- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Alakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala
Aman boşver canım herkes bir olmuyor işte, uzaklarmışta sana .söyle söylebenim k validem de kocamı arayıp iyi mi diye soruyor sadece, başka sorduğu bişi yok. gözyaşlarımı tutamıyorum bu sevgi karşısında.
Bakma öyle dediğime bende üşendim çekmedim dahaBenimki 10 gündür baya büyüdü bende anlamadımbirden montlarım falan olmamaya başladı. Popomu kaldırabilirsem çeker atarım
Aboobana; doğuma az kaldı galiba diyorlar demek o derece fenayım
Ay tam 1.5 ayin kalmis.ben urfa olmusum 63Hamişler şafak 45 memleketimden herkese selamlar
Canim herkesin annesinde degisik bi huy var demekki.benim annemde hep olumsuz konusur hep hastaliktan ölenlerden bahseder ve bizi hic dinlemez.psikolojimizi etkileraynı benim annem. 35 yaşımdayım, daha hala bana sen beceremezdin ama nasıl oldu da yaptın. sen bilmezsin ama, sen anlamazsın ama. çünkü herşeyin mükemmelini benim annem bilir. çok zor bi kadın çok zor hem de....
32+0 ile 32+6 arasında alacaksın yani 33. hafta içinde olmuş oluyorsun
Gecmis olsun dikkat et ama is yapma artik bebek ne kadar kalsa o kadar kar.magnezyum alıyor musun oda dogumu geciktiriyormusStres yoktu da verilen ilaçlar bide bebeğin baskısından olabilir dedi doktor. Çok şükür sabah sancım tamamen düştü hem ben iyi hissediyordum hemde nst de sancı çıkmadı taburcu etti doktor . Evde istirahat edip ilaçlara devam edicem. Bide sabah hemşire muayenede akşam bebeğin kafasını hissediyordum şimdi geri çekilmiş baya iyi dedi heralde ondan sancı kesildi. Eve gelince tam arabadan inerken birden kasıldım eve zor attım kendimi gene de iyiyim deyip ani hareketler yapmamak gerekiyormus. ben iyi olunca pek yerimde duramıyorum
Aynen ya şaka gibi kavuşmamıza az kaldıAmin kuzum inşallahhh
Şaka maka bitiyor hamişlik serüveni
Kesin 1 takım almıştırmelike222 en son bitakım al deyip kapatmıştım ben canım son durum ne bilmiyorum aramadı bidaha
Evet 64 uşakTüp yaptırdığım doktor biz risk almıyoruz direk 38den sonra sezeryanla alıyoruz dedi. Doğum düşündüğüm hastanedeki doktorum herşey yolunda giderse normalde yapabilirsin demişti. Dediğin gibi bende pıhtılaşma için falan iğne kullanıyorum bide tüp doktorum öyle deyince kafam karıştı
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım ❤@Melike cnm randevum 2 de
Banada aymı şeyi diyolarbana; doğuma az kaldı galiba diyorlar demek o derece fenayım
Evet kuzum kızım erkenci davranıp gelmezse tam 1.5 ayımız varAy tam 1.5 ayin kalmis.ben urfa olmusum 63
Eline emeğine sağlık canım cici olmuş çıngırağınEki Görüntüle 2239553 Buda benim çıngırağım
Evet sezeryan olursam 7 haftam kaldi.ay heyecan basti.senin belli mi.tup bebekte genelde sezaryan diyorlarBanada aymı şeyi diyolar
Ama ben kendimi aynı görüntüde hissediyorum
Evet kuzum kızım erkenci davranıp gelmezse tam 1.5 ayımız var
Seninde az kalmış bir bakmışsın sezeryan günün belli olmuş
Eline emeğine sağlık canım cici olmuş çıngırağın
Olur mu öyle hiç yaa pek hoş olmamış öyle demesi. ben de hiç sevmem minicik bebeğin öpülmesini koklanır ki o.cok baskin ve farkli bir karakter canim .Ona laf söylemekten bile korkuyorum .Yeterki kavga cikarmasin diye pek aldirmamaya çalışıyorum. herseyimi laf eder asla beni beğenmez. herkesin bir derdi var işte.
bu hafta günümüz vardi teyzemler dedi ki bebegin olursa hic kusura bakma biz döverek severiz dediler. Bende espirisine 40 i cikana kadar öpmek yok dedim. Sonra bizimki diyor bosverin bunlari kari koca boyleler. Onlar bana muhtac .Boyle yaparlarsa kapilarina bile gitmem. Sonra bana muhtac olduklari icin kapimda aglar yalvarirlar falan diyor. Hic cevap vermedim.cevap verilecek bi karakter de degil zaten. iyi kötü birsey soylesen laflariyla beter eder. Boyle işte. hatirladikca üzülüyorum
Açığı kapatmaya başlamıştı vuslat hanım bence bidahaki kontrole kadar dengeler Allahın izniyleAynen ya şaka gibi kavuşmamıza az kaldı
Kesin 1 takım almıştır
Pıhtılaşmayı bir risk olarak görmezse canım doktorlar.
Benim tavsiyem normalden yana,banada doktorum tüp olduğu için sezeryanda olabilir dedi.
35.haftada kızımın kilo durumuna göre iyice netlik kazanır diye düşünüyorum.
Zayıf bebeklerde normal doğum tercih edilmiyor
32+0 dan itibaren alabilirsin canımHerkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
Merhaba banada plasenta previa teshisi konuldu yarın icin doktor vajinal ultrason istedi siz hic yaptırdınız mı acaba kanamayı tetikliyo diye duydum ama doktorda erken dogum riskini anlamamiź acisindan sart dedi. 35. Hafta dolduktan sonrada riske atmiyoruz sezeryanla alırız dedi ama cok erken degilmi lütfen tecrübelerinizi paylasir misinizTotalis denmedi sadece plasenta previa denildi
Kalan günü düşündümü insanı biran panik alıyorEvet sezeryan olursam 7 haftam kaldi.ay heyecan basti.senin belli mi.tup bebekte genelde sezaryan diyorlar
Amin kuzum inşallah inşallah dengeleriz kuzımda gelmek istediği günü kendi belirlerAçığı kapatmaya başlamıştı vuslat hanım bence bidahaki kontrole kadar dengeler Allahın izniyleDoktorumda boşver şimdiden düşünme daha erken var biraz daha çıkacak nasılolsa bi şekilde senin ve bebek için ne doğruysa ona karar verilir diyor bakalım
saol Allah razı olsun inşallah sizin bebişlerde zamanında sağ salim kucaklarınıza gelir. sanırım sürekli yatmak ve ilaçlar baya etkili oldu dünden beri çektiğim sancılar uçtu gitti kuş gibi hissediyorum.
Günaydın kızlar
Bugün bizimde muayenemiz var bakalım benim inatçı kızım yüzünü gösterecek mi?
siz erkencisiniz valla ben daha hic birseye dokunmadim. :) .daha cok zaman varmis gibi geliyor.Nereden geliyor bu rahatlık anlamadim sasiyorum kendime. daha temizlik islerim duruyor odalar degisecek. vah benim halime. artik annemden de pek hayir göremiyorum
Alakasız olacak ama araya sıkıştırayım
Göbüşler ne durumda, atın bi göbüşleri görelim.
Benimki büyüsede başkasıyla karşılaştırınca 6 aylık gibi hala
Stres yoktu da verilen ilaçlar bide bebeğin baskısından olabilir dedi doktor. Çok şükür sabah sancım tamamen düştü hem ben iyi hissediyordum hemde nst de sancı çıkmadı taburcu etti doktor . Evde istirahat edip ilaçlara devam edicem. Bide sabah hemşire muayenede akşam bebeğin kafasını hissediyordum şimdi geri çekilmiş baya iyi dedi heralde ondan sancı kesildi. Eve gelince tam arabadan inerken birden kasıldım eve zor attım kendimi gene de iyiyim deyip ani hareketler yapmamak gerekiyormus. ben iyi olunca pek yerimde duramıyorum
Eki Görüntüle 2239553 Buda benim çıngırağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?