2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın minnoş anneler mutlu huzurlu bir hafta bizimle olsun

Bugün Nisantoşumla görmeye gideceğiz nts fln da olacak sanırım kızçem güzel poz verirse paylaşırım buradan

Benim en son kontrolde taş sancısı böbrek büyümesi derken ben bebeğe bile odaklanamadım
Doktor hızlıca baktı, bebeğin iyi olduğunu söyledi rahatladık ama kızımı çok özlemiştim keşke görebilseydim

Bu Cuma tekrar üroloji kontrolüm var, o zaman yine kadın Doğuma da gidip kontrol olcm. İnşallah bu kez görebilirim

Gunaydin guzel anneler..
hayirli haberler alacagimiz guzel bir hafta olsun umarim... benim izin gunler basladi dolayisiyla erken kalkmalarimda
Lusi guzel haberlerle gelmen umidiyle canim nisantos verir poz ins.. biz de goruruz minnosu​

İnşallah sağlıkla en kısa zamanda evinize dönersiniz canım
Benim kuzenimde gebelik zehirlenmesinden erken Doğum yapmıştı, bebeği küçücüktü ama şimdi büyüğü kocaman delikanlı oldu :)

Siz de toparlanıp tadını çıkaracaksınız inşallah

Dogru diyorsun kuzucum. Biz de rutin temizligi esimle yapiyoruz. Kv de istesem gelir yapar ama camlari faln silemez o. Ben de bir temizlik firmasi buldum. Halilari gonderip onu cagirmayi planliyorum. Cok memnun cagiranlar. Birazck tuzlu ama saglik olsun. Bir cogunuzun dedigi gibi aslinda nerelere vermiyoruz o paralari.. sigaramiz yok o yok bari buna verelim

ayyy çok zordur böbrek sancısı yaaa kıyamam canım çok geçmiş olsun kaçırmışım ben o kısımları inşallah ikinizde sağlıklı bi şekilde doğum aşamasına gelirsiniz

Kızlar günaydın , Bugünlerde çok fazla kaburga agrısı çekiyorum . özellikle sağ tarafım baya kötü batıyor. Yaşayanınız var mu z? bazen elimi bile değdiremiyorumm. Bebeiğin tepiklerinden mi yoksa rahmin büyümesimi etki ediyor tam bilemiyorum

Gunaydin guzel anneler..
hayirli haberler alacagimiz guzel bir hafta olsun umarim... benim izin gunler basladi dolayisiyla erken kalkmalarimda
Lusi guzel haberlerle gelmen umidiyle canim nisantos verir poz ins.. biz de goruruz minnosu​

ayyy inşallah canım yaa doktor zorluyor poz yakalayabilmek için ama baktım kendine de alıyor bir poz onun nedenini anlayamadım

amin canım senden sonra ben de korkar oldum her an her şey olabilir diye son eksiklerimi tamamlaya çalışıyorum.
rabbim kolaylık versin canım sağlıklı olsun da biraz hasretlik katlanılmayacak şey değil güvenli ellerde neticede

Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Mahvetti beni ya stresli olunca daha da coşuyor

geçmiş olsun canım. ben de geçen haftalarda ilk kez duydum bunu. aslında tedavisi var. ama muhtemelen hamilelikten dolayı önerilen ilaçlar kullanılamaz. az kaldı biraz daha sabret canım.

herşey yoluna girer annesi sen yeter ki güçlü ol. tansiyon önemli ne güzel takipte ediyorlar için rahat olsun. şimdilik 1 saat olur, sonra artar görmeleri. beslenmene dinlenmene bak çok önemli...peki o 1 saatlik süre içerisinde emzirebiliyor musun? anne sütü de çabuk toparlatır kuzuyu. temas halinde olmanız kuzuya iyi gelir.

Canım Allah yar ve yardımcınız olsun, rabbim sana da bebeğine de sağlığınıza kavuşmayı nasip eylesin. dualarım sizinle

Canım işte bazen kaciriyorum bide moralim bozuk olunca acligim 104 filan oluyor toklukta 130-145 .bende Çarşamba gidicem şeker ölçüm aleti aldım kendime bugunden basliyim yazmaya bende.kayinbabam olacak adamı görünce benim şeker tansiyon tavan yapıyor iki gündür yüksek çıktı çünkü.

Amin canım. Maşaallah sana ve bebeğine, iyi toparlandınız yine.. Hastanede kalman senin ve bebek için daha iyiyse; üzme kendini. Sağlıklı dönün de evinize gerisi önemli değil.. inaşallah bebişin çabucak kilo alır ve toparlanır hiç merak etme..

Günaydın canım, bende ara ara oluyor ve çok daralıyorum. Kırılacak gibi sanki. Büyüdüler artık yer kalmadı, mide yukarı çıktı, bebişler sığmıyor. Normal yanı. :)

ikinci doğum da gerçekleşmiş, inşallah güzel haberlerini alırız. bebeğim için hastane çantasını hazırladım çantasına koydum. bebek bezi, ıslak mendili ve pişik kremi koyucam ona bile telaşlandım, sanki eksik kalacak. biberon almadım, ihtiyaç olunca alsam daha iyi diyorum ama o zaman da sterilizasyon sorun olur mu bilmiyorum. kendim için 2 tane lohusa pijaması aldım da, gecelik tarzında 1 adet daha alsam mı bilmiyorum. emzirme sütyeni ve fazla iç çamaşırını da alıp hemen yıkasam iyi olacak. panik yaptım yaaaaaaaaa bi yandan çalışıyorum daha, bi yandan evi topluyoruz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama erken çıkacam, mümkün değil hem evi yerleştireyim. hem eksikleri tamamlıyayım. birde erken doğum olursa her şey yarım yamalak

Günaydın minnoş anneler mutlu huzurlu bir hafta bizimle olsun

Bugün Nisantoşumla görmeye gideceğiz nts fln da olacak sanırım kızçem güzel poz verirse paylaşırım buradan
Günaydın canım
İnşaallah hepimiz güzel sağlıklı bir hafta geçirelim artık..
Benim oğluş da 2 aydır kendini göstermiyordu, geçen haftaki kontrolde nihayet gösterdi. Eşimle hem çok şaşırdık hem çok sevindik. Ayyy nasıl belli yüzü elleri.. Mucize gibi.. bi haftadır durup durup seviyorum. Direkt doktorda söyledi; Aynı sana benziyor diye.
Nst ye bende ilk kez girdim, orada da vakit geçmedi sırtım ağrıdı valla.
İnşallah sende bugün güzel haberler alırsın ve kıZını görürsün canım.
Saçları filan var mı acaba :) senin ilki sezeryan olduğu için bu da mecburen öyle olacak demi ?

İnşallah görürsün bu cuma günü kuzum, sağlıklı ya o bile yetiyor bazen. senin durumun çok sıkıntılı tabi canın burnunda. Allah kolaylık versin canım.
Azaldı mı biraz ağrılar yoksa aynen devam mı düşene kadar? Cuma günü bir ilaç filan verilirse faydası olur belki biraz.

evet canım 2 yıl olmadı henüz ilk sezeryandan bu yana o nedenle ssvd için de ısrarcı olmadım hiç.
doktor sezeryan demişti de bakalım bu gidişimizde tarih netleştiririz diye umut ediyorum

hahahaah aşırı panik gördüm seni canım rahat ol halledersin eksiklerini tek tek
çantam benim de hazır değil yıkanıp ütülenip yerleştirilecek de sanki bir el yıkamamı engelliyor hep bişi bulup yıkayamıyorum
gece rüyama girdi yıkanmış ama tüm kıyafetler mahvolmuş hepsi tülermiş üzerleri pamuk pamuk olmuş allahım diyordum niye böyle olmuş mahvolmuş tüm bebiş kıyafetleri diye üzülüyordum
nasıl dert edindiysem kendime artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…