2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim balik yagi degil de bana omega ve ekstra vitamin takviyesi verdi az kilo aliyormusum bebisin govdesi de ciliz dedi diye mecbur aldim regenesis max. ama ben yine icmeyi unutuyorum
Benim de takviye vitaminlerim vs çok da balık yiyemedigimi söylemedim bilse acaba ekstra der miydi bir şeyler bilemiyorum

Selam kızlar geldim kontrolden yazamadım bir türlü

Şükür her şey yolunda ama doktorum bebeğin kilosunu biraz az buldu o da moralimizi bozdu 200 gr falan eksik bol bol süt iç günde 2 yumurta ye mutlaka dedi aslında bınları yapıyorum ama taşınma telaşları vs derken çok mu yoruldum anlamadım haftaya nst ye giricem muayeneden sonra... birkaç kez ölçtü yanlış mı ölçüyorum acaba dedi en sonki ölçtüğünü baz aldı sonra kızımın yüzüne de bakamadık doktorunda acelesi var gibiydi garip bi kontrol oldu anlayacağınız ama haftaya gittiğimde özellikle isticem. Doğum pozisyonuna da girmiş kuzum ama bakalım son haftalarda dönmeyebilir şuan dönüyor sürekli çünkü o yüzden güvenemiyorum

Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah artık son haftalardayız şaka gibi 38. Haftada doğum olsa 4 haftamız kalmış oluyor

A April wind LoveAndMarriage melike222 BellaCiao

Canım meme ucu açılıyor olabilir mi

süt kuruyor canım normal bende de oluyor

İnternette okumuştum ben bi doktor süt kanallarının açıldığını söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum

Anladım kızlar hiç süte benzetemediğim için bilemedim günlerdir temizleyip durdum ucunu.ellemiyim o zaman ay inşallah hepimizin sütü bol ve besleyici olur

LoveAndMarriage @merveteacher25 H Heart of Gold kızlar eve geldim dinlendim size gelişmeleri yazayım dedim:)) eşim de bize yardım icin gelmisti hastane cıkısını organik cok istiyordum ben eşime de baya anlatmıstım oyüzden eşim tutturdu anne organik olsun diye. 200 verince hastane cıkısına (havlusu da dahil) param kalmadı dedi alısveris erken bitti neyse en azından tek bişey alındı ama içime sinen bişey olmus oldu. Oğluşu sağolsun :)))

Ayyy allah korusun miniği.bu anakucağında taşırken bebeği alttanda tutmak gerekiyormuş geçen gün bir arkadaşım söyledi bi parçası tam oturmamış az kalsın düşüyormuş bebeği

Kuzu belki genetiktir. Kiloya çokta takılma biliyorsun kuzum zaten usg tam net Bilgi vermiyor fazlası olabilir.
Örnek olarak kardeşime 3200 demişlerdi 3650 doğdu.
Yemende sıkıntı yoksa kendine kusur bulma yani.
Zaten öncelik bebişin ne var ne yok bebişe gidiyor vitamin mineral..
Onun dışında iyi olmanıza sevindim bol bol dinlen artık gerçekten dinlenmek birçok şeyi düzeltiyor

Eşimde diyor az yiyorsun çok yemen lazım falan diye bende dedim 33. Haftama gelmişim bu zamana kadar bi problem olmamış belki cihazdandır ya da yoruldum çok dikkat edemedim ama yoğurdumu yumurtamı da ihmal etmedim yani insanda suçlanıyor eşim 4 kilo doğmuş ben 3200 gibiymişim son kontrolden sonra kilo almış kızım ama az almış ister istemez üzüldüm moralim bozuldu

Evet.demekki anlaşılmıyor senin kardesinle esin baristilar mi
Yok canım maalesef aynılar hala
Hareketli geçirdin son zamanları kuzum belki ondandır ya da ölçümde hata olmuştur, belki de yapısaldır sıkma canını. Biraz daha dikkat edersin bi dahaki kontrole kadar toparlar İpek Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım
Hahaha alışverişi baya erken bitirmiş ama sen istediğini almışsın boşver iyi olmuş sağlıkla giysin kuzucuk inşallah

Meyve de ye bol bol yarasın inşallah kuzum
Daha vakit var alır kilo :) Moral bozacak birşey yok

Bendede plesanta previa var cnm.plesanta previa totalis ama hangi dr a gittiysem alttan muayene yapmadı ve özellikle uyardilar yaptırma diye.ve sezeryan içinde birsey demedi zaten pek birsey soramiyorsun.hep kendileri biliyor sadece kanaman olmadığı sürece sonuna kadar gideceğiz inş dedi.sonu kaçıncı hafta bilemiyorum tabi ama internete okuduğum kadarıyla 36 ve ya 37 de alıyorlar sen kaçıncı haftadasin

Cnm kilo aşırı düşük olmadığı sürece sorun değil,bugün bende kontrole gittim drum operatör bi dr bugün asıstan öğrencıler vardı benim muayene olduğum anda onlara hem anlattı hem usg ölçümü yaptı bana ,asistanlara dediği şuydu gebeye gereksiz bilgi vermeyin yok bebeğin bi hafta ilerde yok bi hafta geride demek gereksiz dır dedi,demekki çok bi önemi yok bu tür şeylerin, bende drumdan duyduğumu yazıyorum sen 200 gram için üzülme

Teşekkürler canım doktorumda öyle korkutmadı ama şimdi bi de ekstra duygusal olduğumuz için üzüldüm güzel beslen kilo almış olarak gelin dedi alırsınız zaten dedi demek ki daha da dikkat etmem gerekiyormuş

Rahim boyum kisa olmasa bekler diyecegim ama icimde bir korku beklemez gibime geliyor hatta son bir haftadir kasilmalarim siklasti Allah sonumuzu hayir getirsin cnm evet dedigin gibi belki ayni anda supriz yaparlar :)
benim bu haftasonu temizlik işlerim olacak perşembe yada cumartesi kadın gelecek de eksik alışverişler var onları almam lazım salı günü kontrole kadar kal içerde kızım diyorum artık kendimi düşünmeye başladım dün ölçülerine baktık bizimde 2700gr olmuş baya iri bide aşağı baskısı çok eğer açılma olur sancı artarsa hemen sezeryana alır doktor riske atmaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…