan yap catlayacagib varsa catliyormussun. Benim de karnim yeni yeni kasinmaya basladi bakalim ne olacak. Nemlendiriyorum ama duzenli de yapamiyorum acikcasi.. ama saglik olsun dedigin gibi kuzucum

Canim dogum iznine ne zaman ayrilacaksin? Ben yarin calisamaz alacaktim ama bana resmi tatil oldu. Kar nedeniyle okullar tatil. Acaba sali mi almam gerekiyor? Nasil yapacagimi kestiremiyorum :/

Ben de araştırmada yapcm Doğumu ama odalar nasıl hiç bilmiyorum
Gerçi hastane yeni, mutlaka odasında banyo vardır diye düşünüyorum

Ama dediğin gibi bir aksilik olmaz hemen taburcu olursam en güzeli kendi evimde temiz temiz yıkanmak.

Özel oda sadece iki tane varmış, ama senin de dediğin gibi doluluk oranına göre boş bir odaya vermeye çalışacaklar canım hakkımızda hayırlısı bakalım

Canım o sivrilme tümseklik oluyor bende de. Haftamız aynı seninle. Cuma günü gebe okulu eğitimden dediler ki; 1_2 cm açılma şu an hepimiz de olabilirmiş
Sancı ya bakıyorlar öyle durumlarda.

Kötü düşünme canım iyiym ben de bebiş de iyi etkilenmişsin bak az kaldı güzel düşünelim
MaşaAllah annesi nerdeyse doğum kilosuna ulaşmış. Şeker var mıydı sen de ?
İnşaAllahcanım bi an önce düşürürsün taşları Rabbim yardımcın olsun
Rabbim yavrunuzu bağışlasın canım benim. Çok şükür mama Da alıyorsa toparlanır sen de kendine dikkat et ki bebişine iyi bakabilesin. Seni çok düşündüm uykum kaçtı çok şükür iyi haberini aldık

Ben yanıma alacam havlu. İlk Doğumum özelde idi ve ben belden aşağımı yıkamıştım bacaklarımda kan vardı ve öyle giyinmek istemedim

Ben de haftaya yarım gün kadın alaçam. 2 hafta sonrada tam gün cam perde elden geçecel halılarda. Eşim bugün süpürdü sağolsun artık yoruluyorum. Büyük temizlikte kadın şart.

Kızlar elim ıslaktı bulasık makinesinden elektrik carptı bebeğe bişey olmus mudur
Olduğunu sanmıyorum canım. Böyle sinek ısırması gibi oldu dimi çok şiddetli değil. Ben Şubat tatiline kadar her gün okuldaki akıllı tahtalara USB takarken carpildim. Çok şükür bişey olmadı korkma

Olabilir kuzum duymuştum göğüs altından vs çatlayanları.
Bak bende yağlandım ettim hala çatlamaya devam ediyorum :) Önlemimi aldım daha yapacak birşey yok.
Sağlık olsun gerisi mühim değil artık.
Dediğin doğru canım varsın çatlıcaksada çatlasın kızımın hatıraları der severim ben onları
Napalım yapcak birşey yok sağlık olsun

Bizde 9. Katta oturturuz. Cam silmek sıkıntı gerçekten. Ben temizlik şirketinden çağırıyorum hep. Ne olur ne olmaz sigortalı olsun gelen kişi.

Benim de hasta bezi eksik kaldı canım sen ne almayı düşünüyorsun
Hiç araştırmadım :))) arkadaşıma soracaktım.
Canim dogum iznine ne zaman ayrilacaksin? Ben yarin calisamaz alacaktim ama bana resmi tatil oldu. Kar nedeniyle okullar tatil. Acaba sali mi almam gerekiyor? Nasil yapacagimi kestiremiyorum :/
Salı al bişey olmaz bence. Benimde Cuma almam gerekirken Cumartesi aldım 32. Haftada çalışabilir raporunu. Eğer sıkıntı çıkmaZsa 37 e kadar çalışılan. İlkinde öyle yapmıştım. 23 Mart sanırım :)
Ben de haftaya yarım gün kadın alaçam. 2 hafta sonrada tam gün cam perde elden geçecel halılarda. Eşim bugün süpürdü sağolsun artık yoruluyorum. Büyük temizlikte kadın şart.
Yarım gün alsam iyi olur ama param yok
Bende Doğum iznine ayrılınca bir gün alıcam tam.
Benimde eşim sağolsun bugün sildi süpürdü evi. Hiç yoktan iyidir ev temiz göründü gözüme :)))

Canim son gittigimde kafasi büyüktü kilosu normaldi.gene bir ay sonra gel dediği icin suan bilmiyorum 32 ci haftamda gidecem.ben buyuk ihtimal sezeryan olmayi isticem.senin bebis nasil
Gebelik şekerinde genelde nedendir bilmem canım kafa büyüklüğü daha çok oluyor.
Kafası büyük olduğu için doğumda zorlanılır,omuz takılması olur diye sezeryan yapıyorlar.
İyiyiz çok şükür canım en son 32.haftada gördüm pammuk kızımı❤
Bu sefer bir sıkıntın olmazsa 35te gel dedi doktorumuz

Canim 32 den sonra

Sona doğru geliyoruz çok yormamak lazım kuzum vücudu.
Hiç dünya işini kafaya takıp dert etme olur gider zamanla.
Martın girmesini bekliyorum temizlik için bende kv ve eşim yapıcaklar.
Halıları falan göndericem gelmeden silip süpürür gelincede yerleştirmiş oluruz.
Sonrada gelsin bebişler ❤

Bazen diyorum ki canımdan mı kıymetli. Sizin oraları bilemem ama burada yarım gün 75; tam gün 150. Neye vermiyoruz ki. Ben uzun zamandır alıyorum kadın son bi kaç ay ankaraya git gel çok olunca düzen bozuldu. Kadın temizleyince farklı oluyor ev

Canım biz depend aldık sanırım çoğumuz. Depend külot olanlarından. Yalnız geçen c tesi şok markette 27.50 TL idi bugün 36.90 olmuş şok geçirdik. Bi haftada tüm sitelerde de fiyat artmış

Haber verdiğin iyi oldu kuzum. Baya endişelenmiştik..
Allah beterinden esirgemiş canım..
Maşallah sana ve bebişine..
Bozma moralini hiç; solunum cihazından kurtulduysa fazla tutmazlar artık.
İnşaallah tez zamanda evinize dönersiniz..

Kuzum bende senin gibi ev tertemiz olsun istiyorum. Daha evde yapılacak tonlarca iş var. Perdeler ve halılar yıkanacak, mutfak komple silinecek filan. Hazırlıklar da tam değil. Beşiği bile almadık.
Daha bebişin kıyafetlerini de yıkamadım.
Eşim sıkıntı yapma yetişir hepsi diyor ama gerginim ben baya.. Aynen bnmde düşündükçe canım sıkılıyor. Birşeyde yapamıyorum, elim kolum bağlı..

Kızlar elim ıslaktı bulasık makinesinden elektrik carptı bebeğe bişey olmus mudur
Birşey olmaz canım o kadardan; ama bundan sonra dikkat et..

Bende tam tersi yardımcıyla yapamıyorum kv özbek bi yardımcısı var taşınacağımız eve o gelecekti ama hastayım dedi başka bi arkadaşını yollamış boş evde bile sürekli anlatmak zorunda kalıyorsun bende istiyorum ki söylemeyeyim hiçbir şey yani ben demeden zaten yapsın ama öyle de olmadı o yüzden şuan evde temizliği yapıyorum mutlaka haftada bir silip süpürüyorum yoksa içim rahat etmez

Canım bence parça parça yıkamaya başla zaten her şey minik minik zor oluyo biraz

Evet aynen öyle oldu ama biraz hissettim de titresimi.cok sükür hareket etti gibi. Cvbn icin cok sagol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…