Neyse kazasız belasız atlatmissiniz mühim olan buLoveAndMarriage merve teacher @Heart of Gold kızlar eve geldim dinlendim size gelişmeleri yazayım dedim:)) eşim de bize yardım icin gelmisti hastane cıkısını organik cok istiyordum ben eşime de baya anlatmıstım oyüzden eşim tutturdu anne organik olsun diye. 200 verince hastane cıkısına (havlusu da dahil) param kalmadı dedi alısveris erken bitti neyse en azından tek bişey alındı ama içime sinen bişey olmus oldu. Oğluşu sağolsun :)))
benim bu haftasonu temizlik işlerim olacak perşembe yada cumartesi kadın gelecek de eksik alışverişler var onları almam lazım salı günü kontrole kadar kal içerde kızım diyorum artık kendimi düşünmeye başladım dün ölçülerine baktık bizimde 2700gr olmuş baya iri bide aşağı baskısı çok eğer açılma olur sancı artarsa hemen sezeryana alır doktor riske atmaz gibi geliyor
Canım rapor için değil. Benim iki gündür kasığım çok kötüydü. Gece bir beş dk kıvrandım.. sabahta tansiyon 13 falan olunca korktum. Geçen sefer de protein vardı eser miktarda idrarda. Dedim ya enfeksiyon var ya başka bir şey. Çünkü çocuğun hareketleri haricinde bir ağrı söz konusuydu. Çok şükür idrar temiz çıktı. Nst de de düzensiz ufak sancı çıkmış. Korkma rahim ağzı kapalı henüz dedi. Baş aşa olması baskı yapar dedi artık kilosu da artıyor çünkü dedi rahimin de küçük kaldığı için büyümeye çalışıyor ister istemez olacaktır sancılar artık dedi. Rutin kontrollerine gel. Kötü düşünme dedi. Artık çalışamazda aldın dinlen çok yorma kendini dedi. Bakalım. Evdeyim artık. İş yaparken kaptırmamam lazım sanırım kendimidün biraz gaza geldim sanırım iş yaparken
Göbüş fotosu atılmaya başlanmış ben de ekliyim. 32+5 den tek esprili tshirtümüzle
@atanamayanogretmen canim arkadasinin bebisine de rabbim sifa versin. Cok uzulduminsallah bir an once iyilesir kuzum. Allah ailesine sabir versin.
Selam kızlar geldim kontrolden yazamadım bir türlü
Şükür her şey yolunda ama doktorum bebeğin kilosunu biraz az buldu o da moralimizi bozdu200 gr falan eksik bol bol süt iç günde 2 yumurta ye mutlaka dedi aslında bınları yapıyorum ama taşınma telaşları vs derken çok mu yoruldum anlamadım haftaya nst ye giricem muayeneden sonra... birkaç kez ölçtü yanlış mı ölçüyorum acaba dedi en sonki ölçtüğünü baz aldı sonra kızımın yüzüne de bakamadık doktorunda acelesi var gibiydi garip bi kontrol oldu anlayacağınız ama haftaya gittiğimde özellikle isticem. Doğum pozisyonuna da girmiş kuzum ama bakalım son haftalarda dönmeyebilir şuan dönüyor sürekli çünkü o yüzden güvenemiyorum
Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah artık son haftalardayız şaka gibi 38. Haftada doğum olsa 4 haftamız kalmış oluyor
A April windLoveAndMarriage @melike222 BellaCiao
Size de maşallah kuzum
Canım hiç üzülme. Çünkü pozisyondan yanlış ölçülebiliyor. Ben geçen hafta gitmiştim ki bi hafta bile olmadı 1870 dedi kilosunu bana bi ton söylendi yok kilo almamışsın yok bu çocuk nası alıcak gövdesi cılız kalmış vs diye. Bgn yine doktor kontrol etti 2250 dedi bi hafta olmadan bu kdr almış olması mümkün değil aksine ben bu bi haftadır yoğurt moğurt yiyemedim. Midem bulanıyor diye yumurta da yemedim. Öyle geçiştirdim hep.. aynı hastaneye gittim üstelik. Sadece pozisyonu daha netti bana kalırsaEşimde diyor az yiyorsun çok yemen lazım falan diye bende dedim 33. Haftama gelmişim bu zamana kadar bi problem olmamış belki cihazdandır ya da yoruldum çok dikkat edemedim ama yoğurdumu yumurtamı da ihmal etmedim yani insanda suçlanıyoreşim 4 kilo doğmuş ben 3200 gibiymişim son kontrolden sonra kilo almış kızım ama az almış ister istemez üzüldüm moralim bozuldu
Baya az kalmış o zaman kuzu allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.Kizlar benim.doğum nisanda olmayacak bu kesinleşti gibi.36 yada 37 hatta 38 de olabilir yani Martin 20 sinden sonra benim şafak bayagi düştü yusuf yusufum suan.
Kontrolden donenler çok sukur.200 gr kiloya takılma yanlış ölçümde olabilir ben daha çocuğumun kaç kilo olduğunu bilmiyorum.kizimda mesela 3.500 dedi 3350 doğdu .sağlıklı olsun yeter.bak neler var neler.üzülme sakin.ben hiç dikkat edemiyorum sut içmiyorum et pek yemiyor um bazen aç aç yatıyorum.Rabbim meleklerimizi korusun
Kizlar benim.doğum nisanda olmayacak bu kesinleşti gibi.36 yada 37 hatta 38 de olabilir yani Martin 20 sinden sonra benim şafak bayagi düştü yusuf yusufum suan.
Kontrolden donenler çok sukur.200 gr kiloya takılma yanlış ölçümde olabilir ben daha çocuğumun kaç kilo olduğunu bilmiyorum.kizimda mesela 3.500 dedi 3350 doğdu .sağlıklı olsun yeter.bak neler var neler.üzülme sakin.ben hiç dikkat edemiyorum sut içmiyorum et pek yemiyor um bazen aç aç yatıyorum.Rabbim meleklerimizi korusun
Canım hiç üzülme. Çünkü pozisyondan yanlış ölçülebiliyor. Ben geçen hafta gitmiştim ki bi hafta bile olmadı 1870 dedi kilosunu bana bi ton söylendi yok kilo almamışsın yok bu çocuk nası alıcak gövdesi cılız kalmış vs diye. Bgn yine doktor kontrol etti 2250 dedi bi hafta olmadan bu kdr almış olması mümkün değil aksine ben bu bi haftadır yoğurt moğurt yiyemedim. Midem bulanıyor diye yumurta da yemedim. Öyle geçiştirdim hep.. aynı hastaneye gittim üstelik. Sadece pozisyonu daha netti bana kalırsa
Kiz bende onu su samuru zannediyordum yaKız yunus muydu oşimdi sen söyleyince fark ettim bende
Valla ben de çok uzun süre anlamamıştım Ne olduğunuKiz bende onu su samuru zannediyordum ya
Ben goril sanıyordumKiz bende onu su samuru zannediyordum ya
29.haftamdayım su anda normalde bende oyle biliyorum ama tutturdular bi vajinal ultrason anlamis degilim olası bi erken dogum ihtimali varsa önlem almak zorundayız dediBendede plesanta previa var cnm.plesanta previa totalis ama hangi dr a gittiysem alttan muayene yapmadı ve özellikle uyardilar yaptırma diye.ve sezeryan içinde birsey demedi zaten pek birsey soramiyorsun.hep kendileri biliyor sadece kanaman olmadığı sürece sonuna kadar gideceğiz inş dedi.sonu kaçıncı hafta bilemiyorum tabi ama internete okuduğum kadarıyla 36 ve ya 37 de alıyorlar sen kaçıncı haftadasin
29.haftamdayım su anda normalde bende oyle biliyorum ama tutturdular bi vajinal ultrason anlamis degilim olası bi erken dogum ihtimali varsa önlem almak zorundayız dedi
Sen kacinci haftandasın canım
Bendede plesanta previa var cnm.plesanta previa totalis ama hangi dr a gittiysem alttan muayene yapmadı ve özellikle uyardilar yaptırma diye.ve sezeryan içinde birsey demedi zaten pek birsey soramiyorsun.hep kendileri biliyor sadece kanaman olmadığı sürece sonuna kadar gideceğiz inş dedi.sonu kaçıncı hafta bilemiyorum tabi ama internete okuduğum kadarıyla 36 ve ya 37 de alıyorlar sen kaçıncı haftadasin
Bende su altında yeleli falan bişeye benzettimKiz bende onu su samuru zannediyordum ya
Canım dr un daha iyi bilir ama bana asla vajinal ultrason yapılmadı ani kanama olur diye de belirtildi . 35 de alıcaz risk e giremeyiz dedi ve mutlaka araştırma hastanesinde kan ünitesi old için doğumun olmalı denildi. Ben 31 deyim bu hafta kontrol için gideceğim. 35 de alıcak.Merhaba banada plasenta previa teshisi konuldu yarın icin doktor vajinal ultrason istedi siz hic yaptırdınız mı acaba kanamayı tetikliyo diye duydum ama doktorda erken dogum riskini anlamamiź acisindan sart dedi. 35. Hafta dolduktan sonrada riske atmiyoruz sezeryanla alırız dedi ama cok erken degilmi lütfen tecrübelerinizi paylasir misiniz
Kiz neyden bahsediyonuz goril,maymunBen goril sanıyordum
Canm aynı hastanede 3 farklı doktora randevu aldım 3 üde alttan bakıp ne kadar yakın bakmamız gerekiyo erken dogum riski varsa önlem alınmalı dedi her gittigim doktor vajinal ultrason icin gün verdi gitmedim bugun gittigim tekrar yarina gün verdi perintalog yapcakmıs ayrıntılıda bakcakmıs ayni zamanda. Bundan once bunun icin gittigim hic bi doktor bunu sart kosmamisti resmen beynim durdu napcagmi bilemiyorum.Canım dr un daha iyi bilir ama bana asla vajinal ultrason yapılmadı ani kanama olur diye de belirtildi . 35 de alıcaz risk e giremeyiz dedi ve mutlaka araştırma hastanesinde kan ünitesi old için doğumun olmalı denildi. Ben 31 deyim bu hafta kontrol için gideceğim. 35 de alıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?