2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

bize uzak olsunlar da naparlarsa yapsınlar.

Kızlaarrr öyle herhangi kötü bir risk olmaksızın; bebek pozisyon almadı ya da çatı darlığı sebebiyle filan yapılacak sezeryanlar da; tarih neye göre nasıl verilir?
Bunun standartı 38. hafta mıdır?
İnternette bir farklı yazıyor, olanlar bir ayrı söylüyor.
Doktorla hafta gün pazarlığı yapanlar var. Kafam karıştı.. Çok soru sordum ama..

birisi grupta kızlar eylül doğum yapmış yazdı onu gördüm canım

Yaa Eylül’ün bebişi şimdi gördüm aynı kardeşim gibi maşallah
Sesini duyabilmek için ağlasın diye uğraşırdık o kadar uslu ve masumdu. Kusmuk ve salya hiç görmedik mesela.
Bu bebişte aynı öyle, ne gık diyor ne başka birşey.
Böyle bebişleri daha çok seviyorum
Benim Muzurda böyle olsa keşke. Gerçi içerde pek bi hareketli

Son düzenleme:
Bunu bende merak ediyorum, ne kadar geç alınırsa o kadar iyiymiş ama doktora göre değişiyor sanırım
birisi grupta kızlar eylül doğum yapmış yazdı onu gördüm canım
Eylül sosyal medyada fenomen canım :)

Bende de var diyabet insülin ve diyeti ilk haftalardan itibaren bırakmadm sıkı tuttum bebeğim günü gününe uyumlu sadece kilosu düşük. Çok dikkat istiyor
Canim birinci de sekerlerim hic yuksek gitmiyordu devamli hastanedeydim. Yine kilolu oldu suyunda da bir artis olmadi. Bunda stres ten bir Ara bozuldu baya suan iyi

Ona doktor duruma göre karar veriyor kuzum. Bi standardı yok.
Ne kadar çok durursa o kadar iyi tabi ama.
Bir de ikinci veya sonraki gebeliklerde Doğumun hızlı ilerleyeceği göz önüne alınarak 38-39da almış oluyorlar diye duydum hep.

İnş cnm tez zamanda çıkarsınız hstaneden.Rabbim yardımcınız olsun.

aslinda genelde kayinpederler daha ton ton ve sevgi dolu olurlar ama size denk gelmemiş anlaşılan :) kaynanalar bazen fena çıkabiliyor ama kayinpeder sasirtti beni

37 38 haftalarda doktorunuz çatı muayenesi yapacak ve ona göre normal Doğum şansınızı söyleyecek , ben ilkinde çatı muayenesine gittiğim gün, 37 nin son günüydü ,bebeğim tersti ve hiç suyum kalmamıştı acil sezaryene girdim , suyumun geldiğini hiç anlayamamışım yavaş yavaş gelmiş

Bugün biraz daha rahatım çok şükür
Şiddetli sancı yok ama idrara çıktıkça yanma ve batma hissi devam ediyor
Bol bol su içiyorum bakalım inşallah az kalmıştır düşmeye.

Bugün biraz daha rahatım çok şükür
Şiddetli sancı yok ama idrara çıktıkça yanma ve batma hissi devam ediyor
Bol bol su içiyorum bakalım inşallah az kalmıştır düşmeye.
Ay inş cnm tez zamanda dusurur sun.birde hamilelikte olması senn için Kotu olmus.inş bir an önce sağlığına kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…