- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Tekrar geçmiş olsun kuzum, en kısa zamanda bebeğin de yanında olur inşallahHepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Ben sürekli tansiyon ölçüp yükselince ilaç kullanıyorum. Lütfen tüm gebeler dikkat edin tansiyon aleti varsa sık sık ölçün ve 12 nin üzerine çıkmamasına dikkat edin. Zehirlenme başlangıcı yaşadığım için ölümden döndüm. Ailem hala şokta kendilerine gelemediler. Rabbim hepinizi korusun hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
Maşallah cnm bayagi var 2 çocuk buyur valla.Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin
İnş.
Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
Ben sürekli tansiyon ölçüp yükselince ilaç kullanıyorum. Lütfen tüm gebeler dikkat edin tansiyon aleti varsa sık sık ölçün ve 12 nin üzerine çıkmamasına dikkat edin. Zehirlenme başlangıcı yaşadığım için ölümden döndüm. Ailem hala şokta kendilerine gelemediler. Rabbim hepinizi korusun hayırlı doğumlar nasip etsin insallah
BellaCiao canım nerelerdesin?
Kesinlikle kuzum.Canım çok geçmiş olsun bebiş de en kısa sürede çıkar inşallah
Aman kuzum iyi muayene etsinler de ona da razı olalım tıp fakültelerine eğitim arş hastanelerine ekstra güveniyorum çok çeşitli hastalar gördükleri için kesinlikle çok daha deneyimli ve donanımlı oluyorlar
Yiyom vallatabii şimdi kızım için sağlıklı şeylere abandım ama akşamları kaçamaklarım oluyor canım istiyo napiyim yarasın bize canım hep beraber yiyelim yaşasın yemek yemek
Hadi İnşallah kuzu kritik zamanları geçtik zaten şansınız artık çok çok daha yüksekKızlar benim randevum 11 mart 1 buçuk hafta sonrabu sefer 2 haftaya indi kontrollüm. 25 Mart’ta anestezi uzmanıyla randevum var ondan sonra istediği zaman gelebilir miniğim
Kızlar benim oğlan hala dönmedi ama ben kısmet olursa normal Doğum yapmak istiyorum. Forumdan Doğum hikayelerini okuyorum da nasıl kalbim çarpıyor çok heyecanlı:) bizim Doğum hikayemiz nasıl olucak acaba. İnşallah hepimiz sağlıcakla ve kolaylıkla kavuşuruz yavrularımıza:)
Bitti sayılır kuzum pek bir şey kalmadıÇok teşekkür ederim kuzumm
Sen napıyorsun nasılsın ? Bitti mi tüm hazırlıklar
Hadi İnşallah kuzu kritik zamanları geçtik zaten şansınız artık çok çok daha yüksek
Bitti sayılır kuzum pek bir şey kalmadı
Kıyafetleri falan yıkamadım daha onlar yıkanıp ütülenecek. Makine işini hallederim de ütüleri kayınvalidem ya da annem yapar herhalde. Uzun süre ayakta kalamıyorum
Aynen öyle kuzuÇok şükür kritik zamanlar geçtine korkular yaşadık neler çektik ama son haftalarımız artık en zoru geride kaldı
Anneleri bekliyoruz o zamanYapma zaten kuzum dinlenBende annemi bekliyorum yıkayıp ütülemesi lazım. Sonra yerleştireceğim hepsini
Kizlar ben cok kotuyum dua edin nolur
Bebegim on gunde hic gelismemis uc hafta olmus geriligi. Kilosu gr artmamis ayni kiloda kalmis. Karin cevresi, bacaklari 3 persentilin altinda oldugundan sendrom durumundan supheleniyorlarKafasi da iki hafta geri napacagim bilmiyorum kilosu on gun once 1400 du hala oyle hic degisiklik yok ustune birde tansiyonum cikti kocaman bir bidon verdiler 24 saatlik idrar toplanacak, kan aldilar, alttan ultrasonla.baktilar bebegin kordonu rahim agzindaymis Allah korusun bebegi kaybetmr riski bile varmis esim perisan durumda o kadar kotuyum ki neye tutunacagimi sasirdim. Dua edin nolursunuz bebegim gelissin sapasaglam olsun [QUETE]
Canım benim herşey Allahtan. Üzülme desem boş biliyorum kim olsa üzülür. Sabırla dua etmelisin. Burada hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Doktorunun böyle bi durumda acil planı olmalıydı. Madem gerilik var o zaman sezeryanla alıp küvöz de gerekli müdahalelerle bebişin iyi olabilir. Bence acilen başka bir doktora gidip fikir almalısın. Üzüntüden tansiyonun yükselmiş çok tehlikeli. Lütfen kötü düşünmeyin Allahın izniyle bebişin doğacak sapasağlam olacak.
Hadi bakalım az kalmış kuzu.
O kadar çorap lazım mı ya bide
3-4 çift vardı geçen 4 çift daha aldım ama eşimde diyor o kadar çorabı ne yapacak diye
Benim o kadar çorabım yok diyo[/QUOT
Siz ben deki çorapları görün önümüzdeki 2 yıl çorap almama gerek yok.
Hii doktora sikayet ediyor benidoktor da hatta guldu. Calisamazi da aldin yat dinlen bence ararsin bugunleri dedi. Bak senin pasa uslu bir bebek olacak gibi degil dedi. Ultroson cihazini ittiriyordu cunku o sirada
Ya yok bizim beyler gul gibi valla ne erkekler var. Benim esim bi temizlik yapar eve gelen kisi hayatta anlamaz erkek yapmis o temizligi.. yeemkten cam silmekten anlamaz ama temizligi iyidir. Allah razi olsun. O olmasa ben hem calisip hem o zorlu sureci atlatamazdim.O yuzden soyleniyoruz falan ama Allah yokluklarini gostermesin.
Amin canım benim eşim de çok güzel temizlik yapar. Şimdi ben sana bu satırları yazarken kocacım düdüklü tencere yıkıyor hem de itinayla ben de izliyorum.
Ya kızlar 3 makine 4 makineden bahsediyorsunuz valla benimki 1 makina da yıkandi sadece koyu renklileri elimde yıkadım.azmı aldım açaba sadece 0 3 ay aldım zaten sonra yazlik olacak onlaRida çıkar bebeğimle alırım diye düşünüyorum. Aldıklarımi yazıyorum
1 tane10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane cikisi
3 tane tulum
3 tane 2 li takım
7 tane çıtcitli zibin
2 tane örme battaniye
3 tane Penye battaniye ayriywtten 1 tane 10 lu nun içinde var toplamda 6 tane
6 tane sadece patikli alt
3 tane ayaksiz alt
4 tane eldiven
10 tane de çorap
2 tane Penye yelek
Örgü çok var hala da ören var
Unuttuğum varmi acaba bilmiyorum ama eksik varsa söyleyin kizlar
Canım ağız mendilini unutma.
@muttervonmarienkaefer
Saol iyi düşüncen için bende iyi düşünmeye çalışıyorum da tek başımayım bir oğlum var ev isi gözüme bakıyor yatmaya çalışıyorum duramıyorum bide ilaçları kesince doktor hem kalkma hem ilaç içeme bisi olsa ne yapcam diye düşünmeden edemiyorum yarin bi aksilik olmasa temizliğe kadın gelecek bi gece hastanede yattım çocuğumla evde annem babam kaldı ama ben gitmeden evde yapıp dolaba koyduğum yemekleri bile bugün döktüm mutfakta cop kalmis yere akmis az önce sinirle onu sildim kaldırdım sonra sildigim yere basıp kaydım düştüm iki makina çamaşır yıkadım astim gitmeden yıkayıp astigim çamaşırları yerleştirdim nevresimleri degistirdim kimseden fayda yok vallahi yok. Hastanede yatarken annen çocuğumu alıp yanıma geldi üstüne giydirmiş en kotu kıyafetleri bide oğlumun bir suru çok güzel kıyafetleri var dolabında hepsi tertemiz düzenli onu da görünce icim parçalandı. Eve geldim çocuğu tuvalete götürdüm kilodunda kaka lekesi vardı tuvaletten çıkınca yıkamamışlar poposu pisik olmus. Şimdi ben doğum yapsam iki gün hastanede yatıcam oğlumu kime bırakıcam diye düşünüyorum. Eşime dedim sen çocukla gündüz hastaneye gelirsin aksam alır eve gidersin yanimda kalan kim olursa olsun hastanede kimseye ihtiyacım yok dedim. Eşimden başka güvendiğim kimse yok
Hay Allah ya. Canım annen hiç mi çocuk bakmamış kendi evinde ne yapıyor merak ettim. Bence de sen eşine güven. Ben De her konuda eşime güvenirim. Geçen sene 2 gün hastanede yattım. Kızımıza ne güzel bakmış hiç aklım kalmadı yemek de yapmış yedirmiş daha ne olsun.
amin canım sen daha yıkamadın mı canın çeksin
evet kar başladı belki yarın hamişlere izin çıkacak kadar yağar
Burada da başladı ama tatil olacak kadar yağar mı bilmem
Hepinize merhaba kızlar tek tek okuyamıyorum ama dualarınızı her zaman hissediyorum. Taburcu oldum bebeğim hala küvezde ben eve geldim. Günde belirli bir saat babası ve beni alıyorlar küvezden bakıyoruz doktoru gelip bilgi veriyor. Çok şükür solunum sıkıntısı yok. Kan şekeri biraz sınırda onu dengede tutmaya çalışıyorlar. Hafif sarılık başlangıcı var gibi ama tehlikeli değil önlemi aldık dediler. Sutumu elektrikli pompayla sağiyorum. Her yemeği yiyemiyorum tansiyondan dolayı ama yinede sütüm geliyor iki gündür az da olsa goturduk çok şükür. Protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler mis.
İnşallah bebişinde gelecek eve güzel güzel emzireceksin bugününe şükürler olsun Rabbim sizlere bağışlasın canım. Sen sağmaya devam et. İyice çoğalır zamanla. İyi dileklerin için de sağolasın
21 Nisan doğum tarihiyse 38. Haftayı 7 nisanda tamamlamış olmuyor mu kuzum ben mi yanlış hesapladım ? Erken gibi geldi bana daKızlar benim satım 6 temmuz 12 nisan tahmini doğum tarihi.
Sezeryan olcak olursa 10 gün önce alıyorlar 2 nisanda falan olması gerek.
Kuzenimin satı 15 temmuz 21 nisan tahmini doğum tarihi.
Normalden korktuğu için sezeryan olucak ilk gebelik.
28 marta vermiş doktoru sezeryan gününü.
Çok erken olmuyor mu
Herhangi bir sağlık sorunu yok,bebeğin durumu iyi erken alınması gereken bir neden yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?