2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hayırlısıyla inşallah hiç bir sıkıntı olmaz sağ salim gelirsin

%100 pamuk yazıyo cnm sipariş ediyim beğenmezsem iade ederim şartlarını okuyumda

lcw fena olmuyor nevresimleri ben oğlana pike takımı almıştım vallahi çok memnun kaldım yumuşacık pikesi çarşafı falan linens te karaca da yataşta falan öyle yumuşak olanına rastgelmedimdi

sağol canım yarı uykusuz geldim işe. görenler çok yorgun görünüyorsun diyor napalım. az kaldı tam 2 hafta sonra ayrılıyorum ama gelmek çok zor oturmak. kasıklarım batıyor. oğlan da hep iş zamanı kıpır kıpır.

hayırlı haberlerle gel canım inşaAllah.

Biraz daha sabret canım az kalmış
Ne güzel çalışıyorsun, yavrun için her şey.

Hadi sen işe gittin de uyandın
Ben niye hiç uyuyamıyorum
Gece sana yazdığım mesajdan sonra sabah 6da zorla uyudum, 7de de tekrar uyandım
Daha da uyumadım zombi gibiyim

ben 5.50 de yattım 07.05 de uyandım. kahvaltı hazırladım. kızımı hazırladım. kahvaltımızı yaptık kızımı okula bıraktık işe geldik :) jet hızıylaaa ama evde olsa kesinlikle uyurdum zor kalktım.

Kızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana

Canim cok gecmis olsun. Ayni dert bende de var previa totalis. Artik wc ye girmek kabus oldu kan gorme korkusundan İnsallah ilerlemez dualarim seninle

Maşallah sana canım
Ben de sabah eşime süt ısıttım işe gitmeden
Sonra kahvaltımı yaptım
Biraz bebeğin eşyalarını ütüledim
Şimdi artık dinlenmeye geçmeyi düşünüyorum :)

Kızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana

Çok geçmiş olsun
Vaktinde saatinde sağlıkla gelsin inşallah kuzucuk

şimdi nerdesin peki? taburcu mu ettiler. inşaAllah canım,,37 38 leri de görürsün. ne kadar kalırsa o kadar iyiymiş, bebeğim dışarıda geçirdiği 100 gün anne karnındaki 1 güne eşitmiş. düşünün ne kadar önemliymiş. hele de son haftalarımız beslenmemize de daha dikkat edelim.

özellikle yumurta süt peynir, kuruyemiş ( çiğ) , yoğurt kefir hurma tüketelim bebişlerimiz güçlensin.

Doktorumu bekliyorum canim, taburcu edecekler inşallah. Lekelenme pembe ve kahve gibi şuan, her zaman gelmiyor, tuvalette gelmior mesela, sadece kanama takibi için verdikleri pede bulaşıyor. Inşallah biran önce son bulur..
Dikkat ediyorum yememe de canım.. Inşallah birkaç hafta daha durur bebeğim beni uzmez

anladım canım...çalışmıyorsun değil mi? yani kendini yormaman dinlenmen lazım mümkün olduğunca hatta uzanman lazım. iyi düşünün iyi olsun. üzmez annesi merak etme, ama senin stresin bebeği etkiler o yüzden moralini yüksek tut lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…