2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
BellaCiao gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış :)
Kuzu sen normal düşünüyordun,anestezi uzmanıyla normal doğumdada görüşülüyor mu

Teşekkür ederim canım
Normal doğum canım ama epidural düşünüyorum belden o yüzden :)

Çok erken ne gereği var ya biz burda yatıyoruz bebek geç çıksın diye doktorlar erkenden alıyor parasıyla olunca demek ki gerçekten keyfi sezaryene karşıyım iyiki Fransada yasak

Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canım kıyafetler de hallolur merak etme kuzum önden eşin makineye atabilir belki en azından yıkanmış olur annende geldiğinde ütüye hazır bi şekilde bulur

Teşekkür ederim canım Annem kendi evimde yıkayacak o yüzden yoksa çoktan eşim yıkardı :))

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin

Teşekkür ederim canım :) kıyafetleri annem kendi evinde yıkayacak.
Benimde çok kasılmam var yatıyorum allah yardımcımız olsun

Arabayla olacağımız için oto koltuğuyla çıkaracaz biz

Kızlar benim gelen akıntım da biraz artış var bi kaç gündür şimdi aklıma takıldı bebeğin suyu falsn değildir demi yaa
Yarın kadın doğuma uğra 5dk sürüyor çubukla test ediliyor canım

2. Baby nest daha kullanışlı kuzum. Ben yaptırdım. Beşiğin içine filanda sığıyor.
Ama örgü olanda çok tatlı duruyor. :)

Ben puset kullanacağım. Ama sen öyle sorunca bir tereddüt ettim sanki. :)

Kızlar aslında benim regl başlangıcım 27 haziran ama regl döngüm uzun olduğu için 4 temmuz olarak değişti doktor bana da mart sonu nisan başı olur doğum dedi bakalım ne zaman gelecek kızım
Benimde sat 27 haziran canım. İlk defa sen söyleyince farkettim. Benimde adetlerim düzensizdi. 26-32 gün arasında. Bir düzenim yoktu ki; Erkende olabiliyordu geç de.. Farkeder mi ki? Hiç sormadım doktora aklıma gelip de..

Kızlar benim gelen akıntım da biraz artış var bi kaç gündür şimdi aklıma takıldı bebeğin suyu falsn değildir demi yaa
Eğer akıntın kremsi beyaz süt rengindeyse ve yoğun kıvamdaysa;
suyu değildir canım. Benimde arttı bu aralar. Doktor çok normal dedi.
Bebeğin suyu; şeffaf ve akıcı kıvamdaymış. Ayırt edilirmiş zaten, doktorum öyle söylemişti.

Erken doğum yapan arkadaşa çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık versin bir an önce inşallah.

Sen nasılsın umarım herkes çok çok iyidir. Neden bilinmez çok giremiyorum gruba bir taraftan oğlum hızlandı iyice 2 yaşa yaklaştıkça bir de 2. Bebek olunca herşey hazır sayılırdı sadece bir kac parca kıyafet aldık o kadar işin heyecanı kaçtı galib

Bu cuma kontrolüm var ama sancılar ara ara yokluyor abisi gibi erkenci olmaz kızım inşallah

Sağol kuzu iyiyim bende
Şu kriz zamanında çok iyi olmuş bence herşeyin olması Al al bitmiyor aksine eksik çıkıyor sürekli ıvır zıvır şeylerden..
Hastaneden güzel haberlerle gel inşallah canım sıksınlar az birşey dişlerini henüz erken

Koyu mu geliyor yoksa daha su gibi mi ? Akıntının artması suyun gelmesi olabilir ilk hamileliğimde başıma geldi çünkü , bence ihmal etmeden doktoruna danış derim

Eğer sezaryen olursanız kuruyemiş yiyemeyebilirsiniz , ben iki gün sadece sıvı beslenmiştim , sizi öksürtebilecek gıdalardan uzak durun derim dikiş acısı her öksürmede hapşırmada fena oluyor :)

Enee, peki şuan usg uyumlu mu düzeltilmiş sat ile kuzu?
Çünkü 4 Temmuz olsa bile takviminin Nisan başı gözükmesi gerek sanki.
Geç mi yumurtluyodun ki

Kuzum ben ovulasyonla takip etmiştim zaten örneğin siz 14. Günde yumurtlarken benim 20. Gün falandı 30 ile 35 40 güne bile sarkıyodu regl döngüm... gittiğim her doktora söyledim onlar usg yi baz aldılar 27 haziran da 14. Günde yumurtlamadım çünkü karışık biliyorum ama o yüzden 4 temmuz dedik

Canım , benim genelde 30 35 arası bazen 40 günü bulduğu için o ay da 20. Günü çift çizgi çıkmıştı ovülasyon testinde adetler düzensiz ya da geç döllenme olunca zaten doktorlar o uyumlu tarihle değiştiriyorlar o yüzden ben hiç takılmadım buna

Gü nay dınn canlar
Günaydın ballar
Bakayım böyle diyen doktoru tanıyan olacak mı
Kuzu gökçen hanımdı galiba

Eğer sezaryen olursanız kuruyemiş yiyemeyebilirsiniz , ben iki gün sadece sıvı beslenmiştim , sizi öksürtebilecek gıdalardan uzak durun derim dikiş acısı her öksürmede hapşırmada fena oluyor :)

Çok mantıklı bak bunu hiç düşünmemiştim :)
İşte tecrübe başka bir şey boşuna demiyoruz deneyimli olan hanımlar fikir verin diye :)

Aslında ben de yıllar önce yumurtalık kisti ameliyatı olmuştum, dediğin gibi öksürürken gülerken falan canım çok yanıyordu

İnşallah bizim her şey yolunda giderse normal Doğum olacak bakalım :)

örgünün maliyeti de en ucuz o fiyat olur.
Baby nest daha iyi kullanım açısından ben anneme diktirmistim ilk çocukta salonda otururken ona yatırıyordum beşiğe koyuyordum rahat oluyor. Diğeri görsel olarak çok tatlı ama kullanmak için diğeri.

ilk çocukta bende çok aman aman dert ediyordum hatta port bebenin en iyisini almıştım alt tarafı hastanenin kapısından arabaya arabadan eve çıkana kadar duruyor çocuk kalın battaniyeye bile sarıp kucakta gider aslında ama yolculuk esnasında her turlu riske karşı port bebe yada puset kullanılabilir ikisinin de herhangi bir zararı yok zaten sadece pusetin altı çok sertse yumuşak yatak gibi bel destekli kılıfları var ondan kullanırsınız. Ben tun hazırlıkları yaptım da port bebe arkadaşımda puset eltimde şuan son dakka dogurmazsam ikisinden birini alıp kullanmayı düşünüyorum.

ay valla cok zekice. Ben boyle şeyleri hic akil edemiyorum

inşaAllah herşey yolunda gider canım. şifasını versin Rabbim.

boşver ne güzel. eşim de bu dönem az ders almak istedi, sırf öğleden sonraları evegelip bana yardımcı olmak için, ama tam tersi ekstra ders bindi...sağlık olsun yapacak bişi yok. ama beni düşünüp ders istememesi de beni çok mutlu etti ne diyeyim yani

canım ben de portbebe var eski bi model 2011 den kalma ama iş görür. işine battaniye koydum sert olmasın diye. zaten ev hastane 2 dk araba ile, yani aslında battaniye ye sarsam bile olur ama port bebe daha iyi taşıması da kolay, arabada da kucağıma koyarım.

Kızlar aslında benim regl başlangıcım 27 haziran ama regl döngüm uzun olduğu için 4 temmuz olarak değişti doktor bana da mart sonu nisan başı olur doğum dedi bakalım ne zaman gelecek kızım

benim de sat 27 haziran ama 28 gün sürdüğü için şu an muhtemel tarih 03 nisan 02 nisan gibi. ama bi ara doktor 25 mart da olabilir doğum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…