- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Valla bende aynısını söylüyorum hep nasıl bu aileden çıktın sen diye.ama nazende diyorum aynı baban gibisin diye gicikligina neyse ya konuşmayalım cidden şekerin çıkıyor adamın yüzü sesi aklıma geldikce.karaktersizlik kişiliği olmuş artık Allah böyle insanlardan korusun bizi pislik
Kızlar amigurumilerim bitti çok şükür bakalım beğenecek misiniz???şimdi yelek ve Hırka örme zamani
yaaaaa bunlar neeee bana da ör ellerine sağlık şahanesinKızlar amigurumilerim bitti çok şükür bakalım beğenecek misiniz???şimdi yelek ve Hırka örme zamani
birisi grupta kızlar eylül doğum yapmış yazdı onu gördüm canım2.doğum kim ?
aynı ben ayyyyyyy...akşam eşim ablası ile 1 saat konuştu başıma ağrılar girdi..o kadar gereksiz bi insan ki k peder. konuşuyorlar konuşuyorlar sonuç sıfır. konuştukları ile çenelerini yordukları ile kalıyorlar. adını duyunca bile irkiliyorum. benim kocam nasıl bu aileden çıkmış. kurtarmış kendini. iyi ki benimle tanışmış.
ellerine sağlık canım çok güzeller yaaa, maaşalah sanaKızlar amigurumilerim bitti çok şükür bakalım beğenecek misiniz???şimdi yelek ve Hırka örme zamani
Bunu bende merak ediyorum, ne kadar geç alınırsa o kadar iyiymiş ama doktora göre değişiyor sanırımKızlaarrr öyle herhangi kötü bir risk olmaksızın; bebek pozisyon almadı ya da çatı darlığı sebebiyle filan yapılacak sezeryanlar da; tarih neye göre nasıl verilir?
Bunun standartı 38. hafta mıdır?
İnternette bir farklı yazıyor, olanlar bir ayrı söylüyor.
Doktorla hafta gün pazarlığı yapanlar var. Kafam karıştı.. Çok soru sordum ama..
Eylül sosyal medyada fenomen canım :)birisi grupta kızlar eylül doğum yapmış yazdı onu gördüm canım
Canim birinci de sekerlerim hic yuksek gitmiyordu devamli hastanedeydim. Yine kilolu oldu suyunda da bir artis olmadi. Bunda stres ten bir Ara bozuldu baya suan iyiBende de var diyabet insülin ve diyeti ilk haftalardan itibaren bırakmadm sıkı tuttum bebeğim günü gününe uyumlu sadece kilosu düşük. Çok dikkat istiyor
geç farkettim canımBunu bende merak ediyorum, ne kadar geç alınırsa o kadar iyiymiş ama doktora göre değişiyor sanırım
Eylül sosyal medyada fenomen canım :)
Ona doktor duruma göre karar veriyor kuzum. Bi standardı yok.Kızlaarrr öyle herhangi kötü bir risk olmaksızın; bebek pozisyon almadı ya da çatı darlığı sebebiyle filan yapılacak sezeryanlar da; tarih neye göre nasıl verilir?
Doktorla hafta gün pazarlığı yapanlar var. Kafam karıştı.. Çok soru sordum ama..
İnş cnm tez zamanda çıkarsınız hstaneden.Rabbim yardımcınız olsun.Hepinize duaları için cook tesekkurler , hastanedeyim hâlâ , tansiyon dan dolayı korktukları için sürekli gözetim altında kaldim. Günde 1 saat bebeği görmeye izin veriliyor sadece babası ve ben görebiliyoruz . Beslenmesinin düzene girmesini bekliyoruz diyorlar. Bende doktoru bekliyorum gelip son bir kontrolle taburcu olup olmadığımi belirler büyük ihtimalle.
Allah daha beterinden korusun tüm gebeleri inşallah
aslinda genelde kayinpederler daha ton ton ve sevgi dolu olurlar ama size denk gelmemiş anlaşılan :) kaynanalar bazen fena çıkabiliyor ama kayinpeder sasirtti beniValla bende aynısını söylüyorum hep nasıl bu aileden çıktın sen diye.ama nazende diyorum aynı baban gibisin diye gicikligina neyse ya konuşmayalım cidden şekerin çıkıyor adamın yüzü sesi aklıma geldikce.karaktersizlik kişiliği olmuş artık Allah böyle insanlardan korusun bizi pislik
37 38 haftalarda doktorunuz çatı muayenesi yapacak ve ona göre normal Doğum şansınızı söyleyecek , ben ilkinde çatı muayenesine gittiğim gün, 37 nin son günüydü ,bebeğim tersti ve hiç suyum kalmamıştı acil sezaryene girdim , suyumun geldiğini hiç anlayamamışım yavaş yavaş gelmişKızlaarrr öyle herhangi kötü bir risk olmaksızın; bebek pozisyon almadı ya da çatı darlığı sebebiyle filan yapılacak sezeryanlar da; tarih neye göre nasıl verilir?
Güzel haberlerle gel inş cnmRandevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
Günaydın canım
İnşaallah hepimiz güzel sağlıklı bir hafta geçirelim artık..
Benim oğluş da 2 aydır kendini göstermiyordu, geçen haftaki kontrolde nihayet gösterdi. Eşimle hem çok şaşırdık hem çok sevindik. Ayyy nasıl belli yüzü elleri.. Mucize gibi..bi haftadır durup durup seviyorum. Direkt doktorda söyledi; Aynı sana benziyor diye.
Nst ye bende ilk kez girdim, orada da vakit geçmedi sırtım ağrıdı valla.
İnşallah sende bugün güzel haberler alırsın ve kıZını görürsün canım.
Saçları filan var mı acaba :) senin ilki sezeryan olduğu için bu da mecburen öyle olacak demi ?
İnşallah görürsün bu cuma günü kuzum, sağlıklı ya o bile yetiyor bazen. senin durumun çok sıkıntılı tabi canın burnunda.Allah kolaylık versin canım.
Azaldı mı biraz ağrılar yoksa aynen devam mı düşene kadar? Cuma günü bir ilaç filan verilirse faydası olur belki biraz.
Ay inş cnm tez zamanda dusurur sun.birde hamilelikte olması senn için Kotu olmus.inş bir an önce sağlığına kavusursunBugün biraz daha rahatım çok şükür
Şiddetli sancı yok ama idrara çıktıkça yanma ve batma hissi devam ediyor
Bol bol su içiyorum bakalım inşallah az kalmıştır düşmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?