- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Tamam cnm attım hepsini kaynasin bakalım 5 dakika sonra kurulayip havlu kağıda saralimYok kuzum erimiyor.
5 dk kaynar suda bekletmen yeterli.
Kullanma kılavuzunda yazan bilgi bu şekilde.
Evet canım memleket uşaksbry canım sen Uşaklı mısın?
cok baskin ve farkli bir karakter canim .Ona laf söylemekten bile korkuyorum .Yeterki kavga cikarmasin diye pek aldirmamaya çalışıyorum. herseyimi laf eder asla beni beğenmez. herkesin bir derdi var işte.
bu hafta günümüz vardi teyzemler dedi ki bebegin olursa hic kusura bakma biz döverek severiz dediler. Bende espirisine 40 i cikana kadar öpmek yok dedim. Sonra bizimki diyor bosverin bunlari kari koca boyleler. Onlar bana muhtac .Boyle yaparlarsa kapilarina bile gitmem. Sonra bana muhtac olduklari icin kapimda aglar yalvarirlar falan diyor. Hic cevap vermedim.cevap verilecek bi karakter de degil zaten. iyi kötü birsey soylesen laflariyla beter eder. Boyle işte. hatirladikca üzülüyorum
Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
Sonucu bizede yaz canım. Bende kayınvalideme aldırmıştım daha elime ulaşmadı o yüzden dezenfekte işine girişemedim bişey olmazsa bende öyle yaparım.Tamam cnm attım hepsini kaynasin bakalım 5 dakika sonra kurulayip havlu kağıda saralim
Bende kaynatayım artık üşengeçlik yapmayayım hazır olsun kenardaTamam cnm attım hepsini kaynasin bakalım 5 dakika sonra kurulayip havlu kağıda saralim
orada mı yaşıyorsun peki?Evet canım memleket uşak
Yok canım evlendikten sonra istanbula geldim 10 senedir istanbuldayım. Ama bütün ailem uşağın ilçesinde yaşıyor sık gidip geliyorum. Demek mükemmel kayınvalide kayınpeder uşakta akraba çıkmayalım kız bideorada mı yaşıyorsun peki?
eşim de oralı...hani benim mükemmel k pder k valide görümce de orada yaşıyor. düşününce bile başıma ağrı giriyor.
Sonucu bizede yaz canım. Bende kayınvalideme aldırmıştım daha elime ulaşmadı o yüzden dezenfekte işine girişemedim bişey olmazsa bende öyle yaparım.
Senin annen canım bi şekilde idare edersin de annene gelen gelin yandı ,kim olursa olsun cnm herkes kendine yapar ne yaparsa, annenin bu şekilde konuşması sadece kendinden uzaklaştırır, napacan huy işte değişmiyo ,sen annenle tam zıt karaktersin anladığım, elinden geldiğince sevgi dolu mesafeli ol ,çünkü anladığım düşmanlığı daha zordur bu huyda insanların ,oda zamanla anlıycaktır yanlış yaptığının, neyse inşallah ataman olurda güzel bi şehire gidersiniz uzaklaşınca daha iyi olur belkicok baskin ve farkli bir karakter canim .Ona laf söylemekten bile korkuyorum .Yeterki kavga cikarmasin diye pek aldirmamaya çalışıyorum. herseyimi laf eder asla beni beğenmez. herkesin bir derdi var işte.
bu hafta günümüz vardi teyzemler dedi ki bebegin olursa hic kusura bakma biz döverek severiz dediler. Bende espirisine 40 i cikana kadar öpmek yok dedim. Sonra bizimki diyor bosverin bunlari kari koca boyleler. Onlar bana muhtac .Boyle yaparlarsa kapilarina bile gitmem. Sonra bana muhtac olduklari icin kapimda aglar yalvarirlar falan diyor. Hic cevap vermedim.cevap verilecek bi karakter de degil zaten. iyi kötü birsey soylesen laflariyla beter eder. Boyle işte. hatirladikca üzülüyorum
Yok canım evlendikten sonra istanbula geldim 10 senedir istanbuldayım. Ama bütün ailem uşağın ilçesinde yaşıyor sık gidip geliyorum. Demek mükemmel kayınvalide kayınpeder uşakta akraba çıkmayalım kız bide
Ben sormuştum sanırımbi de şu uni baby in temizleyicisini sen mi sormuştun canım. ben kullandım gayet iyi kokusuz tertemiz oldu hepsi iyice de duruladım
Sonucu bizede yaz canım. Bende kayınvalideme aldırmıştım daha elime ulaşmadı o yüzden dezenfekte işine girişemedim bişey olmazsa bende öyle yaparım.
Kaynattim kızlar cami attım 5 dakika sonra diğerlerini attim birsey olmadı bir tane aldım zaten emzik te almadım ilk başlarda verneyi düşünmüyorum zaten yarım saatte bir Emzirdigimz için fırsat olmuyor pekte sevmiyorum zaten ama çok ağlak bebek se mecbur verecemBende kaynatayım artık üşengeçlik yapmayayım hazır olsun kenarda
Ben sormuştum sanırımbaşka yazan olduysa görmedim. Kayınvalideme söyliyim onu da alsın o zaman
Benimki 10 gündür baya büyüdü bende anlamadımAlakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala
Ben işe döneceğim için emzikte biberonda aldırdım mecbur. Evdeyken vermeyi düşünmüyorum bende ama işte olduğum zamanlar mecbur artık meme reddi yapmaz inşKaynattim kızlar cami attım 5 dakika sonra diğerlerini attim birsey olmadı bir tane aldım zaten emzik te almadım ilk başlarda verneyi düşünmüyorum zaten yarım saatte bir Emzirdigimz için fırsat olmuyor pekte sevmiyorum zaten ama çok ağlak bebek se mecbur verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?