2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Doktorumda 36 da bakarız hala buyukse sezaryan olur dedi.masallah senin bebiste iyi toparladi

Bu hafta hepsini halledicem kuzum. Ev temizliğini de az az başlıycam.
Bugün sabahtan beri elim ayağım şiş, kaşınıyor uyuşuk gibi..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez kavuştursun sizi. İnşallah bebek de sen de toparlarsın.

Slm kızlar çocuk konusuna fazla girmiyorum biliyorsunuz problemlerinden rahat olmaya çalışıyorum.
Bacaklarim kızarıyor, tek bacağım şişiyor ve iğne batar gibi inanılmaz ağrılar oluyordu.
Geçen hafta gittim kalp ve damar cerrahi bölümüne gittim, damarlarda sorun çıkmadı venöz var mı diye bakıldı, korse giyiyorum bacaklarima korse olduğunda rahatım.
32+3 oldum. İlk defa belim ağrıdı 32 haftada olur diyorlar. Benimle haftası uyumlu olanlar da bele ağrı oluyor mu?
Ara ara da altıma sanki dolgunluk oluyor sizlerede oluyor mu?

Sorun çıkmamasına sevindim canım.
Dediğin varis çorabı gibi dolaşımı rahatlatıcı birşey mi acaba?
Bende 12 itibariyle 32+3 olucam.
İlk 3 ay bel ağrım vardı geri döndü birkaç haftadır baya baya zorluyor. Ayakta durmak veya desteksiz oturmak bile ağrı yapıyor feci şekilde.
Dolgunduk meselesi bebişin pozisyonundan olabilir sanıyorum ki ama yanıltmak istemem.

Cnm sorun çıkmadı ama çorabı yatarken çıkarıyorum, sabah kahvaltıdan sonra giyiyorum. Hemen başlıyor iğne batmaları kızarma şişme.
İnan çok beter bişey. İnsan yerinde duramıyor.
Evet pozisyondan ama bu haftalarda olması normal mi ?
İnternette baktım yalancı kasılmalar başladı diyor.
Salı günü doktora gittiğimde 31+5 dim bebek 33+5 ile uyumlu acaba irilikte beni zorluyor olabilir mi diyorum.

Normal diye biliyorum canım.
Yalancı kasılmalar da başlayabilir yazıyor her yerde ama o dolgunluk hissi direk onunla alakalı değil sanırım. Gerçi yaşadım mı yaşamadım mı bende pek ayırt edemiyorum o yalancı sancıları :)

Aynen cnm bende ayırt edemiyorum.
Salı günleri doktora gidiyorum, doktora da söylüyorum fark edemiyorum siz bakın durum nedir diyorum. Dolgunluk hissi çok olmuyor ama değişik bişey ya insan diyor acaba ne bu diyor:)
Senin bebek nasıl cnm?

bende bir iko hafta once 10 lu dependi 23 liraya aldigim halde cok pahali bulmustum.Sonra sokta 27 ye gördüm neyseki almisim
halilari bende vericem ama havalar yagisli gidiyor martta vermeyi düşünüyorum umarim gunesli gunler gelir :)

Ben oğlanı özelde dogurmustum çantamda havlu vs de vardı ama vallaha gözüm ne duş gördü ne başka bir şey
Dermanı olmuyor insanın süt geldi mi bebe sağlıklı mı emdi mi emecek mi

Alinti yapamamisim canim evet diyabetliyim Ben ondan iri bebekler I'm onceki de 4.400 dogmustu 39 da
Bende de var diyabet insülin ve diyeti ilk haftalardan itibaren bırakmadm sıkı tuttum bebeğim günü gününe uyumlu sadece kilosu düşük. Çok dikkat istiyor

Nst girmedin mi hiç canım?
Ben geçen hafta girdim de kasılmam oldu ama 20 falan gösteriyordu o kasılmaları. Doktor güzel dedi sorun görmedi.
Biz iyiyiz canım1-2 hafta içinde tekrar Ankara’ya gidip bu sefer Doğum meselesini konuşucam inşallah.
Ödüm kopuyor erken Doğum olur, suyum gelir, açılmam olur diye valla.

Ben oğlanı özelde dogurmustum çantamda havlu vs de vardı ama vallaha gözüm ne duş gördü ne başka bir şey
dus alımca süt gelir diyorlar o olayin asli astari varmi ?Dus almadan gelmiyor mu

Dediğin gibi belki de dermanım olmayacak hiç gözüm bile görmeyecek
İlk olunca tabi neyle karşılacağını bilemiyor insan :)

Allah aanalı babalı büyütsün canım
Çok geçmiş olsun. Bebeğin solunum cihazından ayrılması çook güzel bir haber. Umarım en kısa sürede evinize beraber dönersiniz

Girdim cnm nts ye sorun yoktu.
Zaten o haftalarda bişey çıkmıyor.
32 den sonra nts aslında yapılıyor.
Nts bu ölçüt değil ki cnm nts bağlıyken kasılma olmaz ama sonra olur.
Sürekli nts ye bağlı yaşayamamız lazım kesin sonuç için :)
Korkma cnm bişey olmaz.

İnşallah kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…