2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
çok geçmiş olsun. Ben yeni gördüm inşallah sağ salim bebeğinle beraber evinize çıkarsınız. Allah yar ve yardımcın olsun.

Bende de var diyabet insülin ve diyeti ilk haftalardan itibaren bırakmadm sıkı tuttum bebeğim günü gününe uyumlu sadece kilosu düşük. Çok dikkat istiyor
Cnm şekerini filan olcuyor musun??bendede gebelik şekeri çıktı dikkat ediyorum açlık 94 tokluk 110 filan kaçırınca 130-140 cikiyor

Cnm Allah yardımcın olsun işlerini kolaylastirsin rabbim.kuzucugunada kavusmussun gözün aydın sağlıklı sıhhatli birlikte gidin evinize inşallah.dualarim seninle ve kuzunla

Sabahtan beri ne hareketleri durdu ne batmaları döndü galiba bizim kız. Kasıklarım hep kımıl kımıl normal herhalde bu durum ama erken değil mi daha

Bi erken doğum haberi gelmiş ben şimdi okudum. Başka kimse de sıkıntı var mı. Ben bi kaç gündür ufak sancılar çekiyordum. Bugün öğleden beri sürekli kasılmalar var. Daha önceki ağrılarıma benzemiyor sanki çatı kemiklerim kırılıyor gibi yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum. İnşallah grubun ikinci bebeği de böyle çok erken gelmez.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım sen iyi ol iyi hisset ki bebeğin senden güç alsın o herşeyi hissediyor unutma

İkinci bebeğin olduğu için; sen daha iyi bilirsin canım sen. Eğer farklı geliyorsa kasılmalar mutlaka muayene ol..
Biz çoğumuz acemi olunca; kasılmaları sancıları henüz ayırt edemiyoruz. Ama hepimizde ufak tefek ağrılar kasılmalar var..

benim birinci de kafası çok büyüktü 37 haftada 41 haftalık görünüyordu normal doğuma uygun olmadığı için sezeryan oldu doğum sancısı yasamadım onda çatıya girmemişti bunda çok daha aşağıda hissediyorum bide çok erken tedirgi oldum.
Yarın doktorumu arayıp gitmeyi düşünüyorum.

O zaman mutlaka git. Nstde çıkar zaten. Ben senden hafta olarak öndeyim ama öyle aşağıda çok ağrı hissetmiyorum. Normal rahmimde baskı batma hafif ağrılar var ve sık idrAra çıkıyorum. Mideme doğru kasılmalar çok. Kafası midemde zaten. Benim bebeğim doğum pozisyonunda değil.
Senin ki doğum pozisyonunda mı acaba? O yüzden aşağıda olabilir kasılmalar

geçen ay sert bir dönüşle doğum pozisyonuna girdi çok net anlaşılıyor döndüğünde. çok hareketli olduğu için kolunu bacağını ayağını her yerini hissediyorum. Bakalım geçen hafta iyiyim dedim nstye girmedim önceki hafta nst iyi çıkmıştı. Yarın da muhtemelen bi nst ister doktor

Cnm şekerini filan olcuyor musun??bendede gebelik şekeri çıktı dikkat ediyorum açlık 94 tokluk 110 filan kaçırınca 130-140 cikiyor
Ölçüyorum canım çünkü her hafta ölçümleri istiyor doktorum. Benimde hep öyle normal arada kaçırmak insanız sonuçta. Tokluğun 150 yi geçmesin yeterli. Açlıkta 120 sınır. Bebeğin etkilenmesi için sürekli 180- 200 ve üstü seyretmesi lazmmıs son ay çok dikkat etmek gerekiyor özellikle o kadar

Dediğin gibi belki de dermanım olmayacak hiç gözüm bile görmeyecek
İlk olunca tabi neyle karşılacağını bilemiyor insan :)
Ben ne makyaj malzemeleri götürdüm saç maşaları vs ayy Allah'ım sezeryan olunca gözüm görmedi bişi hayattan soğuyor insan sonra takılı çiş yaptın mı büyük abdeste çıktın mı gaz attin mı gelip gelip kontrol ediyorlar. Hemşirenin biri geliyor memenin sıkıyor süt aksın bebe doysun diye
Aklıma geldi dertlendim

Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Allah daha beterinden korusun tüm gebeleri inşallah

Canim aminnn
Supriz bebek oldu senin ki tam :) merak etme canim benim Allahin izniyle her sey yoluna girer. Baska sorun yoksa ne mutlu. Dort gozle taburcu olmanizi bekliyoruz.. minnosu Allah size bagislasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…