2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Haha dusunsene sende ki kayboluyormus gidip ya benim kizin su ayki goruntusunu kaybetmisim
Sende kini rica etsem diyormussun doktora

hahahah üzerinde isim yazıyor allahtan yok mok da diyemez
kaybolmasın aman oğluşun ultrason fotolarıyla aynı kutuya koydum ara ara bakıp karşılaştırıyorum tipler aynı

evet canım 2 yıl olmadı henüz ilk sezeryandan bu yana o nedenle ssvd için de ısrarcı olmadım hiç.
doktor sezeryan demişti de bakalım bu gidişimizde tarih netleştiririz diye umut ediyorum
Bana da tarih vermedi geçen hafta; sadece 2 hafta sonra kontrole gel dedi bakalım artık..
Evet, 2 yıl az olmuş ssvd zor olurdu zaten kuzum. Hayırlısı sağlıklı gelsin de Nisan bebiş. 2. sezeryan olacakları normal sezeryan tarihine göre daha erken tarih veriyorlarmış. Yani internette öyle okudum; doğru mu bilmiyorum artık.

Kumelyaren 2. Doğumda gerçekleşti yazmış, ben mi kaçırdım 2. kim ki?

ayy panik oldum valla. bu gece göreceğim rüyalar belirlendi. oğlum erken doğar ve her şey eksiktir

karamell 2. doğumdan haberim yok abboo kim acaba

evet canım benim doktor 38 gibi diyordu bi ay sonra Nisantoş gelecek anlamına geliyor bu
beni de 15 güne bir çağırıyor sıklaştı görüşmeler artık

hahahah üzerinde isim yazıyor allahtan yok mok da diyemez
kaybolmasın aman oğluşun ultrason fotolarıyla aynı kutuya koydum ara ara bakıp karşılaştırıyorum tipler aynı
Benim de ufacik yakaliyoruz hep yarisini goruyoruz yuzun. Ama babasinin kopyasi. Gozler iri cene kucuk.. ruyamda hep bebegi emzirirken goruyorum. Gozler falan babasi ayni:)) doktorlar bilincaltima simdiden isledi babasina benzedigini

Benim de ufacik yakaliyoruz hep yarisini goruyoruz yuzun. Ama babasinin kopyasi. Gozler iri cene kucuk.. ruyamda hep bebegi emzirirken goruyorum. Gozler falan babasi ayni:)) doktorlar bilincaltima simdiden isledi babasina benzedigini

benim oğlan babasının aynısı bebeklik fotoları fln aynıydı herkes şoka girmişti bana fotokopi makinesi diyorlardı o derece
kız da benzerse artık isyan edeceeeuuumm

2.doğum kim ?

aynı ben ayyyyyyy...akşam eşim ablası ile 1 saat konuştu başıma ağrılar girdi..o kadar gereksiz bi insan ki k peder. konuşuyorlar konuşuyorlar sonuç sıfır. konuştukları ile çenelerini yordukları ile kalıyorlar. adını duyunca bile irkiliyorum. benim kocam nasıl bu aileden çıkmış. kurtarmış kendini. iyi ki benimle tanışmış.

Valla bende aynısını söylüyorum hep nasıl bu aileden çıktın sen diye.ama nazende diyorum aynı baban gibisin diye gicikligina neyse ya konuşmayalım cidden şekerin çıkıyor adamın yüzü sesi aklıma geldikce.karaktersizlik kişiliği olmuş artık Allah böyle insanlardan korusun bizi pislik

Hahaha :) ayy ben de her gece rüya görüyorum Doğuma yetişemiyorum, çanta evde kalıyor, ya da çantada eksik çıkıyor , eşime söyleniyorum demiştim ben sana diye :) çocuğun tulumunu unutuyoruz falan :) :) her gece film gibi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…