2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kiz benden cok kiyafeti corabi var bu nisantosun:)
Espirisi bir yana Rabbim giydikleri güzel günleri göstersin. Bak bende heveslendim senden simdi. Sabahtan beri yatiyorum .Bu arada karda basladi ankarada

amin canım sen daha yıkamadın mı canın çeksin
evet kar başladı belki yarın hamişlere izin çıkacak kadar yağar

Kuzum bir de gebelere biliyorsun ekstra bir hassasiyet var kaldı ki bir problem varsa hassasiyetle davranıyorlar şimdi haklarını yemeyelim doktorların miniminin durumunda her hafta kontrol olması gerekmez miydi? Ona da yazdım ya da gittiği hastane kapsamlı değil mi? İnşallah bir an önce bebiş kilo alır dua ettim onlar için

Evet kuzum kontrollerinin sıklaşması da lazımdı.
Mesela bende Ankara’ya gidiyorum ya, perinatolog a gidenlerin hepsi riski gebe olmasına rağmen beni alıyorlar ayrı odada muayene ediyorlar. Her seferinde mesela ayrıntılı ve doppler usg giriyorum en az 30-45 dk sürüyor bu muayene.. Devlet olmasına rağmen.
Bana bi riski olmamasına rağmen kendi doktorumda randevum da 2 haftada bire düştü, şu durumdayken en az mininin 1 haftaya düşmesi kesin gerekli. Rutin olarak çoğumuzun 2 haftaya düştü bile..
Başka bir görüş Hatta mümkünse araştırma veya tıp hastanesine yönelmesi daha iyi olur.
Onlar daha çok görüyorlar bu durumları çünkü ve gerekli alet gibi işleri tam oluyor. Keza bebişin yoğunbakımı da öyle.. Karıştırmıyorsam özele gidiyordu iyi de bir rakam veriyordu sanırım. Karşılığı bu olmaması lazım aslında. Yanılıyorsam da affola

Canım senin ankara kontrolun ne zamandı?

Canım senin ankara kontrolun ne zamandı?
Kafama göre
Ya kuzu hangi doktor denk gelirse o bakıyor Zaten aslında boşa gitmiş oluyorum. Tek doktorda takipli olsam neyse..
Bende o yüzden olabildiğince geç gitcem yoksa 30. Haftada gelirsin demişti ne alakaysa..
28+3te falan gitmiştim zaten.
Ama 1-2 hafta içinde gidicez Doğum mevzusunu konuşmam gerekiyor.

amin canım sen daha yıkamadın mı canın çeksin
evet kar başladı belki yarın hamişlere izin çıkacak kadar yağar
Ben yikamadim canim ya.Kendimi cok halsiz hissediyorum elim ayagim ates gibi yaniyor hararet basiyor

Canım etik olarak ve özel bölgelerinin mahremıyeti duygusunu kazanması adına ben kızımın altını erkeklerin yanında degştrmeyı düşünmüyorum
Canım bende arkadaşlardan edindiğim tecrübe ve bilgiyle doğru düşüncedeyim diye düşündüm :)
Bende öyle diyorum şimdiye kadar minik kızım diye sevdim bu aydan sonra pek minikliği kalmadı sıpa nın
Maşallah sübhanallah canım
Anladım kuzum bende dünden itibaren başladım,zaten yiyordum ama şimdi sistematik olarak devam edecek seninkisi gibi ondan sonrası da bebişlerimizde artık biz elmizden geleni yapalım da
Aynen kuzum biz elimizden geleni yapalım,yarın birgün keşke dememek için.
Canım birde gebelik şekeri olanlardan ve bazı doktorların yorumlarına denk gelerek edindiğim bir tecrübe daha oldu.
Sonuçu bu kontrolden sonra yazarım canım.
Gebelik şekeri olanlara tatlı,karbonhidrat ve meyveden uzak durmaları gerektiğini söylüyor doktorlar.
Neden bebek fazla depolayıp gün olarak ve kilo olarak önden gidiyor diye.
Bende 2 haftadır devamlı dolabımda sütlü tatlı bulunduruyorum günlük az biraz tüketiyorum.
Pirinç pilavını fazla tüketmiyordum onuda saldım biraz.
Yok canım niye kötü anne hissedesin ki belkide benden daha güzel daha iyi bir annesin
Benim tüp bebek olduğu için ilaçlarıma çok dikkat ediyorum,birde kızımın acsi geriydi doktorumuz yemene içmene dikkat et dedi o yüzden
Halbuki günde 2 öğün yiyorum aradaki öğünler meyve veya kuruyemişler beni tok tutuyor 3.öğünü canım istemiyor
Kuzum korkma herhangi bir sendrom çıkmıyacak için rahat olsun.
Bebeğin kilo alımı durmuş,tansiyonun yüksek seyrediyor uzun bir süreden beri.
Gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun gibi geliyor bana.
Devlet hastanesindeki doktor baktı demi bugün.
En son 1400 gr diyen hastaneyle aynı hastane mi.
Dualarım senin ve minik kuzunla
Allah yar ve yardımcınız olsun
Sağ salim eksiksiz kusursuz noksansız sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bence yeter canim benimkilerde senin gibi belki bir iki fazladir.ben 10 lu hastane cikisi bile almadim.zaten dedigin gibi yaz gelecek cikar yazlik alirim diye dusundum

Mini_mini canım stres yapma nolur aynı şeyleri yaşıyorum fakat şunu anlamıyorum nasıl olur da yatışınn yapılmaz en azından ciğer geliştirici iğne ve tansiyon takibi için

Ohh masallah canim yemem gereken baska biseyde kalmamış.iyi yapiyorsun.bebek turp gibi doğacak masallah.
İnşallah sağ salim sağlıkla,gelişimini tamamlamış,eksiksiz kusursuz noksansız gelir tüm bebişler
Sağlıklı turp gibi olsun kuzum gelişimini tamamlasın inanki çok kiloda gözüm yok.
Doğunca Allahın izniyle emerek bol bol alır kiloyu diyorum.

2buçuk yaşında sürekli ilgi isteyen bir oğlum var elime telefon bile almama izin vermiyor ki oturunca hemen kucağıma yatıyor sarılıyor yada oyun oynayalım diye tutturuyor

Canım belki erken doğma veya ciğerleri gelişsin diye 30.haftada gelmeni istemişlerdir.
Ciğer geliştirici yapmak için

Canım belki erken doğma veya ciğerleri gelişsin diye 30.haftada gelmeni istemişlerdir.
Ciğer geliştirici yapmak için
Yok kuzu dedim o kadar sık gelemem eşim çalışıyor diye. O zaman sen bilirsin dedi.
Şaka gibiler sanki orda oturuyorum 19. Haftada gidince de 20. Haftada gelirsin demişlerdi.

2buçuk yaşında sürekli ilgi isteyen bir oğlum var elime telefon bile almama izin vermiyor ki oturunca hemen kucağıma yatıyor sarılıyor yada oyun oynayalım diye tutturuyor
benimki de bana "gittt " diyor ne bebeler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…