- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Günaydın kızlar eminönüne doğru yola cıktım kaynanamla bikac sey alacakmısız bakalım ne alacak. Direk aklıma nişan alışverişi geliyor fenalardayım :))) kendileri eşimin cektigi krediyi elinden alıp sen bilmezsin harcamayı diyip beni de koluna takıp ne isterse onu almıstı tabi en dandiğini... yine aynı sey olacak hissediyorum
Kabus gibilerBenim kaynanamda bebeğe üç parça eşya almış, o kadar dandik ki dikisleri yamuk yakasının her biri bir tarafta falan
Bir de ortalıkta bir maaş harcadım diye geziniyor
Aldığı en pahalı şey özdileğin kalın battaniyesi, onu da eltim zorla aldırmış, 50 lira.
Ben koysam belli olmaz ehehehBoncuklar profil fotom nasıl
Bu doktor unv hastanesinde hemde doçent gitme sansin varsa cok iyi olur.soru cevap şeklinde yapacaklar denk getirmeye calis benceAy aynen bende yazacaktım.
Hem Ankara’da olanlar için belki buluşma bahanesi olur ben olsam öyle yapardım.
Gerçi belli olmaz o sıralar hastane için gidersem ben bile gidebilirim
Iki gundur o cit sesi bendende geliyor.ben kendi kemiklerimden geliyo diye düşünüyorum.ozellikle donerken oluyor.aynen gece oluyo benimdeBenim karnımdan hala o çıt sesi geliyor ya.
Geçen günden Sonra baktım normalmiş yani oluyormuş cidden. Bir arkadaşta yazmıştı zaten.
Bebeğin kemiklerinden mi artık biryerden geliyor ses
Her akşam duyar oldum özellikle sessiz zamanlarda uyumadan önce çıt ediyor
Sinir bozucu
Merhaba canım geçenlerde aklıma gelmiştin bayadır yoksun.Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... nasılsınız? Gelen bebiş oldu mu hiç
Ben dönerken bazen Benimde belim falan çıtlıyor ama bu dediğim direk bariz karından geliyor bebişten. Olabiliyormuş böyle duyanlar varmış. Belki senin duyduğunda odur bildiğimiz çıt sesi geliyor çünkü. Ben değilde bebiş hareketliyken geliyor birkaç gündür dikkat ediyorum da.Iki gundur o cit sesi bendende geliyor.ben kendi kemiklerimden geliyo diye düşünüyorum.ozellikle donerken oluyor.aynen gece oluyo benimde
Ben kızıma Özdilekten birde clasy marka nevresim takımı almıştım. İkiside çok iyi çıktı. 2,5 3 yıl kızım kullandı. Ne renk attı ne başka bişey oldu. İkinciyi hatta üçüncüyü büyütür :)))Arkadaşlar bebek nevresim takımında önereceğiniz bi marka var mı ? Cotton box un çift kişilik nevresimleri çok gzl ama bebek nasıldır bilmiyorum takımı 60 tlye var nette alsam mı bilemedim
Küçük büyük demeden takılmalı kemerler kesinlikle. Tecrübesizlik işteKızlar Allah razı olsun
Dualarınızı eksik etmeyin
Bebek nasıl düşmüş tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle kemeri bağlamadılar.
Haberi alınca sadece mesaj attım, akşam da aradım ama meşgule attı
Bebek zaten küçük deyip kemer bağlamamazlık yapmayın kızlar. Ufacık bir dengesiz harekette düşebiliyor Allah korusun tüm yavruları
Benim de üzüntüden belim tutuldu, haberi aldığımdan beri yatıyorum
Umarım baban için herşey iyi olur.Ah canım doğru diyorsun da benim hayatımda her şey stres bu aralar
Okumussundur belki, taş düşürüyorum onun sancısı zaten mahvetti
Babam ilik kanseri, yarın İstanbul'da kök hücre nakli için yatışı yapılacak
Allah'ım herkesi korusun, sağlık en büyük nimet
Sen üzme kendini hayatın ne getireceği belli değil gerçektenKızlar Allah razı olsun
Dualarınızı eksik etmeyin
Bebek nasıl düşmüş tam olarak bilmiyorum ama büyük ihtimalle kemeri bağlamadılar.
Haberi alınca sadece mesaj attım, akşam da aradım ama meşgule attı
Bebek zaten küçük deyip kemer bağlamamazlık yapmayın kızlar. Ufacık bir dengesiz harekette düşebiliyor Allah korusun tüm yavruları
Benim de üzüntüden belim tutuldu, haberi aldığımdan beri yatıyorum
Bu tür şeyler hep oluyor sadece algıda seçicilik. Yılla alakalı değil öyle düşünme daha senenin başındayızKızlar bu senede birşey mi var ben anlamadım.
Çevremde aşırı çok hamile var ama bununla birlikte çok sorunlu gebelikte var.
Tek tek hepsini yazmama gerek yok sanırım.
Geçen 1 hafta içinde malesef ki 5 bebişin vefat haberini aldım hepsi peş peşe geldi.
Tuzu biberi ise 10 aylık bebişin ciğerine mama kaçmasıyla vefat etmesi oldu.
Şimdi ise pusetten düşen yavrucak ah ah
Benim yüreğim dayanmıyor masum bebişlerin ne acı çekmesine ne de kötü haberlerini duymaya. 2019u hiç mi hiç sevmedim.
Uykum kaçtı yine sola dön sağa dön of puf derken en iyisi kalkayım dedim 1 saattir uyanığım. Ve 6.30 da tekrar kalkıp iş için hazırlancam tabii uyursam. Sanırım oğluş beni hazırlıyor anne çok uyuma bak geceler bizim bundan sonra diyeen çok da eşime üzülüyorum. Her döndüğümde o da uyanıyor bi bacağımı kapatıyor bi kolumu. Hadi sola dön diyor adama baskı yaptım sağa yatarsam haber et diye
A April wind ay canım yazdıklarına çok üzüldüm. Rabbim tekrar nasip etsin o ailelere inşallah evlat acısı en zoru. Benim de çevremde oluyor o tarz durumlar ama düşünmemeye çalışıyorum. Hep şunu derim. Doğurmakta ne var. Önemli olan o bebeğe bakabilmek sağlıkla büyüyebilmek eğitebilmek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlar gunaydin
Bugun uzun bir aradan sonra devlette detayli ultrasonum var. Rahim boyum ne oldu, bebek kilo aldi mi, plasenta ne durumda hicbirsey bilmiyorum. Tek bildigim cok agrim ve kasilmam oluyorYatis yapacak yada doguma alacak diye aklim cikiyor. Dua edin bana olur mu sag salim mutlu haberlerle evime geleyim cok ihtiyacim var duaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?