anladım canım...çalışmıyorsun değil mi? yani kendini yormaman dinlenmen lazım mümkün olduğunca hatta uzanman lazım. iyi düşünün iyi olsun. üzmez annesi merak etme, ama senin stresin bebeği etkiler o yüzden moralini yüksek tut lütfen.
Sağol canım destegin için, ben 32de ayrildim izne, evdeyim şuan. 4ngun oluyor babannemi kaybettim, çok.uzuldum acaba o mu etkiledi diorm bazen, çünkü pek iş yapmiordum kanama korkusuyla, insallah tekrarlamaz..
Sagolasin canım... üzülmek çok etkilior maalesef ama stresten uzak durmak da imkansız ne yazık ki..iyi yapmışsın ayrılmakla...ben çalışıyorum ama o kadar zor ki, çok kararsız kaldım ayrılıp ayrılmamakta.
başın sağolsun bu arada, üzüntüden de olmuş olabilir. illa ki etkileniyoruz çünkü. dikkat et kendine.
Canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsinSelam kızlar geldim kontrolden yazamadım bir türlü
Şükür her şey yolunda ama doktorum bebeğin kilosunu biraz az buldu o da moralimizi bozdu200 gr falan eksik bol bol süt iç günde 2 yumurta ye mutlaka dedi aslında bınları yapıyorum ama taşınma telaşları vs derken çok mu yoruldum anlamadım haftaya nst ye giricem muayeneden sonra... birkaç kez ölçtü yanlış mı ölçüyorum acaba dedi en sonki ölçtüğünü baz aldı sonra kızımın yüzüne de bakamadık doktorunda acelesi var gibiydi garip bi kontrol oldu anlayacağınız ama haftaya gittiğimde özellikle isticem. Doğum pozisyonuna da girmiş kuzum ama bakalım son haftalarda dönmeyebilir şuan dönüyor sürekli çünkü o yüzden güvenemiyorum
Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah artık son haftalardayız şaka gibi 38. Haftada doğum olsa 4 haftamız kalmış oluyor
@BlankinfinityLoveAndMarriage melike222 @BellaCiao
Canım günün baya az kalmış Rabbim yardımcın olsun sağ salim sağlıcakla kavuşursun inşallah minik kuzunaKizlar benim.doğum nisanda olmayacak bu kesinleşti gibi.36 yada 37 hatta 38 de olabilir yani Martin 20 sinden sonra benim şafak bayagi düştü yusuf yusufum suan.
Kontrolden donenler çok sukur.200 gr kiloya takılma yanlış ölçümde olabilir ben daha çocuğumun kaç kilo olduğunu bilmiyorum.kizimda mesela 3.500 dedi 3350 doğdu .sağlıklı olsun yeter.bak neler var neler.üzülme sakin.ben hiç dikkat edemiyorum sut içmiyorum et pek yemiyor um bazen aç aç yatıyorum.Rabbim meleklerimizi korusun
Kiz bende onu su samuru zannediyordum ya
Valla ben de çok uzun süre anlamamıştım Ne olduğunu
Ben goril sanıyordum
Ayy kızlar ne alemsinizBende su altında yeleli falan bişeye benzettimtek renk olunca görüntü bide küçük anlamadık sanırım
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.Kizlar gunaydin
Bugun uzun bir aradan sonra devlette detayli ultrasonum var. Rahim boyum ne oldu, bebek kilo aldi mi, plasenta ne durumda hicbirsey bilmiyorum. Tek bildigim cok agrim ve kasilmam oluyorYatis yapacak yada doguma alacak diye aklim cikiyor. Dua edin bana olur mu sag salim mutlu haberlerle evime geleyim cok ihtiyacim var duaniza
Maşallah canım minik kuzuna
Kizlar gunaydin
Bugun uzun bir aradan sonra devlette detayli ultrasonum var. Rahim boyum ne oldu, bebek kilo aldi mi, plasenta ne durumda hicbirsey bilmiyorum. Tek bildigim cok agrim ve kasilmam oluyorYatis yapacak yada doguma alacak diye aklim cikiyor. Dua edin bana olur mu sag salim mutlu haberlerle evime geleyim cok ihtiyacim var duaniza
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım iş yapma uzan hep üzüntüden de olmuş olabilir ben evi taşıdıktan sonra sürüntü şeklinde kahverengi leke görmüştüm devamı gelmedi yaşadıklarımız kesinlikle etkiliyor çok dikkatli olmalıyızKızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana
Canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsin
Sağlığı yerinde olsun kilo konusuna hiç takılma 1 haftada bile çok büyük farklar atabiliyorlar
Ölçümlerinde sıkıntı gerilik olmasın gerisi Allahın izniyle olur gider
Birde kuzum artık bu haftalardan sonraki ölçümlerde yanılma payı çok yüksek oluyor.
Bebekler büyüdüğü için, duruş şeklinden kaynaklı olarak net sonuç almak biraz güç oluyor .
kilodan korkum yoktu şimdi diğer geliştirici iğne de yapınca biraz daha rahatladım ama sonuçta ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi inşallah tun bebekler dağlık La annelerinin kucağına gelir.Canim masallah kilosu gayet guzel bence hic korkma insallah sende sikintisiz atlatirsin. Bende yarin 32 olacagim, 30+5 te 1400 tu bir haftada en fazla 200 gr almis olsa 1600 dur su an. İnsallah bizde saglikla 2000 li kilolari goruruz.
İnsallah saglikla kucagina alirsin canim acilma olursa sanci artarsa belki sikinti yaratmasin diye sezeryana alabilirler ins oyle birsey olmaz
şuan aldığım ilacı da içemiyorum. hastanede ilaçlar bisey yapmadı dun gece evde yüzümun kizarmasiyla başladı ve bütün vucudum şişti kizardi doktorumla konuştum tüm ilaçları kesmemi söyledi daha kotu hissedersen gel alerji iğnesi yapalım dedi. Çok su içip atmaya çalıştım gitmedim. Ama simdi doktor sancin olursa hemen gel dedi evde ayağa kalkmaya korkar oldumBende buldum çok şükür ama çoğu eczanede yok bulmuşken 2 kutu alsaydınız
Güzel haberlerle gel canım inşallah her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım iş yapma uzan hep üzüntüden de olmuş olabilir ben evi taşıdıktan sonra sürüntü şeklinde kahverengi leke görmüştüm devamı gelmedi yaşadıklarımız kesinlikle etkiliyor çok dikkatli olmalıyız
Teşekkürler canımhaftaya gittiğimde o açığı kapatacağıma inanıyorum allaha şükür kan akışında bir problem yok sağlıklı olsun da kilo alır diye düşünüyorum canım tavsiye edebileceğin bebeğe kilo aldıran bir şey var mı kuzum?
Çok şükür kuzum bir problem yoksa gerisi hallolur gider ❤Güzel haberlerle gel canım inşallah her şey yolundadır
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım iş yapma uzan hep üzüntüden de olmuş olabilir ben evi taşıdıktan sonra sürüntü şeklinde kahverengi leke görmüştüm devamı gelmedi yaşadıklarımız kesinlikle etkiliyor çok dikkatli olmalıyız
Teşekkürler canımhaftaya gittiğimde o açığı kapatacağıma inanıyorum allaha şükür kan akışında bir problem yok sağlıklı olsun da kilo alır diye düşünüyorum canım tavsiye edebileceğin bebeğe kilo aldıran bir şey var mı kuzum?
Canım etik olarak ve özel bölgelerinin mahremıyeti duygusunu kazanması adına ben kızımın altını erkeklerin yanında degştrmeyı düşünmüyorumBebişi kız olan arkadaşlara bir sorum var :)
Bebişlerin altını dede,amca,dayılarının yanında temizler misiniz
Bende öyle diyorum şimdiye kadar minik kızım diye sevdim bu aydan sonra pek minikliği kalmadı sıpa nınMaşallah canım minik kuzuna
Önden gittiğine göre pekte minik değil anlaşılan
Çok şükür kuzum bir problem yoksa gerisi hallolur gider ❤
Kuzum benim yediklerimden ziyade saatini doğru ayarlayıp tüketmek işe yarıyor gibime geliyor.
Mesela kahvaltımı yapıyorum aspirin ve b12 imi içiyorum.
2 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyorum
2 saat sonra 3 çeşit meyve yiyorum (c vitamini ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum) yanında cevizle birlikte.
Meyvelerin yanında kan ilacımı ve vitamin ilacımı içiyorum.
Vitamin ilacımın içerisindede demir olduğu için bu saate bırakıyorum.
Akşam yemeğinde haftada 3-4 gün balık,et,kıyma,tavuk dönüşümlü olarak mutlaka tüketiyorum.
Diğer günler bakliyat (yeşil mercimek özellikle)tüketiyorum
Akşam yemekten sonra 1 şişe maden suyu yanında muz
Gece yatmadan önce magnezyum ilacımı içiyorum rahat uyuyabilmek,gece kasılmam olmasın diye.
Gece uykumdan uyanınca aşşa yukarı 400gr kadar süt içip günü kapatıyorum
Gün içinde en az 3 tane muz,kahvaltıda bal,tahin pekmez,kaşar mutlaka yediklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?