- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kızlar amigurumilerim bitti çok şükür bakalım beğenecek misiniz???şimdi yelek ve Hırka örme zamani
Yükledim sonunda
Heryerde kar bizim burdaysa güneş var.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Benim de babam ilik kanseri son evrede
Biz de hamileliğimin başında öğrenmiştik
6 kür kemoterapi aldı
Bu hafta İstanbul’da kök hücre nakli için hastaneye yatacak
İnşallah her şey yolunda ilerler
kızlar şifa versin Rabbim tüm hastalara...insanın başına gelince daha iyi anlıyormuş.
Herkese çok tsk ederim kızlar. Çok sağolun. Rabbim bütün hastalara şifa versinGeçmiş olsun canım Allah her ikisinede şifa versin
Al benden de o kadar kuzu.Harika olmuşlar ellerine sağlık canım
Güneşli havada insan daha bir motive oluyor bende iş yaptım bugün süpürdüm yemek yaptım ama yoruldum eski ben değilim
Cnm mesane kanseri diyince Biz once korkmadik.sonra dr la görüşünce mesanenin alınacağını ameliyatın uzun süreceğini ve sonra tekrar patolojiye gidecekmis sonra diğer organlara geçip geçmediği o zaman belli olacakmış senin annenin kaslar a kadar gecmismiydiGecmis olsun canim ayni hastalik annemde de var bi 7 yil olmuştur sanirim.iyi bir doktor bulun canim tedavisi var bu hastaligin.mersine yakin olsaydınız annemun doktorunu onerirdim cok iyi
Sağol cnm benim.melekci geçmiş olsun kuzu gözdrn kaçırmışım galiba.
Bilmiyorum canım aynı sorun mu değil mi bu olayın üzerinden 22 sene geçmiş.Cnm kv nin durumu farklı olabilir.
Ben hiç beklemedim.
İki üç kere oldu hemen doktora gittim. İki bacağımda da oldu ama diğeri daha hafifti. Hemen bacaklarımı yukarı diktim. İndirdim. Doktora gittiğimde bacağım şiş değildi hergün olmadı ara ara oldu. Kırmızılık olup geçiyordu.
Valla gittiğim doktor hemen venöze baktılar iki bacağımda. Damarlarda sorun çıkmadı.
Şimdi çorapla indi zaten.
(Hatta bu doktor anneannemin damarlarını tedavi eden doktor olduğu için gittim.)
Ya ben yürüyemiyorum çatı ağrısı ve kuyruk sokumu ağrısından.
Yok canim annemin cok sukur kaslara gecmemis arada tomografi çekiliyor bu yuzden.kayinbabanin kaslara gecmis mi.Cnm mesane kanseri diyince Biz once korkmadik.sonra dr la görüşünce mesanenin alınacağını ameliyatın uzun süreceğini ve sonra tekrar patolojiye gidecekmis sonra diğer organlara geçip geçmediği o zaman belli olacakmış senin annenin kaslar a kadar gecmismiydi
Evet bende de var maalesefSende de seker mi vardi canim.ben bozmuyorum ama ayni seyleri yemekten cok sıkıldım.az kaldi diyip sabrediyorum
Yakinlarinda birinde seker cihazi varsa bakabilirsin.iyi bi kahvaltı yapıp bir saate ve iki saate bakabilirsinBende normalde insülin direnci vardı zaten canım. ama hamile kalmadan önce geçen yıl 6-7 ay ilaç kullandım ve düzene girmişti. Hamilelikte de tekrar değerlerde çıkmadı.
Ne yalan söyleyim çok dikkat etmedim. Muzumu, sütümü, kuruyemişimi, sebzemi, meyvemi de yiyorum; çikolata makarna vs de yiyorum. Ama az az yiyorum.
Ara ara 1-2 kilo alıp veriyorum. Şuan toplamda 10 kilo almışım. Doktorda hep gaz verdi böyle devam diye.
En son bebek iri çıkınca geçen hafta doktor şeker var herhalde deyip tahlil yaptı temiz çıktı. Ama içime hiç sinmedi nedense.
Ama şu 3 aylık şekeri iyi ki hatırlattın; hiç aklıma gelmemişti. Sağol valla canım. Onu yarın sabah yaptırayım. Korktum. Geç kaldım ama yine de bundan sonra daha çok dikkat edeyim ben.
Cnm gün içinde dahi duruş şekli değişir.Kızlar bebişleriniz devamlı aynı hareketi yapıyor mu ?
Benim kız çoğunlukla 3-4 gündür aynı hareketi yapıyor.
Baş aşşa,sırtı sağımda.
Sırtıyla ittirirken parmaklarıyla kendini kaktırıyor.
Acaba kanala girmediyse kanala girmeye mi çalışıyor ki
Gecmis olsun canim o zaman nts de sancin mi cokti.arkadasimada olmustu 37 haftaya kadar durdu bebek.ins bisry olmazMerhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Ne demek cnm benim tabi ki soracaksın, bildiğin bı örnek varsa yazacaksın.Bilmiyorum canım aynı sorun mu değil mi bu olayın üzerinden 22 sene geçmiş.
Ama senin şükürki bir problem çıkmamış
Bende senin gibiydim canım yürümeyi geçtim doğrulamıyordum bile.
Ufak ufak hareketlerle hareketimi arttırınca biraz düzeldiğini fark ettim
Önlem alınması iyi olmuş canım.Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Hemde öyle zor ki valla günde 4 defa yemek yapıyorum oyun oynamasan olmuyor karnıma dokundum an benide sev diyor kiskancliklar filan aman bı dünya uğraş işte bide eşim öğlende geliyor yemeğe akşam erken geliyor gün bitiyor belim kopuyor yatağa girdiğim an.sabah oluyor sankiHaklısındır kuzum.
Benimde evde kedi var ya, hergün süpürmezsem olmuyor mesela bir de yemek başka derdim yok Karnımı doyurmaktan başkaSenin bide yavrun var zor olur. Allah yardımcımız olsun bebiş sorumluluğu çok ayrı
İnşallah sorunsuz geçirirsin geceyi canım, önlem almanız iyi olmuşMerhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Cok gecmis olsun canımm.Insallah skntısız gelip gecerMerhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?