2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bu gittiğinde aşşa yukarı 36 haftalık falan olucaksın heralde canım.
Büyük ihtimal git gel yaptırmazlar eğer seninde dediğin gibi yapıyorlarsa yatırırlar diye tahmin ediyorum.
Çok erken tarihte sezeryanda isteme kuzum,çoğu kişi doktoruyla çatır çatır pazarlık yapıyormuş 1gün senin için çok kıymetli

2 hafta ideal bence ama artık 3 hafta olmaması lazım ya kontrollerin.
Peki kuzu sizde previa dışında bi sorun var mıydı?

Kuzu 32-34te gidicem en geç.
Bir sorun olmazsa olabildiğince geç olsun isticem bakalım zaten hazır değilim psikolojik olarak. Gerçi hazır olabilecek miyim bilmiyorum ama :)
5 Nisanda 38+0 oluyorum tahminimce 5-12 Nisan arasında olur tabi kendiliğinden gelmeye kalkmazsa paşacık

Ne kadar geç gidersen senin için o kadar iyi olur tabi canım.
Gerçi senin doktorlara kalsa her hafta gelsen niye geldin demezler :)
Tüm hepimiz senin ve Urasın duacısı olucaz Allahın izniyle sen içini ferah tut.
Kucağında oğluşun hastane kapısından sapa sağlam çıktığın günleri görüceksin ❤
39u kabul ederse en güzel hafta aralığı o canım sen teklif et belki dinlerler belli mi olur

Valla onlara kalsa her hafta gideyim :) Yaptıkları birşey olsa neyse..
Sağol kuzum bakalım bu gittiğimde mi belli olacak bu şeyler, yoksa bir sonraki gidişimde mi netleşecek görücez
Amin umarım görücez kuzum

Bence de kim başlattı bu mevzuyu ona da uygun bi ceza verelim karıştırmasın ortalığı
hamilelerin son haftalarinda bide hızlı kilo aldığı zamanda yapılır mi bu ay valla iki gündür ilk defa gülüyorum. Bende ilk çocukta 20 kilo aldım 14 kilo vermiştim hamile kaldım simdi 10 kilo aldım toplamda son 3 haftadır hic kilo almıyorum bulantı kusma çok oldu

Kuzu randevusuz gidiyorsun değil mi? Keşke tek doktor takip etseymiş bu gidişinde en azından doğumla ilgili bazı şeyler netleşebilir canım inşaallah her şey yolunda gidecek uras paşa da çok güçlü annesi de üstesinden geleceksiniz canım

Valla canım son bir iki haftadır bende yiyorum ambalajlı şeyler normalde çok tuttum kendimi ama bisküvi falan canım çekiyor resmen bi kahve yapayım diyorum yanına da yulaflı biskuvilerden o kadar hoşuma gidiyor ki yemesi şaka gibi geçen ıslak kek çekti canım yaptım yedik eşimle, un kurabiyesi çekti oturdum 4 5 tane yedim aşerme heralde o kadar da olsun dedim artık son haftalarımızdayız

Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.

Ben sürekli tansiyon ölçüp yükselince ilaç kullanıyorum. Lütfen tüm gebeler dikkat edin tansiyon aleti varsa sık sık ölçün ve 12 nin üzerine çıkmamasına dikkat edin. Zehirlenme başlangıcı yaşadığım için ölümden döndüm. Ailem hala şokta kendilerine gelemediler. Rabbim hepinizi korusun hayırlı doğumlar nasip etsin insallah

Seçme hakkı yok kuzu neden bilmem.
Perinatolojiye direk randevu alınmıyor Zaten ordan alınca da verdikleri bandrolü kutuya atıyorlar hangi doktorun sekreteri alırsa o odadan çağırıyorlar Aşırının ötesi saçma sistem ama yapacak birşey yok..

Kuzum çok geçmiş olsun tekrar.
En kısa zamanda bebişinde taburcu olacak inşallahhh Sütlerin şifa olsun miniğe.

Valla onlara kalsa her hafta gideyim :) Yaptıkları birşey olsa neyse..
Sağol kuzum bakalım bu gittiğimde mi belli olacak bu şeyler, yoksa bir sonraki gidişimde mi netleşecek görücez
Amin umarım görücez kuzum
Büyük ihtimal bunda belli olur canım :)
Sen çok sıkı gidiyordun canım
Senin 4-5 tane kurabiyeyi ben bir lokmada yerim banamısın demem
Kıııız yeeee gitsin bu günleri özlücez
Eşimde artık alışmış ondan azıcık fazla yediğime
Dışarda yediğimiz zamanlar baştan soruyo doymucaksan 1 tane daha söylüyeyim mi diye
Önceden bu soruyu yemekten sonra soruyodu

Mini_mini canım, lütfen moralini bozma. Ama arkadaşların dediği gibi kesinlikle 3 haftayı bekleme, hatta mümkünse en kısa zamanda başka bir doktora görün.. ciğer geliştirici vurması gerekirdi bugun. Ben 34. Haftadayım ve bugun 2 doz yaptılar hastanede, yarın da yapilacak erken doğum ihtimaline karşı. Umarım böyle şeylerle karşılaşmayız ama ihmal etmemekte fayda var, başka bir göz daha görsün kesinlikle bence. Bir de kordondan kan akisina baktılar mi? Plasenta yaşlanması diye birşey var, bebegin beslenemediği durumlarda bakiliyormus. Benim bir arkadaşım geçen sene doğum yaptı. Doktor 32 de farketmiş bebegin beklenmediğini kan akisi yavaş, 2 hafta sonra gel demiş gittiler bebek hic kilo almamış, ciger geliştirici yapip,direkt doğuma alındı 1700 dogdu bebek ve gayet saglikli suan, yaşıtlarından daha buyuk duruyor.

Kendini üzüp yıpratma, kesinlikle başka bir doktora daha görün en kısa zamanda

Canım çok şükür bugünlerine.
Güzel haberlerinizi almak nasip oldu
Minik savaşcın 1 haftaya kalmaz annesinin koynunda olur annesi sen içini ferah tut.
Kiminin duası,kiminin parası derler Rabbim edilen duaları kabul etsin inşallah ❤

Canım çok geçmiş olsun bebiş de en kısa sürede çıkar inşallah

Aman kuzum iyi muayene etsinler de ona da razı olalım tıp fakültelerine eğitim arş hastanelerine ekstra güveniyorum çok çeşitli hastalar gördükleri için kesinlikle çok daha deneyimli ve donanımlı oluyorlar

Yiyom valla tabii şimdi kızım için sağlıklı şeylere abandım ama akşamları kaçamaklarım oluyor canım istiyo napiyim yarasın bize canım hep beraber yiyelim yaşasın yemek yemek

Canım birde premature annelerin sayfasında görmüştüm,belki denemek istersin faydası olur.
Sütünü sağarken göğsüne uyku arkadaşını daya kokun sibsin üzerine,oğlunun yanına koymalarına izin verirse yanına bırak.
Kuzun senin kokunla varlığını hisseder hem sen hem bebeğin psikolojik olarak rahat eder ❤

Yee gitsin tabi boşveeer
Ablamın dediği açlıktan kapıları kemircen dönemine geldik sanırsam

Su hale bak.. korkumuza soru soramiyoruz.. devlte giden zaten cok az bir kesim, giden de kirk tane ayri seyi dusunuyor. Ben ilk baslarda iyi doktora denk gelmistim sonra bi tanesi uc hafta olmus diyip bakmadi bile bana ya. Sonra ozele gittigimde enfeksiyon cikti diye sikayet etmistim. Aklima geldi yine sinir oldum. Evet bazilari erken gelmissin diye soyleniyor. Ama esin iyi yapmis canim. Akliniz kalmasin bosver..

Canimm cok sukur cok sevindim iyi olmaniza.. ama merak etme cabucak toparlar kuzucuk. Artik annesinin sutunu de iciyorsa minnos Insallah daha da iyi olacaksiniz canim. Dualarimiz sizinle

Kuzum dualarımız seninle ve bebişinle..
Biliyorum zor ama sakin kalmaya ve güzel düşünmeye çalış lütfen.. Birçok arkadaş da yazmış zaten; şu durumda hastanede gözetim altında tutmaları daha mantıklı aslında.. o telaşla düşünememiş olabilirsiniz ama acilen birkaç başka doktora daha gidin bence.
Tabiki temennimiz; senin karnında gelişmesi ve vaktinde doğması. Ama en kötü ihtimalle bile hemen alsalar; küvezde süt- mama takviyesi ile çabuk toparlar. O yüZden hayırlısı Allahtan.. Kendini böyle telkin et. Bak stresten tansiyonun daha da çok oynar.. Bebeğin için güçlü ol, güzel düşün..
İnşaallah gelişecek bebeğin, ikinizde çok iyi olacaksınız..

Mini mini cnm ne olur uzulme stres yapma bak bebek daha çok etkileniyor Rabbime sığın bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun canım eminim ki bebeğin seni bırakmayacak sana da güç kuvvet verecek annesi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…