Bu gittiğinde aşşa yukarı 36 haftalık falan olucaksın heralde canım.Kuzu belli olsun ona göre gidicez.
Hatta bazen daha öncesinden hastaneye yatırabiliyorlarmış 1 hafta gibi, ama orada nasıl bir sistem vardır emin değilim.
Umarım bu gittiğimde de daha erken diyip göndermezler. Grupta bakıyorum hep son haftalarda belli olmuş sezeryan tarihleri vs.
2 hafta ideal bence ama artık 3 hafta olmaması lazım ya kontrollerin.A April wind cnm benim de riskli gebeliğim tip fakultesine gidiyorum.fakat dr 3 hafta sonra ya verdi randevuyu ne kan aldı ne ciğer geliştirici vurdu ne nst ye soktu anlamadım ya cokmu rahatlar ne hem.baştan söylüyorlar korkutuyor lar sonrada rahat davranıyorlar. Esimde. Gitmiş 2 hafta sonraya almış ne olur olmaz diye bende değiştir dedim dr bana kızar zaten sürekli bağırıyor yok dedi birsey diyemez
Kuzu 32-34te gidicem en geç.Bu gittiğinde aşşa yukarı 36 haftalık falan olucaksın heralde canım.
Büyük ihtimal git gel yaptırmazlar eğer seninde dediğin gibi yapıyorlarsa yatırırlar diye tahmin ediyorum.
Çok erken tarihte sezeryanda isteme kuzum,çoğu kişi doktoruyla çatır çatır pazarlık yapıyormuş 1gün senin için çok kıymetli
Ne kadar geç gidersen senin için o kadar iyi olur tabi canım.Kuzu 32-34te gidicem en geç.
Bir sorun olmazsa olabildiğince geç olsun isticem bakalım zaten hazır değilim psikolojik olarak. Gerçi hazır olabilecek miyim bilmiyorum ama :)
5 Nisanda 38+0 oluyorum tahminimce 5-12 Nisan arasında olur tabi kendiliğinden gelmeye kalkmazsa paşacık
Valla onlara kalsa her hafta gideyim :) Yaptıkları birşey olsa neyse..Ne kadar geç gidersen senin için o kadar iyi olur tabi canım.
Gerçi senin doktorlara kalsa her hafta gelsen niye geldin demezler :)
Tüm hepimiz senin ve Urasın duacısı olucaz Allahın izniyle sen içini ferah tut.
Kucağında oğluşun hastane kapısından sapa sağlam çıktığın günleri görüceksin ❤
39u kabul ederse en güzel hafta aralığı o canım sen teklif et belki dinlerler belli mi olur
hamilelerin son haftalarinda bide hızlı kilo aldığı zamanda yapılır mi bu ay valla iki gündür ilk defa gülüyorum. Bende ilk çocukta 20 kilo aldım 14 kilo vermiştim hamile kaldım simdi 10 kilo aldım toplamda son 3 haftadır hic kilo almıyorum bulantı kusma çok olduBence de kim başlattı bu mevzuyu ona da uygun bi ceza verelim karıştırmasın ortalığı
Kafama göre
Ya kuzu hangi doktor denk gelirse o bakıyor Zaten aslında boşa gitmiş oluyorum. Tek doktorda takipli olsam neyse..
Bende o yüzden olabildiğince geç gitcem yoksa 30. Haftada gelirsin demişti ne alakaysa..
28+3te falan gitmiştim zaten.
Ama 1-2 hafta içinde gidicez Doğum mevzusunu konuşmam gerekiyor.
Canım bende arkadaşlardan edindiğim tecrübe ve bilgiyle doğru düşüncedeyim diye düşündüm :)
Maşallah sübhanallah canım
Aynen kuzum biz elimizden geleni yapalım,yarın birgün keşke dememek için.
Canım birde gebelik şekeri olanlardan ve bazı doktorların yorumlarına denk gelerek edindiğim bir tecrübe daha oldu.
Sonuçu bu kontrolden sonra yazarım canım.
Gebelik şekeri olanlara tatlı,karbonhidrat ve meyveden uzak durmaları gerektiğini söylüyor doktorlar.
Neden bebek fazla depolayıp gün olarak ve kilo olarak önden gidiyor diye.
Bende 2 haftadır devamlı dolabımda sütlü tatlı bulunduruyorum günlük az biraz tüketiyorum.
Pirinç pilavını fazla tüketmiyordum onuda saldım biraz.
Yok canım niye kötü anne hissedesin ki belkide benden daha güzel daha iyi bir annesin
Benim tüp bebek olduğu için ilaçlarıma çok dikkat ediyorum,birde kızımın acsi geriydi doktorumuz yemene içmene dikkat et dedi o yüzden
Halbuki günde 2 öğün yiyorum aradaki öğünler meyve veya kuruyemişler beni tok tutuyor 3.öğünü canım istemiyor
Kuzum korkma herhangi bir sendrom çıkmıyacak için rahat olsun.
Bebeğin kilo alımı durmuş,tansiyonun yüksek seyrediyor uzun bir süreden beri.
Gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun gibi geliyor bana.
Devlet hastanesindeki doktor baktı demi bugün.
En son 1400 gr diyen hastaneyle aynı hastane mi.
Dualarım senin ve minik kuzunla
Allah yar ve yardımcınız olsun
Sağ salim eksiksiz kusursuz noksansız sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Seçme hakkı yok kuzu neden bilmem.Kuzu randevusuz gidiyorsun değil mi? Keşke tek doktor takip etseymiş bu gidişinde en azından doğumla ilgili bazı şeyler netleşebilir canıminşaallah her şey yolunda gidecek uras paşa da çok güçlü annesi de üstesinden geleceksiniz canım
Valla canım son bir iki haftadır bende yiyorum ambalajlı şeyler normalde çok tuttum kendimi ama bisküvi falan canım çekiyor resmen bi kahve yapayım diyorum yanına da yulaflı biskuvilerden o kadar hoşuma gidiyor ki yemesi şaka gibigeçen ıslak kek çekti canım yaptım yedik eşimle, un kurabiyesi çekti oturdum 4 5 tane yedim aşerme heralde o kadar da olsun dedim artık son haftalarımızdayız
Kuzum çok geçmiş olsun tekrar.Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Ben sürekli tansiyon ölçüp yükselince ilaç kullanıyorum. Lütfen tüm gebeler dikkat edin tansiyon aleti varsa sık sık ölçün ve 12 nin üzerine çıkmamasına dikkat edin. Zehirlenme başlangıcı yaşadığım için ölümden döndüm. Ailem hala şokta kendilerine gelemediler. Rabbim hepinizi korusun hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Büyük ihtimal bunda belli olur canım :)Valla onlara kalsa her hafta gideyim :) Yaptıkları birşey olsa neyse..
Sağol kuzum bakalım bu gittiğimde mi belli olacak bu şeyler, yoksa bir sonraki gidişimde mi netleşecek görücez
Amin umarım görücez kuzum
Sen çok sıkı gidiyordun canımKuzu randevusuz gidiyorsun değil mi? Keşke tek doktor takip etseymiş bu gidişinde en azından doğumla ilgili bazı şeyler netleşebilir canıminşaallah her şey yolunda gidecek uras paşa da çok güçlü annesi de üstesinden geleceksiniz canım
Valla canım son bir iki haftadır bende yiyorum ambalajlı şeyler normalde çok tuttum kendimi ama bisküvi falan canım çekiyor resmen bi kahve yapayım diyorum yanına da yulaflı biskuvilerden o kadar hoşuma gidiyor ki yemesi şaka gibigeçen ıslak kek çekti canım yaptım yedik eşimle, un kurabiyesi çekti oturdum 4 5 tane yedim aşerme heralde o kadar da olsun dedim artık son haftalarımızdayız
Canım çok şükür bugünlerine.Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Ben sürekli tansiyon ölçüp yükselince ilaç kullanıyorum. Lütfen tüm gebeler dikkat edin tansiyon aleti varsa sık sık ölçün ve 12 nin üzerine çıkmamasına dikkat edin. Zehirlenme başlangıcı yaşadığım için ölümden döndüm. Ailem hala şokta kendilerine gelemediler. Rabbim hepinizi korusun hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Seçme hakkı yok kuzu neden bilmem.
Perinatolojiye direk randevu alınmıyor Zaten ordan alınca da verdikleri bandrolü kutuya atıyorlar hangi doktorun sekreteri alırsa o odadan çağırıyorlarAşırının ötesi saçma sistem ama yapacak birşey yok..
Büyük ihtimal bunda belli olur canım :)
Sen çok sıkı gidiyordun canım
Senin 4-5 tane kurabiyeyi ben bir lokmada yerim banamısın demem
Kıııız yeeee gitsin bu günleri özlücez
Eşimde artık alışmış ondan azıcık fazla yediğime
Dışarda yediğimiz zamanlar baştan soruyo doymucaksan 1 tane daha söylüyeyim mi diye
Önceden bu soruyu yemekten sonra soruyodu
Canım birde premature annelerin sayfasında görmüştüm,belki denemek istersin faydası olur.Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Yee gitsin tabi boşveeerCanım çok geçmiş olsun bebiş de en kısa sürede çıkar inşallah
Aman kuzum iyi muayene etsinler de ona da razı olalım tıp fakültelerine eğitim arş hastanelerine ekstra güveniyorum çok çeşitli hastalar gördükleri için kesinlikle çok daha deneyimli ve donanımlı oluyorlar
Yiyom vallatabii şimdi kızım için sağlıklı şeylere abandım ama akşamları kaçamaklarım oluyor canım istiyo napiyim yarasın bize canım hep beraber yiyelim yaşasın yemek yemek
Su hale bak.. korkumuza soru soramiyoruz.. devlte giden zaten cok az bir kesim, giden de kirk tane ayri seyi dusunuyor. Ben ilk baslarda iyi doktora denk gelmistim sonra bi tanesi uc hafta olmus diyip bakmadi bile bana ya. Sonra ozele gittigimde enfeksiyon cikti diye sikayet etmistim. Aklima geldi yine sinir oldum. Evet bazilari erken gelmissin diye soyleniyor. Ama esin iyi yapmis canim. Akliniz kalmasin bosver..A April wind cnm benim de riskli gebeliğim tip fakultesine gidiyorum.fakat dr 3 hafta sonra ya verdi randevuyu ne kan aldı ne ciğer geliştirici vurdu ne nst ye soktu anlamadım ya cokmu rahatlar ne hem.baştan söylüyorlar korkutuyor lar sonrada rahat davranıyorlar. Esimde. Gitmiş 2 hafta sonraya almış ne olur olmaz diye bende değiştir dedim dr bana kızar zaten sürekli bağırıyor yok dedi birsey diyemez
Canimm cok sukur cok sevindim iyi olmaniza.. ama merak etme cabucak toparlar kuzucuk. Artik annesinin sutunu de iciyorsa minnosHepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Kuzum dualarımız seninle ve bebişinle..Kizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?