- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Hatta bugünkü doktor 1 hafta bosu bosuna zaman kaybetmissin dedi riskli gebelige randevu almistim bisi yapamam ultrason sonucunu gormeden dedi. Ama kanamam olursa diyede cok korkuyorum bebegim daha 29 haftalık doguma az kala olsa neyseCanm aynı hastanede 3 farklı doktora randevu aldım 3 üde alttan bakıp ne kadar yakın bakmamız gerekiyo erken dogum riski varsa önlem alınmalı dedi her gittigim doktor vajinal ultrason icin gün verdi gitmedim bugun gittigim tekrar yarina gün verdi perintalog yapcakmıs ayrıntılıda bakcakmıs ayni zamanda. Bundan once bunun icin gittigim hic bi doktor bunu sart kosmamisti resmen beynim durdu napcagmi bilemiyorum.
Ben bilmiyorum ki kim sordu kaçırmışım, kiz konu oraya nasil geldi ,degistirmis profil resmini
İnşallah canım teşekkür ederim iyi ki varsınız sayenizde daha iyiyim şimdiCuttingcorners sukur ipekcik iyimis ,kiloya takilma 12 haftadir ultrasonda bile girmiyorum ,bebisin kilosundan bi haberim :) 34 hafta olunca ayrintili ultrasoundumuz var. Bi dahaki randevuya kadar toparlarsiniz
Canm ben bu hafta lc wa dan baktim . 50 tl ye vardi. nasil cikar pek bilemedim . Ama uzerinde yuzde yüz pamuk yaziyordu. anneme sordum al dedi .ondan alicam bende. senin baktigin bildigimiz kotonun ürünü mü?Arkadaşlar bebek nevresim takımında önereceğiniz bi marka var mı ? Cotton box un çift kişilik nevresimleri çok gzl ama bebek nasıldır bilmiyorum takımı 60 tlye var nette alsam mı bilemedim
Bende buldum çok şükür ama çoğu eczanede yok bulmuşken 2 kutu alsaydınızben yeni başladım dün hastaneye yatınca sabah reçeteyle aldık buldum ilk eczanedd
Allah allah bana da kesinlikle önerilmedi ben de ayrıntı ultrason için prof dr a gittim ultrasondan görünüyordu yapışıklık. Ben de çok dr a gittim hep göbekten bakıldı özellikle de belirtildi kanama olur diye .Canm aynı hastanede 3 farklı doktora randevu aldım 3 üde alttan bakıp ne kadar yakın bakmamız gerekiyo erken dogum riski varsa önlem alınmalı dedi her gittigim doktor vajinal ultrason icin gün verdi gitmedim bugun gittigim tekrar yarina gün verdi perintalog yapcakmıs ayrıntılıda bakcakmıs ayni zamanda. Bundan once bunun icin gittigim hic bi doktor bunu sart kosmamisti resmen beynim durdu napcagmi bilemiyorum.
Cnm netten baktım cotton box un gitti gidiyorda 60 tl ye var hatta cotton box un kendi sitesine de baktım aynı nevresim ordada var 70 lira yazıyo, lcw sitesinede baktım sizlere bi soruyum dedim karar veremedimCanm ben bu hafta lc wa dan baktim . 50 tl ye vardi. nasil cikar pek bilemedim . Ama uzerinde yuzde yüz pamuk yaziyordu. anneme sordum al dedi .ondan alicam bende. senin baktigin bildigimiz kotonun ürünü mü?
Siz kac haftalık hamilesiniz acabaAllah allah bana da kesinlikle önerilmedi ben de ayrıntı ultrason için prof dr a gittim ultrasondan görünüyordu yapışıklık. Ben de çok dr a gittim hep göbekten bakıldı özellikle de belirtildi kanama olur diye .
%100 Pamukluysa farketmez canım.Cnm netten baktım cotton box un gitti gidiyorda 60 tl ye var hatta cotton box un kendi sitesine de baktım aynı nevresim ordada var 70 lira yazıyo, lcw sitesinede baktım sizlere bi soruyum dedim karar veremedim
%100 pamuk yazıyo cnm sipariş ediyim beğenmezsem iade ederim şartlarını okuyumda%100 Pamukluysa farketmez canım.
Aynen kuzu o şekil de yapabilirsin%100 pamuk yazıyo cnm sipariş ediyim beğenmezsem iade ederim şartlarını okuyumda
Bana kanamam olduğu için sürekli bakılıyor hemde devlet hastanesinde birçok dr tarafından bakıldı ve son 1.5 aydın rahim ağzı kıasaldığıbdan beri kendi doktorumda bakıyor korkmayın bir zararı yokCanm aynı hastanede 3 farklı doktora randevu aldım 3 üde alttan bakıp ne kadar yakın bakmamız gerekiyo erken dogum riski varsa önlem alınmalı dedi her gittigim doktor vajinal ultrason icin gün verdi gitmedim bugun gittigim tekrar yarina gün verdi perintalog yapcakmıs ayrıntılıda bakcakmıs ayni zamanda. Bundan once bunun icin gittigim hic bi doktor bunu sart kosmamisti resmen beynim durdu napcagmi bilemiyorum.
Sizin neden kanamanız oluyo peki benim plasentam asagidaymis o sebepten tedirginim plasentanızda bi sorun var miydi acabaBana kanamam olduğu için sürekli bakılıyor hemde devlet hastanesinde birçok dr tarafından bakıldı ve son 1.5 aydın rahim ağzı kıasaldığıbdan beri kendi doktorumda bakıyor korkmayın bir zararı yok
Canm ben de baktim simdi gayet güzel görünüyorlar.lc wa da pek renk secenegi yoktu burda kiz bebek icin daha cok secenek var sanki. Ben begendimCnm netten baktım cotton box un gitti gidiyorda 60 tl ye var hatta cotton box un kendi sitesine de baktım aynı nevresim ordada var 70 lira yazıyo, lcw sitesinede baktım sizlere bi soruyum dedim karar veremedim
Beğenmene sevindim cnm lila renk hoşuma gitti onu alıyım dıorumCanm ben de baktim simdi gayet güzel görünüyorlar.lc wa da pek renk secenegi yoktu burda kiz bebek icin daha cok secenek var sanki. Ben begendim
Rabbim şifa versin inşallah biran önce toparlar iyileşir.
Annesi yıkılmıştır
Allah şifa versin inşallah atlatır kuzucuk
rabbim şifa versin yaaa görünmeyen kazadan korusun hepimizi allahım çok zor
Kuzu ben geçen sene almıştım Farmasi’den onu kullanıyorum.
Ah yaa allah şifa versin inşallah.
Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa ailesine de sabır versin.nasıl olmuş nasıl düşmüş pusetten dikkatli olmak lazım önlemimizi almamız lazım
Teşekkür ederim canım
Bol su iç sol tarafına uzan kalkma hiç
Nasıl düşmüş minicik bebek ay Allahım şifa versin yavrucağa. Geçende biri yazmıştı doğumda düşürmüşler diye. İçimi korku basıyo okuyunca.
Allahıö
Allahım şifa versin yavruya ,aslında her zaman temkinli olmak lazım bebek arabasında da sürekli bağlı durmaları lazım, gözümün önünde kadının biri 2 yaşına yakın bi bebeği bebek arabasını sürerken düşürmüştü arabanın ön tarafını kaldırımdan indiriyim derken yüzünün üstüne doğru düştü bebek bişey olmadı Allahtan
Ayyy allah korusun miniği.bu anakucağında taşırken bebeği alttanda tutmak gerekiyormuş geçen gün bir arkadaşım söyledi bi parçası tam oturmamış az kalsın düşüyormuş bebeği
deniz kizi lila yaziyor onu begendin galiba . hepsi cok güzel ben beğendim.Beğenmene sevindim cnm lila renk hoşuma gitti onu alıyım dıorum
Cnm cok üzücü bir olay Rabbim sifa versin insallah.Sen düşünmemeye calis ve üzülme. Bebegine odaklan. Allah korusun üzüntü sitres her sıkıntının başı biliyorsunKızlar Allah razı olsun
Dualarınızı eksik etmeyin
Bebek nasıl düşmüş tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle kemeri bağlamadılar.
Haberi alınca sadece mesaj attım, akşam da aradım ama meşgule attı
Bebek zaten küçük deyip kemer bağlamamazlık yapmayın kızlar. Ufacık bir dengesiz harekette düşebiliyor Allah korusun tüm yavruları
Benim de üzüntüden belim tutuldu, haberi aldığımdan beri yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?