Hadi ya bak bunuda bilmiyordum%100 pamuklular cabuk kuculuyor ,
Dediğinde doğru canım küçük olduğundanda gözüme çekti gibi geliyor olabilirCekmemiştir belki minik minikler gözüne öyle gelmiştir ütü yapınca da salar kendini azıcık.
Ben de rüyamda makinenin gazabına ugruyordum tüm kıyafetler mahvolmustu hepsi böyle pamuklanmis tuylenmis ayy korkunç giydirmeden bu bana reva mı diyordum ki neyse ki ruyaymis
Isin zor canim annem zor karaktermis.benimde kaynanam oyleydi.ne iyi olmaya ne kotu olmaya geliyorlar.bosver yardim etmesin siz yaparsinizcok baskin ve farkli bir karakter canim .Ona laf söylemekten bile korkuyorum .Yeterki kavga cikarmasin diye pek aldirmamaya çalışıyorum. herseyimi laf eder asla beni beğenmez. herkesin bir derdi var işte.
bu hafta günümüz vardi teyzemler dedi ki bebegin olursa hic kusura bakma biz döverek severiz dediler. Bende espirisine 40 i cikana kadar öpmek yok dedim. Sonra bizimki diyor bosverin bunlari kari koca boyleler. Onlar bana muhtac .Boyle yaparlarsa kapilarina bile gitmem. Sonra bana muhtac olduklari icin kapimda aglar yalvarirlar falan diyor. Hic cevap vermedim.cevap verilecek bi karakter de degil zaten. iyi kötü birsey soylesen laflariyla beter eder. Boyle işte. hatirladikca üzülüyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun canım.Burda herşey yolunda tek sıkıntı hastaneye geldiğimden beri benim nabız sayılarım 110un altına düşmüyor 120-130-140 civarinda seyrediyor en düşük 110 gördük. Bebekten ziyade bende sıkıntı var gibi. Bakalım hayırlısı... Sancılarım 40 civarı seyrediyor ilaçlar da zaten dindir di hissettiğim bir sancı yok sadece hastanede kalmak çok sıkıcı. Evimde olsam oğluşuma yakın olsam diye iş çekiyorum
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydın kızlar
Bugün bizimde muayenemiz var bakalım benim inatçı kızım yüzünü gösterecek mi?
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canımBebişin kıyafetlerini hazırla cnm çıksın aradan,temizlık her zaman olur olmasada olurönemli olan sağlık ,sen çantanı hazırla dursun kenarda,benim kimsem yok yardim edecek her işimi kendim hallediyorum ben de elim değmişken yapıyım dedim, bugün kontrolüm var öğleden sonra naptı bklm bıcırık kuzum
Fazla mal göz çıkarmaz kız alsın alsın boşverBende hava güzel annemi kız kardeşimi alıp gidiyim eminönüne pijama alıyım demiştim. Kayınvalidem benden hızlı çıktı yineo gitmiş başka yere bakmaya bi takım pijama, atlet, külot, sütyen alıyor şuan umarım gerçekten bitakım alır
Bitanede gidip ben kendim beğenip alıyım istiyorum canım. Sayesin fotoğraflarını attı bana yine ben seçtim de olsunFazla mal göz çıkarmaz kız alsın alsın boşver
Benimde şafak 68Hamişler şafak 45 memleketimden herkese selamlar
32 de.Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
32+0 haftasında demişti doktor bana canımHerkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
Ah ah bizim görünen 52 ama kalan daha azHamişler şafak 45 memleketimden herkese selamlar
32.haftada alınıyor canım.Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
Kaç tane almış kııızBitanede gidip ben kendim beğenip alıyım istiyorum canım. Sayesin fotoğraflarını attı bana yine ben seçtim de olsun
64 uşak mıydı kız :))Benimde şafak 68memleketlerimiz yakınmış canım 64 benim memlekette
Son doktor konuşmasından sonra niyeyse bana sezeryan olacakmışım gibi gelmeye başladı o zamanda bi 15 gün falan öne çekilecek galiba normal tarihe göre
10gün önce falan oluyor canım seninde 42 kalmışAh ah bizim görünen 52 ama kalan daha az
Zaman geçmesin istiyorum
Selamlar bu arada
siz erkencisiniz valla ben daha hic birseye dokunmadim. :) .daha cok zaman varmis gibi geliyor.Nereden geliyor bu rahatlık anlamadim sasiyorum kendime. daha temizlik islerim duruyor odalar degisecek. vah benim halime. artik annemden de pek hayir göremiyorum
Amin kuzum inşallahhh32.haftada alınıyor canım.
Yani senin demenle 33 olarak sayılan hafta
Kaç tane almış kııız
Kadın kendi doğurcak maşallah ne kadar hevesli
64 uşak mıydı kız :))
Tüp bebekte çoğunlukla sezeryan yapıyor doktorlar.
Biz net olarak konuşmadık canım doktorla.
Kızımın kilosu yeterli seviyeye ulaşırsa,kan pıhtılaşması için bir sorun oluşmazsa benim düşüncem normalden yana ❤
10gün önce falan oluyor canım seninde 42 kalmış
Allah sana öyle bir güç kuvvet versin ki tüm korkuların uçup gitsin, evladını sağ salim kucağına alıp huzurlu yuvanıza dönmeyi nasip etsin
Günaydın kızlar eminönüne doğru yola cıktım kaynanamla bikac sey alacakmısız bakalım ne alacak. Direk aklıma nişan alışverişi geliyor fenalardayım :))) kendileri eşimin cektigi krediyi elinden alıp sen bilmezsin harcamayı diyip beni de koluna takıp ne isterse onu almıstı tabi en dandiğini... yine aynı sey olacak hissediyorum
Yok kuzum erimiyor.Kızlar birsey soracam size ben Bir tane Aventin cam biberon aldım kaynatacam ama kapağını emzik yerindeki kaynatacam erir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?