Aynen öyle cnm.alnimiza ne yazıldıysa onu yaşayacağız.Rabbim yavrularımizi korusun tam zamanında alalım kucaklarimiza benim sadece ameliyat korkum var o giriyor şimdiden rüyalarına panik atagim var eşime diyorum ki beni evde uyutsunlar öyle gıdım hastaneye beklemek çok zor o onlukle.aslinda sezeryanda birşey yok korktuğum kadar degil bir kere yaşadım ama yinede elimde değil korkuyorum birde tam uyutulacam galiba hakkımızda hayırlısıYok be kuzu olmaz öyle :) Tamamen çocuğun kişiliğiyle alakalı o hiperaktiflik durumu.
Ama şimdikiler hakketten çok bilmiş; folik asit bebesi diye bir tabir dolaşıyor ya zaten :))
Hayırlısı olsun kuzum hepimiz için ama başka sorununuz olmadığına sevindim.
Hem bebiş hem senin için en iyi türlüsü nasıl olacaksa öyle olsun artık tıpsa tıp az çok biliyorum o psikolojiyi ama evlat için herşeye katlanıcaz napalım
İyiakşamlar arkadaşlar şimdi dileyeceksiniz buda kafayı nevresimle bozdu diyelcw da bebek nevresim çeşitlerinden 3_4tanesi indirime girmiş 40 tlye düşmüş alacak olanınız varsa bilgi veriyim dedim ben yarın gidip bakıcam almayı düşünüyorum
Kızlar size fikir sorayım
Bugün kuzenim mesaj yazdı
Bebek için bu örgü yatağı yapmak istiyormuş
Çok şirin ama ben kararsız kaldım
Ben normalde alt resimdeki babynestlerden almayı düşünüyordum
Bunlar küçük baş yastığı ve taşıma çantası hediyeli kargo dahil 135 lira
Kuzenimin yapmayı düşündüğü örgü sepet yatak ne kadara gelecek bilmiyorum
Bir de babynest kılıfı fermuarlı çıkarılıp yıkanabiliyor ve iki yaşa kadar kullanılır yazıyor
Diğer örgü sepet yatak hakkında bilgim yok
Sizce hangisi ?Eki Görüntüle 2240073 Eki Görüntüle 2240074
Canım senin için hangisi daha kullanışlı olursa onu seç 2. Fotodaki sanki daha kullanışlı olur ama tecrübe etmediğim için tecrübeli anneler tavsiye verse daha doğru olur canım
Çok tatlısın :)
Bana bir tane hediye geldi
Bir tane de yeğenimin vardı onu verdi kardeşim
Almayı düşünmüyorum canım ama hatırlattığın için teşekkür ederim :)
Bende sezeryandan korkuyorum deli miyim neyim geçen doktorum ikna etmeye çalışıyordu beni sezeryan için :))Aynen öyle cnm.alnimiza ne yazıldıysa onu yaşayacağız.Rabbim yavrularımizi korusun tam zamanında alalım kucaklarimiza benim sadece ameliyat korkum var o giriyor şimdiden rüyalarına panik atagim var eşime diyorum ki beni evde uyutsunlar öyle gıdım hastaneye beklemek çok zor o onlukle.aslinda sezeryanda birşey yok korktuğum kadar degil bir kere yaşadım ama yinede elimde değil korkuyorum birde tam uyutulacam galiba hakkımızda hayırlısı
Sağol kuzum ben bir takım daha almayı düşünüyordum bakıcam az sonraİyiakşamlar arkadaşlar şimdi dileyeceksiniz buda kafayı nevresimle bozdu diyelcw da bebek nevresim çeşitlerinden 3_4tanesi indirime girmiş 40 tlye düşmüş alacak olanınız varsa bilgi veriyim dedim ben yarın gidip bakıcam almayı düşünüyorum
Babynest daha kullanışlı olur ya bence.Kızlar size fikir sorayım
Bugün kuzenim mesaj yazdı
Bebek için bu örgü yatağı yapmak istiyormuş
Çok şirin ama ben kararsız kaldım
Ben normalde alt resimdeki babynestlerden almayı düşünüyordum
Bunlar küçük baş yastığı ve taşıma çantası hediyeli kargo dahil 135 lira
Kuzenimin yapmayı düşündüğü örgü sepet yatak ne kadara gelecek bilmiyorum
Bir de babynest kılıfı fermuarlı çıkarılıp yıkanabiliyor ve iki yaşa kadar kullanılır yazıyor
Diğer örgü sepet yatak hakkında bilgim yok
Sizce hangisi ?Eki Görüntüle 2240073 Eki Görüntüle 2240074
Şöyle bir bakınca sıkıntı yok gibi geldi listede kuzum.Kızlar kabin boy valizim vardı çıkardım onu yarın hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Aklıma gelenleri yazayım eksik noktalar varsa uyarın beni
Bebek için;
2 takım hastane çıkışı (belki sezeryan olur)
3 tane zıbın
3 tane çorap
2 adet müslin örtü
2 adet battaniye
Ağız bezi
Patik
Bez
Alt açma bezi
Benim için;
2 adet lohusa takımı
Tacı (alınacak)
Terlik ( belki almam evde var 1 tane)
İç çamaşırı (en az 2 3 adet)
Depend ped (alınacak)
Çorap
Meme pedi
Meme ucu kremi (alınacak)
Makyaj malzemeleri
Hastane için;
Kapı süsü
Kapı tülü (alınacak)
Fotoğraf makinesi
Oto koltuğu ana kucağı
Eksiklerimi de tamamlayınca valize koyarım bana bir daral geldi
Mrb arkadaşlar bebisi hastaneden neye koyarak çıkarmayı düşünüyorsunuz. Puset beli için zararlı mi nete yazdım zaten anne karnındaki pozisyona göre hazırlanmış falan yazıyor. Zararlı diil diyor ama yine de endişeli anneler de çok var. Bu konuda tecrübeli annelerimiz var mı acaba
Cnm sanki banynast daha pufidik rahat gibi geldi bana Diğeride çok güzel,Bana da ikincisi daha kullanışlı gibi geliyor
Kuzenime mesaj yazdım
Bu fiyatı geçecekse yapma dedim ya da masrafını alacaksan kabul edebilirim dedim o da saçmalama dedi.
Kuzenim kızı olmasını çok istemişti ama iki oğlu oldu
Şimdi benim kıza her şeyi yapmak istiyor ben de kırmak istemiyorum ama kullanışsız bir şeye de masraf yapıp emek etmesini istemem
Bende sezeryandan korkuyorum deli miyim neyim geçen doktorum ikna etmeye çalışıyordu beni sezeryan için :))
Millet normalden korkar sen sezeryandan korkuyorsun diyor bide.
Bakalım beni ne şekil yapacaklar ama belden uyuşturduklarında bel ağrısı kaldığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. Annem ve kuzenim hiç öyle birşeyden bahsetmedi.
Anestezi bebişe geçtiği için çok yapmıyorlar Komple uyutmayı gerekli durumlar dışında gerçi.
Sağol kuzum ben bir takım daha almayı düşünüyordum bakıcam az sonra
Babynest daha kullanışlı olur ya bence.
Örgü olan hele beyaz olursa bebişin kusmuğu vs denk gelse temizlenmez gibi sanki.
Sarı sarı iz kalır falan ne bileyim..
Şöyle bir bakınca sıkıntı yok gibi geldi listede kuzum.
Cnm herşey tamam gibi okudum ben de mesane pedi ve hasta bezi aldım, sezeryandan çıkarken belki hasta bezi bağlıyodur hastane diye ,sormadımda hastaneye aldım ama kullanırsam kullanırım yoksa bi hastası olana veririm dedımKızlar kabin boy valizim vardı çıkardım onu yarın hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Aklıma gelenleri yazayım eksik noktalar varsa uyarın beni
Bebek için;
2 takım hastane çıkışı (belki sezeryan olur)
3 tane zıbın
3 tane çorap
2 adet müslin örtü
2 adet battaniye
Ağız bezi
Patik
Bez
Alt açma bezi
Benim için;
2 adet lohusa takımı
Tacı (alınacak)
Terlik ( belki almam evde var 1 tane)
İç çamaşırı (en az 2 3 adet)
Depend ped (alınacak)
Çorap
Meme pedi
Meme ucu kremi (alınacak)
Makyaj malzemeleri
Hastane için;
Kapı süsü
Kapı tülü (alınacak)
Fotoğraf makinesi
Oto koltuğu ana kucağı
Eksiklerimi de tamamlayınca valize koyarım bana bir daral geldi
Zararlı olsa satılmazdi canım bu kadar ben anakucaginda çıkarırım muhtemelen. Battaniyeye sarıp çıkaran da olabilir ama en guvenlisi anakucagi arabaya bağlamak gerekli tabiMrb arkadaşlar bebisi hastaneden neye koyarak çıkarmayı düşünüyorsunuz. Puset beli için zararlı mi nete yazdım zaten anne karnındaki pozisyona göre hazırlanmış falan yazıyor. Zararlı diil diyor ama yine de endişeli anneler de çok var. Bu konuda tecrübeli annelerimiz var mı acaba
Olabilir kuzum öyle yaparsın hem bakarsın hangisi daha kullanışlı diye kendin tartmış olursun :)Ben de temizlik konusunda aynı şeyi düşündüm canım
Ama kuzenim o kadar ısrar ediyor ki onu da kırmak istemiyorum
Babynest yatağı da bekar iki kaynım ortak alacaklardı bebeğe hediye (öğrenci oldukları için anca ona güçleri yetiyor)
Olmadı onlara da yatağı aldırırım ikisini de kullanırım
Kilosu gelisimini gostermezki.tamam 38 haftayi doldurdugunda kilosu gelisimi iyiyse alinir ama bunum cok erken benceKuzum sırf kendi zevkim için bende doktorum onaylarsa kızım doğmak istediği kendi belirlesin diye normal düşünüyorumBende anlamadım ki bebeği kilo bakımından 1 hafta önde.
Çok anlattım anlamadı,kilonun gelişimiyle alakası yok diye.
Sanıyorki kilosu çok olunca gelişimini tamamladı.
Halinden gayet memnun bebiş geliyo diye resmen havalara uçuyo
Sonrada kafama takıldı acaba ben mi yanlış biliyorum kilo fazla olunca erkenden alınması mı gerekiyor diye
Olabilir kuzum öyle yaparsın hem bakarsın hangisi daha kullanışlı diye kendin tartmış olursun :)
Ben de beğenmiştim lcw den ama bizim yatağın boyutuna göre çok büyüktü. Park yatağımız 70x110 tam ölçülerini hatırlamıyorum ama bayağı bol olur diye almadımİyiakşamlar arkadaşlar şimdi dileyeceksiniz buda kafayı nevresimle bozdu diyelcw da bebek nevresim çeşitlerinden 3_4tanesi indirime girmiş 40 tlye düşmüş alacak olanınız varsa bilgi veriyim dedim ben yarın gidip bakıcam almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?