2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
%100 pamuklular cabuk kuculuyor ,
Hadi ya bak bunuda bilmiyordum
Dediğinde doğru canım küçük olduğundanda gözüme çekti gibi geliyor olabilir
Seninki rüya değil resmen kabus olmuş artık

Isin zor canim annem zor karaktermis.benimde kaynanam oyleydi.ne iyi olmaya ne kotu olmaya geliyorlar.bosver yardim etmesin siz yaparsiniz

Bende hava güzel annemi kız kardeşimi alıp gidiyim eminönüne pijama alıyım demiştim. Kayınvalidem benden hızlı çıktı yine o gitmiş başka yere bakmaya bi takım pijama, atlet, külot, sütyen alıyor şuan umarım gerçekten bitakım alır

Allah yar ve yardımcınız olsun canım.
Haberler iyiye gidiyor çok şükür❤
Nabız yüksekliği genelde hamilelikte karşılaşılan bir durum heralde canım,o yüzden sıkıntıya sokma kendini

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım
Kaçta randevun ❤

Fazla mal göz çıkarmaz kız alsın alsın boşver

Hamişler şafak 45 memleketimden herkese selamlar
Benimde şafak 68 memleketlerimiz yakınmış canım 64 benim memlekette
Son doktor konuşmasından sonra niyeyse bana sezeryan olacakmışım gibi gelmeye başladı o zamanda bi 15 gün falan öne çekilecek galiba normal tarihe göre

Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
32.haftada alınıyor canım.
Yani senin demenle 33 olarak sayılan hafta
Bitanede gidip ben kendim beğenip alıyım istiyorum canım. Sayesin fotoğraflarını attı bana yine ben seçtim de olsun
Kaç tane almış kııız
Kadın kendi doğurcak maşallah ne kadar hevesli
64 uşak mıydı kız :))
Tüp bebekte çoğunlukla sezeryan yapıyor doktorlar.
Biz net olarak konuşmadık canım doktorla.
Kızımın kilosu yeterli seviyeye ulaşırsa,kan pıhtılaşması için bir sorun oluşmazsa benim düşüncem normalden yana ❤
Ah ah bizim görünen 52 ama kalan daha az
Zaman geçmesin istiyorum
Selamlar bu arada
10gün önce falan oluyor canım seninde 42 kalmış
Allah sana öyle bir güç kuvvet versin ki tüm korkuların uçup gitsin, evladını sağ salim kucağına alıp huzurlu yuvanıza dönmeyi nasip etsin

bence de canım hazırla dursun köşede. ben h sonu hepsini bitirdim. hani bişi olursa diye eşime de herşeyi gösterdim. neyin içnide ne var ne lazım olur hepsini aldım. bana bir çanta, bebişe bi çanta, bi de ana kucağına da pazen battaniyesini koydum sanarsın tatile gidiyoruz hastanede de evime 3 km uzaklıkta

Kızlar birsey soracam size ben Bir tane Aventin cam biberon aldım kaynatacam ama kapağını emzik yerindeki kaynatacam erir gibi geldi bana

Amin kuzum inşallahhh
Şaka maka bitiyor hamişlik serüveni

eyvahhhh o zaman ne demek sen bilmezsin yaaa .... ben olsam gitmezdim. dandik bişi seçerse de beğenmedim de kendi düşünsün

Kızlar birsey soracam size ben Bir tane Aventin cam biberon aldım kaynatacam ama kapağını emzik yerindeki kaynatacam erir gibi geldi bana
Yok kuzum erimiyor.
5 dk kaynar suda bekletmen yeterli.
Kullanma kılavuzunda yazan bilgi bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…