2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Rabbim yardımcın olsun kuzum herşey güzel olacak.bize haber ver mutlaka.
Sancıların nasıl canım ?

Ciğer geliştirici iğne olduysan için rahat olsun canım bu haftalardan sonra risk kalmıyor ortada. Eve gidince bolbol dinlenirsin inşallah vaktinde gelir kızın

Ay cok gecmis olsun insallah vaktinde saatinde saglıkla gelir tüm bebişlerimiz. Artık korkmaya basladım doğurmak istemiyorum

Cnm sancın bildiğimiz doğum sancısımı, geçmiş olsun inş hayırla eve çıkarsın yarın

Stres çok önemli ya bende bebeğe bişey olur korkusuna aç yaşıyorum sanki artık çokta sıkılmıs durumdayım diyetten şundan bundan sürekli ellerimi delmekten insülin yapmaktan az kaldı ama sabırda tükendi yani

Canim birinci de sekerlerim hic yuksek gitmiyordu devamli hastanedeydim. Yine kilolu oldu suyunda da bir artis olmadi. Bunda stres ten bir Ara bozuldu baya suan iyi
Benim şekerlerim yüksek seyrediyor bu ara neden bilmiyorum streslik durumumda yok doğum iznine ayrıldm evdeym ne meyve yiyorum ne tatlı. Azıcık kaçsa tavan yapıyor sinirlerim bozuluyor. Bebekte iri değil ama son ay ne olur bilemiyo insan

Geçmiş olsun bir iki hafta daha sabreder kuzucuk inşallah

melekci geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Tek doktorla kalmamanız iyi olmuş,birkaç doktordan daha bilgi almak iyi olur
Sağol cnm benim..
Yok canim annemin cok sukur kaslara gecmemis arada tomografi çekiliyor bu yuzden.kayinbabanin kaslara gecmis mi.
Tam birsey söylemiyor dr.idrarda kan vardı gittiler ultrasyonla bakıldı mesanede kitle dedi ameliyat oldu temizledik demiş sonra patoloji sonucunda bayagi kötü konuşmuş kaslar a kadar inmiş mesaneyi almam lazım demiş sonra tekrar patolojiye gidecek sonra diğer organlara geçip geçmediği o zaman belli olacakmış.kainpederimde ameliyat olmak istemedi başta.ama şimdi ikna ettik.ama tomografi felan cekilmedi
İyi olmuş gitmen cnm.inş yarın çıkarsın eve.

Geçmiş olsun canım. Umarım biraz daha sabreder kuzucuk.

Canım kacla insuline bağlandın???benim bebek iri suyuda fazla dedi doktor Çarşamba kontrolüm var 5 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek.valla ben diyeti bazen kaciriyorum ama ozamanda olctugumde 130 filan çıkıyor.dedigin gibi insan sklyor hamileyken de canın herşey istiyor sağlıcakla bı dogursaydik

Kızımın gardolabı ve komidini vardı. Yetiyordu bize ama Umay içinde bir şifınyer siparişi verdik bugün. Birde bu ana kucağını aldık :) e bebekte indirim vardı molfiks aldık birde. Bir paket aldım ne olur ne olmaz diye faZla almadım. Tek eksik benim hasta bezim kaldı sanırım :)

Eklentiler

• 76FB830C-2FFA-434C-9E71-9D0249358A99.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 4EE3493E-E3AF-4D87-AB47-555A0F01C8E8.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 66
Normal canım, benimde sırtım ve kaburgalarım çok ağrıyor.. Yemekten sonra daha kötü oluyor. Yer kalmadı şiştik daraldık iyice.

İyi ki gitmişsin ne güzel önlem alınmış.. Hiç korkma, sabaha eve çıkarsınız inşaallah. :)

Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Kanama normal değil olmaması lazım..
Doktoru aramışsın gerçi ama ben senin yerinde olsam giderdim yinede. Tek başına kanama mı yoksa sancın filan da var mı canım?

Canım çok geçmiş olsun sıkıntı yapıp üzülme bebişin bu süreci atlatıp vaktinde saatinde gelicek inşallah ❤
Kendini hiç kötü düşüncelere adapte etme
Duruş şeklimiz 26.haftadan beri aynı canım olduğu yerde hareket ediyor.
Yerinden memnun galiba bizim kız diyorum :)
Bu saatten sonra çok bir değişiklik olmaz heralde bi hayli yerleri daraldı kuzucukların tabi istisnai durumları saymıyorum.
Bugünkü günlük gebelik yazısındada kanala girebilir diyordu

O kadarını bilmiyorum ki canım.
İhmal etmemekte fayda var canım sağlık herşeyin başı.
En azından geç kalmadım diye düşünerek ovut kendini Allah korusun ya geç kalmış olsaydın çorabı kullanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…