21 gün nisan ayından zaten 3 hafta eder.21 Nisan doğum tarihiyse 38. Haftayı 7 nisanda tamamlamış olmuyor mu kuzum ben mi yanlış hesapladım ? Erken gibi geldi bana da
Erken..Kızlar benim satım 6 temmuz 12 nisan tahmini doğum tarihi.
Sezeryan olcak olursa 10 gün önce alıyorlar 2 nisanda falan olması gerek.
Kuzenimin satı 15 temmuz 21 nisan tahmini doğum tarihi.
Normalden korktuğu için sezeryan olucak ilk gebelik.
28 marta vermiş doktoru sezeryan gününü.
Çok erken olmuyor mu
Herhangi bir sağlık sorunu yok,bebeğin durumu iyi erken alınması gereken bir neden yok.
38de aslında tamamlıyor ya kuzum o yüzden söyledim, benim sat 18 temmuz ilk ultrasonlarda bir gün önce gösteriyordu doğumu öyle kaldı takvim 24 nisan görünüyor tahmini doğum tarihimiz. 3 gün var aramızda yani. Ama erken 37. Hafta diyelim hadi bi sorun yoksa erken almanın da anlamı yok21 gün nisan ayından zaten 3 hafta eder.
Birde 3gün mart ayından var yani 36+4 te falan doğumu olucak oluyor.
Bencede sezeryan için çok çok erken bir hafta aralığı.
Senle arasında 2 gün varmış bak senin sat 17 temmuz mu
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımAmin teşekkür ederim canım rabbim hepimize nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım rabbim yardımcın olsun
İnşallah bebeğin çabucak toparlanır ve evine döner
Buralardayım kuzummTahlil sonuçlarım çıkmış sabah bakteriyel vajinos dan şüphelenmişti doktorum çok şükür değilmiş kaç gündür korkudan ne yapacağımı şaşırmıştım çünkü bakteriyel vajinos su kesesini delen bir enfeksiyonmuş
Ama şükür herşey yolunda
Heyecan bastı biraz benihala bebeğin kıyafetleri yıkanmadı annem yıkayacak oda çalıştığı için denk getiremedik
Aynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik güzel günler bizi bekliyor inşallah:)Döner canım daha vakti var
Bende çok merak ediyorum nasıl olacak bu süreci hep birlikte geçirdik ve doğum hikayelerimizi yazacağız.
Ondan sonrada bebeğimizle geçen günlerimizi yazarız
Kuzum sırf kendi zevkim için bende doktorum onaylarsa kızım doğmak istediği kendi belirlesin diye normal düşünüyorumErken..
Sorun yoksa neden 28 Mart? Sana değil dohtora soruyorum
Ki ben normalden korksam dahi planlı olmak zorunda olmasam bebişimin geleceği zamanı kendi seçip gelsin isterdim.
Benim sat 13 Temmuz dediğim gibi 38+0 5 Nisan onunda 7 Nisan olmalı ki bu tarihten önce aldırmamalı bence kesinlikle.
Anlattım anlattım anlamadı sonra benim kafama takıldı yanlış mı biliyorum diye38de aslında tamamlıyor ya kuzum o yüzden söyledim, benim sat 18 temmuz ilk ultrasonlarda bir gün önce gösteriyordu doğumu öyle kaldı takvim 24 nisan görünüyor tahmini doğum tarihimiz. 3 gün var aramızda yani. Ama erken 37. Hafta diyelim hadi bi sorun yoksa erken almanın da anlamı yok
Yok kuzum aha 3650 gr doğan kardeşim küvezde kaldı 1 gün. Tam 24 saat.. Erken almaması lazım ama en azından 1-2 Nisan olmalı 37 den öncesi prematüre sayılıyor çünkü balım biliyorsunKuzum sırf kendi zevkim için bende doktorum onaylarsa kızım doğmak istediği kendi belirlesin diye normal düşünüyorumBende anlamadım ki bebeği kilo bakımından 1 hafta önde.
Çok anlattım anlamadı,kilonun gelişimiyle alakası yok diye.
Sanıyorki kilosu çok olunca gelişimini tamamladı.
Halinden gayet memnun bebiş geliyo diye resmen havalara uçuyo
Sonrada kafama takıldı acaba ben mi yanlış biliyorum kilo fazla olunca erkenden alınması mı gerekiyor diye
İlginç ya erken yani. Kiloyla alakası yok kuzum herkes aynı kiloda doğardı öyle bişey olsaydı :) iri bi bebek olacak sadece tek fark o.Anlattım anlattım anlamadı sonra benim kafama takıldı yanlış mı biliyorum diye
Normal doğum için 37 hafta uygun ama sezeryan bu belki bebek gelişimini tamamlamadı
Anlattım anlamadı dur dedim bide size sorayımYok kuzum aha 3650 gr doğan kardeşim küvezde kaldı 1 gün. Tam 24 saat.. Erken almaması lazım ama en azından 1-2 Nisan olmalı 37 den öncesi prematüre sayılıyor çünkü balım biliyorsun
2 gün bile farkeder içerde geçirdikleri zamanlar çok değerli.
Salıverdim yakasını hadi ne halin varsa dedimİlginç ya erken yani. Kiloyla alakası yok kuzum herkes aynı kiloda doğardı öyle bişey olsaydı :) iri bi bebek olacak sadece tek fark o.
Benimki de sezaryen olursa kaçta alacak acaba bikaç gündür o takıldı kafama
Pazarlık yapmak istemiyorum kuzum inşallah erken bi tarih vermez ama erken tarih olursa da ona göre konuşuruz herhaldeSalıverdim yakasını hadi ne halin varsa dedim
14 nisanda falan olur kuzum büyük ihtimal azcık daha alabilirsin doktordan 18 falan olsa güzel olur
AA ilginçmişAnlattım anlamadı dur dedim bide size sorayım
Bazen doğru bildiklerimde şaşırtıyor bu insanlar beni
Tutturmuş erkek bebeklerin ciğerleri kızlara göre önce tamamlanıyor diye.
Ablam 38+0da normal doğum yaptı oğlu var 1 hafta küvezde kaldı.
Aynı dönem diğer kuzenim doğum yaptı kızı oldu küveze girmedi
Çok şükür canım güzel haberlerle gelmişsinBugün bizimde doktor kontrolümuz vardı teyzeleri çok şükür herşey yolunda kızım donmus doğum pozisyonunu almış zaten 2 gün önce tahmin etmiştim ben kaburgalarima vurmaya başlayıp bulantim tekrar çoğalınca dedim döndü herhalde doğum içinde doktorumuz 37. Haftanın içinde alacağını söyledi 4-5 nisan karar sizin dedi bizde 4 nisana karar verdik bakalım Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucagimiza bu arada hastane cantamizi da bugün tamamladık bebek için kendim içinde herşey tamam ama hala çanta yapamadım oda olur inşallah asıl iş kaldı besigimiz kurulacak dolaba kıyafetler yerleşecek onun içinde hafta sonu annemler bekleniyor......
Haberlerin güzel olmasına sevindim canım :) neden o kadar erken alıyorlar ?Bugün bizimde doktor kontrolümuz vardı teyzeleri çok şükür herşey yolunda kızım donmus doğum pozisyonunu almış zaten 2 gün önce tahmin etmiştim ben kaburgalarima vurmaya başlayıp bulantim tekrar çoğalınca dedim döndü herhalde doğum içinde doktorumuz 37. Haftanın içinde alacağını söyledi 4-5 nisan karar sizin dedi bizde 4 nisana karar verdik bakalım Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucagimiza bu arada hastane cantamizi da bugün tamamladık bebek için kendim içinde herşey tamam ama hala çanta yapamadım oda olur inşallah asıl iş kaldı besigimiz kurulacak dolaba kıyafetler yerleşecek onun içinde hafta sonu annemler bekleniyor......
Çabucacık gelsin istiyon seni seniPazarlık yapmak istemiyorum kuzum inşallah erken bi tarih vermez ama erken tarih olursa da ona göre konuşuruz herhaldebi belli olsun bakalım
AA ilginçmiş
Onu ilk kez duydum
Hahaha yok kız zamanında gelsin gününü tamamlasınÇabucacık gelsin istiyon seni seni
Daha neler neler duycaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?