Kiz benden cok kiyafeti corabi var bu nisantosun:)
Espirisi bir yana Rabbim giydikleri güzel günleri göstersin. Bak bende heveslendim senden simdi. Sabahtan beri yatiyorum .Bu arada karda basladi ankarada
Kuzum bir de gebelere biliyorsun ekstra bir hassasiyet var kaldı ki bir problem varsa hassasiyetle davranıyorlar şimdi haklarını yemeyelim doktorların miniminin durumunda her hafta kontrol olması gerekmez miydi? Ona da yazdım ya da gittiği hastane kapsamlı değil mi? İnşallah bir an önce bebiş kilo alır dua ettim onlar içinKatılıyorum ben korkutmak amaçlı yazmadım ama normalde gelişimi duran bebişleri alıyorlar ki dışarda büyüsün tosun olsun.
Belki dedim başka sorunlarda var ya sonuçlara bakıp ona göre karar vereceklerdir.
Beslenememesi neden oldu acaba tansiyon etkiliyor muydu hatırlayamadım belki tansiyonu vs yoluna koyarsak gelişimi devam eder diye düşünmüş olabilirler mi diye geldi aklıma.
Plesantadan kaynaklıysa Doğum olması daha iyi olur
Sana yazmış gibi oldum ama kuzu
Evet kuzum kontrollerinin sıklaşması da lazımdı.Kuzum bir de gebelere biliyorsun ekstra bir hassasiyet var kaldı ki bir problem varsa hassasiyetle davranıyorlar şimdi haklarını yemeyelim doktorların miniminin durumunda her hafta kontrol olması gerekmez miydi? Ona da yazdım ya da gittiği hastane kapsamlı değil mi? İnşallah bir an önce bebiş kilo alır dua ettim onlar için
Canım senin ankara kontrolun ne zamandı?Evet kuzum kontrollerinin sıklaşması da lazımdı.
Mesela bende Ankara’ya gidiyorum ya, perinatolog a gidenlerin hepsi riski gebe olmasına rağmen beni alıyorlar ayrı odada muayene ediyorlar. Her seferinde mesela ayrıntılı ve doppler usg giriyorum en az 30-45 dk sürüyor bu muayene.. Devlet olmasına rağmen.
Bana bi riski olmamasına rağmen kendi doktorumda randevum da 2 haftada bire düştü, şu durumdayken en az mininin 1 haftaya düşmesi kesin gerekli. Rutin olarak çoğumuzun 2 haftaya düştü bile..
Başka bir görüş Hatta mümkünse araştırma veya tıp hastanesine yönelmesi daha iyi olur.
Onlar daha çok görüyorlar bu durumları çünkü ve gerekli alet gibi işleri tam oluyor. Keza bebişin yoğunbakımı da öyle.. Karıştırmıyorsam özele gidiyordu iyi de bir rakam veriyordu sanırım. Karşılığı bu olmaması lazım aslında. Yanılıyorsam da affola
Kafama göreCanım senin ankara kontrolun ne zamandı?
Ben yikamadim canim ya.Kendimi cok halsiz hissediyorum elim ayagim ates gibi yaniyor hararet basiyoramin canım sen daha yıkamadın mı canın çeksin
evet kar başladı belki yarın hamişlere izin çıkacak kadar yağar
Canım bende arkadaşlardan edindiğim tecrübe ve bilgiyle doğru düşüncedeyim diye düşündüm :)Canım etik olarak ve özel bölgelerinin mahremıyeti duygusunu kazanması adına ben kızımın altını erkeklerin yanında degştrmeyı düşünmüyorum
Maşallah sübhanallah canımBende öyle diyorum şimdiye kadar minik kızım diye sevdim bu aydan sonra pek minikliği kalmadı sıpa nın
Aynen kuzum biz elimizden geleni yapalım,yarın birgün keşke dememek için.Anladım kuzum bende dünden itibaren başladım,zaten yiyordum ama şimdi sistematik olarak devam edecek seninkisi gibiondan sonrası da bebişlerimizde artık biz elmizden geleni yapalım da
Yok canım niye kötü anne hissedesin ki belkide benden daha güzel daha iyi bir annesinCanım çok geçmiş olsun.. dualarım sizinle. Rabbim kimseyi korktuklarıyla sınamasın
Ah canim benim basin sagolsunevet uzuntu de etkilemis olabilir. Insallah tekrarlamaz canim. Kotuyu cagirma. Olumlu dusun.
Canim olumlu dusun.. bir de allerji cikmasi cok kotu olmus.. ama kendini surekli korkuya adapte etme. Ben ilk uc ay kanama besinci ayin ortalarina kdr da previa teshisiyle ugrastim. Ama hep olumlu dusundum. Evet basta wc ye gitmeye korkuyordum. Sonra en ufak islaklikta eyvah gitti diyordm. Sonra bi doktorum dedi ki ben sana surada zipla derim bu cocugq bisi olmaz 7/24 yatarsin dusecegi varsa duser dedi.. sonra oturdum dusundum cok hakliydi.. senin ki 32 de dogar sapasaglam bir baskasinin ki 42 de dogar yasayamaz.. o yuzden sen rabbime sigin. Tevekkul etmekten baska ne caremiz var ki? Guzel dusun. Hic umidini kesme..Ben niyeyse bu grupta cok guzel bebisler olacagina inaniyorum.. icimde hic kotu his yok.. insallah da oyle olur
Kiz senin yazdiklarini okuyunca kendimi cok kotu anne olarak gordumhani bu dediklerini yapiyorum desem anca bir haftaya yaydigimda duzenli olarak bunlar giriyor diyebilirim
Masallah kuzum. Ozverine hayran kaldim. Ben ne yemeklerimk duzenli yiyebiliyorum ne de ilaclarimi duzenli iciyorumsinir oldum kendime
Kuzum korkma herhangi bir sendrom çıkmıyacak için rahat olsun.Kizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun
senin daha varmış gerçi halledersin de ateş basması niye hasta olmayasın aman dikkat etBen yikamadim canim ya.Kendimi cok halsiz hissediyorum elim ayagim ates gibi yaniyor hararet basiyor
Bence yeter canim benimkilerde senin gibi belki bir iki fazladir.ben 10 lu hastane cikisi bile almadim.zaten dedigin gibi yaz gelecek cikar yazlik alirim diye dusundumYa kızlar 3 makine 4 makineden bahsediyorsunuz valla benimki 1 makina da yıkandi sadece koyu renklileri elimde yıkadım.azmı aldım açaba sadece 0 3 ay aldım zaten sonra yazlik olacak onlaRida çıkar bebeğimle alırım diye düşünüyorum. Aldıklarımi yazıyorum
1 tane10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane cikisi
3 tane tulum
3 tane 2 li takım
7 tane çıtcitli zibin
2 tane örme battaniye
3 tane Penye battaniye ayriywtten 1 tane 10 lu nun içinde var toplamda 6 tane
6 tane sadece patikli alt
3 tane ayaksiz alt
4 tane eldiven
10 tane de çorap
2 tane Penye yelek
Örgü çok var hala da ören var
Unuttuğum varmi acaba bilmiyorum ama eksik varsa söyleyin kizlar
İnşallah sağ salim sağlıkla,gelişimini tamamlamış,eksiksiz kusursuz noksansız gelir tüm bebişlerOhh masallah canim yemem gereken baska biseyde kalmamış.iyi yapiyorsun.bebek turp gibi doğacak masallah.
2buçuk yaşında sürekli ilgi isteyen bir oğlum var elime telefon bile almama izin vermiyor ki oturunca hemen kucağıma yatıyor sarılıyor yada oyun oynayalım diye tutturuyorAy kuzumya seni cok iyi anliyorum.. simdi sen cok hassassin. Daha fazla destegin varken, eminim ailen dedtek de veriyordur ama iste bazen hic bir sey yetmiyor.. ilk baslarda ben de is yapamadikca okula yetisemedikce agliyordum. Cocuk olunca nasil yetisicem diye. Ama her sey olacagina variyor inan. Rabbim beterinden korusun. Iki gun guzel oglusun babasiyla idare eder. Sen de allahin izniyle hastane de annenle fln idare edersin. Sonra guzel kuzunu kucagina aldiginda her sey yavas yavas yoluna girecek.. azicik sabir etmen lazim sadece.. ayrica yatma konusuna gelince sen kendini icgudulerini dinle. Cok yormadan yapabilecegin seyleri yapmaktan korkma. Bana da calisma rapor verelim dediler. Ben biliyorum ki rapor alip evde olsaydim surekli odaklandigim sey o olacakti.. bu sefer olumsuz bir sey olmayacaktiysa da olacakti yani. Cok sukur dune kadar da calistim yeni ayrildim bir sey de olmadi. Rabbim hepsini tamamina erdirsin ins.. oyalanacak bisiler bul. El isi falan biliyorsan? Asiri rahatlatiyor insani..
Canım belki erken doğma veya ciğerleri gelişsin diye 30.haftada gelmeni istemişlerdir.Kafama göre
Ya kuzu hangi doktor denk gelirse o bakıyor Zaten aslında boşa gitmiş oluyorum. Tek doktorda takipli olsam neyse..
Bende o yüzden olabildiğince geç gitcem yoksa 30. Haftada gelirsin demişti ne alakaysa..
28+3te falan gitmiştim zaten.
Ama 1-2 hafta içinde gidicez Doğum mevzusunu konuşmam gerekiyor.
170+10 tl gerçekten iyi para bu nedir arkadaşEki Görüntüle 2239954
Hayır çok güzel ürünleri varda 170 tl ücret nedir ya şaka gibi.
Artı 10 tl kargo ücreti var bide. İsim vermiyorum reklama girmesin iş yapamasın sinir oldum
Eki Görüntüle 2239954
Hayır çok güzel ürünleri varda 170 tl ücret nedir ya şaka gibi.
Artı 10 tl kargo ücreti var bide. İsim vermiyorum reklama girmesin iş yapamasın sinir oldum
Yok kuzu dedim o kadar sık gelemem eşim çalışıyor diye. O zaman sen bilirsin dedi.Canım belki erken doğma veya ciğerleri gelişsin diye 30.haftada gelmeni istemişlerdir.
Ciğer geliştirici yapmak için
benimki de bana "gittt " diyor ne bebeler var2buçuk yaşında sürekli ilgi isteyen bir oğlum var elime telefon bile almama izin vermiyor ki oturunca hemen kucağıma yatıyor sarılıyor yada oyun oynayalım diye tutturuyor
Bakmayın yakından uzaktan bakınAllahtan isim vermiyon hehehehe etiketler duruyor
güzelmiş minnoşmuş hakkaten alan güle güle giydirsin
Bakmayın yakından uzaktan bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?