2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde galiba kasilmalarim oluyor. Nasil oldugunu bir türlü anlayamadığım.bir ara 20 li haftalarda cok sık hissediyordum ayni his yeniden döndü. Nefesim kesilir gibi asagidan yukari birseyler oluyor on saniye falan sonra geri gidiyor.bu bebek hareketi degil eminim . umarim sklasmaz

Randevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
Hadi hyırlı haberlerle kuzum inşallah

Ay en korktuğum şey. Çünkü benim sürekli çok fazla akıntım var. Her gittiğimde soruyorum normal diyor. Suyum azalmış mı diyip duruyorum. Çok su içiyorum o mu dengeliyor artık napıyor kestiremiyorum..

Bugün biraz daha rahatım çok şükür
Şiddetli sancı yok ama idrara çıktıkça yanma ve batma hissi devam ediyor
Bol bol su içiyorum bakalım inşallah az kalmıştır düşmeye.
Ah kuzum ben bir dönem bunları yaşadım berbat bir tecrübe zaten. Allah yardımcın olsun. Benim de idrar yolunu tıkamıştı herkes ameliyat demişti sadece devlette bir taş uzmanı vardı o takip edelim dedi.. böbreği daha fazla deforme etseydi mecbur kalacaktık. Ama o dönem ben şifalı su var istanbulda ondan içtim. Çok su içtim sonra rowatinex diye bir ilaç içtim.. sonraa gilaburu şurubu içtimm. Ne iyi geldi bilmiyorum ama iyiyim çok şükür. Ama o dönem iğne ipliğe dönüşmüştüm. Hiç bişi yiyemiyordum sıvı tüketmekten. Ve sürekli mide bulantısı yaşıyprdum. Bebişi kucağına alınca sende bak çaresine muhakkak allahın izniyle..

Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin inş..

Canım benim çok büyük geçmiş olsun. Kök hücreyi çok etkili diyorlar. Dilerim çözüm olur..

Sağol cnm kolay gelsin sana da.bitirince paylaşırsin insallah

Az kaldı canım inş bitiricem bir tek birleştirmesi kalacak.. artık izindeyim yaparım diye ümit ediyorum :)

Benim ikinci doğumum ve hamileliğimi ilk öğrendiğim günden beri doktorum 10 gün önce alırız diyor her kontrolümde , yani 4 Nisa’n uygun diyor , ama neye göre söylüyor hiç sormadım , umarım o tarihe kadar bir aksilik olmaz ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Suyunuz öyle akıntı gibi olmuyor dikkat edin su gibi oluyor ben günde iki üç çamaşır değiştiriyordum o derece akıntı oluyordu ama ilk hamilelik ve tecrübesizlik işte hiç anlamadım su olduğunu, çünkü su birden gelecek sanıyordum , Doğum yaklaşıyor ya herhalde ondan arttı akıntım diye düşünmüştüm , bir kaç gün sonra kontrolde hiç suyumun kalmadığını öğrendik ve Doğuma hızlıca girmiştim

Ama işte benim de su gibi geldiği de oluyor. Hatta çiş mi fln oluyorum yoğun bir akıntı değil fln dedi doktor sürüntü fln almıştı.. ama pf ne bileyim :)) her türlü senaryo ürkütüyor insanı. Allah sonumuzu hayır etsin. Ama neyse ki sık gidicez artık kontrole. Bir de doğum zamanı yaklaşınca bebek hareletleri değişir mi?

Cnm yalancı kasılmaymış bu hizmetlilerimiz rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, dün az oldu benim mesela, bazen çok oluyo, çok olunca ister istemez tedirgin oluyorum

Kızlar normal doğum yapmış arkadaşlar var mı? Nasıl oluyor doğum sonrası wc de çok can yakıyormu dikişler falan bide cinsel yaşam eskisi gibi oluyor mu yoksa birşeyler değişiyor mu?

Kızlar normal doğum yapmış arkadaşlar var mı? Nasıl oluyor doğum sonrası wc de çok can yakıyormu dikişler falan bide cinsel yaşam eskisi gibi oluyor mu yoksa birşeyler değişiyor mu?
Canım merhaba, senin doğum tarihi ve şekli belli oldu mu? Aramızda 1 gün var.. :)

Canım merhaba, senin doğum tarihi ve şekli belli oldu mu? Aramızda 1 gün var.. :)
Hayır canım henüz belli değil 15 martta belli olacak sanırım randevum o tarihte.şekerim var fakat bebeğim iri değil normal için şuanlık bi engel yok ama çatı kontrolünde ne dicek doktor bilmiyorum

Bebegin ne kadar kac hafta onden gidiyor canim benimde iki hafta onde gidiyor hala kac kilo olursa sezeryan olmasi gerekiyor
Canim benimki onceden hep iki hafta ilerdeydi en son kafasi 4 hafta ilerde cikti digerleri haftasinda cikti.doktorum 36 haftada bakariz dedi genelde o haftalarda dengeleniyor dedi.sende 36 ci haftayi bekle bakalim.eger 4 kilo ve uzeriyse sezaryan diyorlar zaten

Hayır canım henüz belli değil 15 martta belli olacak sanırım randevum o tarihte.şekerim var fakat bebeğim iri değil normal için şuanlık bi engel yok ama çatı kontrolünde ne dicek doktor bilmiyorum
Benimde tam tersi; bebeğim iri, şekerden şüphelenip; kan ve idrar tahlili yaptı ama şükür çıkmadı. Şimdide kafama takıldı. Başka gizli şeker vs olma durumu var mı? Öyle olsa çıkar mıydı acaba diye? Ben yükleme de yaptırmadım.
Kendimde sağlıkçıyım ama gebelikte şeker bi farklı oluyormus. Endişe ettim.
Bu şekerin sende bariz bir belirtisi var mı canım?
Benim de kontrolüm; Martın ilk haftası.

Doktorumda 36 da bakarız hala buyukse sezaryan olur dedi.masallah senin bebiste iyi toparladi
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.
Çok şükür canım toparladı,inşallah aradaki farkı tamamen kapatırız
Canım tek bacaktaki şişlik neyden oluşmuş ?
Birşey dedi mi doktor.
Kvmin 3.gebeliğinde tek bacakta şişlik oluşmuş,bacak bitiminde hamileliğin sonlarına doğru bir yumru gibi şişlik olmuş.
Sezeryanla olmuş doğumu,daha sonra o şişlik tek bacağa yayılmış.
Varise neden olmuş,kirli kan orada toplandığı için şişlik oluşmuş o zamanlar doktorlar öyle demişler.
Bel ağrısına gelince geçen haftaya kadar benimde inanılmaz derecede çoktu.
Hareketimi biraz arttırdım eskiye bakarak bir nebze azaldı

Ya şimdi bu şeker konusu karışık.doktorum bana açlık toklukla belli olmuyor dedi bnce haklı da bende evde ölçüm yapıyorum bir gün çok normal çıkarken ertesi gün bi dilim fazla ekmek yesem yüksek çıkıyor hemen.son haftalarda bilmiyorum yükleme yapıp yapmamak nasıl olur ama ben 24.haftada yaptırdım gazoz gibi bir içecekti hiç rahatszlanmadım bebeğimde de çok şükür hareketlerinde azalma falan birşey olmadı şekeri yüklediğimzde.sağlık ocağı son 3 aylık şekere bakıyor o testi yaptır gizli şeker mi değil mi belli olur.bide belki genetiktir yani iri olması şeker olcak diye kesin birşey yok bak bende şeker var ama bebeğim haftasıyla aynı hatta bikaç gün geriden geliyor.gerçi ben diyet yapıyorum yemeğime dikkat ediyorum.sen eğer için rahat etmiyorsa ekmek pilav makarna patates ve tatlılardan uzak dur meyveyi de çok abartmadan ye günde iki meyve falan ye dikkat etmiş olursun en azından

Yaa :)
Yavaş yavaş buraya gelecek sanırım 2-3 gün Sonra hafif kar yağışlı gösteriyor.
Hava iyiyken yavaş yavaş ev işi yapıyorum bende.
Yoksa hiç mi hiç enerjim olmuyor
Burada kar fırtınası vardı
Yap kuzum benim de aynı şekilde hiç enerjim yok. Canım da istemiyor iş yapmak falan. Tembelleştim iyice

Canım, benim ilk doğumum normal olmuştu. Epizyotomi / kesi uygulandı. wc de canım yanmıyordu sadece koltuğa otururken/ dikişler gerildiğinde canım yanıyordu. Gün içerisinde pansuman yapıyordum devamlı. Cinsel yaşamda bi değişiklik / his kaybı falan olmadı. Kesisiz olan normaller de var. Annenin, bebeğin durumu ve doktorun tutumuyla kesisiz de yaptırıyorlar.

canım kişiye göre değişir. benim 20.gün dikişlerim düşmüştü toplamda 5-6 taneydi çok kesi yapılmamıştı açılmama 10 cm di çünkü. dikişler pek can acıtmıyor ama otururken dikkat etmek lazım ben genelde yatarak emziriyordum kızımı... dikişlerin nemli kalmaması lazım her banyodan sonra ekstra kuruluyordum

cinsel ilişkiye gelince, biz 3.ayda yapmıştık. ben iyice dikişlerim kaynasın istedim çünkü illa ki o et parçası geliyor pütürtü gibi ama sonraları yok olup gidiyor. şimdi hiçbirşey kalmaış mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…