2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tekrar geçmiş olsun kuzum, en kısa zamanda bebeğin de yanında olur inşallah

Maşallah cnm bayagi var 2 çocuk buyur valla.Rabbim sağlıcakla giymeyi nasip etsin
İnş.

Amin teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun
İnşallah bebeğin çabucak toparlanır ve evine döner

Buralardayım kuzumm Tahlil sonuçlarım çıkmış sabah bakteriyel vajinos dan şüphelenmişti doktorum çok şükür değilmiş kaç gündür korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım çünkü bakteriyel vajinos su kesesini delen bir enfeksiyonmuş
Ama şükür herşey yolunda
Heyecan bastı biraz beni hala bebeğin kıyafetleri yıkanmadı annem yıkayacak oda çalıştığı için denk getiremedik

Kesinlikle kuzum.
İmkanları da daha fazla oluyor.
Bana dediler ki 3. Basamak bir sağlık kuruluşunda Doğum yapman lazım. Tamam okey :)
İroniye bak ama buradaki özel hastanemiz 3. Basamak olarak geçiyor ama yeterli donanımı yok mesela.
Hoş olsada araştırma ve tıp önceliğimiz olurdu ama en azından belki acil durumda belki Doğum yapabileceğim 2. Kapım olurdu diyorum.
İşin özü deneyimli doktorlar candır

Kızlar benim randevum 11 mart 1 buçuk hafta sonra bu sefer 2 haftaya indi kontrollüm. 25 Mart’ta anestezi uzmanıyla randevum var ondan sonra istediği zaman gelebilir miniğim
Hadi İnşallah kuzu kritik zamanları geçtik zaten şansınız artık çok çok daha yüksek

Döner canım daha vakti var
Bende çok merak ediyorum nasıl olacak bu süreci hep birlikte geçirdik ve doğum hikayelerimizi yazacağız.
Ondan sonrada bebeğimizle geçen günlerimizi yazarız

Çok teşekkür ederim kuzumm
Sen napıyorsun nasılsın ? Bitti mi tüm hazırlıklar
Bitti sayılır kuzum pek bir şey kalmadı
Kıyafetleri falan yıkamadım daha onlar yıkanıp ütülenecek. Makine işini hallederim de ütüleri kayınvalidem ya da annem yapar herhalde. Uzun süre ayakta kalamıyorum

Yapma zaten kuzum dinlen Bende annemi bekliyorum yıkayıp ütülemesi lazım. Sonra yerleştireceğim hepsini

BellaCiao gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış :)
Kuzu sen normal düşünüyordun,anestezi uzmanıyla normal doğumdada görüşülüyor mu

Kızlar benim satım 6 temmuz 12 nisan tahmini doğum tarihi.
Sezeryan olcak olursa 10 gün önce alıyorlar 2 nisanda falan olması gerek.

Kuzenimin satı 15 temmuz 21 nisan tahmini doğum tarihi.
Normalden korktuğu için sezeryan olucak ilk gebelik.
28 marta vermiş doktoru sezeryan gününü.
Çok erken olmuyor mu
Herhangi bir sağlık sorunu yok,bebeğin durumu iyi erken alınması gereken bir neden yok.

21 Nisan doğum tarihiyse 38. Haftayı 7 nisanda tamamlamış olmuyor mu kuzum ben mi yanlış hesapladım ? Erken gibi geldi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…