Herkes farkli bisey sanmis
Canim ben lwc den aldim netten iki takim iyi de cikti begendim.birinin lastikli cikti carsafi hattaCanm ben bu hafta lc wa dan baktim . 50 tl ye vardi. nasil cikar pek bilemedim . Ama uzerinde yuzde yüz pamuk yaziyordu. anneme sordum al dedi .ondan alicam bende. senin baktigin bildigimiz kotonun ürünü mü?
Evet cnm onu beğendimdeniz kizi lila yaziyor onu begendin galiba . hepsi cok güzel ben beğendim.
Bide lcw ye bakıyım cnm madem güzel miş sağolasınCanim ben lwc den aldim netten iki takim iyi de cikti begendim.birinin lastikli cikti carsafi hatta
31Siz kac haftalık hamilesiniz acaba
Bak canim fiyat olarakta cok iyi hep indirim oluyor.kumasi sık dokunmus guzel.tabi sonrasi da solar mi bilmiyorumBide lcw ye bakıyım cnm madem güzel miş sağolasın
Cnm cok üzücü bir olay Rabbim sifa versin insallah.Sen düşünmemeye calis ve üzülme. Bebegine odaklan. Allah korusun üzüntü sitres her sıkıntının başı biliyorsun
Kızlar bu senede birşey mi var ben anlamadım.
Çevremde aşırı çok hamile var ama bununla birlikte çok sorunlu gebelikte var.
Tek tek hepsini yazmama gerek yok sanırım.
Geçen 1 hafta içinde malesef ki 5 bebişin vefat haberini aldım hepsi peş peşe geldi.
Tuzu biberi ise 10 aylık bebişin ciğerine mama kaçmasıyla vefat etmesi oldu.
Şimdi ise pusetten düşen yavrucak ah ah
Benim yüreğim dayanmıyor masum bebişlerin ne acı çekmesine ne de kötü haberlerini duymaya. 2019u hiç mi hiç sevmedim.
Saglikla kucagina alirsin insallah canm. Peki kanaman vs oldumu hic
Amin canımBen de hiç dayanamıyorum canım
Allah tüm yavruları ve bizimkileri korusun inşallah
Sen de inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın ve her şey çok çabuk düzelir inşallah
Amin canım
Çok minikler çok savunmasızlar, ben kabullenemiyorum ya.
Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah.
Hayır yok kan sulandırıcı kullandığım için oluyormuş burnum ve alttan kanama oluyor çok az pembeSizin neden kanamanız oluyo peki benim plasentam asagidaymis o sebepten tedirginim plasentanızda bi sorun var miydi acaba
söyle söylebenim k validem de kocamı arayıp iyi mi diye soruyor sadece, başka sorduğu bişi yok. gözyaşlarımı tutamıyorum bu sevgi karşısında.
bende tereddüt ediyordum canim ya soyledigin iyi oldu . fiyati da daha uygun taca baktığımda 110 liraydi. pahali gelmisti o bana acikcasi ama lcwanin fiyatlari iyiCanim ben lwc den aldim netten iki takim iyi de cikti begendim.birinin lastikli cikti carsafi hatta
Yarın sabah ultrason randevum var ve hala napcagmi bilmez durumdayim 3 haftadir bu ultrasonu yaptirmadigim icin muayene olamiyorum napıcam bilemiyorum bi diyorum bile bile zarari olcak bisey yapmazlar bi de sonradan keske demek istemiyorumHayır yok kan sulandırıcı kullandığım için oluyormuş burnum ve alttan kanama oluyor çok az pembe
Ay aynen bende yazacaktım.Kızlar bu doktor Instagramda ve sorduğunuz her soruya muhakkak cevap veriyor.ankarada olanlar doktor takipçileriyle bulusuyor imkani olan gitsin bence Eki Görüntüle 2239762
Zararı olsa bana olurdu her 2 haftada 1 rahim boyu ölçülüyor emin olmak için aklınıza kötü şey getirmeyin gebeliğin ilk haftalarında tehlikeliYarın sabah ultrason randevum var ve hala napcagmi bilmez durumdayim 3 haftadir bu ultrasonu yaptirmadigim icin muayene olamiyorum napıcam bilemiyorum bi diyorum bile bile zarari olcak bisey yapmazlar bi de sonradan keske demek istemiyorum
Sağol inşallah sen de canım. Olmadı cnmSaglikla kucagina alirsin insallah canm. Peki kanaman vs oldumu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?