2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 en son bitakım al deyip kapatmıştım ben canım son durum ne bilmiyorum aramadı bidaha
Evet 64 uşak Tüp yaptırdığım doktor biz risk almıyoruz direk 38den sonra sezeryanla alıyoruz dedi. Doğum düşündüğüm hastanedeki doktorum herşey yolunda giderse normalde yapabilirsin demişti. Dediğin gibi bende pıhtılaşma için falan iğne kullanıyorum bide tüp doktorum öyle deyince kafam karıştı

aynı benim annem. 35 yaşımdayım, daha hala bana sen beceremezdin ama nasıl oldu da yaptın. sen bilmezsin ama, sen anlamazsın ama. çünkü herşeyin mükemmelini benim annem bilir. çok zor bi kadın çok zor hem de....

Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor

32+0 ile 32+6 arasında alacaksın yani 33. hafta içinde olmuş oluyorsun

Tamam cnm attım hepsini kaynasin bakalım 5 dakika sonra kurulayip havlu kağıda saralim
Sonucu bizede yaz canım. Bende kayınvalideme aldırmıştım daha elime ulaşmadı o yüzden dezenfekte işine girişemedim bişey olmazsa bende öyle yaparım.

orada mı yaşıyorsun peki?
eşim de oralı...hani benim mükemmel k pder k valide görümce de orada yaşıyor. düşününce bile başıma ağrı giriyor.
Yok canım evlendikten sonra istanbula geldim 10 senedir istanbuldayım. Ama bütün ailem uşağın ilçesinde yaşıyor sık gidip geliyorum. Demek mükemmel kayınvalide kayınpeder uşakta akraba çıkmayalım kız bide

Sonucu bizede yaz canım. Bende kayınvalideme aldırmıştım daha elime ulaşmadı o yüzden dezenfekte işine girişemedim bişey olmazsa bende öyle yaparım.

bi de şu uni baby in temizleyicisini sen mi sormuştun canım. ben kullandım gayet iyi kokusuz tertemiz oldu hepsi iyice de duruladım

Senin annen canım bi şekilde idare edersin de annene gelen gelin yandı ,kim olursa olsun cnm herkes kendine yapar ne yaparsa, annenin bu şekilde konuşması sadece kendinden uzaklaştırır, napacan huy işte değişmiyo ,sen annenle tam zıt karaktersin anladığım, elinden geldiğince sevgi dolu mesafeli ol ,çünkü anladığım düşmanlığı daha zordur bu huyda insanların ,oda zamanla anlıycaktır yanlış yaptığının, neyse inşallah ataman olurda güzel bi şehire gidersiniz uzaklaşınca daha iyi olur belki

yok canım çıkmayız :) onların tüm sülale orada kimse dışarıda değil. tek çıkan eşim olmuş :) iyiki de çıkmış.

Bende kaynatayım artık üşengeçlik yapmayayım hazır olsun kenarda
Kaynattim kızlar cami attım 5 dakika sonra diğerlerini attim birsey olmadı bir tane aldım zaten emzik te almadım ilk başlarda verneyi düşünmüyorum zaten yarım saatte bir Emzirdigimz için fırsat olmuyor pekte sevmiyorum zaten ama çok ağlak bebek se mecbur verecem

Ben sormuştum sanırım başka yazan olduysa görmedim. Kayınvalideme söyliyim onu da alsın o zaman

söyle söyle benim k validem de kocamı arayıp iyi mi diye soruyor sadece, başka sorduğu bişi yok. gözyaşlarımı tutamıyorum bu sevgi karşısında.

Alakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala
Benimki 10 gündür baya büyüdü bende anlamadım birden montlarım falan olmamaya başladı. Popomu kaldırabilirsem çeker atarım

Stres yoktu da verilen ilaçlar bide bebeğin baskısından olabilir dedi doktor. Çok şükür sabah sancım tamamen düştü hem ben iyi hissediyordum hemde nst de sancı çıkmadı taburcu etti doktor . Evde istirahat edip ilaçlara devam edicem. Bide sabah hemşire muayenede akşam bebeğin kafasını hissediyordum şimdi geri çekilmiş baya iyi dedi heralde ondan sancı kesildi. Eve gelince tam arabadan inerken birden kasıldım eve zor attım kendimi gene de iyiyim deyip ani hareketler yapmamak gerekiyormus. ben iyi olunca pek yerimde duramıyorum

Ben işe döneceğim için emzikte biberonda aldırdım mecbur. Evdeyken vermeyi düşünmüyorum bende ama işte olduğum zamanlar mecbur artık meme reddi yapmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…