- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Bende 30da yıkamayı düşünüyorum canım. Kirlenince 40 olabilir dediğin gibi30 derecede yıka cnm zaten tozu gitsin yeter.gerçi ben kizimin kileride pislendikten sonra da 30 ve 40 da yıkadım. Hep.
İnşallah cnm ya bakalım ne diyecek doktorum.cok merak ediyorum ve korkuyorum.Benim gebelikten öncede vardı insülin direncim hamile kalınca sanırım 6. Haftamdaydı direk insüline geçirdiler o zamanlar çok yüksekti şimdi 130 140 tokluk genellikle daha da kısarsam acıma ölcem gerçekten benim bebeğimde suyu gelişimi öne atlamadı aksine iki hafta geri kaldı hep kilosu inşallah seninde herşey yolundadır son zamanlar neredeyse
Ben şeker yüklemesi yapmadan önce çok ekmek filan tüketiyordum tatlı patates vs hızlı kilo almıştım bu ay sadece 1 kilo aldım.suana kadar 9 kilo aldım ilk gebeligimde 22 kilo almıştım.doguma kadar 3 kilo daha alırsam süper olacak.benm oğlan da olunca evde dinlenemiyorum bunalıyorum o yüzden bir hafta anneme gittim giriptim dinlendim orada iglestim geldim kontrolden sonra tekrar gidicem inşallah.sekerim hep normal seyretti çok şükür bir hafta.Benim gebelikten öncede vardı insülin direncim hamile kalınca sanırım 6. Haftamdaydı direk insüline geçirdiler o zamanlar çok yüksekti şimdi 130 140 tokluk genellikle daha da kısarsam acıma ölcem gerçekten benim bebeğimde suyu gelişimi öne atlamadı aksine iki hafta geri kaldı hep kilosu inşallah seninde herşey yolundadır son zamanlar neredeyse
Lusi meraklandım en son beklemedeydin kontrol için bir daha yazmadın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Diğer 2 yıkamanın 1sinde deviri düşürdüm,diğerinde hem deviri hemde dereceyi 30a indirdim canım.Kumaşlarına göre de değişiyor demekki canım 3 makineden biri öyle çıktıysa :)
Aynen kuzum tecrübe ettimOlsun tecrübe bunlar hep
Tedbirli olmakta fayda var gerçekten yoksa sonuç baya kötüye gidiyomuşAy sorma cnm eşimin koluna asılmış kahkahadan katılırken sanırım biraz fazla uzun sürdü. Kaslar saldı kendini.
Allah'tan altıma dışarı çıkarken mutlaka bişey koyuyorum da rezalet olmadı. :):):)
Gözün aydın canım Nisantoş poz vermesede güzel haberlerle gelmişsinKızlar selam randevudan sonra esimi ugurladik şehir dışına çıktı göreve, sonra eve gel oglustu yemekti oyundu vs derken uyuttum ancak fırsat buldum.
Doktor kontrolü iyi geçti şükür büyüyor nisantos hanim ama yüzünü göstermedi çok incindim insan anasına naz yapar mı böyle
28 Mart olabilir doğum dedi bakalım hala gün alınmış değil ama Nisantos Nisan ayına kalmadan gelecek sanırım
%100 pamuklular cabuk kuculuyor ,Diğer 2 yıkamanın 1sinde deviri düşürdüm,diğerinde hem deviri hemde dereceyi 30a indirdim canım.
Artık programdan mı çekti malından mı bende çözemedim
Gule gule kullanin bende bunun 6 tane cekmecesi olandan alicam .Kızımın gardolabı ve komidini vardı. Yetiyordu bize ama Umay içinde bir şifınyer siparişi verdik bugün. Birde bu ana kucağını aldık :) e bebekte indirim vardı molfiks aldık birde. Bir paket aldım ne olur ne olmaz diye faZla almadım. Tek eksik benim hasta bezim kaldı sanırım :)
A.s cnm güzel haberler almışsınız önemli olan o ,yüzünü doğunca görürsün artık :) bizde merak ettikKızlar selam randevudan sonra esimi ugurladik şehir dışına çıktı göreve, sonra eve gel oglustu yemekti oyundu vs derken uyuttum ancak fırsat buldum.
Doktor kontrolü iyi geçti şükür büyüyor nisantos hanim ama yüzünü göstermedi çok incindim insan anasına naz yapar mı böyle
28 Mart olabilir doğum dedi bakalım hala gün alınmış değil ama Nisantos Nisan ayına kalmadan gelecek sanırım
Heheheh valla begonyastan sonra hemen çamaşır yıkama çanta hazırlama derdine düştüm çocuğun komidinini yerleştirelim dedik nevresimleri de yikadimA.s cnm güzel haberler almışsınız önemli olan o ,yüzünü doğunca görürsün artık :) bizde merak ettikmalum erken doğum yapınca begonyas arkadaş artık yazmayandan şüpheleniyoruz
Cekmemiştir belki minik minikler gözüne öyle gelmiştir ütü yapınca da salar kendini azıcık.Diğer 2 yıkamanın 1sinde deviri düşürdüm,diğerinde hem deviri hemde dereceyi 30a indirdim canım.
Artık programdan mı çekti malından mı bende çözemedim
İki lokma ekmek bile fırlatmaya yetiyor çok değişik birşey gebelikte şeker. Bende korkuma yemiyorum bazen nefsime yeniliyorum sonra üzülüyorum ama napcaz insanız bizde. Korkma Allahın izniyle birşey olmaz bebişe. Sadece iri bebek riski oluyo işte oda sağlıklı olsun yeter doğjm şekli çok dert değilBen şeker yüklemesi yapmadan önce çok ekmek filan tüketiyordum tatlı patates vs hızlı kilo almıştım bu ay sadece 1 kilo aldım.suana kadar 9 kilo aldım ilk gebeligimde 22 kilo almıştım.doguma kadar 3 kilo daha alırsam süper olacak.benm oğlan da olunca evde dinlenemiyorum bunalıyorum o yüzden bir hafta anneme gittim giriptim dinlendim orada iglestim geldim kontrolden sonra tekrar gidicem inşallah.sekerim hep normal seyretti çok şükür bir hafta.
Kızlar selam randevudan sonra esimi ugurladik şehir dışına çıktı göreve, sonra eve gel oglustu yemekti oyundu vs derken uyuttum ancak fırsat buldum.
İyim canım sen nasılsın? Umarım sınavın iyi geçerSlm herkese nasilsiniz kizlar ? Ben ehliyet sinavina hazirlaniyorum,dogum olmadan aliyim diyorum yazili sinava gircem haftaya .bebek dogduktan sonrada kursa giderim artik araba kullanmaya
İyi olmasına sevindim prensesinDoktora söyle 4 gün daha beklesin 1 nisanda olsun doğum ha dört gün önce ha dört gün sonra
İyim canım sen nasılsın? Umarım sınavın iyi geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?