- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Olsun hamişlik en güzel zaman tembellik yapmak içinBurada kar fırtınası vardı
Yap kuzum benim de aynı şekilde hiç enerjim yok. Canım da istemiyor iş yapmak falan. Tembelleştim iyice
Aynen canım sağlık olsun gerisi hallolur gider.Dogru diyorsun kuzucum. Biz de rutin temizligi esimle yapiyoruz. Kv de istesem gelir yapar ama camlari faln silemez o. Ben de bir temizlik firmasi buldum. Halilari gonderip onu cagirmayi planliyorum. Cok memnun cagiranlar. Birazck tuzlu ama saglik olsun. Bir cogunuzun dedigi gibi aslinda nerelere vermiyoruz o paralari.. sigaramiz yok o yok bari buna verelim
Canım, benim ilk doğumum normal olmuştu. Epizyotomi / kesi uygulandı. wc de canım yanmıyordu sadece koltuğa otururken/ dikişler gerildiğinde canım yanıyordu. Gün içerisinde pansuman yapıyordum devamlı. Cinsel yaşamda bi değişiklik / his kaybı falan olmadı. Kesisiz olan normaller de var. Annenin, bebeğin durumu ve doktorun tutumuyla kesisiz de yaptırıyorlar.
Anladım sağolun kızlar zamanımız azalıyor ve her iki doğum yöntemindende çok korkuyorum çok stresliyimcanım kişiye göre değişir. benim 20.gün dikişlerim düşmüştü toplamda 5-6 taneydi çok kesi yapılmamıştı açılmama 10 cm di çünkü. dikişler pek can acıtmıyor ama otururken dikkat etmek lazım ben genelde yatarak emziriyordum kızımı... dikişlerin nemli kalmaması lazım her banyodan sonra ekstra kuruluyordum
cinsel ilişkiye gelince, biz 3.ayda yapmıştık. ben iyice dikişlerim kaynasın istedim çünkü illa ki o et parçası geliyor pütürtü gibi ama sonraları yok olup gidiyor. şimdi hiçbirşey kalmaış mesela.
Bende normalde insülin direnci vardı zaten canım. ama hamile kalmadan önce geçen yıl 6-7 ay ilaç kullandım ve düzene girmişti. Hamilelikte de tekrar değerlerde çıkmadı.Ya şimdi bu şeker konusu karışık.doktorum bana açlık toklukla belli olmuyor dedi bnce haklı da bende evde ölçüm yapıyorum bir gün çok normal çıkarken ertesi gün bi dilim fazla ekmek yesem yüksek çıkıyor hemen.son haftalarda bilmiyorum yükleme yapıp yapmamak nasıl olur ama ben 24.haftada yaptırdım gazoz gibi bir içecekti hiç rahatszlanmadım bebeğimde de çok şükür hareketlerinde azalma falan birşey olmadı şekeri yüklediğimzde.sağlık ocağı son 3 aylık şekere bakıyor o testi yaptır gizli şeker mi değil mi belli olur.bide belki genetiktir yani iri olması şeker olcak diye kesin birşey yok bak bende şeker var ama bebeğim haftasıyla aynı hatta bikaç gün geriden geliyor.gerçi ben diyet yapıyorum yemeğime dikkat ediyorum.sen eğer için rahat etmiyorsa ekmek pilav makarna patates ve tatlılardan uzak dur meyveyi de çok abartmadan ye günde iki meyve falan ye dikkat etmiş olursun en azından
Cnm kv nin durumu farklı olabilir.Canım tek bacaktaki şişlik neyden oluşmuş ?
Birşey dedi mi doktor.
Kvmin 3.gebeliğinde tek bacakta şişlik oluşmuş,bacak bitiminde hamileliğin sonlarına doğru bir yumru gibi şişlik olmuş.
Sezeryanla olmuş doğumu,daha sonra o şişlik tek bacağa yayılmış.
Varise neden olmuş,kirli kan orada toplandığı için şişlik oluşmuş o zamanlar doktorlar öyle demişler.
Bel ağrısına gelince geçen haftaya kadar benimde inanılmaz derecede çoktu.
Hareketimi biraz arttırdım eskiye bakarak bir nebze azaldı
geçmiş olsun canım, allah yar ve yardımcın olsun inşallah.Ah canım hiç sorma Cuma’dan beri neler çekiyorum
Şu an mesanenin ağzında 7mm büyüklüğünde taş var ve düşüremediğim sürece sancı yapacak, taştan dolayı da böbreklerimde büyüme olmuş
İdrara da çıkamıyorum
Mahvoldum
Amin inşallah canım
Suyunuz öyle akıntı gibi olmuyor dikkat edin su gibi oluyor ben günde iki üç çamaşır değiştiriyordum o derece akıntı oluyordu ama ilk hamilelik ve tecrübesizlik işte hiç anlamadım su olduğunu, çünkü su birden gelecek sanıyordum , Doğum yaklaşıyor ya herhalde ondan arttı akıntım diye düşünmüştüm , bir kaç gün sonra kontrolde hiç suyumun kalmadığını öğrendik ve Doğuma hızlıca girmiştim
bende de özellikle gece oluyor kasılma kısa süre ama çok canım yanıyor, yalancı kasılmadır diyorum. gündüzleri biraz kasık ağrısı oluyor ama şiddetli değil, oturup kalkarken, ayakta fazla kalınca.Cnm yalancı kasılmaymış bu hizmetlilerimiz rahim kendini doğuma hazırlıyormuş, dün az oldu benim mesela, bazen çok oluyo, çok olunca ister istemez tedirgin oluyorum
Valla o tembelliği bı ben yapamıyorum herhalde keşke bende tembellik yapabilsek okadar çok ihtiyacım varkiOlsun hamişlik en güzel zaman tembellik yapmak için
bu doğumda kesme ve dikiş meselesi çok korkutuyor beni, normal doğum yapan arkadaşlarım zamanla toparlıyor eskisi gibi oluyor diyor cinsel ilişkide de sorun olmuyor diyor .ondan yana sorun yok da sanki onlar keserken çok kötü olacam gibi hissediyorum, gerçi doğum sancısından anlaşılıyor mu bilmiyorumcanım kişiye göre değişir. benim 20.gün dikişlerim düşmüştü toplamda 5-6 taneydi çok kesi yapılmamıştı açılmama 10 cm di çünkü. dikişler pek can acıtmıyor ama otururken dikkat etmek lazım ben genelde yatarak emziriyordum kızımı... dikişlerin nemli kalmaması lazım her banyodan sonra ekstra kuruluyordum
cinsel ilişkiye gelince, biz 3.ayda yapmıştık. ben iyice dikişlerim kaynasın istedim çünkü illa ki o et parçası geliyor pütürtü gibi ama sonraları yok olup gidiyor. şimdi hiçbirşey kalmaış mesela.
Haklısındır kuzum.Valla o tembelliği bı ben yapamıyorum herhalde keşke bende tembellik yapabilsek okadar çok ihtiyacım varki
Canım doğum sırasında hiçbiri hissedilmiyor zaten. Tek hissettiğin doğum sancısı oluyor.bu doğumda kesme ve dikiş meselesi çok korkutuyor beni, normal doğum yapan arkadaşlarım zamanla toparlıyor eskisi gibi oluyor diyor cinsel ilişkide de sorun olmuyor diyor .ondan yana sorun yok da sanki onlar keserken çok kötü olacam gibi hissediyorum, gerçi doğum sancısından anlaşılıyor mu bilmiyorumdaha normal doğum mu olacak o da belli değiş de, geçen hafta muayenede oglumun safası sağ yukarda ayakları da sol makatta göünüyor, yani doğum pozisyonu bile değil, doktr bunu konuşmak için erken dedi. zamanla değişir umarım.
Canım birkaç kişiyiz sanırım bebişi hala ters olan.bu doğumda kesme ve dikiş meselesi çok korkutuyor beni, normal doğum yapan arkadaşlarım zamanla toparlıyor eskisi gibi oluyor diyor cinsel ilişkide de sorun olmuyor diyor .ondan yana sorun yok da sanki onlar keserken çok kötü olacam gibi hissediyorum, gerçi doğum sancısından anlaşılıyor mu bilmiyorumdaha normal doğum mu olacak o da belli değiş de, geçen hafta muayenede oglumun safası sağ yukarda ayakları da sol makatta göünüyor, yani doğum pozisyonu bile değil, doktr bunu konuşmak için erken dedi. zamanla değişir umarım.
Anladim canim tesekur ederim insallah normale doner bebislerimiz o zaman diyeti aksatmayalim ben arada bozuyorum kendimi tutamiyorumCanim benimki onceden hep iki hafta ilerdeydi en son kafasi 4 hafta ilerde cikti digerleri haftasinda cikti.doktorum 36 haftada bakariz dedi genelde o haftalarda dengeleniyor dedi.sende 36 ci haftayi bekle bakalim.eger 4 kilo ve uzeriyse sezaryan diyorlar zaten
Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak, sağda hareketleri bol bol izliyorum bakalım benim de karnımda hafif eğim var canım, seninkinin tam tersi istikamettedirCanım birkaç kişiyiz sanırım bebişi hala ters olan.
Benimki de seninkinin tersine sırtı ve başı solda ayaklar sağ ve orta kasıkta geziyor hatta karnım dikkatli bakınca bu yüzden hafif eğimli duruyor :)
Tüm gebeliklerin %4 ünde ters kalırmış bebişler, geçende atmıştım 34e kadar kolayca dönebiliyorlarmış bir doktor cevaplamış. Onun dışında son zamanlarda dönenler bile oluyormuş ama doktorun dediği gibi erken henüz.
Sende de seker mi vardi canim.ben bozmuyorum ama ayni seyleri yemekten cok sıkıldım.az kaldi diyip sabrediyorumAnladim canim tesekur ederim insallah normale doner bebislerimiz o zaman diyeti aksatmayalim ben arada bozuyorum kendimi tutamiyorum
Anladım sağolun kızlar zamanımız azalıyor ve her iki doğum yöntemindende çok korkuyorum çok stresliyim
bu doğumda kesme ve dikiş meselesi çok korkutuyor beni, normal doğum yapan arkadaşlarım zamanla toparlıyor eskisi gibi oluyor diyor cinsel ilişkide de sorun olmuyor diyor .ondan yana sorun yok da sanki onlar keserken çok kötü olacam gibi hissediyorum, gerçi doğum sancısından anlaşılıyor mu bilmiyorumdaha normal doğum mu olacak o da belli değiş de, geçen hafta muayenede oglumun safası sağ yukarda ayakları da sol makatta göünüyor, yani doğum pozisyonu bile değil, doktr bunu konuşmak için erken dedi. zamanla değişir umarım.
Arkadaslar patlamak uzereyim kaburgama cok baski oldu bugun mideme yer kalmayi birakin artik gogus kafesim kirilacak sanki.cok zorlaniyorum artik bazen oturuyorum olmuyo yatiyorum olmuyo dolasiyorum asagidan baski hissediyorum o da olmuyo. ALLAH hepimize kolaylik versin
Tunaydin kızlar mutlu haftalarimiz olsun inş.kızım hasta göndermedim okula ikimiz yatıyoruz.inş bir an önce iyileşir bu bademcik lardan çektiğimiz ne anlamadım.
Kızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
Gecmis olsun canim ayni hastalik annemde de var bi 7 yil olmuştur sanirim.iyi bir doktor bulun canim tedavisi var bu hastaligin.mersine yakin olsaydınız annemun doktorunu onerirdim cok iyiKızlar bu arada kayinpederim mesane kanseri ymis dr ilerlemiş mesaneyi almam gerekiyor Demis çarşamba günü ankaraya gidip başka bir dr la gorusecekler.eşim çok Üzgün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?