Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Dikkat et canim az kaldi.doktorum bebegi riske atarsin dedi o yuzden dikkat edelimEvet bende de var maalesefaynen hem ayni seyleri yemek hem tatli yiyemek en cok Beni zorluyor dun biraz kacamak yaptim tokluk 161 cikti
Güzel dilekleriniz için teşekkürler şuan sancim yok diyebilirim verilen ilaçlar rahatlattı sanırım. İki büklüm geldim simdi kalksam göbek atarım gibi inşallah Bu geceyi atlatalım da biraz daha sabretsin kızım henüz erken.
Ay cok gecmis olsun insallah vaktinde saatinde saglıkla gelir tüm bebişlerimiz. Artık korkmaya basladım doğurmak istemiyorumMerhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Cnm sancın bildiğimiz doğum sancısımı, geçmiş olsun inş hayırla eve çıkarsın yarınGüzel dilekleriniz için teşekkürler şuan sancim yok diyebilirim verilen ilaçlar rahatlattı sanırım. İki büklüm geldim simdi kalksam göbek atarım gibi inşallah Bu geceyi atlatalım da biraz daha sabretsin kızım henüz erken.
Kahverengi lekelenme mı yoksa bildiğimiz kanaman mı var cnm ,drunla görüştün mü ne dio ,Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Olmaması lazım dikkat et doktorunla görüşKızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Stres çok önemli ya bende bebeğe bişey olur korkusuna aç yaşıyorum sanki artık çokta sıkılmıs durumdayım diyetten şundan bundan sürekli ellerimi delmekten insülin yapmaktan az kaldı ama sabırda tükendi yaniCanım işte bazen kaciriyorum bide moralim bozuk olunca acligim 104 filan oluyor toklukta 130-145 .bende Çarşamba gidicem şeker ölçüm aleti aldım kendime bugunden basliyim yazmaya bende.kayinbabam olacak adamı görünce benim şeker tansiyon tavan yapıyor iki gündür yüksek çıktı çünkü.
Benim şekerlerim yüksek seyrediyor bu ara neden bilmiyorum streslik durumumda yok doğum iznine ayrıldm evdeym ne meyve yiyorum ne tatlı. Azıcık kaçsa tavan yapıyor sinirlerim bozuluyor. Bebekte iri değil ama son ay ne olur bilemiyo insanCanim birinci de sekerlerim hic yuksek gitmiyordu devamli hastanedeydim. Yine kilolu oldu suyunda da bir artis olmadi. Bunda stres ten bir Ara bozuldu baya suan iyi
Geçmiş olsun bir iki hafta daha sabreder kuzucuk inşallahMerhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Sağol cnm benim..melekci geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Tek doktorla kalmamanız iyi olmuş,birkaç doktordan daha bilgi almak iyi olur
Tam birsey söylemiyor dr.idrarda kan vardı gittiler ultrasyonla bakıldı mesanede kitle dedi ameliyat oldu temizledik demiş sonra patoloji sonucunda bayagi kötü konuşmuş kaslar a kadar inmiş mesaneyi almam lazım demiş sonra tekrar patolojiye gidecek sonra diğer organlara geçip geçmediği o zaman belli olacakmış.kainpederimde ameliyat olmak istemedi başta.ama şimdi ikna ettik.ama tomografi felan cekilmediYok canim annemin cok sukur kaslara gecmemis arada tomografi çekiliyor bu yuzden.kayinbabanin kaslara gecmis mi.
İyi olmuş gitmen cnm.inş yarın çıkarsın eve.Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Kırmızı pıhtılı kan ama az oldu aradım doktoru devam ederse gel dediKahverengi lekelenme mı yoksa bildiğimiz kanaman mı var cnm ,drunla görüştün mü ne dio ,
Çok geçmiş olsun canım.Herkese çok tsk ederim kızlar. Çok sağolun. Rabbim bütün hastalara şifa versin
Geçmiş olsun canım. Umarım biraz daha sabreder kuzucuk.Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Canım kacla insuline bağlandın???benim bebek iri suyuda fazla dedi doktor Çarşamba kontrolüm var 5 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek.valla ben diyeti bazen kaciriyorum ama ozamanda olctugumde 130 filan çıkıyor.dedigin gibi insan sklyor hamileyken de canın herşey istiyor sağlıcakla bı dogursaydikBenim şekerlerim yüksek seyrediyor bu ara neden bilmiyorum streslik durumumda yok doğum iznine ayrıldm evdeym ne meyve yiyorum ne tatlı. Azıcık kaçsa tavan yapıyor sinirlerim bozuluyor. Bebekte iri değil ama son ay ne olur bilemiyo insan
Normal canım, benimde sırtım ve kaburgalarım çok ağrıyor..Arkadaslar patlamak uzereyim kaburgama cok baski oldu bugun mideme yer kalmayi birakin artik gogus kafesim kirilacak sanki.cok zorlaniyorum artik bazen oturuyorum olmuyo yatiyorum olmuyo dolasiyorum asagidan baski hissediyorum o da olmuyo. ALLAH hepimize kolaylik versin
İyi ki gitmişsin ne güzel önlem alınmış.. Hiç korkma, sabaha eve çıkarsınız inşaallah. :)Güzel dilekleriniz için teşekkürler şuan sancim yok diyebilirim verilen ilaçlar rahatlattı sanırım. İki büklüm geldim simdi kalksam göbek atarım gibi inşallah Bu geceyi atlatalım da biraz daha sabretsin kızım henüz erken.
Kanama normal değil olmaması lazım..Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Canım çok geçmiş olsun sıkıntı yapıp üzülme bebişin bu süreci atlatıp vaktinde saatinde gelicek inşallah ❤Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Duruş şeklimiz 26.haftadan beri aynı canım olduğu yerde hareket ediyor.Cnm gün içinde dahi duruş şekli değişir.
Kanala girmemesi durumda sizin orda varmı bilmiyorum, İstanbul'da manuel olarak bebeği kanal pozisyonuna getiriyorlar. Bazı melekler çok inatçı olup kanala girmeyebiliyorlar.
Ben üç hafta önce perinatoloji muayenesinde o an kanal baş pozisyonundaydı. Biraz önce kafasını sağ kaburgama soktu orda hıçkırıyordu. Daha doğumumuza çok var pozisyon değiştirir.
Kanala girdiğinde hareketleri azalacak ordanda anlicaz dogumun yaklaştığını.
O kadarını bilmiyorum ki canım.Ne demek cnm benim tabi ki soracaksın, bildiğin bı örnek varsa yazacaksın.
Senin kv nin bacakları kirmizi değilde Mora dönük bı renk olmuştur. Kirli kan bacaklarda kalıyor dedin ya. Benim büyük ihtimal bebek sağda durduğu ve çok baskı yaptığından dolayı böyle oldu diye düşünüyorum.
Sorunlar olduğu için beni riske atmamak için yapılacak son işlemleri bana ilk uyguluyorlar. Yoksa ölüm riskim çok yüksek biliyorsun. Kimse başından savamıyor beni. Bilsem böyle olacağını çorabı kaç hafta önceden alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?