- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
ayyy çok zordur böbrek sancısı yaaa kıyamam canım çok geçmiş olsun kaçırmışım ben o kısımları inşallah ikinizde sağlıklı bi şekilde doğum aşamasına gelirsiniz
Ay inş cnm tez zamanda dusurur sun.birde hamilelikte olması senn için Kotu olmus.inş bir an önce sağlığına kavusursun
Geçmiş olsun canım. Çok zordur. Aman üşütme bol su iç. İnşallah bitecekAh canım hiç sorma Cuma’dan beri neler çekiyorum
Şu an mesanenin ağzında 7mm büyüklüğünde taş var ve düşüremediğim sürece sancı yapacak, taştan dolayı da böbreklerimde büyüme olmuş
İdrara da çıkamıyorum
Mahvoldum
Amin inşallah canım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Canım işte bazen kaciriyorum bide moralim bozuk olunca acligim 104 filan oluyor toklukta 130-145 .bende Çarşamba gidicem şeker ölçüm aleti aldım kendime bugunden basliyim yazmaya bende.kayinbabam olacak adamı görünce benim şeker tansiyon tavan yapıyor iki gündür yüksek çıktı çünkü.
Geçmiş olsun canım. Çok zordur. Aman üşütme bol su iç. İnşallah bitecek
Randevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Herkes şimdiden sen pazarlık yap, doktorlar standart 38+5'de alır diyorlar.Ona doktor duruma göre karar veriyor kuzum. Bi standardı yok.
Ne kadar çok durursa o kadar iyi tabi ama.
Bir de ikinci veya sonraki gebeliklerde Doğumun hızlı ilerleyeceği göz önüne alınarak 38-39da almış oluyorlar diye duydum hep.
Geçmiş olsun canım, gerekirse yarında gönderme. İyice dinlenin iyileşin.. bademcik rahatsızlıkları sürekli de tekrarlıyormuş galiba..Tunaydin kızlar mutlu haftalarimiz olsun inş.kızım hasta göndermedim okula ikimiz yatıyoruz.inş bir an önce iyileşir bu bademcik lardan çektiğimiz ne anlamadım.
İnşaallah büyümüştürRandevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
Ayy o su meselesi de ayrı bir olay. Hep öyle şakır şakır gelecek gibi düşünüyoruz. Ama az az da geliyor demek.37 38 haftalarda doktorunuz çatı muayenesi yapacak ve ona göre normal Doğum şansınızı söyleyecek , ben ilkinde çatı muayenesine gittiğim gün, 37 nin son günüydü ,bebeğim tersti ve hiç suyum kalmamıştı acil sezaryene girdim , suyumun geldiğini hiç anlayamamışım yavaş yavaş gelmiş
Sağol cnm kolay gelsin sana da.bitirince paylaşırsin insallahcanım valla eline emeğine sağlık hepsi harika görünüyor.. ben de bir battaniyeyi bitiremedim halaa
Hamarat değil Zuzu merak tskr ederim
Kesinlikle benim 10 metre uzağında olsun canı cehennemebize uzak olsunlar da naparlarsa yapsınlar.
Tşklerler cnmÇok güzeller canım
Öreyim cnm.yaaaaa bunlar neeee bana da ör ellerine sağlık şahanesin
Sağol cnmellerine sağlık canım çok güzeller yaaa, maaşalah sana
Bizimki tam tersi cnm roller değişmiş adam kadın gibi hatta bı farkı yok.aslinda genelde kayinpederler daha ton ton ve sevgi dolu olurlar ama size denk gelmemiş anlaşılan :) kaynanalar bazen fena çıkabiliyor ama kayinpeder sasirtti beni
Kesinlikle cnm moral çok çok önemliAman canım sinirini bozan insanlardan uzak dur
Şekeri en çok etkileyen şeyler üzüntü ve stres
Ben de kaynanamın konusu bile geçince aynı öyle kötü oluyorum
Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Benim de babam ilik kanseri son evrede
Biz de hamileliğimin başında öğrenmiştik
6 kür kemoterapi aldı
Bu hafta İstanbul’da kök hücre nakli için hastaneye yatacak
İnşallah her şey yolunda ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?