- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Benim sürekli pembemsi oluyordu 15 gündür yoktu bugün biraz yorulduk birde çok öksürüyorum ondan mı oldu acabaNormal canım, benimde sırtım ve kaburgalarım çok ağrıyor..Yemekten sonra daha kötü oluyor. Yer kalmadı şiştik daraldık iyice.
İyi ki gitmişsin ne güzel önlem alınmış.. Hiç korkma, sabaha eve çıkarsınız inşaallah. :)
Kanama normal değil olmaması lazım..
Doktoru aramışsın gerçi ama ben senin yerinde olsam giderdim yinede. Tek başına kanama mı yoksa sancın filan da var mı canım?
Normal değil canım kanama.Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Yorgunluktan olabilir cnm öksürmektende artabilir netıcede zorlanıyosun dikkat et kendineBenim sürekli pembemsi oluyordu 15 gündür yoktu bugün biraz yorulduk birde çok öksürüyorum ondan mı oldu acaba
Benim duruş devamlı değişiyor.Duruş şeklimiz 26.haftadan beri aynı canım olduğu yerde hareket ediyor.
Yerinden memnun galiba bizim kız diyorum :)
Bu saatten sonra çok bir değişiklik olmaz heralde bi hayli yerleri daraldı kuzucukların tabi istisnai durumları saymıyorum.
Bugünkü günlük gebelik yazısındada kanala girebilir diyordu
Eki Görüntüle 2239345
O kadarını bilmiyorum ki canım.
İhmal etmemekte fayda var canım sağlık herşeyin başı.
En azından geç kalmadım diye düşünerek ovut kendini Allah korusun ya geç kalmış olsaydın çorabı kullanmakta
Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??
Kızlar kıyafetleri kaç derecede yıkayacağıma karar veremedim. 30 derecede temiz olmaz gibi geliyor ama bi taraftan da tozu gidecek alt tarafı diyorum, 40 derecede yıkayanlarınki çekti mi ?Makinede bebek programı var da onunla yıkasam minicik kalacaklar 60 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam
30 derecede kısa programda yıka canım.Kızlar kıyafetleri kaç derecede yıkayacağıma karar veremedim. 30 derecede temiz olmaz gibi geliyor ama bi taraftan da tozu gidecek alt tarafı diyorum, 40 derecede yıkayanlarınki çekti mi ?Makinede bebek programı var da onunla yıkasam minicik kalacaklar 60 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam
Sanki 40 derecede yıkadım küçüldü diyen vardı kuzum o yüzden sordum bende, en iyisi 30da yıkamak o zamanHastaneye gidip kontrol etmelisin doktorun çook rahat davranıyor üstelik senin rahim boyun kısaydı ve öksürüyorum diyorsun öksürük hamilelikte erken doğumu tetikler. Ben hiç beklemeden acile giderdim sanada tavsiye ediyorum kontrol edilmeden neyin normal olup olmadığını bilemeyiz riske atılacak birşey değil
30 derecede yıkayacak annem yeterli olur sadece toz sonuçte diğer türlü çeker diye düşünüyorum ya
Heh işte biri yazdı öyle bişey30 derecede kısa programda yıka canım.
40 derece uzun programda çekmiş Melike yazmıştı sanırım ama yanılıyorda olabilirim
Ben 40 da 50-55 dakikada yıkadım canım bir sorun olmadı.Kızlar kıyafetleri kaç derecede yıkayacağıma karar veremedim. 30 derecede temiz olmaz gibi geliyor ama bi taraftan da tozu gidecek alt tarafı diyorum, 40 derecede yıkayanlarınki çekti mi ?Makinede bebek programı var da onunla yıkasam minicik kalacaklar 60 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam
Benim gebelikten öncede vardı insülin direncim hamile kalınca sanırım 6. Haftamdaydı direk insüline geçirdiler o zamanlar çok yüksekti şimdi 130 140 tokluk genellikle daha da kısarsam acıma ölcem gerçekten benim bebeğimde suyu gelişimi öne atlamadı aksine iki hafta geri kaldı hep kilosu inşallah seninde herşey yolundadır son zamanlar neredeyseCanım kacla insuline bağlandın???benim bebek iri suyuda fazla dedi doktor Çarşamba kontrolüm var 5 haftadır gitmiyorum bakalım ne diyecek.valla ben diyeti bazen kaciriyorum ama ozamanda olctugumde 130 filan çıkıyor.dedigin gibi insan sklyor hamileyken de canın herşey istiyor sağlıcakla bı dogursaydik
Melike’nin uzun program olduğu için çekti o zaman canım, sağolBen 40 da 50-55 dakikada yıkadım canım bir sorun olmadı.
Benim pamuk kız gayetten yerinden memnun :))Benim duruş devamlı değişiyor.
Ben çok gülerim, krize girerim hatta kahkaha atmaktan ay geçen altıma kaçırdım:):):) dışarıdaydım bide. Sanırım o gün kafasını aşşa almıştı.
Ay işte cnm bilsem devamlı giyerdim.
İnşallah doğumdan sonra hemen geçer.
Ben 40 derecede 2.25 dk çocuk programında yıkadım 3 makina,1 makinası gözüme çekti gibi geldi tam emin değilimKızlar kıyafetleri kaç derecede yıkayacağıma karar veremedim. 30 derecede temiz olmaz gibi geliyor ama bi taraftan da tozu gidecek alt tarafı diyorum, 40 derecede yıkayanlarınki çekti mi ?Makinede bebek programı var da onunla yıkasam minicik kalacaklar 60 dereceydi yanlış hatırlamıyorsam
Aynen hepimiz dört gözle güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤Lusi meraklandım en son beklemedeydin kontrol için bir daha yazmadın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
30 derecede kısa programda yıka canım.
40 derece uzun programda çekmiş Melike yazmıştı sanırım ama yanılıyorda olabilirim
Sanki 40 derecede yıkadım küçüldü diyen vardı kuzum o yüzden sordum bende, en iyisi 30da yıkamak o zaman
Heh işte biri yazdı öyle bişeyen güzeli 30 o zaman garantiye alalım
Heh işte o meşhur talihli benimMelike’nin uzun program olduğu için çekti o zaman canım, sağol
Kumaşlarına göre de değişiyor demekki canım 3 makineden biri öyle çıktıysa :)Benim pamuk kız gayetten yerinden memnun :))
Aynı bende senin gibi çok gülüyorum kahkaha atıyorum,bazen komik videolara değil yorumlarına gülerken karnıma ağrı giriyor
Ama senin altına kaçırma baya bi komik ve senin açından sıkıntılı olmuş :))
Ben 40 derecede 2.25 dk çocuk programında yıkadım 3 makina,1 makinası gözüme çekti gibi geldi tam emin değilim
Diğer çamaşırları 40dklık 30 detecede yıkadım onlarda çekme yaşamadım
Olsun tecrübe bunlar hepAynen hepimiz dört gözle güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤
Heh işte o meşhur talihli benim
Programın uzunluğunun acizliğine uğradım
30 derecede yıka cnm zaten tozu gitsin yeter.gerçi ben kizimin kileride pislendikten sonra da 30 ve 40 da yıkadım. Hep.Olsun tecrübe bunlar hep
Ay sorma cnm eşimin koluna asılmış kahkahadan katılırken sanırım biraz fazla uzun sürdü. Kaslar saldı kendini.Benim pamuk kız gayetten yerinden memnun :))
Aynı bende senin gibi çok gülüyorum kahkaha atıyorum,bazen komik videolara değil yorumlarına gülerken karnıma ağrı giriyor
Ama senin altına kaçırma baya bi komik ve senin açından sıkıntılı olmuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?