2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Neyse kazasız belasız atlatmissiniz mühim olan bu
Güle güle giydir canım organik takımlar güzel oluyor

Canim masallah kilosu gayet guzel bence hic korkma insallah sende sikintisiz atlatirsin. Bende yarin 32 olacagim, 30+5 te 1400 tu bir haftada en fazla 200 gr almis olsa 1600 dur su an. İnsallah bizde saglikla 2000 li kilolari goruruz.

İnsallah saglikla kucagina alirsin canim acilma olursa sanci artarsa belki sikinti yaratmasin diye sezeryana alabilirler ins oyle birsey olmaz

Masallah kuzum

Meraklanma canım Biraz daha süt ürünleri ve protein ağırlıklı beslen. Herşey yolundadır inşallah

Size de maşallah kuzum

Teşekkür ederim canımm

Kizlar benim.doğum nisanda olmayacak bu kesinleşti gibi.36 yada 37 hatta 38 de olabilir yani Martin 20 sinden sonra benim şafak bayagi düştü yusuf yusufum suan.

Kontrolden donenler çok sukur.200 gr kiloya takılma yanlış ölçümde olabilir ben daha çocuğumun kaç kilo olduğunu bilmiyorum.kizimda mesela 3.500 dedi 3350 doğdu .sağlıklı olsun yeter.bak neler var neler.üzülme sakin.ben hiç dikkat edemiyorum sut içmiyorum et pek yemiyor um bazen aç aç yatıyorum.Rabbim meleklerimizi korusun

Canım hiç üzülme. Çünkü pozisyondan yanlış ölçülebiliyor. Ben geçen hafta gitmiştim ki bi hafta bile olmadı 1870 dedi kilosunu bana bi ton söylendi yok kilo almamışsın yok bu çocuk nası alıcak gövdesi cılız kalmış vs diye. Bgn yine doktor kontrol etti 2250 dedi bi hafta olmadan bu kdr almış olması mümkün değil aksine ben bu bi haftadır yoğurt moğurt yiyemedim. Midem bulanıyor diye yumurta da yemedim. Öyle geçiştirdim hep.. aynı hastaneye gittim üstelik. Sadece pozisyonu daha netti bana kalırsa

Baya az kalmış o zaman kuzu allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Şu zamanlara geldik hala ben şok, inanamıyorum

Canım sağlıkla kucağına al inşallah bebişi hepimiz dua edicez sana korkma hiç ama dikkat et yine de yediklerine en azından aç yatma canım. 200 gr ciddi bi fark değil ama yine de üzdü beni hormonlardan sanırım

Teşekkürler canım zaten çok hareketli dedi ölçemedim dedi sonra birkaç kez ölçtü ölçemedim dedi sonra da düşük çıkınca beslenmemle ilgili tavsiyelerde bulundu haftaya kapatırsınız inşallah dedi dikkat edersin dedi yorulma dedi bakalım işte canım bu minikler içimizdeyken rahat yok bize

29.haftamdayım su anda normalde bende oyle biliyorum ama tutturdular bi vajinal ultrason anlamis degilim olası bi erken dogum ihtimali varsa önlem almak zorundayız dedi

29.haftamdayım su anda normalde bende oyle biliyorum ama tutturdular bi vajinal ultrason anlamis degilim olası bi erken dogum ihtimali varsa önlem almak zorundayız dedi
Sen kacinci haftandasın canım

Canım dr un daha iyi bilir ama bana asla vajinal ultrason yapılmadı ani kanama olur diye de belirtildi . 35 de alıcaz risk e giremeyiz dedi ve mutlaka araştırma hastanesinde kan ünitesi old için doğumun olmalı denildi. Ben 31 deyim bu hafta kontrol için gideceğim. 35 de alıcak.

Canm aynı hastanede 3 farklı doktora randevu aldım 3 üde alttan bakıp ne kadar yakın bakmamız gerekiyo erken dogum riski varsa önlem alınmalı dedi her gittigim doktor vajinal ultrason icin gün verdi gitmedim bugun gittigim tekrar yarina gün verdi perintalog yapcakmıs ayrıntılıda bakcakmıs ayni zamanda. Bundan once bunun icin gittigim hic bi doktor bunu sart kosmamisti resmen beynim durdu napcagmi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…