2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam balık yağı kullanan var mı içinizde? ben hiç balık yiyemiyorum da takviye için çok mu geç kaldım acaba ?

Kızlar buda biz minak kızımla

Kızlar selam balık yağı kullanan var mı içinizde? ben hiç balık yiyemiyorum da takviye için çok mu geç kaldım acaba ?
Kullanıyorum ben arada aklıma gelince
Geç kalıp kalmadığını bilmiyorum ama kullan balık yemiyorsan lohusa depresyonunu falanda önlüyormuş. Öyle diyoola

Geçmiş olsun canım

Kızlar yine birşey diyeceğim meme ucumun içinde sarı birşey oluyor kuru sert birşey temizliyorum hergün bakıyorum yine var nedir o sarı şey süt desem değildir çünkü elimle bastırıyorum sert bişey

İnternette okumuştum ben bi doktor süt kanallarının açıldığını söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum

Bende de var o 4 5 haftadır. Hatta südyen olarak sporcu gibi olanı kullanıyorum Bayadır rahat oluyor diye. Siyah giyince kurumuş pütür pütür izi çıkmış oluyor. Tahminen hormonlar la sütlw ilgilidir. İnşallah doğurunca sütüm gelir diye hevesleniyorum gördükçe

Kızlar az önce çok kötü bir haber aldım

Üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşımın daha yeni bebeği olmuştu, bir haftalık daha minicik

Bebek pusetten düşmüş yoğun bakımdaymış
Beyin kanaması, kafatasında çatlak varmış, kolu kırılmış

Duyduğumdan beri kendime gelemedim
Dua edin lütfen
Minicik yavru Allah’ım sen koru ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…