Kullanıyorum ben arada aklıma gelince
Geç kalıp kalmadığını bilmiyorum ama kullan balık yemiyorsan lohusa depresyonunu falanda önlüyormuş. Öyle diyoola
Burda herşey yolunda tek sıkıntı hastaneye geldiğimden beri benim nabız sayılarım 110un altına düşmüyor 120-130-140 civarinda seyrediyor en düşük 110 gördük. Bebekten ziyade bende sıkıntı var gibi. Bakalım hayırlısı... Sancılarım 40 civarı seyrediyor ilaçlar da zaten dindir di hissettiğim bir sancı yok sadece hastanede kalmak çok sıkıcı. Evimde olsam oğluşuma yakın olsam diye iş çekiyorum
Kızlar yine birşey diyeceğim meme ucumun içinde sarı birşey oluyor kuru sert birşey temizliyorum hergün bakıyorum yine var nedir o sarı şey süt desem değildir çünkü elimle bastırıyorum sert bişey
Kullanıyorum ben arada aklıma gelince
Geç kalıp kalmadığını bilmiyorum ama kullan balık yemiyorsan lohusa depresyonunu falanda önlüyormuş. Öyle diyoola
Kızlar yine birşey diyeceğim meme ucumun içinde sarı birşey oluyor kuru sert birşey temizliyorum hergün bakıyorum yine var nedir o sarı şey süt desem değildir çünkü elimle bastırıyorum sert bişey
Bende de var o 4 5 haftadır. Hatta südyen olarak sporcu gibi olanı kullanıyorum Bayadır rahat oluyor diye. Siyah giyince kurumuş pütür pütür izi çıkmış oluyor. Tahminen hormonlar la sütlw ilgilidir. İnşallah doğurunca sütüm gelir diye hevesleniyorum gördükçe