- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Günaydın minnoş anneler mutlu huzurlu bir hafta bizimle olsun
Bugün Nisantoşumla görmeye gideceğiz nts fln da olacak sanırım kızçem güzel poz verirse paylaşırım buradan
Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Allah daha beterinden korusun tüm gebeleri inşallah
Dogru diyorsun kuzucum. Biz de rutin temizligi esimle yapiyoruz. Kv de istesem gelir yapar ama camlari faln silemez o. Ben de bir temizlik firmasi buldum. Halilari gonderip onu cagirmayi planliyorum. Cok memnun cagiranlar. Birazck tuzlu ama saglik olsun. Bir cogunuzun dedigi gibi aslinda nerelere vermiyoruz o paralari.. sigaramiz yok o yok bari buna verelimSona doğru geliyoruz çok yormamak lazım kuzum vücudu.
Hiç dünya işini kafaya takıp dert etme olur gider zamanla.
Martın girmesini bekliyorum temizlik için bende kv ve eşim yapıcaklar.
Halıları falan göndericem gelmeden silip süpürür gelincede yerleştirmiş oluruz.
Sonrada gelsin bebişler ❤
ayyy ilk bebek gelmiş bileee, geçen haftayı yeni okuyorum. anne de bebek de sağlıklıdır inşallah. doğum korkusu sardı beniiiHakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm.sen okuya okuya geliyorsun.daha haberin yok galiba begonyas doğum yaptı.İlk bebişim iz geldi
ayyy çok zordur böbrek sancısı yaaa kıyamam canım çok geçmiş olsun kaçırmışım ben o kısımları inşallah ikinizde sağlıklı bi şekilde doğum aşamasına gelirsinizBenim en son kontrolde taş sancısı böbrek büyümesi derken ben bebeğe bile odaklanamadım
Doktor hızlıca baktı, bebeğin iyi olduğunu söyledi rahatladık ama kızımı çok özlemiştim keşke görebilseydim
Bu Cuma tekrar üroloji kontrolüm var, o zaman yine kadın Doğuma da gidip kontrol olcm. İnşallah bu kez görebilirim
Gunaydin guzel anneler..
hayirli haberler alacagimiz guzel bir hafta olsun umarim... benim izin gunler basladi dolayisiyla erken kalkmalarimda
Lusi guzel haberlerle gelmen umidiyle canim nisantos verir poz ins.. biz de goruruz minnosu
Canim bazi doktorlar kendilerine album yapiyorlar dunyaya getirdigi bebeklerin.. isini cok seviyorsa demek ki :)) baska sebep gelmedi aklimaayyy inşallah canım yaa doktor zorluyor poz yakalayabilmek için ama baktım kendine de alıyor bir poz onun nedenini anlayamadım
Canim bazi doktorlar kendilerine album yapiyorlar dunyaya getirdigi bebeklerin.. isini cok seviyorsa demek ki :)) baska sebep gelmedi aklima
amin canım senden sonra ben de korkar oldum her an her şey olabilir diye son eksiklerimi tamamlaya çalışıyorum.Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Huzursuz bacak sendromu yaşayan var mı? Mahvetti beni ya stresli olunca daha da coşuyor
Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Canım Allah yar ve yardımcınız olsun, rabbim sana da bebeğine de sağlığınıza kavuşmayı nasip eylesin. dualarım sizinleTek tek mesajlari okuyamadım. Bebeğim en son kontrolden bu yana hiç kilo almamış, az haraket hissediyordum , birkaç gündür kusma vardı. Gebelik zehirlenmesi olmuş bende. Epidural sezeryan ile doğum oldu , doğum sirasinda bile kustum.
Doğumdan sonra tansiyonum 18 olmuş nöbet geçirdim. Şu an iyiyim hala hastanedeyim, bebeğim kuvezde solunum cihazından ayrıldı mama vermeye başladılar 1700 kg. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Canım işte bazen kaciriyorum bide moralim bozuk olunca acligim 104 filan oluyor toklukta 130-145 .bende Çarşamba gidicem şeker ölçüm aleti aldım kendime bugunden basliyim yazmaya bende.kayinbabam olacak adamı görünce benim şeker tansiyon tavan yapıyor iki gündür yüksek çıktı çünkü.Ölçüyorum canım çünkü her hafta ölçümleri istiyor doktorum. Benimde hep öyle normal arada kaçırmak insanız sonuçta. Tokluğun 150 yi geçmesin yeterli. Açlıkta 120 sınır. Bebeğin etkilenmesi için sürekli 180- 200 ve üstü seyretmesi lazmmıs son ay çok dikkat etmek gerekiyor özellikle o kadar
Amin canım. Maşaallah sana ve bebeğine, iyi toparlandınız yine.. Hastanede kalman senin ve bebek için daha iyiyse; üzme kendini. Sağlıklı dönün de evinize gerisi önemli değil.. inaşallah bebişin çabucak kilo alır ve toparlanır hiç merak etme..Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Günaydın canım, bende ara ara oluyor ve çok daralıyorum. Kırılacak gibi sanki. Büyüdüler artık yer kalmadı, mide yukarı çıktı, bebişler sığmıyor. Normal yanı. :)Kızlar günaydın , Bugünlerde çok fazla kaburga agrısı çekiyorum . özellikle sağ tarafım baya kötü batıyor. Yaşayanınız var mu z? bazen elimi bile değdiremiyorumm. Bebeiğin tepiklerinden mi yoksa rahmin büyümesimi etki ediyor tam bilemiyorum
Günaydın canımGünaydın minnoş anneler mutlu huzurlu bir hafta bizimle olsun
Bugün Nisantoşumla görmeye gideceğiz nts fln da olacak sanırım kızçem güzel poz verirse paylaşırım buradan
İnşallah görürsün bu cuma günü kuzum, sağlıklı ya o bile yetiyor bazen. senin durumun çok sıkıntılı tabi canın burnunda.Benim en son kontrolde taş sancısı böbrek büyümesi derken ben bebeğe bile odaklanamadım
Doktor hızlıca baktı, bebeğin iyi olduğunu söyledi rahatladık ama kızımı çok özlemiştim keşke görebilseydim
Bu Cuma tekrar üroloji kontrolüm var, o zaman yine kadın Doğuma da gidip kontrol olcm. İnşallah bu kez görebilirim
Günaydın canım
İnşaallah hepimiz güzel sağlıklı bir hafta geçirelim artık..
Benim oğluş da 2 aydır kendini göstermiyordu, geçen haftaki kontrolde nihayet gösterdi. Eşimle hem çok şaşırdık hem çok sevindik. Ayyy nasıl belli yüzü elleri.. Mucize gibi..bi haftadır durup durup seviyorum. Direkt doktorda söyledi; Aynı sana benziyor diye.
Nst ye bende ilk kez girdim, orada da vakit geçmedi sırtım ağrıdı valla.
İnşallah sende bugün güzel haberler alırsın ve kıZını görürsün canım.
Saçları filan var mı acaba :) senin ilki sezeryan olduğu için bu da mecburen öyle olacak demi ?
Haha dusunsene sende ki kayboluyormus gidip ya benim kizin su ayki goruntusunu kaybetmisimdoğunca çekeydi yav her görüşte alıyor kendine de bir poz dedim albüm yapacak heralde
ikinci doğum da gerçekleşmiş, inşallah güzel haberlerini alırız. bebeğim için hastane çantasını hazırladım çantasına koydum. bebek bezi, ıslak mendili ve pişik kremi koyucam ona bile telaşlandım, sanki eksik kalacak. biberon almadım, ihtiyaç olunca alsam daha iyi diyorum ama o zaman da sterilizasyon sorun olur mu bilmiyorum. kendim için 2 tane lohusa pijaması aldım da, gecelik tarzında 1 adet daha alsam mı bilmiyorum. emzirme sütyeni ve fazla iç çamaşırını da alıp hemen yıkasam iyi olacak. panik yaptım yaaaaaaaaabi yandan çalışıyorum daha, bi yandan evi topluyoruz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama erken çıkacam, mümkün değil hem evi yerleştireyim. hem eksikleri tamamlıyayım. birde erken doğum olursa her şey yarım yamalak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?