2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ayyy çok zordur böbrek sancısı yaaa kıyamam canım çok geçmiş olsun kaçırmışım ben o kısımları inşallah ikinizde sağlıklı bi şekilde doğum aşamasına gelirsiniz

Ah canım hiç sorma Cuma’dan beri neler çekiyorum
Şu an mesanenin ağzında 7mm büyüklüğünde taş var ve düşüremediğim sürece sancı yapacak, taştan dolayı da böbreklerimde büyüme olmuş
İdrara da çıkamıyorum
Mahvoldum

Amin inşallah canım

Ay inş cnm tez zamanda dusurur sun.birde hamilelikte olması senn için Kotu olmus.inş bir an önce sağlığına kavusursun

Amin inşallah canım allah razı olsun

Taş düşürmek Zaten çok zorken hamilelikle birlikte daha da kötü oldu

Geçmiş olsun canım. Çok zordur. Aman üşütme bol su iç. İnşallah bitecek

Aman canım sinirini bozan insanlardan uzak dur
Şekeri en çok etkileyen şeyler üzüntü ve stres
Ben de kaynanamın konusu bile geçince aynı öyle kötü oluyorum

Geçmiş olsun canım. Çok zordur. Aman üşütme bol su iç. İnşallah bitecek

Sağol canım allah razı olsun
Üşütmemek için çok çok dikkat ediyorum
Zaten bu sancıya kesinlikle sıcak iyi geliyor yoksa dayanabilmek mümkün değil

Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.

Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah

Benim de babam ilik kanseri son evrede
Biz de hamileliğimin başında öğrenmiştik
6 kür kemoterapi aldı
Bu hafta İstanbul’da kök hücre nakli için hastaneye yatacak
İnşallah her şey yolunda ilerler

Herkes şimdiden sen pazarlık yap, doktorlar standart 38+5'de alır diyorlar.
Bu tarih meselesine çok taktım valla canım. Önemli sonuçta. 3-4 gün bile farkediyor.
Teyzem 3.doğumu 40+2 de;
ablam 2.doğumu 37 de aldılar. İkisi de sezeryan, ikisininde riski yoktu üstelik. Neye göre böyle yapıyorlar nasıl güvenicez acaba.

Tunaydin kızlar mutlu haftalarimiz olsun inş.kızım hasta göndermedim okula ikimiz yatıyoruz.inş bir an önce iyileşir bu bademcik lardan çektiğimiz ne anlamadım.
Geçmiş olsun canım, gerekirse yarında gönderme. İyice dinlenin iyileşin.. bademcik rahatsızlıkları sürekli de tekrarlıyormuş galiba..
Kayınpederine de Allah şifa versin canım. İnşaallah tez vakitte atlatır.

Randevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
İnşaallah büyümüştür
Kaçta canım randevun? Çıkışını bekleyelim bizde ona göre :)

Ayy o su meselesi de ayrı bir olay. Hep öyle şakır şakır gelecek gibi düşünüyoruz. Ama az az da geliyor demek.
Benim bebeğimde doğum pozisyonunu almamış daha ve plesentam normal yapacak kadar yukarıda değilmiş. Belli olmaz ama büyük ihtimalle sezeryan gibi demişti.
Tarih konusu çok kafama takılıyor.
Herkes farklı bir yorum yapıyor. Herşey yolunda giderse; neye göre tarih veriliyor acaba.

Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.

kızlar şifa versin Rabbim tüm hastalara...insanın başına gelince daha iyi anlıyormuş.

Tünaydın arkadaşlar, bol muhabbetli bi sabah olmuş ,hasta yakını olan arkadaşlarımıza Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah kaldıramıyacağımız yük vermesin, biz 9 ay hamilelik sürecini zor geçiriyoruz üstelik bi hastalık değil bu hastalarımıza rabbim yardım etsin, gece yatakta uyuyamadım tvyi açtım oturdum biraz sonra uzanmıştım uyuya kalmışım sabah 5e kadar ,yatakta bu kadar rahat uyuyamıyırum koltukta per perişan uyumuşum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…