- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Eheh nedense aynı şeyi bugün eşim dedi kuzu.Tünaydın kızlardoktora gidecek arkadaşlarımız güzel haberlerle gelirsiniz inşallah artık son haftalardayız daha özenli davranalım kendimize ben bazen yoruyordum kendimi ama bu saatten sonra bunu yapmayacağım
Canım çok geçmiş olsun.. dualarım sizinle. Rabbim kimseyi korktuklarıyla sınamasınKızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana
Ah canim benim basin sagolsunSağol canım destegin için, ben 32de ayrildim izne, evdeyim şuan. 4ngun oluyor babannemi kaybettim, çok.uzuldum acaba o mu etkiledi diorm bazen, çünkü pek iş yapmiordum kanama korkusuyla, insallah tekrarlamaz..
Canim olumlu dusun.. bir de allerji cikmasi cok kotu olmus.. ama kendini surekli korkuya adapte etme. Ben ilk uc ay kanama besinci ayin ortalarina kdr da previa teshisiyle ugrastim. Ama hep olumlu dusundum. Evet basta wc ye gitmeye korkuyordum. Sonra en ufak islaklikta eyvah gitti diyordm. Sonra bi doktorum dedi ki ben sana surada zipla derim bu cocugq bisi olmaz 7/24 yatarsin dusecegi varsa duser dedi.. sonra oturdum dusundum cok hakliydi.. senin ki 32 de dogar sapasaglam bir baskasinin ki 42 de dogar yasayamaz.. o yuzden sen rabbime sigin. Tevekkul etmekten baska ne caremiz var ki? Guzel dusun. Hic umidini kesme..şuan aldığım ilacı da içemiyorum. hastanede ilaçlar bisey yapmadı dun gece evde yüzümun kizarmasiyla başladı ve bütün vucudum şişti kizardi doktorumla konuştum tüm ilaçları kesmemi söyledi daha kotu hissedersen gel alerji iğnesi yapalım dedi. Çok su içip atmaya çalıştım gitmedim. Ama simdi doktor sancin olursa hemen gel dedi evde ayağa kalkmaya korkar oldum
Çok şükür kuzum bir problem yoksa gerisi hallolur gider ❤
Kuzum benim yediklerimden ziyade saatini doğru ayarlayıp tüketmek işe yarıyor gibime geliyor.
Mesela kahvaltımı yapıyorum aspirin ve b12 imi içiyorum.
2 saat sonra 1 tabak yoğurt yiyorum
2 saat sonra 3 çeşit meyve yiyorum (c vitamini ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum) yanında cevizle birlikte.
Meyvelerin yanında kan ilacımı ve vitamin ilacımı içiyorum.
Vitamin ilacımın içerisindede demir olduğu için bu saate bırakıyorum.
Akşam yemeğinde haftada 3-4 gün balık,et,kıyma,tavuk dönüşümlü olarak mutlaka tüketiyorum.
Diğer günler bakliyat (yeşil mercimek özellikle)tüketiyorum
Akşam yemekten sonra 1 şişe maden suyu yanında muz
Gece yatmadan önce magnezyum ilacımı içiyorum rahat uyuyabilmek,gece kasılmam olmasın diye.
Gece uykumdan uyanınca aşşa yukarı 400gr kadar süt içip günü kapatıyorum
Gün içinde en az 3 tane muz,kahvaltıda bal,tahin pekmez, mutlaka yediklerim
Cnm sende demi var.birde neden 35 de alıyor erken degilmi birde totalismi seninkiCanım dr un daha iyi bilir ama bana asla vajinal ultrason yapılmadı ani kanama olur diye de belirtildi . 35 de alıcaz risk e giremeyiz dedi ve mutlaka araştırma hastanesinde kan ünitesi old için doğumun olmalı denildi. Ben 31 deyim bu hafta kontrol için gideceğim. 35 de alıcak.
Kuzum herşey olacağına varacak iyi düşünelim iyi olsun inşallah.Kizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun
Canım benim dualarımız seninle bebişinleKizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun
:)) bu erkeklerEheh nedense aynı şeyi bugün eşim dedi kuzu.
Neymiş artık evi süpürmeyecekmişim (sanki kendi yapacakta)
Eğilip kalkmayacakmışım yerden birşey almayacakmışım (açılmam olurmuş öyle dedi)
Kendimi eskisi gibi yormayacakmışım jaksjd yazarken bile gülesim geliyor ya.
Beyfendi dün ona kahvaltı hazırlamadım diye trip atıyordu en son
Canım benim dualarımız seninle stres yapma sonuçların bi çıksın.birde başka bir doktora da görünsen ?Kizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Oy kuzum yeni gordumKizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Ayy yeminle aynı benimki Başak’ta değil ama çok titiz düzenli.:)) bu erkekler
Bizimki de pazar gunu daha kahvaltidan kalkmadan ev cok pis temizlik yapalim diyip durdu - tipik basak burcu- ben de daha yeni yaptin bugun pazar dinlen neresi pis evin dedim sirf yapmasin tek izin gunh diye. Ama biraz soylenme dozunu arttirinca tamam ev mis gibi ohh oturalim evde mis gibi deyip is yapmaktan vazgecti :)) sonra ptesi ben yaptim gece de sancilarim olunca zaten o tahmin etmisti ondan oldugunu. Doktor da yat dinlen falan deyince. Yok olur mu ona is yapin deyin. Utuyu ayakta yapin diyin. Ozellikle egilik kalkacagi isler yapin diyin. O zaman belki yapmaz diyor Her gun pazarlik yapip gidiyor. Bgn nolur yat diye. Eve gelince de cop oynasa soyleniyor :)
Mini_mini kuzum nerelerdesin naptinn..
Hadi bakalım az kalmış kuzu.Hellööö kızlar nisantoş un kıyafetleri yıkandı utulenip kaldırılması kaldı biEki Görüntüle 2239884 Eki Görüntüle 2239885
Güle güle giysin nisantoş.ayy manzarana bayıldımHellööö kızlar nisantoş un kıyafetleri yıkandı utulenip kaldırılması kaldı biEki Görüntüle 2239884 Eki Görüntüle 2239885
Hii doktora sikayet ediyor beniAyy yeminle aynı benimki Başak’ta değil ama çok titiz düzenli.
Yapma etme der ama yapmasam da yapmamış olurum.Gerçi hep gömdüm allahı var yardımcı oluyor ama bazen ters yönü tutuyor işte.
Eşin Doktora mı öyle söyledi öyleyse komik olmuş
Aman yarabbim. Ben de dun giderken bi posta attim ama iki makina kadar daha yikanacak kiyafeti var sipanin bizim. Onlari da bugun yarin yikarim sanirim... cok guzel bir heyecan. Simdi kiz seyleri genelde soft ton onlari bi iki postada yikanir dimi? Ama bizimkiler her tonda var.. mubarek siyah mavi... onlari ayri ayri yikamak mantikli dimi? Siz nasi yaptiniz?Hellööö kızlar nisantoş un kıyafetleri yıkandı utulenip kaldırılması kaldı biEki Görüntüle 2239884 Eki Görüntüle 2239885
Alemmiş ya :)Hii doktora sikayet ediyor benidoktor da hatta guldu. Calisamazi da aldin yat dinlen bence ararsin bugunleri dedi. Bak senin pasa uslu bir bebek olacak gibi degil dedi. Ultroson cihazini ittiriyordu cunku o sirada
Ya yok bizim beyler gul gibi valla ne erkekler var. Benim esim bi temizlik yapar eve gelen kisi hayatta anlamaz erkek yapmis o temizligi.. yeemkten cam silmekten anlamaz ama temizligi iyidir. Allah razi olsun. O olmasa ben hem calisip hem o zorlu sureci atlatamazdim.O yuzden soyleniyoruz falan ama Allah yokluklarini gostermesin.
Hadi bakalım az kalmış kuzu.
O kadar çorap lazım mı ya bide
3-4 çift vardı geçen 4 çift daha aldım ama eşimde diyor o kadar çorabı ne yapacak diye
Benim o kadar çorabım yok diyo
sağol canım valla özenip didiniyoruz bi bilseler ne kadar sevdiğimiziGüle güle giysin nisantoş.ayy manzarana bayıldım
Gerçi az olacağına çok olsunbazısı azcık büyük yazın da giyer diye tahmin ediyorum sen deyince farkettim çok gibi hakkaten
Aman yarabbim. Ben de dun giderken bi posta attim ama iki makina kadar daha yikanacak kiyafeti var sipanin bizim. Onlari da bugun yarin yikarim sanirim... cok guzel bir heyecan. Simdi kiz seyleri genelde soft ton onlari bi iki postada yikanir dimi? Ama bizimkiler her tonda var.. mubarek siyah mavi... onlari ayri ayri yikamak mantikli dimi? Siz nasi yaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?