2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?


  • Ankete Katılan
    272
Aynen canım sağlık olsun gerisi hallolur gider.
Hamile kaldığımdan beri temizlik hariç yemek falan konusunda çok yardımcı oldu.
Bakalım son temizliğini yaparız diyo ne kadar doğru olur bilemem
 

Anladım sağolun kızlar zamanımız azalıyor ve her iki doğum yöntemindende çok korkuyorum çok stresliyim
 
Bende normalde insülin direnci vardı zaten canım. ama hamile kalmadan önce geçen yıl 6-7 ay ilaç kullandım ve düzene girmişti. Hamilelikte de tekrar değerlerde çıkmadı.
Ne yalan söyleyim çok dikkat etmedim. Muzumu, sütümü, kuruyemişimi, sebzemi, meyvemi de yiyorum; çikolata makarna vs de yiyorum. Ama az az yiyorum.
Ara ara 1-2 kilo alıp veriyorum. Şuan toplamda 10 kilo almışım. Doktorda hep gaz verdi böyle devam diye.
En son bebek iri çıkınca geçen hafta doktor şeker var herhalde deyip tahlil yaptı temiz çıktı. Ama içime hiç sinmedi nedense.
Ama şu 3 aylık şekeri iyi ki hatırlattın; hiç aklıma gelmemişti. Sağol valla canım. Onu yarın sabah yaptırayım. Korktum. Geç kaldım ama yine de bundan sonra daha çok dikkat edeyim ben.
 
Cnm kv nin durumu farklı olabilir.
Ben hiç beklemedim.
İki üç kere oldu hemen doktora gittim. İki bacağımda da oldu ama diğeri daha hafifti. Hemen bacaklarımı yukarı diktim. İndirdim. Doktora gittiğimde bacağım şiş değildi hergün olmadı ara ara oldu. Kırmızılık olup geçiyordu.
Valla gittiğim doktor hemen venöze baktılar iki bacağımda. Damarlarda sorun çıkmadı.
Şimdi çorapla indi zaten.
(Hatta bu doktor anneannemin damarlarını tedavi eden doktor olduğu için gittim.)
Ya ben yürüyemiyorum çatı ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısından.
 
geçmiş olsun canım, allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
 
Cnm yalancı kasılmaymış bu hizmetlilerimiz rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, dün az oldu benim mesela, bazen çok oluyo, çok olunca ister istemez tedirgin oluyorum
bende de özellikle gece oluyor kasılma kısa süre ama çok canım yanıyor, yalancı kasılmadır diyorum. gündüzleri biraz kasık ağrısı oluyor ama şiddetli değil, oturup kalkarken, ayakta fazla kalınca.
 
bu doğumda kesme ve dikiş meselesi çok korkutuyor beni, normal doğum yapan arkadaşlarım zamanla toparlıyor eskisi gibi oluyor diyor cinsel ilişkide de sorun olmuyor diyor .ondan yana sorun yok da sanki onlar keserken çok kötü olacam gibi hissediyorum, gerçi doğum sancısından anlaşılıyor mu bilmiyorum daha normal doğum mu olacak o da belli değiş de, geçen hafta muayenede oglumun safası sağ yukarda ayakları da sol makatta göünüyor, yani doğum pozisyonu bile değil, doktr bunu konuşmak için erken dedi. zamanla değişir umarım.
 
Valla o tembelliği bı ben yapamıyorum herhalde keşke bende tembellik yapabilsek okadar çok ihtiyacım varki
Haklısındır kuzum.
Benimde evde kedi var ya, hergün süpürmezsem olmuyor mesela bir de yemek başka derdim yok Karnımı doyurmaktan başka Senin bide yavrun var zor olur. Allah yardımcımız olsun bebiş sorumluluğu çok ayrı
 
Canım doğum sırasında hiçbiri hissedilmiyor zaten. Tek hissettiğin doğum sancısı oluyor.
Benimkide geçen hafta henüz dönmemişti hala aynı noktalardan vuruyor dönmedi herhalde. Merakla bekliyorum bende sonucu.
 
Canım birkaç kişiyiz sanırım bebişi hala ters olan.
Benimki de seninkinin tersine sırtı ve başı solda ayaklar sağ ve orta kasıkta geziyor hatta karnım dikkatli bakınca bu yüzden hafif eğimli duruyor :)
Tüm gebeliklerin %4 ünde ters kalırmış bebişler, geçende atmıştım 34e kadar kolayca dönebiliyorlarmış bir doktor cevaplamış. Onun dışında son zamanlarda dönenler bile oluyormuş ama doktorun dediği gibi erken henüz.
 
Anladim canim tesekur ederim insallah normale doner bebislerimiz o zaman diyeti aksatmayalim ben arada bozuyorum kendimi tutamiyorum
 
Arkadaslar patlamak uzereyim kaburgama cok baski oldu bugun mideme yer kalmayi birakin artik gogus kafesim kirilacak sanki.cok zorlaniyorum artik bazen oturuyorum olmuyo yatiyorum olmuyo dolasiyorum asagidan baski hissediyorum o da olmuyo. ALLAH hepimize kolaylik versin
 
Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak, sağda hareketleri bol bol izliyorum bakalım benim de karnımda hafif eğim var canım, seninkinin tam tersi istikamettedir, oğlum şimdiden yan gelip yatmayı öğrendin doğunca ne yapacaz diyorum
 
Anladım sağolun kızlar zamanımız azalıyor ve her iki doğum yöntemindende çok korkuyorum çok stresliyim

korkma canım çok güzel olacak herşey. içinden kayıp gidecek sonrasında bi boşluk ve bebişin ellerde



benim oğlanda öyle hala. kafa sağda ayaklar aşağıda. eğer pozisyon değişmezse sezeryan dedi. ama ben normal doğum istiyorum Allahın izniyle.

keserken dikerken hiçbişi hissetmiyorsun ki o an uyşuyorsun zaten. ben kafamı çevirip kızımı temizlediklerini izledim sonra giydirdiler getirdiler göğsüme koydular o sırada dikiş atılıyordu. ama daha fazla kalmasın içeride doğumhanede dediler anneme verdiler benim toplamda dikiş temizlik derken 20 30 dk yı bulmuş ben farkında değilim ama.



ah canımm sen yine yatıyormuşsun ya ben 8 den beri sandalyedeyim aşağı yukarı in çık işler evraklar mahvoldum. hele bugün artık ayaklarımın dermanı kalmadı daha 2 haftam var o kadar zor geliyor ki.
 
Tunaydin kızlar mutlu haftalarimiz olsun inş.kızım hasta göndermedim okula ikimiz yatıyoruz.inş bir an önce iyileşir bu bademcik lardan çektiğimiz ne anlamadım.

Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.

Geçmiş olsun canım Allah her ikisinede şifa versin
 
Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Gecmis olsun canim ayni hastalik annemde de var bi 7 yil olmuştur sanirim.iyi bir doktor bulun canim tedavisi var bu hastaligin.mersine yakin olsaydınız annemun doktorunu onerirdim cok iyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…