2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kullanıyorum ben arada aklıma gelince
Geç kalıp kalmadığını bilmiyorum ama kullan balık yemiyorsan lohusa depresyonunu falanda önlüyormuş. Öyle diyoola
bende surekli depresyona girip cikan biri olarak uzun zamandir kendime şaşırıyordum :) bana faydasi olmuş demek ki

Allahıö
Allahım şifa versin yavruya ,aslında her zaman temkinli olmak lazım bebek arabasında da sürekli bağlı durmaları lazım, gözümün önünde kadının biri 2 yaşına yakın bi bebeği bebek arabasını sürerken düşürmüştü arabanın ön tarafını kaldırımdan indiriyim derken yüzünün üstüne doğru düştü bebek bişey olmadı Allahtan

Anladım kuzum geçmiş olsun, neyse ki her şey yolundaymış Çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın, hatta yardım al mümkünse :)
Maşallah ne kadar kibar bi göbüş
Maşallah size kuzum

Tam ayni şey değil sanırım benim dinlendikten Sonra ayağa kalkınca sendeliyorum ayakta kaldıysam veya iş yaptıysam vs.
Yattığım yerden kalkınca falan sağ bacağım iptal oluyor.
Doktor doğru demiş sadece hamilelikte değil normalde de destekli oturup kalkmak lazım löp diye hareket etmemek gerekiyor.
Geçmiş olsun kuzu ilaçlar iyi gelir inşallah

bende surekli depresyona girip cikan biri olarak uzun zamandir kendime şaşırıyordum :) bana faydasi olmuş demek ki
Ehehe doğrudur kuzu
Anladım kuzum geçmiş olsun, neyse ki her şey yolundaymış Çok yorma kendini yavaş yavaş yaparsın, hatta yardım al mümkünse :)

Maşallah size kuzum
Sağol kuzum Bizim bestecik nerede

kuzu hosgeldin . bebisin iyi olmasina sevindim.Kasilma ve kramp icin ne yazdi magmezyum mu acaba

İnşallah cnm sanada geçmiş olsun, belliki hamilelik hepimizde farklı etki yaratıyo sende dikkat et kendine

Kızlar birsey soracam size ben Bir tane Aventin cam biberon aldım kaynatacam ama kapağını emzik yerindeki kaynatacam erir gibi geldi bana
Canim kaynatmayi dogru bulmuyorlar. Ya buharli su ya da kaynamis suya batirip cikarma usulu temizlemeyi dogru buluyorlar. Avent in camlarinda zaten tam bir sklama olmuyor. Cevirdikce donuyor kafasi. Ablam kullaniyor. Ondan biliyorum. Bir de kaynatarsk temizlersen lackalasabilir orasi. Ve akitma yapabilir. Ama ablamin ki hic akitmiyor. O kaynatmiyor hic..

Canim gozun aydin bebis iyi olmasina sevindim. Aynen su artisina da dikkat etmek lazim. Yediklerimiz ictiklerimiz ilk aylarda ki gibi degil artik ekstra onemliymis..
Uyusmalarin icin de gecmis olsun canim

Aman yarabbim minnos anne yaaa

natalia01 ve BellaCiao kziceler sizlere de masallah. Sizn bebisleri de gordum de alintilamayi unutmusum

O insanlar laf anlamaz öpme işini bende anlamıyorum ya kendi çocuğun olana kadar yeğenlerime bile ben baktım doğduğundan itibaren kimi göz ameliyatı oldu 33 günlükken ilaçlarını bile annesi korkup yapamıyordu ben yapıyordum en yakın temasım ensesini koklamak olmuştur. ve bebekleri çok severim öpmek nedir yanı ıslak ıslak bide kendi çocuğumu kaynanam gelirdi sigara içip elimi yıkadım derdi alırdı öperdi sinir olurdum sanki elini yıkayınca hepsi gitti üstü leş gibi kokuyor ağzı leş gibi kokuyor laf söylesen gelin istemiyor deniyor içten içten deli oluyordum. Sadece sabret bide doğuma kadar yapabildiğim kadar internette yenidoğan bebeklerin öpücükle hastalık bulaşmasına yönelik paylaşımları sosyal medyadan paylaş bi araya gelince de ay baksana küçücük bebeği öpmüşler hasta etmişler çok üzüldüm diye konu aç. Öyle işlenir beyinlerine herkesin.

Teşekkür ederim kuzumm

Bu arada dediğin doğru kaynatmak değil, kaynar su da bekletmek doğru olan..
he biz kardeşimde bilmiyorduk kaynattık birşey olmadı ama ucuz biberonlar değil riske atmamak lazım

kuzu hosgeldin . bebisin iyi olmasina sevindim.Kasilma ve kramp icin ne yazdi magmezyum mu acaba
Hosbuldum cnm şükür iyi kuzum oğuz hoca resmini verdi bu seferde:) çok net değil ama olsun, magnorm diye bişey cnm suda eritilen ,içini okumadım ama magnezyum galiba, bu arada hocaya sordum oldu ki gününden önce doğum başladı geldim dedim, yer yoksa kabul edemeyiz sevk ederiz başka hastaneye ,yinede ayarlamayada çalışırız gibi bişeyler dedi,hemşirede dedi ki oldu ki kontrole geldin baktık doğum başlamış veya doğuma alınman gerek o zaman sıkıntı olmaz yatışını yaparız dedi, ama acil gelirsen yer olmazsa yapacak bişey yok dedi,ayy inşallah kuzum aylı günlü doğar

Maşallah size kuzum
Sağol kuzucum. Evet ya yardım alıyordum. Previa geçti falan derken bıraktım. fiziksel olarak da iyi hissediyorum aslında. Bugün yine dünya pazar görüp geldim ama sanırım sonra çıkıyor acısı
Artık daha dikkat ediciğimmmm
Göbüş de kilomdan dolayı kibar kaldı garibim

Sağolasın cnm şimdiden başladım dikkat etmeye,ekmek filanda fazla tüketiyodum artık dikkat edicez

Peki sgk anlaşması olmayan dr yazabiliyor mu?

Teşekkür ederim kuzumm

Bu arada dediğin doğru kaynatmak değil, kaynar su da bekletmek doğru olan..
he biz kardeşimde bilmiyorduk kaynattık birşey olmadı ama ucuz biberonlar değil riske atmamak lazım
biberon paketinde yazar bazıları kaynatmaya uygun oluyor cam biberonları hastanede yıkamadan sonra otoklava atıyorlar hiç bişey olmuyor ki evde biz otoklav kadar ısıya maruz edemiyoruz. Ben ilk çocugumda sarılık başlangıcı olduğu için kendi sütümü sağıp biberonla takviye yapmıştım 1 hafta kullandım sadece biberon kaynatma yaptım evde içim pek rahat etmez benim. Ama kaynatmak istemeyenler için yıkadıktan sonra karbonat be sirkeli suda bekletip kaynamış soğumuş su ile durulama yapıp kendi halinde temiz bez üzerinde kurutun sonra saklayın en iyi çözüm

hangi şehir hangi hastane ki öyle doğum olurda acil gelirsen alamayız diyor çünkü bi şekilde her hastane gerekirse doğum hanede tutar doğum katı dışında bir katta özel hizmet acar ama alır diye biliyorum da

Öyle oluyor canım çok ayakta kaldığım günler akşam hissediyorum bende yorgunluğu :)
Olsun ama tatlı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…