Haha dusunsene sende ki kayboluyormus gidip ya benim kizin su ayki goruntusunu kaybetmisim
Sende kini rica etsem diyormussun doktora
Bana da tarih vermedi geçen hafta; sadece 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık..evet canım 2 yıl olmadı henüz ilk sezeryandan bu yana o nedenle ssvd için de ısrarcı olmadım hiç.
doktor sezeryan demişti de bakalım bu gidişimizde tarih netleştiririz diye umut ediyorum
ayy panik oldum valla. bu gece göreceğim rüyalar belirlendi. oğlum erken doğar ve her şey eksiktirhahahaah aşırı panik gördüm seni canım rahat ol halledersin eksiklerini tek tek
çantam benim de hazır değil yıkanıp ütülenip yerleştirilecek de sanki bir el yıkamamı engelliyor hep bişi bulup yıkayamıyorum
gece rüyama girdi yıkanmış ama tüm kıyafetler mahvolmuş hepsi tülermiş üzerleri pamuk pamuk olmuş allahım diyordum niye böyle olmuş mahvolmuş tüm bebiş kıyafetleri diye üzülüyordum
nasıl dert edindiysem kendime artık
Bana da tarih vermedi geçen hafta; sadece 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık..
Evet, 2 yıl az olmuş ssvd zor olurdu zaten kuzum. Hayırlısı sağlıklı gelsin de Nisan bebiş.2. sezeryan olacakları normal sezeryan tarihine göre daha erken tarih veriyorlarmış. Yani internette öyle okudum; doğru mu bilmiyorum artık.
Kumelyaren 2. Doğumda gerçekleşti yazmış, ben mi kaçırdım 2. kim ki?
Benim de ufacik yakaliyoruz hep yarisini goruyoruz yuzun. Ama babasinin kopyasi. Gozler iri cene kucuk.. ruyamda hep bebegi emzirirken goruyorum. Gozler falan babasi ayni:)) doktorlar bilincaltima simdiden isledi babasina benzediginihahahah üzerinde isim yazıyor allahtan yok mok da diyemez
kaybolmasın aman oğluşun ultrason fotolarıyla aynı kutuya koydum ara ara bakıp karşılaştırıyorum tipler aynı
Benim de ufacik yakaliyoruz hep yarisini goruyoruz yuzun. Ama babasinin kopyasi. Gozler iri cene kucuk.. ruyamda hep bebegi emzirirken goruyorum. Gozler falan babasi ayni:)) doktorlar bilincaltima simdiden isledi babasina benzedigini
ikinci doğum da gerçekleşmiş, inşallah güzel haberlerini alırız. bebeğim için hastane çantasını hazırladım çantasına koydum. bebek bezi, ıslak mendili ve pişik kremi koyucam ona bile telaşlandım, sanki eksik kalacak. biberon almadım, ihtiyaç olunca alsam daha iyi diyorum ama o zaman da sterilizasyon sorun olur mu bilmiyorum. kendim için 2 tane lohusa pijaması aldım da, gecelik tarzında 1 adet daha alsam mı bilmiyorum. emzirme sütyeni ve fazla iç çamaşırını da alıp hemen yıkasam iyi olacak. panik yaptım yaaaaaaaaabi yandan çalışıyorum daha, bi yandan evi topluyoruz. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almıştım ama erken çıkacam, mümkün değil hem evi yerleştireyim. hem eksikleri tamamlıyayım. birde erken doğum olursa her şey yarım yamalak
Canım işte bazen kaciriyorum bide moralim bozuk olunca acligim 104 filan oluyor toklukta 130-145 .bende Çarşamba gidicem şeker ölçüm aleti aldım kendime bugunden basliyim yazmaya bende.kayinbabam olacak adamı görünce benim şeker tansiyon tavan yapıyor iki gündür yüksek çıktı çünkü.
Valla bende aynısını söylüyorum hep nasıl bu aileden çıktın sen diye.ama nazende diyorum aynı baban gibisin diye gicikligina neyse ya konuşmayalım cidden şekerin çıkıyor adamın yüzü sesi aklıma geldikce.karaktersizlik kişiliği olmuş artık Allah böyle insanlardan korusun bizi pislik2.doğum kim ?
aynı ben ayyyyyyy...akşam eşim ablası ile 1 saat konuştu başıma ağrılar girdi..o kadar gereksiz bi insan ki k peder. konuşuyorlar konuşuyorlar sonuç sıfır. konuştukları ile çenelerini yordukları ile kalıyorlar. adını duyunca bile irkiliyorum. benim kocam nasıl bu aileden çıkmış. kurtarmış kendini. iyi ki benimle tanışmış.
Hahaha :) ayy ben de her gece rüya görüyorum Doğuma yetişemiyorum, çanta evde kalıyor, ya da çantada eksik çıkıyor , eşime söyleniyorum demiştim ben sana diye :) çocuğun tulumunu unutuyoruz falan :) :) her gece film gibi resmenhahahaah aşırı panik gördüm seni canım rahat ol halledersin eksiklerini tek tek
çantam benim de hazır değil yıkanıp ütülenip yerleştirilecek de sanki bir el yıkamamı engelliyor hep bişi bulup yıkayamıyorum
gece rüyama girdi yıkanmış ama tüm kıyafetler mahvolmuş hepsi tülermiş üzerleri pamuk pamuk olmuş allahım diyordum niye böyle olmuş mahvolmuş tüm bebiş kıyafetleri diye üzülüyordum
nasıl dert edindiysem kendime artık
Çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlıkKızlar amigurumilerim bitti çok şükür bakalım beğenecek misiniz???şimdi yelek ve Hırka örme zamani
Sağol cnmÇok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık
canım valla eline emeğine sağlık hepsi harika görünüyor.. ben de bir battaniyeyi bitiremedim halaaYükledim sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?