2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım benim bu 3. Gebeligim diğerleri sezeryanla olduğu için mecburen buda sezeryanla olacak Erken olma konusunda şu şekilde 2. Gebeligim de doğuma 4 gün kala Kordon basisi yüzüne bebeğimi kaybettim ve pıhtılaşma sorunumuz var o yüzden doktorum işi sansa bırakmak istemiyor inşallah ta her şey yolunda giderde hayırla alırız bebeklerimizi kucagimiza....

Atlamışım onu kuzum, sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini

Kızlar tedbiren mama Araştıran veya alırsam şu marka alırım dediğiniz bi şey var mı
Öncelik emzirmek kuzum
Hiç düşünme bile bunları şimdiden, sütün bol bol olacakmış gibi devam. Doktor gerekli görene kadar öyle bir arayışa girme. Böyle durumlarda doktorlar da öneri yapıyorlar zaten bebişe göre.

İyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini anca okudum bitirdim maşallah size :)

Ne güzel yardıma anneler bekleniyor , hatta bazılarının kv yardım ediyor.

Bir de benim gibi her şeyi tek yapanlar var
Eşimden başka yardımcım destekçim yok.
Allah razı olsun o da elinden geleni yapıyor.

Bugün babamın hastaneye yatışı yapıldı, kök hücre nakli için hazırlayacaklar.
15 Mart’ta nakil olacakmış, dualarınızı eksik etmeyin canlar

Güzel haberlere ihtiyacımız var. Tahlil sonucuna sevindim canım.
2 gündür çok kasılmalarım var sancılı bir şekilde. Korktum dinlenmeye çekildim; hazırlıkları yarım bıraktım öylece.
Bebişin kıyafetlerini bende yıkamadım daha. Yalnız değilsin yani. :) Çarşamba günü doktor kontrolüme kadar; hepsini biran önce halletmem lazım.
Olmazsa sen eşine tarif et, makineye at yıka kurut canım. Annene ütüsü kalsın.

Canım benimki de dönmedi henüz. Dönmeyen 4-5 kişi kaldık. :)
Bakalım hayırlısı.
İnşaallah hepimiz sağ Salim vaktinde kucağımıza alacağız..

Kilonun gelişimle hiçbir alakası yok canım. Hatta İçanadoluda; foset diye bir tabir vardır, kilolu olupda güçsüz halsiz olanlara söylenir. Önemli olan sağlıklı olması.
Kilo fazla olunca erkenden alınması gerekmiyor.Doğru biliyorsun kuzum yanı. Sadece iri olduğu için; alan yeterli gelmemeye başlıyormuş, bebek hareketsiz kaldığı için strese giriyormuş. Doğum pozisyonunu alamıyormuş filan. Kasılmalar erken olabiliyormuş. O yüzden erken alınabiliyormuş sadece. Ama bu da her kilolu bebekte olacak diye bir şart yok.

Canm cok gecmis olsun .nakil icin uygun ilik bulunuyor öyle degil mi?

Canm cok gecmis olsun .nakil icin uygun ilik bulunuyor öyle degil mi?
İlik nakli değil canım kök hücre nakli olacak
Onda da donör gerekmiyormuş
Perşembe ve Cuma hücre toplayacaklarmış babamın kendinden
Sonra da onları sanırım nakil için hazırlayacaklar

Bu arada grip olmaması gerekiyordu ama çok fena grip olmuş, akşam konuştuk sesi baya kötü geliyordu

Kızlar tedbiren mama Araştıran veya alırsam şu marka alırım dediğiniz bi şey var mı
hic mamaya niyet etme ama doğumdan sonra bebek uyanık olduğu müddetçe memeye al 2 saat bekleme yanında olan büyükler ne derse desin bebek gik dese meme ver ki o emdikce sütun gelecek olabildiğince bebeği emzirirken ellerine eldiven takma ve sana dokunmasına izin ver. Çok etkili oluyor. Mama konusunda da eğer ki herşeye rağmen sütun gelmez az olursa aptamil yenidoğan alırsın.

Yavaş yavaş halledersiniz kuzum eşin de yardım ediyorsa :)
Babana da Allah şifa versin her şey yoluna girer inşallah

Yavaş yavaş halledersiniz kuzum eşin de yardım ediyorsa :)
Babana da Allah şifa versin her şey yoluna girer inşallah

Sağolasın canım

Eşim öğretmen ve bu yıl sadece maaş karşılığı çalışıyor, öyle olunca da ders saati az. İdareciler de sağolsun anlayışlı insanlar, derslerini iki güne koydular. Onun dışında eşim hep evde benimle:)

Hep evde olunca da mecbur işler ona kalıyor
Bazen kendiliğinden bazen söylenerek de olsa yapıyor sağolsun :)

Ohh sürekli birliktesiniz yani :) hamilelik döneminde güzel bişey bu canım

Allah şifa versin kuzum
Hayırlısıyla atlatacaksınız inşallah

Aynen kuzum en hayırlısı ne ise o olsun ister normal ister sezeryan, gönül normalden yana tabi ama hangisi sağlıklı olacaksa o olsun inşallah:) bu dönme işini hiç araştırmadım kasılmadan dolayı mı bebek dönüyor içgüdüsel bir şey mi hiç bilmiyorum benim oğluşum hep yan duruyor:)

bazen boyle ust uste geliyor canim .Rabbim sifa versin insallah.

2 hafta ideal bence ama artık 3 hafta olmaması lazım ya kontrollerin.
Peki kuzu sizde previa dışında bi sorun var mıydı?
Çok şükür yok cnm sadece şimdilik çok hareketli ve folik asit çok kullandigimdan acaba hiperaktif olurmu diye korkuyorum doktorum bir şey demedi gerçi.Rabbim yardımcımız olsun benimde biliyorsunuz ilk gebeligim sorunluydu 23 haftalıkken bebeğimi kaybettim.hep aynı şeyler başıma gelecekmiş gibi korkuyordum bu seferde plesanta sorunu çıktı.ve sorun bebeğimi kaybettigim tıp fakültesinde sezeruanimi olacam.daha buraya gelmem demiştim büyük konuştum.

Yok be kuzu olmaz öyle :) Tamamen çocuğun kişiliğiyle alakalı o hiperaktiflik durumu.
Ama şimdikiler hakketten çok bilmiş; folik asit bebesi diye bir tabir dolaşıyor ya zaten :))
Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için ama başka sorununuz olmadığına sevindim.
Hem bebiş hem senin için en iyi türlüsü nasıl olacaksa öyle olsun artık tıpsa tıp az çok biliyorum o psikolojiyi ama evlat için herşeye katlanıcaz napalım

Ohh sürekli birliktesiniz yani :) hamilelik döneminde güzel bişey bu canım

Gerçekten bizim için çok iyi oldu
Bebek doğduğunda da ne güzel birlikte bol bol zaman geçirebilecez

Tek sıkıntı iste maddi yönden baya zorlanıyoruz ek ders kurs falan olmayınca ama her güzellik bir arada olmuyor
Sabit giderleri düştükten sonra elimize asgari ücret bile kalmıyor, her ay ucu ucuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…