2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm benim biliyorum suan ne söylesem için rahatlamayacak.Rabbim ne derse o olacak.bol bol dua edelim.benimde hamilelik öncesinde idrarda protein çıkMisti 24 saat idrar topladım normal.çıktı ben şu icmeme baglamistim. Gerçekten doğru şu içemiyorum bol bol su iç. Plesantadan mi gelisemiyor acaba hareketleri nasıl.her plesanta previa farklı sanki mesela herkesin kanaması oluyor bende çok sukur olmadı ama internette okuduğum kadarıyla genelde Marjinalde oluyor total tamamen kapattığı için kanama olmuyor oda son haftalarda bebek büyüdüğü için oluyormus oda normal.kanama değil birden ağrısız bardaktan boşaltır gibi o zamanda acil.sezeryana alinioruz.sen sadece yat dinlen gerekirse hastane de yat ciğer geliştirici vurun Gerisi Rabbime kalmış.dualarimız seninle .

Kızlar lekelenmem oldu, dün gece hastanede yattım. Nst filan ıyi çıkıyor, ama şu plasenta previa basimin belasi, 34 haftalık olduk inşallah kanama olmaz, bebeğim 37 ye kadar durur, dua edin bana

Geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

Rabbim sanada bebeğinede yardımcı olsun. Güç sağlık versin.

Özele git ve tekrar baktır lütfen böyle bir durumda bebeği direkt sezaryenle almaları gerekir anne karnında büyümeyen bebek dışarda daha iyi büyür çünkü bu konuda ne dediler ?

Alemmiş ya :)
Bende kimsenin temizliğini kolay kolay beğenmem ama eşim yaptı mı güzel yapıyor kv alıştırmış negzl ohh
Aminn yokluklarını göstermesin rabbim
Aminn canim.. benim kv kendisi de asiri titiz. Ama hic ne kizindqn ne oglundan oyle bsii beklememis suyunu bile hala ayagina getirir. Ama cok sukur esimin icinden geliyor ve yapiyor.. Baska erkek olsa ayagina bekler sanirim..

Ben de ayni dusuncedeyim. Madem bu kdr riskli neden bir tedbir alinmiyor.. ona benim de kafam takildi. Az bir haftasi yok ki bu bebisin. Illa yapilabilecek bir seyler vardir. Cok daha az riskli durumda ki bebeklere bile belli tedbirler alindi.. bence de gitmelisin baska yere daha Mini_mini hatta ist deysen Recep has a falan gitsen?

Lusi sagol kuzucum onerin icin ben de oyle yapayim diyorum... Saglikla giysin Nisantos. Cok corap iyidir bu arada. Ztn durmayacak o ayaklardaaa minnos ayaklardaaa

Ya kızlar 3 makine 4 makineden bahsediyorsunuz valla benimki 1 makina da yıkandi sadece koyu renklileri elimde yıkadım.azmı aldım açaba sadece 0 3 ay aldım zaten sonra yazlik olacak onlaRida çıkar bebeğimle alırım diye düşünüyorum. Aldıklarımi yazıyorum
1 tane10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane cikisi
3 tane tulum
3 tane 2 li takım
7 tane çıtcitli zibin
2 tane örme battaniye
3 tane Penye battaniye ayriywtten 1 tane 10 lu nun içinde var toplamda 6 tane
6 tane sadece patikli alt
3 tane ayaksiz alt
4 tane eldiven
10 tane de çorap
2 tane Penye yelek
Örgü çok var hala da ören var
Unuttuğum varmi acaba bilmiyorum ama eksik varsa söyleyin kizlar

M muttervonmarienkaefer
Saol iyi düşüncen için bende iyi düşünmeye çalışıyorum da tek başımayım bir oğlum var ev isi gözüme bakıyor yatmaya çalışıyorum duramıyorum bide ilaçları kesince doktor hem kalkma hem ilaç içeme bisi olsa ne yapcam diye düşünmeden edemiyorum yarin bi aksilik olmasa temizliğe kadın gelecek bi gece hastanede yattım çocuğumla evde annem babam kaldı ama ben gitmeden evde yapıp dolaba koyduğum yemekleri bile bugün döktüm mutfakta cop kalmis yere akmis az önce sinirle onu sildim kaldırdım sonra sildigim yere basıp kaydım düştüm iki makina çamaşır yıkadım astim gitmeden yıkayıp astigim çamaşırları yerleştirdim nevresimleri degistirdim kimseden fayda yok vallahi yok. Hastanede yatarken annen çocuğumu alıp yanıma geldi üstüne giydirmiş en kotu kıyafetleri bide oğlumun bir suru çok güzel kıyafetleri var dolabında hepsi tertemiz düzenli onu da görünce icim parçalandı. Eve geldim çocuğu tuvalete götürdüm kilodunda kaka lekesi vardı tuvaletten çıkınca yıkamamışlar poposu pisik olmus. Şimdi ben doğum yapsam iki gün hastanede yatıcam oğlumu kime bırakıcam diye düşünüyorum. Eşime dedim sen çocukla gündüz hastaneye gelirsin aksam alır eve gidersin yanimda kalan kim olursa olsun hastanede kimseye ihtiyacım yok dedim. Eşimden başka güvendiğim kimse yok

bence hiç az değil günde iki takım değiştirsen üç günde de makine çalıştırsan dolabında temizleri bile kalır ben tek makine yaptım 9 kiloluk benim makinem ama kendi pijama takımım da kıza aldığım yazlık taytlar elbiseler de yıkandı.
listen kalabalık ölçün makine olmasın bence

canım rabbim sizlere kolaylık versin inşallah sağlıcakla alacaksınız bebişi kucağınıza.
farklı bir doktora göründünüz mü belki sezeryanla almaları hayırlı olacaktır 2 kilo doğup 1. ayında 5 kilo olan bebekler biliyorum.

Ay kuzum ya seni cok iyi anliyorum.. simdi sen cok hassassin. Daha fazla destegin varken, eminim ailen dedtek de veriyordur ama iste bazen hic bir sey yetmiyor.. ilk baslarda ben de is yapamadikca okula yetisemedikce agliyordum. Cocuk olunca nasil yetisicem diye. Ama her sey olacagina variyor inan. Rabbim beterinden korusun. Iki gun guzel oglusun babasiyla idare eder. Sen de allahin izniyle hastane de annenle fln idare edersin. Sonra guzel kuzunu kucagina aldiginda her sey yavas yavas yoluna girecek.. azicik sabir etmen lazim sadece.. ayrica yatma konusuna gelince sen kendini icgudulerini dinle. Cok yormadan yapabilecegin seyleri yapmaktan korkma. Bana da calisma rapor verelim dediler. Ben biliyorum ki rapor alip evde olsaydim surekli odaklandigim sey o olacakti.. bu sefer olumsuz bir sey olmayacaktiysa da olacakti yani. Cok sukur dune kadar da calistim yeni ayrildim bir sey de olmadi. Rabbim hepsini tamamina erdirsin ins.. oyalanacak bisiler bul. El isi falan biliyorsan? Asiri rahatlatiyor insani..

Bencede cnm yeter birde o kadar çok akraba m varki herkes kıyafet getiriyor.kizimda bazılarını hatta giydiremedim hep verdim.kızım eylül doğumlu bazıları yazlık bile getirmisti.

Canim gayet saglam bir liste.. sorun su ki ben sadece 10 lu organik hastane cikis seti aldim. Kalan kiyafetler hep ablamin oglunun ve kv min aldigi kiyafetler zamaninda. Ama o kdr cok kiyafet var ki anlatamam uc bebegi rahat cikarir abartisiz soyluyorum. Annem de ordu bir suru sey. Ben sadece hevesimi alayim diye iki uc parca bisi aldim o kdr. Buyudukce alicam. Ama kv tutturdu her gun birini giydir ama giydir. Ben hevesle bu zamana kdr sakladim vs diye. Yoksa ihtiyaci olanlara verirdim inan. Sen benim bahsettigim makina sayisina bakma

Anladım cnm varsa boşuna alma zaten çok çabuk buyuyorlar .Allahım sağlık sıhhat versin yeterki .

İlaç alerjisi olmuşsunuz çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kilo alır toparlar, dua ediyorum. Doktorlar kilo alması için bir şey yapamıyor mu ya

Listen güzel canım

Benimde şöyle :

7 tane 1 aylık tulum
2 tane 1 aylık takım
10 tane 1 aylık zıbın
9 tane 3 aylık tulum
12 tane 3 aylık zıbın
3 tane 3 aylık takım
3 tane 4 aylık tulum
6 tane 6 aylık Kısa kolu yazlık tulum
2 tane şapka
1 tane eldiven
10 tane çorap
2 tane pamuk yelek
5 tane örgü yelek
5 tane patikli alt ve üstleri
6 tane battaniye
4 tane çarşaf
6 tane havlu
4 tane örgü çorap
2 tane bebek terliği

Ohh masallah canim yemem gereken baska biseyde kalmamış.iyi yapiyorsun.bebek turp gibi doğacak masallah.

iyi iste kuzu daha ne olsun .Bende bir makinede çıkartırım sadece beyazlari ayircam. 9 kilo makine bol bol yeter ki .

Katılıyorum ben korkutmak amaçlı yazmadım ama normalde gelişimi duran bebişleri alıyorlar ki dışarda büyüsün tosun olsun.
Belki dedim başka sorunlarda var ya sonuçlara bakıp ona göre karar vereceklerdir.
Beslenememesi neden oldu acaba tansiyon etkiliyor muydu hatırlayamadım belki tansiyonu vs yoluna koyarsak gelişimi devam eder diye düşünmüş olabilirler mi diye geldi aklıma.
Plesantadan kaynaklıysa Doğum olması daha iyi olur
Sana yazmış gibi oldum ama kuzu

Dün eşim elinde tepsiyle geldi 1 tabak kaşar 1 tabak beyaz peynir 1 su bardağı süt ekmek bunları ye diyor beni de bir gülme aldı sinirlerimde bozuktu zaten bundan sonra iş yapmayacaksın ben yaparım dedi sağolsun evi süpürür siler( ! ) kv hiç yaptırmamış bende bi eleştiri getirsem tartışma çıkıyor sonumuz hayır ola... aynı seninki gibi akşam da benden bir şeyler istiyor iyi niyetleri önemli kuzum napalım onlarda çalışıyor yorulıyor o yüzden bir şey beklemiyorum zaten çok kötü olsam mutlaka yapar

Canım benim allah yardımcın olsun başka bir doktora mı gitsen? Daha kapsamlı bir ile yanlış hatırlamıyorsam merkeze uzaktın neredesin bilmiyorum ama ankara ya da istanbul’a gitmeni tavsiye ederim diğer arkadaşlarımız da yazmışlar 3 hafta bile çok uzun bir süre değil mi takip için? Her hafta çağırmaları gerekirdi dün benim doktorum her hafta görücem seni dedi.. yani ortada ciddi bir durum var ve bence işin ehli birine gidip ihmal etmemen gerekiyor kuzum

Canım kimse senin düzenini tutturamaz ki çok iyi anlıyorum seni mecbur toparlanana kadar idare edeceksin annenle de eşler en büyük yardımcılAr bende hastanede eşim olsun istiyorum

Kuzum helal sana ben hiçbirini hatırlamıyorum bir sürü şey aldım ama kalem kalem bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…