2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Alakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala

bana; doğuma az kaldı galiba diyorlar demek o derece fenayım

söyle söyle benim k validem de kocamı arayıp iyi mi diye soruyor sadece, başka sorduğu bişi yok. gözyaşlarımı tutamıyorum bu sevgi karşısında.
Aman boşver canım herkes bir olmuyor işte, uzaklarmışta sana .

Benimki 10 gündür baya büyüdü bende anlamadım birden montlarım falan olmamaya başladı. Popomu kaldırabilirsem çeker atarım
Bakma öyle dediğime bende üşendim çekmedim daha
Aboo
7,5 aylık diyince banada “o kadar oldu mu” falan diyorlar. Malum göbek belli olmaya başlayalı 1 ay anca olmuştur ondan galiba

Canim herkesin annesinde degisik bi huy var demekki.benim annemde hep olumsuz konusur hep hastaliktan ölenlerden bahseder ve bizi hic dinlemez.psikolojimizi etkiler

Gecmis olsun dikkat et ama is yapma artik bebek ne kadar kalsa o kadar kar.magnezyum alıyor musun oda dogumu geciktiriyormus

Amin kuzum inşallahhh
Şaka maka bitiyor hamişlik serüveni
Aynen ya şaka gibi kavuşmamıza az kaldı
Kesin 1 takım almıştır
Pıhtılaşmayı bir risk olarak görmezse canım doktorlar.
Benim tavsiyem normalden yana,banada doktorum tüp olduğu için sezeryanda olabilir dedi.
35.haftada kızımın kilo durumuna göre iyice netlik kazanır diye düşünüyorum.
Zayıf bebeklerde normal doğum tercih edilmiyor

Banada aymı şeyi diyolar
Ama ben kendimi aynı görüntüde hissediyorum
Ay tam 1.5 ayin kalmis.ben urfa olmusum 63
Evet kuzum kızım erkenci davranıp gelmezse tam 1.5 ayımız var
Seninde az kalmış bir bakmışsın sezeryan günün belli olmuş
Eline emeğine sağlık canım cici olmuş çıngırağın

Evet sezeryan olursam 7 haftam kaldi.ay heyecan basti.senin belli mi.tup bebekte genelde sezaryan diyorlar

Olur mu öyle hiç yaa pek hoş olmamış öyle demesi. ben de hiç sevmem minicik bebeğin öpülmesini koklanır ki o.

Ben de kv mi birkaç kez bebek severken gördüm elini ağzına falan sokuyor dudaklarıyla oynuyor çocuğun.sokaktan gelip yapıyor bunu İçimden ıyy dedim eli temiz mi değil mi belli değil oğluşuma aynı şeyi yapacak olursa uyarıcam direk baştan söyliyim de mikrop kapar çocuk. Off Doğumdan sonra koruma içgüdüsüyle çok cazgır olacam gibi geliyor, normalde çok sakin uyumlu biriyim

Son düzenleme:
Açığı kapatmaya başlamıştı vuslat hanım bence bidahaki kontrole kadar dengeler Allahın izniyle Doktorumda boşver şimdiden düşünme daha erken var biraz daha çıkacak nasılolsa bi şekilde senin ve bebek için ne doğruysa ona karar verilir diyor bakalım

Totalis denmedi sadece plasenta previa denildi
Merhaba banada plasenta previa teshisi konuldu yarın icin doktor vajinal ultrason istedi siz hic yaptırdınız mı acaba kanamayı tetikliyo diye duydum ama doktorda erken dogum riskini anlamamiź acisindan sart dedi. 35. Hafta dolduktan sonrada riske atmiyoruz sezeryanla alırız dedi ama cok erken degilmi lütfen tecrübelerinizi paylasir misiniz

Evet sezeryan olursam 7 haftam kaldi.ay heyecan basti.senin belli mi.tup bebekte genelde sezaryan diyorlar
Kalan günü düşündümü insanı biran panik alıyor
Canım 30.haftada eşimle doktor konuşmuştu.
Bebek şuan normal doğum pozisyonunda bir sıkıntı yok demişti,tüp hastalarımdan sezeryan tercih edende oluyor.
Daha erken konuşuruz demişti bir nevi kararı bize bıraktı.
Benim düşüncem kızımın kilosu iyi olursa normalden yana.
Zayıf bebeklerde normal doğum tercih edilmiyor.
Amin kuzum inşallah inşallah dengeleriz kuzımda gelmek istediği günü kendi belirler
Çok güzel demiş canım doktorun ilerleyen zamanlar gösterir artık süreci.
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun

Merhaba kızlar bende nisan sonunda doğum yapıcam insallah ama erken dogum riskim var cok tedirginim. Plasenta previa teshisi koydu doktor plasenta rahim agzini kismen kapatmis bugun kontrolde doktorum vajinal ultrason istedi o da kanamayi tetikliyo diye duydum ama doktorda erken dogum ihtimalini anlamamiz icin sart dedi sizin bu konu hakkinda bi bilginiz varmi acaba

O ilaç gerçekten çok rahatlatıyormuş canım

Günaydın kızlar

Bugün bizimde muayenemiz var bakalım benim inatçı kızım yüzünü gösterecek mi?

Güzel haberlerle gel canım

Bende hiç birşeye dokunmadım daha yıkanacak ütülenecek dolaba yerleştirilrcek diğerleri hastane çantasına :) deterjan bile almadım daha

Alakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala

Birazdan çekeyim atarım kuzum sende gönder

Cuma günü Doktorum da çatı muayenesinde kafasını hissediyordu benimde son günler sancılarım fazlalaştı o yüzden bolbol yatıyorum ve ilaç alıyorum canım

Çok güzel canım ellerine sağlık ben hepsini hazır aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…