- 18 Ağustos 2017
- 865
- 2.118
- 33
- 36
Dikkat edecem bundan sonra az kaldi zaten hayirlisiyla saglikla doguralim da sonra istedigimizi yaparizDikkat et canim az kaldi.doktorum bebegi riske atarsin dedi o yuzden dikkat edelim
Allah sabir versin canim bende ayni durumdayim korka korka yiyoruz bi lokma fazla yiyince pisman oluyorum az kaldi dogumlara da gecici bi durum kisacaz artik bebisler dogana kadarStres çok önemli ya bende bebeğe bişey olur korkusuna aç yaşıyorum sanki artık çokta sıkılmıs durumdayım diyetten şundan bundan sürekli ellerimi delmekten insülin yapmaktan az kaldı ama sabırda tükendi yani
Tsk ederim cnm benim.melekci kizina gecmis olsun ,kayinpederinede acil sifalar ,
Insallah canim ,,iyi olmana sevindim .Ben de iyim sukur ,İyi olmasına sevindim prensesinDoktora söyle 4 gün daha beklesin 1 nisanda olsun doğum ha dört gün önce ha dört gün sonra
İyim canım sen nasılsın? Umarım sınavın iyi geçer
Valla bence de 1 Nisan iyi olur hem tam 39. Haftası oluyor hem de biraz daha kilo alır ama pazarlık yapıyor gibi olurum doktorla diye çekiniyorum
Burda herşey yolunda tek sıkıntı hastaneye geldiğimden beri benim nabız sayılarım 110un altına düşmüyor 120-130-140 civarinda seyrediyor en düşük 110 gördük. Bebekten ziyade bende sıkıntı var gibi. Bakalım hayırlısı... Sancılarım 40 civarı seyrediyor ilaçlar da zaten dindir di hissettiğim bir sancı yok sadece hastanede kalmak çok sıkıcı. Evimde olsam oğluşuma yakın olsam diye iş çekiyorum
Pazarlık olmaz canım teklif et sen yinede olmaz dersede üstelemezsin :)
Rabbim yardımcın olsun canım. Herşey yolunda olmasına sevindim
Cok gecmis olsun canim.iyi hissetmene sevindim ,insallah kisa zamanda toparlar oglusuna kavusursunsaol Allah razı olsun inşallah sizin bebişlerde zamanında sağ salim kucaklarınıza gelir. sanırım sürekli yatmak ve ilaçlar baya etkili oldu dünden beri çektiğim sancılar uçtu gitti kuş gibi hissediyorum.
Aynen bende yıkadım hazırladım, iyi oldu ama aklımdaydı hepHeheheh valla begonyastan sonra hemen çamaşır yıkama çanta hazırlama derdine düştüm çocuğun komidinini yerleştirelim dedik nevresimleri de yikadim
Cnm stres yapma rahat ol ,ondan nabızın yükseliyor olabilir drlar daha iyi bilir tabide, orada daha güvendesin mesela öyle düşün, birde o ekrandaki rakamlar neyi gösteriyo ben hiç anlamadım nstyede girdim hep önceden ama fark etmemişim cahilliğime gelmişBurda herşey yolunda tek sıkıntı hastaneye geldiğimden beri benim nabız sayılarım 110un altına düşmüyor 120-130-140 civarinda seyrediyor en düşük 110 gördük. Bebekten ziyade bende sıkıntı var gibi. Bakalım hayırlısı... Sancılarım 40 civarı seyrediyor ilaçlar da zaten dindir di hissettiğim bir sancı yok sadece hastanede kalmak çok sıkıcı. Evimde olsam oğluşuma yakın olsam diye iş çekiyorum
yaa şahane yaaa ben de ördürdüm birine görmen lazım eciş bücüş sen çok nizamlı güzel örmüşsün satış yapsana tatlımm yaaa boşa gitmesin sanatınYükledim sonunda
çok geçmiş olsun bekler inşallah bebişin haftasnı doldurmayı..Merhaba kızlar ben dünden beri sancı çekiyordum bugün doktorum yatış yaptı erken doğum olmasın diye önlem amaçlı hem akciğer geliştirici ilaç hemde sancilari durdurması için serum takılacak bu geceyi sıkıntısız atlatırsak yarin eve çıkıcam.
Günaydın benim de ikinci Doğumum olacak fakat ilki sezaryendi, acı ağrı eşiğini oldukça düşük ve bir haftada zor toparlamıştım kendimi , bunda öyle olsun istemiyorum ,herkes nasıl hemen ayaklanıyorsa ben de öyle olayım diye dua ediyorum , acısız ağrısız kolayca atlatalım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalımGünaydın hanımlar..Benim ikinci doğumum olacak inşallah nasip olursa ikinci daha kolay olur diyorlar ilki normaldi ama korkular başladı tabi zman da yaklaşınca..Neler yapıyorsunuz doğuma hazırlık sürecinde var mı tavsiyeleriniz. İlkine çok araştırmadan herkes doğuruyorsa çok da zor olmamalı diye girmiştim. Ama bunda kendi bedenimi kontrol edebilmeyi istiyorum. Rabbim zaten bizi doğuma uygun halde yaratmış..Biraz kendine güven sabır ve güç lazım var mı ben öyleyim diyen acaba? Bu konudaki fikirleriniz neler?
İnşallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin ..Herkes istediği gibi rahat doğum yapar İnşallah..Benim de ağrı eşiğim çok düşük olduğu için zorlandım sancı çıkmıyordu ama ben kıvranıyordum sancıdan..Günaydın benim de ikinci Doğumum olacak fakat ilki sezaryendi, acı ağrı eşiğini oldukça düşük ve bir haftada zor toparlamıştım kendimi , bunda öyle olsun istemiyorum ,herkes nasıl hemen ayaklanıyorsa ben de öyle olayım diye dua ediyorum , acısız ağrısız kolayca atlatalım inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Cnm yapmak isterimde nasıl ugrasayim anca yetisiyorum ev işi çocuk hamilelik eşim gelip gidiyor sürekli misafirim canı sağ olsunlar hiç eksik olmuyor.tskr ederim Zuzu beğenmene sevindim.bazilari öyle yapıyorlar evet Ankara'da doktora yaptığım hediye için kutu almaya gitmiştim bı AVM orada kadınlar görmüş lütfen bize satın diye ısrar ettiler satmiyorum dedim.kuzucugumuda büyütüyum Allah'ın izniyle ozaman yapıp satarım inşallah.yaa şahane yaaa ben de ördürdüm birine görmen lazım eciş bücüş sen çok nizamlı güzel örmüşsün satış yapsana tatlımm yaaa boşa gitmesin sanatın
Yazmışlardı canım olmuyormuş, aynı doktor olması lazımmış yoksa muayene ücreti ödersin tekrardan..Günnaydın annişkolar..
Ben maalesef doktorum izinli olduğu için asistanı da izinliymiş çalışamaz alabilmek için hastaneye gidiyorum... ama bir tekrar muayene olmak istiyordum. Sizce başka birine kontrol olma şansım var mıdır? Kontrol sürem dolmadı çünkü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?