Doktorumda 36 da bakarız hala buyukse sezaryan olur dedi.masallah senin bebiste iyi toparladiGebelik şekerinde genelde nedendir bilmem canım kafa büyüklüğü daha çok oluyor.
Kafası büyük olduğu için doğumda zorlanılır,omuz takılması olur diye sezeryan yapıyorlar.
İyiyiz çok şükür canım en son 32.haftada gördüm pammuk kızımı❤
Bu sefer bir sıkıntın olmazsa 35te gel dedi doktorumuz
Bu hafta hepsini halledicem kuzum. Ev temizliğini de az az başlıycam.Bende tam tersi yardımcıyla yapamıyorum kv özbek bi yardımcısı var taşınacağımız eve o gelecekti ama hastayım dedi başka bi arkadaşını yollamış boş evde bile sürekli anlatmak zorunda kalıyorsun bende istiyorum ki söylemeyeyim hiçbir şey yani ben demeden zaten yapsın ama öyle de olmadı o yüzden şuan evde temizliği yapıyorum mutlaka haftada bir silip süpürüyorum yoksa içim rahat etmez
Canım bence parça parça yıkamaya başla zaten her şey minik minik zor oluyo biraz
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez kavuştursun sizi. İnşallah bebek de sen de toparlarsın.Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Sorun çıkmamasına sevindim canım.Slm kızlar çocuk konusuna fazla girmiyorum biliyorsunuz problemlerinden rahat olmaya çalışıyorum.
Bacaklarim kızarıyor, tek bacağım şişiyor ve iğne batar gibi inanılmaz ağrılar oluyordu.
Geçen hafta gittim kalp ve damar cerrahi bölümüne gittim, damarlarda sorun çıkmadı venöz var mı diye bakıldı, korse giyiyorum bacaklarima korse olduğunda rahatım.
32+3 oldum. İlk defa belim ağrıdı 32 haftada olur diyorlar. Benimle haftası uyumlu olanlar da bele ağrı oluyor mu?
Ara ara da altıma sanki dolgunluk oluyor sizlerede oluyor mu?
Cnm sorun çıkmadı ama çorabı yatarken çıkarıyorum, sabah kahvaltıdan sonra giyiyorum. Hemen başlıyor iğne batmaları kızarma şişme.Sorun çıkmamasına sevindim canım.
Dediğin varis çorabı gibi dolaşımı rahatlatıcı birşey mi acaba?
Bende 12 itibariyle 32+3 olucam.
İlk 3 ay bel ağrım vardı geri döndü birkaç haftadır baya baya zorluyor. Ayakta durmak veya desteksiz oturmak bile ağrı yapıyor feci şekilde.
Dolgunduk meselesi bebişin pozisyonundan olabilir sanıyorum ki ama yanıltmak istemem.
Normal diye biliyorum canım.Cnm sorun çıkmadı ama çorabı yatarken çıkarıyorum, sabah kahvaltıdan sonra giyiyorum. Hemen başlıyor iğne batmaları kızarma şişme.
İnan çok beter bişey. İnsan yerinde duramıyor.
Evet pozisyondan ama bu haftalarda olması normal mi ?
İnternette baktım yalancı kasılmalar başladı diyor.
Salı günü doktora gittiğimde 31+5 dim bebek 33+5 ile uyumlu acaba irilikte beni zorluyor olabilir mi diyorum.
Aynen cnm bende ayırt edemiyorum.Normal diye biliyorum canım.
Yalancı kasılmalar da başlayabilir yazıyor her yerde ama o dolgunluk hissi direk onunla alakalı değil sanırım. Gerçi yaşadım mı yaşamadım mı bende pek ayırt edemiyorum o yalancı sancıları :)
bende bir iko hafta once 10 lu dependi 23 liraya aldigim halde cok pahali bulmustum.Sonra sokta 27 ye gördüm neyseki almisimBazen diyorum ki canımdan mı kıymetli. Sizin oraları bilemem ama burada yarım gün 75; tam gün 150. Neye vermiyoruz ki. Ben uzun zamandır alıyorum kadın son bi kaç ay ankaraya git gel çok olunca düzen bozuldu. Kadın temizleyince farklı oluyor ev
Canım biz depend aldık sanırım çoğumuz. Depend külot olanlarından. Yalnız geçen c tesi şok markette 27.50 TL idi bugün 36.90 olmuş şok geçirdik. Bi haftada tüm sitelerde de fiyat artmış
halilari bende vericem ama havalar yagisli gidiyor martta vermeyi düşünüyorum umarim gunesli gunler gelir :)Ben Doğum iznine ayrılınca temizleticem evi. Halıları da evi temizletmeden hemen önce yıkamaya vericem. İlk gebeliğimdeki gibi iyi hissetmiyorum kendimi. Yapamıyorum temizlik.
Yarında bebek ve hasta beZi alıcam. Çantam tamam olucak sanırım.
Aklıma bir şey takıldı
Devlet hastanesinde normal Doğum yapacaklar veya yapmış olan arkadaşlar hastane çantasına banyo havlusu koymak gerekiyor mu
Duş alma imkanı oluyor mu devlet hastanesinde veya duş almak gerekiyor mu
Bende de var diyabet insülin ve diyeti ilk haftalardan itibaren bırakmadm sıkı tuttum bebeğim günü gününe uyumlu sadece kilosu düşük. Çok dikkat istiyorAlinti yapamamisim canim evet diyabetliyim Ben ondan iri bebekler I'm onceki de 4.400 dogmustu 39 da
Nst girmedin mi hiç canım?Aynen cnm bende ayırt edemiyorum.
Salı günleri doktora gidiyorum, doktora da söylüyorum fark edemiyorum siz bakın durum nedir diyorum. Dolgunluk hissi çok olmuyor ama değişik bişey ya insan diyor acaba ne bu diyor:)
Senin bebek nasıl cnm?
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Mahvetti beni ya stresli olunca daha da coşuyor
dus alımca süt gelir diyorlar o olayin asli astari varmi ?Dus almadan gelmiyor muBen oğlanı özelde dogurmustum çantamda havlu vs de vardı ama vallaha gözüm ne duş gördü ne başka bir şey
Dermanı olmuyor insanın süt geldi mi bebe sağlıklı mı emdi mi emecek mi
Ben oğlanı özelde dogurmustum çantamda havlu vs de vardı ama vallaha gözüm ne duş gördü ne başka bir şey
Dermanı olmuyor insanın süt geldi mi bebe sağlıklı mı emdi mi emecek mi
Tek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Girdim cnm nts ye sorun yoktu.Nst girmedin mi hiç canım?
Ben geçen hafta girdim de kasılmam oldu ama 20 falan gösteriyordu o kasılmaları. Doktor güzel dedi sorun görmedi.
Biz iyiyiz canım1-2 hafta içinde tekrar Ankara’ya gidip bu sefer Doğum meselesini konuşucam inşallah.
Ödüm kopuyor erken Doğum olur, suyum gelir, açılmam olur diye valla.
İnşallah kuzu :)Girdim cnm nts ye sorun yoktu.
Zaten o haftalarda bişey çıkmıyor.
32 den sonra nts aslında yapılıyor.
Nts bu ölçüt değil ki cnm nts bağlıyken kasılma olmaz ama sonra olur.
Sürekli nts ye bağlı yaşayamamız lazım kesin sonuç için :)
Korkma cnm bişey olmaz.
Evet benimde sağ bacak magnezyum kalsiyum hepsini alıyorum niye geçmiyo bunya uyku flanda kalmadıAynı soruyu ben soracaktım canım
Benim üç haftadır özellikle sağ bacağımda oluyor
Gece uykumu hiç alamıyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?