Her hafta gitsen neden geldin demicek pozisyondalarmış :)Yok kuzu dedim o kadar sık gelemem eşim çalışıyor diye. O zaman sen bilirsin dedi.
Şaka gibiler sanki orda oturuyorum 19. Haftada gidince de 20. Haftada gelirsin demişlerdi.
Eheheözellikle yakınlaştırdım mercekle baktım
Valla sormaHer hafta gitsen neden geldin demicek pozisyondalarmış :)
Niye yapmıyolarmış canımValla sorma
Bu arada ciğer geliştirici normalde yapmıyorlarmış bizim bebişlere ben isticem bakalım ne diyecekler.
Ama 1 hafta sürüyormuş etkisi grupta sordum genelde 36-37 gibi yapmışlar hep.
Bakalım onlar yapmazsa kendi doktorumdan rica edicem o ne diyecek meraktayım
En son 18 kilo aldin diyordu tarti o yüzden çok da şeyetmeyin siz bence
Sanırım zaten gelişmeyecek diye gerek görmüyorlar kuzu malesef.Niye yapmıyolarmış canım
Bebeğin doğduğundaki durumuna göre mi hareket ediyorlar,kendi ciğerleri gelişir mi diye düşünüyorlar acaba.
Yada senin falan bilmediğin bir yan etkisi falan mı var ki.
Bakalım ne dicek doktorların bizide haberdar et kuzu.
Belki yarın birgün Allah göstermesin aynı durumu yaşayan birisi denk gelir siteye faydası olur
Bizimkilerde aldı başını gidiyo sıkıntı yok yaniEn son 18 kilo aldin diyordu tarti o yüzden çok da şeyetmeyin siz bence
Doğmadan bebişlere şans vermek istemiyorlar üzücü bir durummuşSanırım zaten gelişmeyecek diye gerek görmüyorlar kuzu malesef.
Aynen yazarım ben yinede hatta yapmamalarının sebebi neymiş onu da öğrenirim büyük ihtimalle kendi doktorumdan.
Sezeryan tarihi belli değil kuzu 1-2 hafta içinde gittiğimde konuşucam işte Doğum mevzusunu.
Muhattap olabileceğim bir doktorda yok delirmek üzereyim Zaten acil bir durum olsa kafadan 3 saat vaktimiz çöpe gidiyorGeçen arkadaşın nişanı geldi hop Doğum yaptı inanılmaz gözüm korktu. O da Ankara’ya gidecekti göndermediler falan.. Dua ediyorum aksi durum olmasın diye
bende 14 kiloyla seni takip ediyorum . ama sen benden 3 hafta ilerisin. hemen hemen ayni olabilir kilo alma hızımız :) napalim canim yemeyelim de kızlarımız ac mi kalsın? cocugum istiyor bende yiyorumEn son 18 kilo aldin diyordu tarti o yüzden çok da şeyetmeyin siz bence
Kuzu belli olsun ona göre gidicez.Doğmadan bebişlere şans vermek istemiyorlar üzücü bir durummuş
İnşallah senin doktorun yapalım der bu sıkıntıları çekmezsin canım.
Doğum tarihin belli olunca kısa süreliğine gidip Ankarada kalma şansın yok mu kuzum
ay yok keşke öyle dese ben yemek yaparken bile kucağına al bende yanında durayım diyor hamile halimle kaç kez kucağımda 15kg çocukla yemek yaptımbenimki de bana "gittt " diyor ne bebeler var
Bu kilo işini rafa kaldıralım listeden falan çıkaralım artıkEn son 18 kilo aldin diyordu tarti o yüzden çok da şeyetmeyin siz bence
Maşallah cnm bayagi var 2 çocuk buyur valla.Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsinListen güzel canım
Benimde şöyle :
7 tane 1 aylık tulum
2 tane 1 aylık takım
10 tane 1 aylık zıbın
9 tane 3 aylık tulum
12 tane 3 aylık zıbın
3 tane 3 aylık takım
3 tane 4 aylık tulum
6 tane 6 aylık Kısa kolu yazlık tulum
2 tane şapka
1 tane eldiven
10 tane çorap
2 tane pamuk yelek
5 tane örgü yelek
5 tane patikli alt ve üstleri
6 tane battaniye
4 tane çarşaf
6 tane havlu
4 tane örgü çorap
2 tane bebek terliği
Bence de kim başlattı bu mevzuyu ona da uygun bi ceza verelim karıştırmasın ortalığıBu kilo işini rafa kaldıralım listeden falan çıkaralım artık
bende 14 kiloyla seni takip ediyorum . ama sen benden 3 hafta ilerisin. hemen hemen ayni olabilir kilo alma hızımız :) napalim canim yemeyelim de kızlarımız ac mi kalsın? cocugum istiyor bende yiyorum
Ayy.geçerken çok güzel ve pahali lar bende 10 lu hastane çıkışını toptan yerinden 115 zorla aldım aziz bebe ydi gerçek fiyati 189 du.gerçekten cok pahali lar.ama dediğin siteyi bende takip ediyorum çok güzel şeyler var.şortlu yazlık tulum lara bayıldım mesela.Eki Görüntüle 2239954
Hayır çok güzel ürünleri varda 170 tl ücret nedir ya şaka gibi.
Artı 10 tl kargo ücreti var bide. İsim vermiyorum reklama girmesin iş yapamasın sinir oldum
Ayy evet ya.Ayy.geçerken çok güzel ve pahali lar bende 10 lu hastane çıkışını toptan yerinden 115 zorla aldım aziz bebe ydi gerçek fiyati 189 du.gerçekten cok pahali lar.ama dediğin siteyi bende takip ediyorum çok güzel şeyler var.şortlu yazlık tulum lara bayıldım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?