- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Kaynar suda 5 dk bekletin yazıyor Zaten ocakta kaynatın yazmıyor kullanma kılavuzunda canım. Az öncede belirttim..biberon paketinde yazar bazıları kaynatmaya uygun oluyor cam biberonları hastanede yıkamadan sonra otoklava atıyorlar hiç bişey olmuyor ki evde biz otoklav kadar ısıya maruz edemiyoruz. Ben ilk çocugumda sarılık başlangıcı olduğu için kendi sütümü sağıp biberonla takviye yapmıştım 1 hafta kullandım sadece biberon kaynatma yaptım evde içim pek rahat etmez benim. Ama kaynatmak istemeyenler için yıkadıktan sonra karbonat be sirkeli suda bekletip kaynamış soğumuş su ile durulama yapıp kendi halinde temiz bez üzerinde kurutun sonra saklayın en iyi çözüm
Hamişler şafak 45 memleketimden herkese selamlar
anladım hepsini okumaya çalışıyorum ama telefondan hep yarım yarım görüyorum mesajları o şekilde belirtiyorsa doğrudur. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz benim oğlum hiç kullanmadı o yüzden kız içinde erkenden almayı düşünmüyorum olurda sütüm az olur sarılık sıkıntısı olur o zaman belki alırım.Kaynar suda 5 dk bekletin yazıyor Zaten ocakta kaynatın yazmıyor kullanma kılavuzunda canım. Az öncede belirttim..
Ben ilk başta kaynar suda bekletip sonradan biberon temizleyici ile temizlemeye devam edicem tabi inşallah gerek kalmaz kullanmaya.
benimde beklerse 36-37de alır doktor. Ama acelesi var gibi sağlıkla gelsinler de belki aynı gün gelir bizim genişler.En erken benim mi simdi
Eger bir sorun olmazsa 36-37 de alacaklar ona da bir ay kaldi ki ben o kadar dayanacagini bile sanmiyorum insallah goruruz saglikla o gunleri
Bakalım inşallah gerek kalmaz.anladım hepsini okumaya çalışıyorum ama telefondan hep yarım yarım görüyorum mesajları o şekilde belirtiyorsa doğrudur. İnşallah kullanmaya gerek kalmaz benim oğlum hiç kullanmadı o yüzden kız içinde erkenden almayı düşünmüyorum olurda sütüm az olur sarılık sıkıntısı olur o zaman belki alırım.
Canım yazar sanırım. Arayıp sormak lazım. Yasal hak olduğu için sonuçta doktor olması yeter gibi geliyor mantıken ama..Peki sgk anlaşması olmayan dr yazabiliyor mu?
Evet canım. Ben de aman okulda da sürekli ayaktayım nolcak diyip hadi onu da yapayım hadi bunu da yapayım dedim sonra gece dee “ay Çınar acele mi ediyor acaba” diye strese girdimÖyle oluyor canım çok ayakta kaldığım günler akşam hissediyorum bende yorgunluğu :)
Olsun ama tatlı duruyor
En erken benim mi simdi
Eger bir sorun olmazsa 36-37 de alacaklar ona da bir ay kaldi ki ben o kadar dayanacagini bile sanmiyorum insallah goruruz saglikla o gunleri
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin,darısı tüm arkadaşların başına ❤Ben geldim kızlar, kontrolüm vardı bebiş iyi şükür, ama suyunda biraz artış varmış, şekerli şeyler tüketip tuketmedigimi sordu, bende tüketmiyorum dedim,o zaman ekmek,hamur işi, karbonhidrat içeren şeyler tüketirken dikkatli tüket dedi 15 gün sonra kontrol yine, bu arada bacağım da ki ara ara uyuşmayi söyledim gebelikle alakalı dikkatli hareket et yatarken kalkarken ,bel fıtığı olursun dedi kasılma ve kamplar için ilaç yazdi
Canım rapor için değil. Benim iki gündür kasığım çok kötüydü. Gece bir beş dk kıvrandım.. sabahta tansiyon 13 falan olunca korktum. Geçen sefer de protein vardı eser miktarda idrarda. Dedim ya enfeksiyon var ya başka bir şey. Çünkü çocuğun hareketleri haricinde bir ağrı söz konusuydu. Çok şükür idrar temiz çıktı. Nst de de düzensiz ufak sancı çıkmış. Korkma rahim ağzı kapalı henüz dedi. Baş aşa olması baskı yapar dedi artık kilosu da artıyor çünkü dedi rahimin de küçük kaldığı için büyümeye çalışıyor ister istemez olacaktır sancılar artık dedi. Rutin kontrollerine gel. Kötü düşünme dedi. Artık çalışamazda aldın dinlen çok yorma kendini dedi. Bakalım. Evdeyim artık. İş yaparken kaptırmamam lazım sanırım kendimidün biraz gaza geldim sanırım iş yaparken
Göbüş fotosu atılmaya başlanmış ben de ekliyim. 32+5 den tek esprili tshirtümüzle
@atanamayanogretmen canim arkadasinin bebisine de rabbim sifa versin. Cok uzulduminsallah bir an once iyilesir kuzum. Allah ailesine sabir versin.
Maşallah kuzular bebişlerinizede sizede
Bizden takviye yaparızMart anneleri çatır çatır doğuruyorlar
6.doğum gerçekleşmiş,birisininde açılması var doğuma hazırlanıyor.
Bu gidişla marta doğurcak kalmıcak
benimde beklerse 36-37de alır doktor. Ama acelesi var gibi sağlıkla gelsinler de belki aynı gün gelir bizim genişler.
Hiç belli olmuyor kuzum bu ddoğum işleri.En erken benim mi simdi
Mart anneleri çatır çatır doğuruyorlar
6.doğum gerçekleşmiş,birisininde açılması var doğuma hazırlanıyor.
Bu gidişla marta doğurcak kalmıcak
Ankara cnm bu hastane ek bina 36 yataklı talep çok o yüzden, inşallah hayırla vaktinde doğar kuzumhangi şehir hangi hastane ki öyle doğum olurda acil gelirsen alamayız diyor çünkü bi şekilde her hastane gerekirse doğum hanede tutar doğum katı dışında bir katta özel hizmet acar ama alır diye biliyorum da
Hiç belli olmuyor kuzum bu ddoğum işleri.
Begonyasta olduğu gibi kimin yarın ne olacağı belli değil.
Rabbim cümlemize hayırlısıyla vaktinde sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤
Bakalum ilerleyen haftalarda görcez kimler nisandan mart ayına transfer olcak
Sağolasın cnmGözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin,darısı tüm arkadaşların başına ❤
Bel ağrısı çoğumuzun derdi şuanda rahim kasları gevşediği için ağrılarımız arttı muhtemelen
Maşallah kuzular bebişlerinizede sizede
Evet.demekki anlaşılmıyorKız yunus muydu oşimdi sen söyleyince fark ettim bende
Heheheh yunus mu belkim ben anlamamisimdirYunus baligi var.hic anlasilmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?