2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar buda biz minak kızımla
Oğluşumla biz geldik
Maşallah kızlar göbüşlerinize
SAKIN ELLEME !!
İlk sütün canım o sarı kuruluk sandığın,ucundaki sertlikler tıpa görevi yapıyor.
İlk süt beyaz değil sarı oluyormuş,bebeklerimizin bağışıklığı için çok önemli

Bende ilaç kullanıp yatıyorum sabah kesilen ağrı yeniden ufak ufak başladı

Rabbim şifa versin inşallah biran önce toparlar iyileşir.
Annesi yıkılmıştır

Allah şifa versin inşallah atlatır kuzucuk

rabbim şifa versin yaaa görünmeyen kazadan korusun hepimizi allahım çok zor

hangi marka canım senin bi bakiim eczaneden
Kuzu ben geçen sene almıştım Farmasi’den onu kullanıyorum.

Ah yaa allah şifa versin inşallah.

Ben geldim kızlar, kontrolüm vardı bebiş iyi şükür, ama suyunda biraz artış varmış, şekerli şeyler tüketip tuketmedigimi sordu, bende tüketmiyorum dedim,o zaman ekmek,hamur işi, karbonhidrat içeren şeyler tüketirken dikkatli tüket dedi 15 gün sonra kontrol yine, bu arada bacağım da ki ara ara uyuşmayi söyledim gebelikle alakalı dikkatli hareket et yatarken kalkarken ,bel fıtığı olursun dedi kasılma ve kamplar için ilaç yazdi

Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa ailesine de sabır versin. nasıl olmuş nasıl düşmüş pusetten dikkatli olmak lazım önlemimizi almamız lazım

Teşekkür ederim canım

Bende ilaç kullanıp yatıyorum sabah kesilen ağrı yeniden ufak ufak başladı

Bol su iç sol tarafına uzan kalkma hiç

İyi çok şükür bebek iyiyse canım

Bebişin iyi olmasına sevindim kuzu.
Kendini ve belini zorlama mümkün olduğunca dinlen canım yoksa azıyor o his kaybı, aynı şeyi yaşıyorsak tabi.

Canım rapor için mi tahlil veriyorsun ? Başka bir şey yok değil mi ?
Canım rapor için değil. Benim iki gündür kasığım çok kötüydü. Gece bir beş dk kıvrandım.. sabahta tansiyon 13 falan olunca korktum. Geçen sefer de protein vardı eser miktarda idrarda. Dedim ya enfeksiyon var ya başka bir şey. Çünkü çocuğun hareketleri haricinde bir ağrı söz konusuydu. Çok şükür idrar temiz çıktı. Nst de de düzensiz ufak sancı çıkmış. Korkma rahim ağzı kapalı henüz dedi. Baş aşa olması baskı yapar dedi artık kilosu da artıyor çünkü dedi rahimin de küçük kaldığı için büyümeye çalışıyor ister istemez olacaktır sancılar artık dedi. Rutin kontrollerine gel. Kötü düşünme dedi. Artık çalışamazda aldın dinlen çok yorma kendini dedi. Bakalım. Evdeyim artık. İş yaparken kaptırmamam lazım sanırım kendimi dün biraz gaza geldim sanırım iş yaparken

Göbüş fotosu atılmaya başlanmış ben de ekliyim. 32+5 den tek esprili tshirtümüzle

atanamayanogretmen canim arkadasinin bebisine de rabbim sifa versin. Cok uzuldum insallah bir an once iyilesir kuzum. Allah ailesine sabir versin.

Eklentiler

• 9DDC7BE7-3C86-45D9-8FB9-196CE0F553F0.webp
    26 KB · Görüntüleme: 75
  • 9C47343C-6597-4571-956F-CFD39365E00D.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 68
aynen canim bende daha simdiden bu konuya takilmis durumdayim . en azindan 40 i cikana kadar suratindan opmelerini pek istemiyorum. Hani kolu bacagi falan neyse de :) gecen haberlerde gördüm 40 i cikmamis bebegi opmusler ve virüs kapmis.sonrasini soyleyemiycem
bizimkileri durdurabilecegimi hic sanmiyorum laftan anlayacak kisiler degiller malesef. bu duyguyu yenmem gerekiyor galiba

Kızlar selam balık yağı kullanan var mı içinizde? ben hiç balık yiyemiyorum da takviye için çok mu geç kaldım acaba ?
Canim balik yagi degil de bana omega ve ekstra vitamin takviyesi verdi az kilo aliyormusum bebisin govdesi de ciliz dedi diye mecbur aldim regenesis max. ama ben yine icmeyi unutuyorum

Kızlar selam balık yağı kullanan var mı içinizde? ben hiç balık yiyemiyorum da takviye için çok mu geç kaldım acaba ?
ben kullaniyorum aylardir . faydasi oldu mu onu bilemiyorum tabi :) .son uc ay cok onemli diyorlar bence basla en az bi kutu biter bence.

Herkese merhaba Doğum izni 31 in içinde mi alınıyor 32 ye girince yani 33 olarak sayılan hafta mı alınıyor
Canim tam 32 oldugunda hakkin doguyor. Bir gun dahi calismak istedigin takdirde 32 de calisir almak zorunda kaliyorsun. Orn benim 32 persembeydi (sat a gore) ama ders programi acisindan sorun olmasin diye cuma da calismak istedim o yuzden persembe calisir aldim. Bugun de gidip calisamaz aldim. Dun resmi tatil olmasaydi dun alacaktim

Nasıl düşmüş minicik bebek ay Allahım şifa versin yavrucağa. Geçende biri yazmıştı doğumda düşürmüşler diye. İçimi korku basıyo okuyunca.

İyi çok şükür bebek iyiyse canım
şükür cnm

Bebişin iyi olmasına sevindim kuzu.
Kendini ve belini zorlama mümkün olduğunca dinlen canım yoksa azıyor o his kaybı, aynı şeyi yaşıyorsak tabi.
ayakta iş yaparken veya yolda yürürken birden sağ bacağım uyuşuyo cnm 20_30 saniye sürüyo sonra geçiyo, karnında ağırlık taşıyosun ondan da sinirsel olarak uyuşukluk oluyo dedi,tutunarak kalk ,otur,dizlerinden güç alarak eğil doğrul dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…