2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Her hafta gitsen neden geldin demicek pozisyondalarmış :)
Valla sorma
Bu arada ciğer geliştirici normalde yapmıyorlarmış bizim bebişlere ben isticem bakalım ne diyecekler.
Ama 1 hafta sürüyormuş etkisi grupta sordum genelde 36-37 gibi yapmışlar hep.
Bakalım onlar yapmazsa kendi doktorumdan rica edicem o ne diyecek meraktayım

Niye yapmıyolarmış canım
Bebeğin doğduğundaki durumuna göre mi hareket ediyorlar,kendi ciğerleri gelişir mi diye düşünüyorlar acaba.
Yada senin falan bilmediğin bir yan etkisi falan mı var ki.
Bakalım ne dicek doktorların bizide haberdar et kuzu.
Belki yarın birgün Allah göstermesin aynı durumu yaşayan birisi denk gelir siteye faydası olur

Sanırım zaten gelişmeyecek diye gerek görmüyorlar kuzu malesef.
Aynen yazarım ben yinede hatta yapmamalarının sebebi neymiş onu da öğrenirim büyük ihtimalle kendi doktorumdan.
Sezeryan tarihi belli değil kuzu 1-2 hafta içinde gittiğimde konuşucam işte Doğum mevzusunu.
Muhattap olabileceğim bir doktorda yok delirmek üzereyim Zaten acil bir durum olsa kafadan 3 saat vaktimiz çöpe gidiyor Geçen arkadaşın nişanı geldi hop Doğum yaptı inanılmaz gözüm korktu. O da Ankara’ya gidecekti göndermediler falan.. Dua ediyorum aksi durum olmasın diye

Doğmadan bebişlere şans vermek istemiyorlar üzücü bir durummuş
İnşallah senin doktorun yapalım der bu sıkıntıları çekmezsin canım.
Doğum tarihin belli olunca kısa süreliğine gidip Ankarada kalma şansın yok mu kuzum

En son 18 kilo aldin diyordu tarti o yüzden çok da şeyetmeyin siz bence
bende 14 kiloyla seni takip ediyorum . ama sen benden 3 hafta ilerisin. hemen hemen ayni olabilir kilo alma hızımız :) napalim canim yemeyelim de kızlarımız ac mi kalsın? cocugum istiyor bende yiyorum

Kuzu belli olsun ona göre gidicez.
Hatta bazen daha öncesinden hastaneye yatırabiliyorlarmış 1 hafta gibi, ama orada nasıl bir sistem vardır emin değilim.
Umarım bu gittiğimde de daha erken diyip göndermezler. Grupta bakıyorum hep son haftalarda belli olmuş sezeryan tarihleri vs.

Maşallah cnm bayagi var 2 çocuk buyur valla.Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin
İnş.

bende 14 kiloyla seni takip ediyorum . ama sen benden 3 hafta ilerisin. hemen hemen ayni olabilir kilo alma hızımız :) napalim canim yemeyelim de kızlarımız ac mi kalsın? cocugum istiyor bende yiyorum

Ankara'nın havasindan suyundan canım bizim ne kabahatimiz var ama dimi

Eki Görüntüle 2239954
Hayır çok güzel ürünleri varda 170 tl ücret nedir ya şaka gibi.
Artı 10 tl kargo ücreti var bide. İsim vermiyorum reklama girmesin iş yapamasın sinir oldum
Ayy.geçerken çok güzel ve pahali lar bende 10 lu hastane çıkışını toptan yerinden 115 zorla aldım aziz bebe ydi gerçek fiyati 189 du.gerçekten cok pahali lar.ama dediğin siteyi bende takip ediyorum çok güzel şeyler var.şortlu yazlık tulum lara bayıldım mesela.

A April wind cnm benim de riskli gebeliğim tip fakultesine gidiyorum.fakat dr 3 hafta sonra ya verdi randevuyu ne kan aldı ne ciğer geliştirici vurdu ne nst ye soktu anlamadım ya cokmu rahatlar ne hem.baştan söylüyorlar korkutuyor lar sonrada rahat davranıyorlar. Esimde. Gitmiş 2 hafta sonraya almış ne olur olmaz diye bende değiştir dedim dr bana kızar zaten sürekli bağırıyor yok dedi birsey diyemez

Ayy evet ya.
Ben Aziz bebenin indirimde olan takımını aldıydım 65 liraya o fiyata alabilecekken 2-3 mislisini vermek koyar insan Ama böyle güzel takımlar gerçekten çok pahalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…