2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kaynar suda 5 dk bekletin yazıyor Zaten ocakta kaynatın yazmıyor kullanma kılavuzunda canım. Az öncede belirttim..
Ben ilk başta kaynar suda bekletip sonradan biberon temizleyici ile temizlemeye devam edicem tabi inşallah gerek kalmaz kullanmaya.

anladım hepsini okumaya çalışıyorum ama telefondan hep yarım yarım görüyorum mesajları o şekilde belirtiyorsa doğrudur. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz benim oğlum hiç kullanmadı o yüzden kız içinde erkenden almayı düşünmüyorum olurda sütüm az olur sarılık sıkıntısı olur o zaman belki alırım.

En erken benim mi simdi
Eger bir sorun olmazsa 36-37 de alacaklar ona da bir ay kaldi ki ben o kadar dayanacagini bile sanmiyorum insallah goruruz saglikla o gunleri
benimde beklerse 36-37de alır doktor. Ama acelesi var gibi sağlıkla gelsinler de belki aynı gün gelir bizim genişler.

Bakalım inşallah gerek kalmaz.
Ben ne olur ne olmaz diye aldım iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama indirim görünce dayanamadım Hep indirim yüzünden..

Peki sgk anlaşması olmayan dr yazabiliyor mu?
Canım yazar sanırım. Arayıp sormak lazım. Yasal hak olduğu için sonuçta doktor olması yeter gibi geliyor mantıken ama.. bizim mantıkla bir mi işler bu durumlar onu bilemedim :)

Öyle oluyor canım çok ayakta kaldığım günler akşam hissediyorum bende yorgunluğu :)
Olsun ama tatlı duruyor
Evet canım. Ben de aman okulda da sürekli ayaktayım nolcak diyip hadi onu da yapayım hadi bunu da yapayım dedim sonra gece dee “ay Çınar acele mi ediyor acaba” diye strese girdim özellikle çok eğilip kalkmalı işler yoruyor artık sanırım. Daha dikkat etmek lazım

En erken benim mi simdi
Eger bir sorun olmazsa 36-37 de alacaklar ona da bir ay kaldi ki ben o kadar dayanacagini bile sanmiyorum insallah goruruz saglikla o gunleri

Canım benim merak etme ne zaman gelir senin bebişin bilmiyorum. Ama ben çok güzel olacağına inanıyorum. Sağlıkla gelsin kuzu Her şey güzel olacak kötü düşünme canım.

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin,darısı tüm arkadaşların başına ❤
Bel ağrısı çoğumuzun derdi şuanda rahim kasları gevşediği için ağrılarımız arttı muhtemelen
Maşallah kuzular bebişlerinizede sizede

benimde beklerse 36-37de alır doktor. Ama acelesi var gibi sağlıkla gelsinler de belki aynı gün gelir bizim genişler.

Rahim boyum kisa olmasa bekler diyecegim ama icimde bir korku beklemez gibime geliyor hatta son bir haftadir kasilmalarim siklasti Allah sonumuzu hayir getirsin cnm evet dedigin gibi belki ayni anda supriz yaparlar :)

En erken benim mi simdi
Hiç belli olmuyor kuzum bu ddoğum işleri.
Begonyasta olduğu gibi kimin yarın ne olacağı belli değil.
Rabbim cümlemize hayırlısıyla vaktinde sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤

Ankara cnm bu hastane ek bina 36 yataklı talep çok o yüzden, inşallah hayırla vaktinde doğar kuzum

Haklisin canim amin insallah ❤ Saglikli olsunlar bizde saglikli olalim da gerisi hallolur insallah

Sağolasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…