2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben de kumaş olanlardan var mint yesilli grili evde çok kullanışlı oluyor oglanda epey işimi görmüştü. Örgü de şık duruyor ama silinmesi temizlenmesi zor olur yipranir gibi ya ben kumaş tercih ederdim sanirim

Ben de aynı şekilde düşünüyorum canım ama kuzenim o kadar ısrar etti ki kıramadım en son tamam yap dedim çok sevindi

Artık olmadı diğerini de alırım
Zaten onu da bekar kayınlarıö hediye alacaklardı

Kız nesi güzel biz dakika saat kavga ederdik yanyana olsak benim herif evde bunalir çok durursa ne biçim yengecse artık

Aslında benim eşim de evde bunalır, özellikle iş varken hep kaçardı evden eskiden

Ama biz buraya Eylül ayında geldik ve eski çevresi gibi arkadaş ortamı yok burda
Mecbur evde zaman geçiriyor

Benim sat 2 temmuz doktor bana da 28 Mart olabilir demişti son görüşmede. 36-37 hafta oluyor kuzeninin ki sanırım ve hiç mantıklı değil tabiki çok çok erken

Ben de beğenmiştim lcw den ama bizim yatağın boyutuna göre çok büyüktü. Park yatağımız 70x110 tam ölçülerini hatırlamıyorum ama bayağı bol olur diye almadım
Nevresimi boydan büyük geliyo bızım yorganada ama kesip küçültecem. Çarşafıda altına doğru sarar veririm yatağa öyle düşündüm

Ben de geçen gün internetten bakarak liste hazırladım canım ama daha çanta hazırlama kısmına geçemedim, yarın hazırlamayı düşünüyorum
Benim yaptığım listeye göre sende olan eksikleri yazayım kuzu karar sana kalmış yine

Bebek için
Altını pamukla temizleyeceksen ona uygun temizleme pamuğu veya ıslak mendil (tercihin hangisi olursa artık)
Bulunduğun şehir soğuksa Bebek için patik de koyabilirsin
Eldiven hastane çıkışının içinde var diye ayrıdan yazmadın galiba

Bir de ben meme almaz veya süt gelmezse diye biberonu da kaynattım hazırladım

Kendim için
Hastane dosyası
Patik
Havlu
Islak mendil
Kağıt havlu
Karbonatlı su (emzirmeden önce memeyi silmek için)
Emzirme sütyeni
Diş fırçası ve macun
Şarj aleti
Toka
Krem (normal nemlendirici )
Dudaklar için nemlendirici (Doğumdan sonra dudaklar çatlayabiliyormuş)
Taburcu kıyafeti
Yüz yıkamak için sabun
Sıvı sabun
Yelek veya hırka (herkes çok üşütme geldiğini söylüyor )
Tarak
Deodorant
Pet bardak

Sen Doğum yapacağın hastanenin şartlarına göre yeniden değerlendirebilirsin canım :)

Bak ıslak mendili unutmuşum canım normalde pamukla silmeyi düşünüyorum ama hastane şartlarında ıslak mendili alırım biberonu da hazırlayayım tabii ne olur ne olmaz teşekkürler canım

Bak ıslak mendili unutmuşum canım normalde pamukla silmeyi düşünüyorum ama hastane şartlarında ıslak mendili alırım biberonu da hazırlayayım tabii ne olur ne olmaz teşekkürler canım

Eklemeyi unutmuşum canım
Ben kapaklı bir kaba kuruyemiş koymayı düşünüyorum
Belki bebiş gece boyu uyutmayacak acıkırsam atıştırmalık olur diye düşündüm.

Bol bol su da almalıyız odamıza

Bir de kirli torbası koymayı düşünüyorum
Fikir olsun :)

Bebiş kısmetiyle gelir derler canım, sağlık olsun da maddiyat bir şekilde halledilir
Kız nesi güzel biz dakika saat kavga ederdik yanyana olsak benim herif evde bunalir çok durursa ne biçim yengecse artık
Benimki açar filmlerini izler maç izler hiç sıkılmaz

Kızlar aslında benim regl başlangıcım 27 haziran ama regl döngüm uzun olduğu için 4 temmuz olarak değişti doktor bana da mart sonu nisan başı olur doğum dedi bakalım ne zaman gelecek kızım
Enee, peki şuan usg uyumlu mu düzeltilmiş sat ile kuzu?
Çünkü 4 Temmuz olsa bile takviminin Nisan başı gözükmesi gerek sanki.
Geç mi yumurtluyodun ki

Kızlar benim gelen akıntım da biraz artış var bi kaç gündür şimdi aklıma takıldı bebeğin suyu falsn değildir demi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…