2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar kanamam oluyo bu haftalarda size de oldu mu hiç??

olmadı canım ama takip et. açık renk mi koyu renk mi? ve gidebiliyorsan acile gidip ultrasonla baktır. tedbirli olmak lazım. hani belki bebiş kanala girdiği için de kanama olmuş olabilir.

canım ben 30 40 derecede yıkadım çok rengi solacağını düşündüklerimi 30 derecede, diğerlerini 40. ama sonrasında beyaz zıbın ve ağız mendillerini 60 derece de yıkarım.

Ay sorma cnm eşimin koluna asılmış kahkahadan katılırken sanırım biraz fazla uzun sürdü. Kaslar saldı kendini.
Allah'tan altıma dışarı çıkarken mutlaka bişey koyuyorum da rezalet olmadı. :):):)

ben de çok gülmekten altıma kaçırdığımı bilirim.... o kadar ki artık ağlamaya başlarım. en çok da yeğenlerim güldürüyor beni.

stres yapma canım. hastaneye gidip takip ettirdiğin de iyi olmuş. gözetimde olmak iyidir. açılma falan var mı peki ?

benim de ilki normal doğumdu. bu da inşallah öyle olur. ilkinde okumadım arşatırmadım ne olacaksa olsun modumdaydım iyi ki de öyle olmuş çok bilmek iyi değil.

şimdi daha eminim tabii. hatta bu sefer inşallah dikişsiz bir doğum olur diye dua ediyorum. hem çabuk toparlanmak adına hem de ağrılar az olur diye.

günaydın canım çok güzelmiş :)

Sağol canım, yüzde yüz pamuk olanlar çekebiliyormuş. Neredeyse hepsi yüzde yüz pamuk aldıklarımızın, riske girmemek için 30da yıkamayı düşünüyorum

Aynen bende yıkadım hazırladım, iyi oldu ama aklımdaydı hep
siz erkencisiniz valla ben daha hic birseye dokunmadim. :) .daha cok zaman varmis gibi geliyor.Nereden geliyor bu rahatlık anlamadim sasiyorum kendime. daha temizlik islerim duruyor odalar degisecek. vah benim halime. artik annemden de pek hayir göremiyorum

Yavas yavas basla canim.biz agirlasiyoruz zor oluyo artik.dun biraz is yaptim bacaklarim feci agiriyo.kiyafetler hazir çantalarımda hazir bir temizliğim kaldi.yardim edecek kimse yok mu

Yazmışlardı canım olmuyormuş, aynı doktor olması lazımmış yoksa muayene ücreti ödersin tekrardan..
Canım neyse ki nöbetçi doktor bakıyormuş. Şimdi tahlil istedi o arada tansiyonumu falan da ölçecekler. Sabah 13 leri falan gördüm korktum ama bakalım bekliyorum. Nöbetçi olduğu için de çok kalabalık.

Bebişin kıyafetlerini hazırla cnm çıksın aradan,temizlık her zaman olur olmasada olur önemli olan sağlık ,sen çantanı hazırla dursun kenarda,benim kimsem yok yardim edecek her işimi kendim hallediyorum ben de elim değmişken yapıyım dedim, bugün kontrolüm var öğleden sonra naptı bklm bıcırık kuzum

Günaydın kızlar eminönüne doğru yola cıktım kaynanamla bikac sey alacakmısız bakalım ne alacak. Direk aklıma nişan alışverişi geliyor fenalardayım :))) kendileri eşimin cektigi krediyi elinden alıp sen bilmezsin harcamayı diyip beni de koluna takıp ne isterse onu almıstı tabi en dandiğini... yine aynı sey olacak hissediyorum

Yavas yavas basla canim.biz agirlasiyoruz zor oluyo artik.dun biraz is yaptim bacaklarim feci agiriyo.kiyafetler hazir çantalarımda hazir bir temizliğim kaldi.yardim edecek kimse yok mu
aynen ya agirlastigimi bu hafta sonu anladim zaten.Gezemedim avm de biliyo musun sasirdim kendime. her hafta gezerdim halbuki. iyiki alışverişi onden yaptik cogunu bitirdik.
canm annem yardim etse edebilir ama bu siralar bambaska bir karaktere büründü . laf sokup duruyor. baskada pek kimsem yok . bakalim ya Rabbim guc kuvvet versinde esimle ben yapariz aslinda yavas yavas.

Ne olursa olsun kendini strese sokma :) olacakları az çok tahmin ediyorsun belli ki akışına bırak boşver

Canım neyse ki nöbetçi doktor bakıyormuş. Şimdi tahlil istedi o arada tansiyonumu falan da ölçecekler. Sabah 13 leri falan gördüm korktum ama bakalım bekliyorum. Nöbetçi olduğu için de çok kalabalık.
Canım rapor için mi tahlil veriyorsun ? Başka bir şey yok değil mi ?

Anne hamile olan benim sen değilsin deseydin hatta annen doğurmadan lohusa sendromuna girmiş bence,tırnağın varsa başını kaşı cnm öyle derler, boşver yaparsın eşinle, annende teklif ederde yardım gel dersin

nisan alisverisinin acısını çıkar bence. Hepsi yuzde yüz pamuk olacak de. Dandik seyleri giydiremem de . Azicik gelin ol kiz cikar sesini
isin sakasi bir yana iyi alışverişler canim . Nasil olsa parasi ondan cikacakmis o da guzel birsey bence

cok baskin ve farkli bir karakter canim .Ona laf söylemekten bile korkuyorum .Yeterki kavga cikarmasin diye pek aldirmamaya çalışıyorum. herseyimi laf eder asla beni beğenmez. herkesin bir derdi var işte.
bu hafta günümüz vardi teyzemler dedi ki bebegin olursa hic kusura bakma biz döverek severiz dediler. Bende espirisine 40 i cikana kadar öpmek yok dedim. Sonra bizimki diyor bosverin bunlari kari koca boyleler. Onlar bana muhtac .Boyle yaparlarsa kapilarina bile gitmem. Sonra bana muhtac olduklari icin kapimda aglar yalvarirlar falan diyor. Hic cevap vermedim.cevap verilecek bi karakter de degil zaten. iyi kötü birsey soylesen laflariyla beter eder. Boyle işte. hatirladikca üzülüyorum

Annenin moralimi bozuk acaba.bende oyle gezemiyorum agirlastik iyice.imkanin varsa temizlikci bi bayan alirsin.simdiden başlayalım ki son haftalar kendimizi yormayalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…