- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Benimde galiba kasilmalarim oluyor. Nasil oldugunu bir türlü anlayamadığım.bir ara 20 li haftalarda cok sık hissediyordum ayni his yeniden döndü. Nefesim kesilir gibi asagidan yukari birseyler oluyor on saniye falan sonra geri gidiyor.bu bebek hareketi degil eminimTünaydın arkadaşlar, bol muhabbetli bi sabah olmuş ,hasta yakını olan arkadaşlarımıza Rabbim şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah kaldıramıyacağımız yük vermesin, biz 9 ay hamilelik sürecini zor geçiriyoruz üstelik bi hastalık değil bu hastalarımıza rabbim yardım etsin, gece yatakta uyuyamadım tvyi açtım oturdum biraz sonra uzanmıştım uyuya kalmışım sabah 5e kadar ,yatakta bu kadar rahat uyuyamıyırum koltukta per perişan uyumuşum valla
Hadi hyırlı haberlerle kuzum inşallahRandevu saatimi bekliyorum kızlar heyecan dorukta inşallah kilo almış büyümüştür bebitom
Ay en korktuğum şey. Çünkü benim sürekli çok fazla akıntım var. Her gittiğimde soruyorum normal diyor. Suyum azalmış mı diyip duruyorum. Çok su içiyorum o mu dengeliyor artık napıyor kestiremiyorum..37 38 haftalarda doktorunuz çatı muayenesi yapacak ve ona göre normal Doğum şansınızı söyleyecek , ben ilkinde çatı muayenesine gittiğim gün, 37 nin son günüydü ,bebeğim tersti ve hiç suyum kalmamıştı acil sezaryene girdim , suyumun geldiğini hiç anlayamamışım yavaş yavaş gelmiş
Ah kuzum ben bir dönem bunları yaşadım berbat bir tecrübe zaten. Allah yardımcın olsun. Benim de idrar yolunu tıkamıştı herkes ameliyat demişti sadece devlette bir taş uzmanı vardı o takip edelim dedi.. böbreği daha fazla deforme etseydi mecbur kalacaktık. Ama o dönem ben şifalı su var istanbulda ondan içtim. Çok su içtim sonra rowatinex diye bir ilaç içtim.. sonraa gilaburu şurubu içtimm. Ne iyi geldi bilmiyorum ama iyiyim çok şükür. Ama o dönem iğne ipliğe dönüşmüştüm. Hiç bişi yiyemiyordum sıvı tüketmekten. Ve sürekli mide bulantısı yaşıyprdum. Bebişi kucağına alınca sende bak çaresine muhakkak allahın izniyle..Bugün biraz daha rahatım çok şükür
Şiddetli sancı yok ama idrara çıktıkça yanma ve batma hissi devam ediyor
Bol bol su içiyorum bakalım inşallah az kalmıştır düşmeye.
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin inş..Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Canım benim çok büyük geçmiş olsun. Kök hücreyi çok etkili diyorlar. Dilerim çözüm olur..Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Benim de babam ilik kanseri son evrede
Biz de hamileliğimin başında öğrenmiştik
6 kür kemoterapi aldı
Bu hafta İstanbul’da kök hücre nakli için hastaneye yatacak
İnşallah her şey yolunda ilerler
Sağol cnm kolay gelsin sana da.bitirince paylaşırsin insallah
Herkes şimdiden sen pazarlık yap, doktorlar standart 38+5'de alır diyorlar.
Bu tarih meselesine çok taktım valla canım. Önemli sonuçta. 3-4 gün bile farkediyor.
Teyzem 3.doğumu 40+2 de;
ablam 2.doğumu 37 de aldılar. İkisi de sezeryan, ikisininde riski yoktu üstelik. Neye göre böyle yapıyorlar nasıl güvenicez acaba.
Geçmiş olsun canım, gerekirse yarında gönderme. İyice dinlenin iyileşin.. bademcik rahatsızlıkları sürekli de tekrarlıyormuş galiba..
Kayınpederine de Allah şifa versin canım. İnşaallah tez vakitte atlatır.
İnşaallah büyümüştür
Kaçta canım randevun? Çıkışını bekleyelim bizde ona göre :)
Ayy o su meselesi de ayrı bir olay. Hep öyle şakır şakır gelecek gibi düşünüyoruz. Ama az az da geliyor demek.
Benim bebeğimde doğum pozisyonunu almamış daha ve plesentam normal yapacak kadar yukarıda değilmiş. Belli olmaz ama büyük ihtimalle sezeryan gibi demişti.
Tarih konusu çok kafama takılıyor.
Herkes farklı bir yorum yapıyor. Herşey yolunda giderse; neye göre tarih veriliyor acaba.
Hadi hyırlı haberlerle kuzum inşallah
Ay en korktuğum şey. Çünkü benim sürekli çok fazla akıntım var. Her gittiğimde soruyorum normal diyor. Suyum azalmış mı diyip duruyorum. Çok su içiyorum o mu dengeliyor artık napıyor kestiremiyorum..
Ah kuzum ben bir dönem bunları yaşadım berbat bir tecrübe zaten. Allah yardımcın olsun. Benim de idrar yolunu tıkamıştı herkes ameliyat demişti sadece devlette bir taş uzmanı vardı o takip edelim dedi.. böbreği daha fazla deforme etseydi mecbur kalacaktık. Ama o dönem ben şifalı su var istanbulda ondan içtim. Çok su içtim sonra rowatinex diye bir ilaç içtim.. sonraa gilaburu şurubu içtimm. Ne iyi geldi bilmiyorum ama iyiyim çok şükür. Ama o dönem iğne ipliğe dönüşmüştüm. Hiç bişi yiyemiyordum sıvı tüketmekten. Ve sürekli mide bulantısı yaşıyprdum. Bebişi kucağına alınca sende bak çaresine muhakkak allahın izniyle..
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim şifasını versin inş..
Canım benim çok büyük geçmiş olsun. Kök hücreyi çok etkili diyorlar. Dilerim çözüm olur..
Az kaldı canım inş bitiricem bir tek birleştirmesi kalacak.. artık izindeyim yaparım diye ümit ediyorum :)
Ama işte benim de su gibi geldiği de oluyor. Hatta çiş mi fln oluyorumSuyunuz öyle akıntı gibi olmuyor dikkat edin su gibi oluyor ben günde iki üç çamaşır değiştiriyordum o derece akıntı oluyordu ama ilk hamilelik ve tecrübesizlik işte hiç anlamadım su olduğunu, çünkü su birden gelecek sanıyordum , Doğum yaklaşıyor ya herhalde ondan arttı akıntım diye düşünmüştüm , bir kaç gün sonra kontrolde hiç suyumun kalmadığını öğrendik ve Doğuma hızlıca girmiştim
Teşekkür ederim canım:)canım biraz geç kaldım, çanta geldi gayet güzel, kullanışlı görünüyor. biz sevdik. hem annenin kullanışı açısından hem de bebeğin eşyaarının yerleştirilmesi açısından güzel model.
Cnm yalancı kasılmaymış bu hizmetlilerimiz rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, dün az oldu benim mesela, bazen çok oluyo, çok olunca ister istemez tedirgin oluyorumBenimde galiba kasilmalarim oluyor. Nasil oldugunu bir türlü anlayamadığım.bir ara 20 li haftalarda cok sık hissediyordum ayni his yeniden döndü. Nefesim kesilir gibi asagidan yukari birseyler oluyor on saniye falan sonra geri gidiyor.bu bebek hareketi degil eminim. umarim sklasmaz
Burası buzHeryerde kar bizim burdaysa güneş var.
Canım merhaba, senin doğum tarihi ve şekli belli oldu mu? Aramızda 1 gün var.. :)Kızlar normal doğum yapmış arkadaşlar var mı? Nasıl oluyor doğum sonrası wc de çok can yakıyormu dikişler falan bide cinsel yaşam eskisi gibi oluyor mu yoksa birşeyler değişiyor mu?
Hayır canım henüz belli değil 15 martta belli olacak sanırım randevum o tarihte.şekerim var fakat bebeğim iri değil normal için şuanlık bi engel yok ama çatı kontrolünde ne dicek doktor bilmiyorumCanım merhaba, senin doğum tarihi ve şekli belli oldu mu? Aramızda 1 gün var.. :)
Canim benimki onceden hep iki hafta ilerdeydi en son kafasi 4 hafta ilerde cikti digerleri haftasinda cikti.doktorum 36 haftada bakariz dedi genelde o haftalarda dengeleniyor dedi.sende 36 ci haftayi bekle bakalim.eger 4 kilo ve uzeriyse sezaryan diyorlar zatenBebegin ne kadar kac hafta onden gidiyor canim benimde iki hafta onde gidiyor hala kac kilo olursa sezeryan olmasi gerekiyor
Benimde tam tersi; bebeğim iri, şekerden şüphelenip; kan ve idrar tahlili yaptı ama şükür çıkmadı. Şimdide kafama takıldı. Başka gizli şeker vs olma durumu var mı? Öyle olsa çıkar mıydı acaba diye? Ben yükleme de yaptırmadım.Hayır canım henüz belli değil 15 martta belli olacak sanırım randevum o tarihte.şekerim var fakat bebeğim iri değil normal için şuanlık bi engel yok ama çatı kontrolünde ne dicek doktor bilmiyorum
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.Doktorumda 36 da bakarız hala buyukse sezaryan olur dedi.masallah senin bebiste iyi toparladi
Canım tek bacaktaki şişlik neyden oluşmuş ?Slm kızlar çocuk konusuna fazla girmiyorum biliyorsunuz problemlerinden rahat olmaya çalışıyorum.
Bacaklarim kızarıyor, tek bacağım şişiyor ve iğne batar gibi inanılmaz ağrılar oluyordu.
Geçen hafta gittim kalp ve damar cerrahi bölümüne gittim, damarlarda sorun çıkmadı venöz var mı diye bakıldı, korse giyiyorum bacaklarima korse olduğunda rahatım.
32+3 oldum. İlk defa belim ağrıdı 32 haftada olur diyorlar. Benimle haftası uyumlu olanlar da bele ağrı oluyor mu?
Ara ara da altıma sanki dolgunluk oluyor sizlerede oluyor mu?
Ya şimdi bu şeker konusu karışık.doktorum bana açlık toklukla belli olmuyor dedi bnce haklı da bende evde ölçüm yapıyorum bir gün çok normal çıkarken ertesi gün bi dilim fazla ekmek yesem yüksek çıkıyor hemen.son haftalarda bilmiyorum yükleme yapıp yapmamak nasıl olur ama ben 24.haftada yaptırdım gazoz gibi bir içecekti hiç rahatszlanmadım bebeğimde de çok şükür hareketlerinde azalma falan birşey olmadı şekeri yüklediğimzde.sağlık ocağı son 3 aylık şekere bakıyor o testi yaptır gizli şeker mi değil mi belli olur.bide belki genetiktir yani iri olması şeker olcak diye kesin birşey yok bak bende şeker var ama bebeğim haftasıyla aynı hatta bikaç gün geriden geliyor.gerçi ben diyet yapıyorum yemeğime dikkat ediyorum.sen eğer için rahat etmiyorsa ekmek pilav makarna patates ve tatlılardan uzak dur meyveyi de çok abartmadan ye günde iki meyve falan ye dikkat etmiş olursun en azındanBenimde tam tersi; bebeğim iri, şekerden şüphelenip; kan ve idrar tahlili yaptı ama şükür çıkmadı. Şimdide kafama takıldı. Başka gizli şeker vs olma durumu var mı? Öyle olsa çıkar mıydı acaba diye? Ben yükleme de yaptırmadım.
Kendimde sağlıkçıyım ama gebelikte şeker bi farklı oluyormus. Endişe ettim.
Bu şekerin sende bariz bir belirtisi var mı canım?
Benim de kontrolüm; Martın ilk haftası.
Yaa :)Burası buzsabah kalktım beyaz her yer
Burada kar fırtınası vardıYaa :)
Yavaş yavaş buraya gelecek sanırım 2-3 gün Sonra hafif kar yağışlı gösteriyor.
Hava iyiyken yavaş yavaş ev işi yapıyorum bende.
Yoksa hiç mi hiç enerjim olmuyor
Canım, benim ilk doğumum normal olmuştu. Epizyotomi / kesi uygulandı. wc de canım yanmıyordu sadece koltuğa otururken/ dikişler gerildiğinde canım yanıyordu. Gün içerisinde pansuman yapıyordum devamlı. Cinsel yaşamda bi değişiklik / his kaybı falan olmadı. Kesisiz olan normaller de var. Annenin, bebeğin durumu ve doktorun tutumuyla kesisiz de yaptırıyorlar.Kızlar normal doğum yapmış arkadaşlar var mı? Nasıl oluyor doğum sonrası wc de çok can yakıyormu dikişler falan bide cinsel yaşam eskisi gibi oluyor mu yoksa birşeyler değişiyor mu?
Kızlar normal doğum yapmış arkadaşlar var mı? Nasıl oluyor doğum sonrası wc de çok can yakıyormu dikişler falan bide cinsel yaşam eskisi gibi oluyor mu yoksa birşeyler değişiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?