2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

kızlar şifa versin Rabbim tüm hastalara...insanın başına gelince daha iyi anlıyormuş.

Geçmiş olsun canım Allah her ikisinede şifa versin
Herkese çok tsk ederim kızlar. Çok sağolun. Rabbim bütün hastalara şifa versin

Gecmis olsun canim ayni hastalik annemde de var bi 7 yil olmuştur sanirim.iyi bir doktor bulun canim tedavisi var bu hastaligin.mersine yakin olsaydınız annemun doktorunu onerirdim cok iyi
Cnm mesane kanseri diyince Biz once korkmadik.sonra dr la görüşünce mesanenin alınacağını ameliyatın uzun süreceğini ve sonra tekrar patolojiye gidecekmis sonra diğer organlara geçip geçmediği o zaman belli olacakmış senin annenin kaslar a kadar gecmismiydi

Bilmiyorum canım aynı sorun mu değil mi bu olayın üzerinden 22 sene geçmiş.
Ama senin şükürki bir problem çıkmamış
Bende senin gibiydim canım yürümeyi geçtim doğrulamıyordum bile.
Ufak ufak hareketlerle hareketimi arttırınca biraz düzeldiğini fark ettim

Kızlar bebişleriniz devamlı aynı hareketi yapıyor mu ?
Benim kız çoğunlukla 3-4 gündür aynı hareketi yapıyor.
Baş aşşa,sırtı sağımda.
Sırtıyla ittirirken parmaklarıyla kendini kaktırıyor.
Acaba kanala girmediyse kanala girmeye mi çalışıyor ki

Yok canim annemin cok sukur kaslara gecmemis arada tomografi çekiliyor bu yuzden.kayinbabanin kaslara gecmis mi.

Yakinlarinda birinde seker cihazi varsa bakabilirsin.iyi bi kahvaltı yapıp bir saate ve iki saate bakabilirsin

Cnm gün içinde dahi duruş şekli değişir.
Kanala girmemesi durumda sizin orda varmı bilmiyorum, İstanbul'da manuel olarak bebeği kanal pozisyonuna getiriyorlar. Bazı melekler çok inatçı olup kanala girmeyebiliyorlar.
Ben üç hafta önce perinatoloji muayenesinde o an kanal baş pozisyonundaydı. Biraz önce kafasını sağ kaburgama soktu orda hıçkırıyordu. Daha doğumumuza çok var pozisyon değiştirir.
Kanala girdiğinde hareketleri azalacak ordanda anlicaz dogumun yaklaştığını.

Gecmis olsun canim o zaman nts de sancin mi cokti.arkadasimada olmustu 37 haftaya kadar durdu bebek.ins bisry olmaz

Ne demek cnm benim tabi ki soracaksın, bildiğin bı örnek varsa yazacaksın.
Senin kv nin bacakları kirmizi değilde Mora dönük bı renk olmuştur. Kirli kan bacaklarda kalıyor dedin ya. Benim büyük ihtimal bebek sağda durduğu ve çok baskı yaptığından dolayı böyle oldu diye düşünüyorum.
Sorunlar olduğu için beni riske atmamak için yapılacak son işlemleri bana ilk uyguluyorlar. Yoksa ölüm riskim çok yüksek biliyorsun. Kimse başından savamıyor beni. Bilsem böyle olacağını çorabı kaç hafta önceden alırdım.

Önlem alınması iyi olmuş canım.
2-3 cm açılmayla bile haftalarca dayanan bebişler oluyor.
Sıkıntısız atlatırsınız inşallah, erken gelmeye kalkmaz bebiş :)

Hemde öyle zor ki valla günde 4 defa yemek yapıyorum oyun oynamasan olmuyor karnıma dokundum an benide sev diyor kiskancliklar filan aman bı dünya uğraş işte bide eşim öğlende geliyor yemeğe akşam erken geliyor gün bitiyor belim kopuyor yatağa girdiğim an.sabah oluyor sanki

İnşallah sorunsuz geçirirsin geceyi canım, önlem almanız iyi olmuş

Cok gecmis olsun canımm.Insallah skntısız gelip gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…