2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benim kaynanamda bebeğe üç parça eşya almış, o kadar dandik ki dikisleri yamuk yakasının her biri bir tarafta falan
Bir de ortalıkta bir maaş harcadım diye geziniyor

Aldığı en pahalı şey özdileğin kalın battaniyesi, onu da eltim zorla aldırmış, 50 lira.

Benim karnımdan hala o çıt sesi geliyor ya.
Geçen günden Sonra baktım normalmiş yani oluyormuş cidden. Bir arkadaşta yazmıştı zaten.
Bebeğin kemiklerinden mi artık biryerden geliyor ses
Her akşam duyar oldum özellikle sessiz zamanlarda uyumadan önce çıt ediyor
Sinir bozucu

Ay aynen bende yazacaktım.
Hem Ankara’da olanlar için belki buluşma bahanesi olur ben olsam öyle yapardım.
Gerçi belli olmaz o sıralar hastane için gidersem ben bile gidebilirim
Bu doktor unv hastanesinde hemde doçent gitme sansin varsa cok iyi olur.soru cevap şeklinde yapacaklar denk getirmeye calis bence

Iki gundur o cit sesi bendende geliyor.ben kendi kemiklerimden geliyo diye düşünüyorum.ozellikle donerken oluyor.aynen gece oluyo benimde

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar... nasılsınız? Gelen bebiş oldu mu hiç
Merhaba canım geçenlerde aklıma gelmiştin bayadır yoksun.
Bir arkadaşımız Doğum yaptı 33. Haftada gebelik zehirlenmesi nedeniyle. Onun dışında şükür ki başka Doğum yok, onlarda en son iyilerdi
Iki gundur o cit sesi bendende geliyor.ben kendi kemiklerimden geliyo diye düşünüyorum.ozellikle donerken oluyor.aynen gece oluyo benimde
Ben dönerken bazen Benimde belim falan çıtlıyor ama bu dediğim direk bariz karından geliyor bebişten. Olabiliyormuş böyle duyanlar varmış. Belki senin duyduğunda odur bildiğimiz çıt sesi geliyor çünkü. Ben değilde bebiş hareketliyken geliyor birkaç gündür dikkat ediyorum da.

Arkadaşlar bebek nevresim takımında önereceğiniz bi marka var mı ? Cotton box un çift kişilik nevresimleri çok gzl ama bebek nasıldır bilmiyorum takımı 60 tlye var nette alsam mı bilemedim
Ben kızıma Özdilekten birde clasy marka nevresim takımı almıştım. İkiside çok iyi çıktı. 2,5 3 yıl kızım kullandı. Ne renk attı ne başka bişey oldu. İkinciyi hatta üçüncüyü büyütür :)))
Küçük büyük demeden takılmalı kemerler kesinlikle. Tecrübesizlik işte haberlerde izlemiştim. Vapurdan inerken bir bebek arabasından düşmüştü. Ben zaten hep kemer takardım ama çok daha dikkatli olmaya başladım.

Umarım baban için herşey iyi olur.

Sen üzme kendini hayatın ne getireceği belli değil gerçekten

Bu tür şeyler hep oluyor sadece algıda seçicilik. Yılla alakalı değil öyle düşünme daha senenin başındayız

Uykum kaçtı yine sola dön sağa dön of puf derken en iyisi kalkayım dedim 1 saattir uyanığım. Ve 6.30 da tekrar kalkıp iş için hazırlancam tabii uyursam. Sanırım oğluş beni hazırlıyor anne çok uyuma bak geceler bizim bundan sonra diye en çok da eşime üzülüyorum. Her döndüğümde o da uyanıyor bi bacağımı kapatıyor bi kolumu. Hadi sola dön diyor adama baskı yaptım sağa yatarsam haber et diye

A April wind ay canım yazdıklarına çok üzüldüm. Rabbim tekrar nasip etsin o ailelere inşallah evlat acısı en zoru. Benim de çevremde oluyor o tarz durumlar ama düşünmemeye çalışıyorum. Hep şunu derim. Doğurmakta ne var. Önemli olan o bebeğe bakabilmek sağlıkla büyüyebilmek eğitebilmek. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benim de uykum kaçtı
Yatakta dönüp durmaktan eşimi de uyandırıyorum her gece

Bu saatlerde tuvalete kalkıyorum sonra da çok zor uyuyorum
Dün gece yine 4te uyandım, sabah 7buçukta zorla uyudum, 9da da tekrar uyandım
Allahtan işe gitmiyorum

Allah kolaylık versin canım

Kizlar gunaydin
Bugun uzun bir aradan sonra devlette detayli ultrasonum var. Rahim boyum ne oldu, bebek kilo aldi mi, plasenta ne durumda hicbirsey bilmiyorum. Tek bildigim cok agrim ve kasilmam oluyor Yatis yapacak yada doguma alacak diye aklim cikiyor. Dua edin bana olur mu sag salim mutlu haberlerle evime geleyim cok ihtiyacim var duaniza

Günaydın canım
Güzel haberlerle gelirsin inşallah

Olur da yatış verirse de hiç strese girme, her şey yavrularımız iyi olsun diye kuzum

Allah rast getirsin, habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…