2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Sağol canım destegin için, ben 32de ayrildim izne, evdeyim şuan. 4ngun oluyor babannemi kaybettim, çok.uzuldum acaba o mu etkiledi diorm bazen, çünkü pek iş yapmiordum kanama korkusuyla, insallah tekrarlamaz..

Sağol canım destegin için, ben 32de ayrildim izne, evdeyim şuan. 4ngun oluyor babannemi kaybettim, çok.uzuldum acaba o mu etkiledi diorm bazen, çünkü pek iş yapmiordum kanama korkusuyla, insallah tekrarlamaz..

iyi yapmışsın ayrılmakla...ben çalışıyorum ama o kadar zor ki, çok kararsız kaldım ayrılıp ayrılmamakta.
başın sağolsun bu arada, üzüntüden de olmuş olabilir. illa ki etkileniyoruz çünkü. dikkat et kendine.

Sagolasin canım... üzülmek çok etkilior maalesef ama stresten uzak durmak da imkansız ne yazık ki..

Canım çok şükür güzel haberlerle gelmişsin
Sağlığı yerinde olsun kilo konusuna hiç takılma 1 haftada bile çok büyük farklar atabiliyorlar
Ölçümlerinde sıkıntı gerilik olmasın gerisi Allahın izniyle olur gider
Birde kuzum artık bu haftalardan sonraki ölçümlerde yanılma payı çok yüksek oluyor.
Bebekler büyüdüğü için, duruş şeklinden kaynaklı olarak net sonuç almak biraz güç oluyor .

Canım günün baya az kalmış Rabbim yardımcın olsun sağ salim sağlıcakla kavuşursun inşallah minik kuzuna
Herşey çook güzel olucak içini ferah tut ❤

Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
Hiç üzülüp stres yapma Allahın izniyle vaktinde saatinde sağ salim gelicek minik mucizen ❤

Güzel haberlerle gel canım inşallah her şey yolundadır
Kızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenmen lazım iş yapma uzan hep üzüntüden de olmuş olabilir ben evi taşıdıktan sonra sürüntü şeklinde kahverengi leke görmüştüm devamı gelmedi yaşadıklarımız kesinlikle etkiliyor çok dikkatli olmalıyız

Teşekkürler canım haftaya gittiğimde o açığı kapatacağıma inanıyorum allaha şükür kan akışında bir problem yok sağlıklı olsun da kilo alır diye düşünüyorum canım tavsiye edebileceğin bebeğe kilo aldıran bir şey var mı kuzum?

kilodan korkum yoktu şimdi diğer geliştirici iğne de yapınca biraz daha rahatladım ama sonuçta ne kadar anne karnında kalsa o kadar iyi inşallah tun bebekler dağlık La annelerinin kucağına gelir.

Bende buldum çok şükür ama çoğu eczanede yok bulmuşken 2 kutu alsaydınız
şuan aldığım ilacı da içemiyorum. hastanede ilaçlar bisey yapmadı dun gece evde yüzümun kizarmasiyla başladı ve bütün vucudum şişti kizardi doktorumla konuştum tüm ilaçları kesmemi söyledi daha kotu hissedersen gel alerji iğnesi yapalım dedi. Çok su içip atmaya çalıştım gitmedim. Ama simdi doktor sancin olursa hemen gel dedi evde ayağa kalkmaya korkar oldum

Haklisin canım, dikkat edelim kendimize, bebislerimiz için...

Çok şükür kuzum bir problem yoksa gerisi hallolur gider ❤
Kuzum benim yediklerimden ziyade saatini doğru ayarlayıp tüketmek işe yarıyor gibime geliyor.
Mesela kahvaltımı yapıyorum aspirin ve b12 imi içiyorum.
2 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyorum
2 saat sonra 3 çeşit meyve yiyorum (c vitamini ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum) yanında cevizle birlikte.
Meyvelerin yanında kan ilacımı ve vitamin ilacımı içiyorum.
Vitamin ilacımın içerisindede demir olduğu için bu saate bırakıyorum.
Akşam yemeğinde haftada 3-4 gün balık,et,kıyma,tavuk dönüşümlü olarak mutlaka tüketiyorum.
Diğer günler bakliyat (yeşil mercimek özellikle)tüketiyorum
Akşam yemekten sonra 1 şişe maden suyu yanında muz
Gece yatmadan önce magnezyum ilacımı içiyorum rahat uyuyabilmek,gece kasılmam olmasın diye.
Gece uykumdan uyanınca aşşa yukarı 400gr kadar süt içip günü kapatıyorum
Gün içinde en az 3 tane muz,kahvaltıda bal,tahin pekmez,kaşar mutlaka yediklerim

Anladım kuzum bende dünden itibaren başladım,zaten yiyordum ama şimdi sistematik olarak devam edecek seninkisi gibi ondan sonrası da bebişlerimizde artık biz elmizden geleni yapalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…