- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
BellaCiao gözün aydın canım sonuçların güzel çıkmış :)
Kuzu sen normal düşünüyordun,anestezi uzmanıyla normal doğumdada görüşülüyor mu
Teşekkür ederim canım
Normal doğum canım ama epidural düşünüyorum belden o yüzden :)
Kızlar benim satım 6 temmuz 12 nisan tahmini doğum tarihi.
Sezeryan olcak olursa 10 gün önce alıyorlar 2 nisanda falan olması gerek.
Kuzenimin satı 15 temmuz 21 nisan tahmini doğum tarihi.
Normalden korktuğu için sezeryan olucak ilk gebelik.
28 marta vermiş doktoru sezeryan gününü.
Çok erken olmuyor mu
Herhangi bir sağlık sorunu yok,bebeğin durumu iyi erken alınması gereken bir neden yok.
Çok erken ne gereği var ya biz burda yatıyoruz bebek geç çıksın diye doktorlar erkenden alıyor parasıyla olunca demek ki gerçekten keyfi sezaryene karşıyım iyiki Fransada yasak
Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim canımkıyafetler de hallolur merak etme kuzum önden eşin makineye atabilir belki en azından yıkanmış olur annende geldiğinde ütüye hazır bi şekilde bulur
Teşekkür ederim canım
Bugün bizimde doktor kontrolümuz vardı teyzeleri çok şükür herşey yolunda kızım donmus doğum pozisyonunu almış zaten 2 gün önce tahmin etmiştim ben kaburgalarima vurmaya başlayıp bulantim tekrar çoğalınca dedim döndü herhalde doğum içinde doktorumuz 37. Haftanın içinde alacağını söyledi 4-5 nisan karar sizin dedi bizde 4 nisana karar verdik bakalım Rabbim hepimizi hayırla kurtarsın sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucagimiza bu arada hastane cantamizi da bugün tamamladık bebek için kendim içinde herşey tamam ama hala çanta yapamadım oda olur inşallah asıl iş kaldı besigimiz kurulacak dolaba kıyafetler yerleşecek onun içinde hafta sonu annemler bekleniyor......
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin
Güzel haberlere ihtiyacımız var. Tahlil sonucuna sevindim canım.
2 gündür çok kasılmalarım var sancılı bir şekilde.Korktum dinlenmeye çekildim; hazırlıkları yarım bıraktım öylece.
Bebişin kıyafetlerini bende yıkamadım daha. Yalnız değilsin yani. :) Çarşamba günü doktor kontrolüme kadar; hepsini biran önce halletmem lazım.
Olmazsa sen eşine tarif et, makineye at yıka kurut canım. Annene ütüsü kalsın.
Canım benimki de dönmedi henüz. Dönmeyen 4-5 kişi kaldık. :)
Bakalım hayırlısı.
İnşaallah hepimiz sağ Salim vaktinde kucağımıza alacağız..
Kilonun gelişimle hiçbir alakası yok canım. Hatta İçanadoluda; foset diye bir tabir vardır, kilolu olupda güçsüz halsiz olanlara söylenir. Önemli olan sağlıklı olması.
Kilo fazla olunca erkenden alınması gerekmiyor.Doğru biliyorsun kuzum yanı. Sadece iri olduğu için; alan yeterli gelmemeye başlıyormuş, bebek hareketsiz kaldığı için strese giriyormuş. Doğum pozisyonunu alamıyormuş filan. Kasılmalar erken olabiliyormuş. O yüzden erken alınabiliyormuş sadece. Ama bu da her kilolu bebekte olacak diye bir şart yok.
Teşekkür ederim canım :) kıyafetleri annem kendi evinde yıkayacak.
Benimde çok kasılmam var yatıyorum allah yardımcımız olsun
Mrb arkadaşlar bebisi hastaneden neye koyarak çıkarmayı düşünüyorsunuz. Puset beli için zararlı mi nete yazdım zaten anne karnındaki pozisyona göre hazırlanmış falan yazıyor. Zararlı diil diyor ama yine de endişeli anneler de çok var. Bu konuda tecrübeli annelerimiz var mı acaba
Arabayla olacağımız için oto koltuğuyla çıkaracaz biz
Yarın kadın doğuma uğra 5dk sürüyor çubukla test ediliyor canımKızlar benim gelen akıntım da biraz artış var bi kaç gündür şimdi aklıma takıldı bebeğin suyu falsn değildir demi yaa