- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Bazen oluyo cnm öyle benimde hareket etmeyip tedirgin olduğum anlar, göbeğini elinle 4_5 dakika sıvazla masaj gibi bastırmadan ben öyle yapınca uyanıyo hareket ediyo bi dene cnmkızlar en son oğluş yatarken hareket etti işte akşam 9 10 civarı...sonrasında ben de uyumuşum. sonrasında hareket etmedi. az önce muz ve çikolata yedim bana mısın demiyor. tedirgin oldum nedense.
3-4 gündür de anormal derecede hareket ediyordu sanki yer değiştiriyor gibiydi resmen karnım yamuldu sağ sol aşağı yukarı. acaba pozisyon değiştirdi de ondan mı hareketi azaldı... bekleyeyim diyorum ama bugün de mesai sonrası kontrol yok. izin de alamam bugün aksi gibi.
Anladım kuzum evet mesela bende 13-14. Gün yum oluyordu o yüzden farklılık olamamıştı. Demek o yüzden değişmiş seninKuzum ben ovulasyonla takip etmiştim zaten örneğin siz 14. Günde yumurtlarken benim 20. Gün falandı 30 ile 35 40 güne bile sarkıyodu regl döngüm... gittiğim her doktora söyledim onlar usg yi baz aldılar 27 haziran da 14. Günde yumurtlamadım çünkü karışık biliyorum ama o yüzden 4 temmuz dedik
Canım , benim genelde 30 35 arası bazen 40 günü bulduğu için o ay da 20. Günü çift çizgi çıkmıştı ovülasyon testinde adetler düzensiz ya da geç döllenme olunca zaten doktorlar o uyumlu tarihle değiştiriyorlar o yüzden ben hiç takılmadım buna
Kuzu gökçen hanımdı galiba
Canım bazen sessiz kaldıkları zamanlar oluyor şuan bir de iştesin.kızlar en son oğluş yatarken hareket etti işte akşam 9 10 civarı...sonrasında ben de uyumuşum. sonrasında hareket etmedi. az önce muz ve çikolata yedim bana mısın demiyor. tedirgin oldum nedense.
3-4 gündür de anormal derecede hareket ediyordu sanki yer değiştiriyor gibiydi resmen karnım yamuldu sağ sol aşağı yukarı. acaba pozisyon değiştirdi de ondan mı hareketi azaldı... bekleyeyim diyorum ama bugün de mesai sonrası kontrol yok. izin de alamam bugün aksi gibi.
Normal gelen akıntım arttı sadeceKoyu mu geliyor yoksa daha su gibi mi ? Akıntının artması suyun gelmesi olabilir ilk hamileliğimde başıma geldi çünkü , bence ihmal etmeden doktoruna danış derim
neye göre söylüyor ? sezeryan mı olucaksın acaba?H Heart of Gold bana da mart sonu nisan başı olur doğum demişti ama son zamanlarda konuşmadık
Doğumla ilgili konuşmuştuk ona istinaden söylemiştineye göre söylüyor ? sezeryan mı olucaksın acaba?
Mart falan deme ya sıkıntı basıyor vallaKızlaaaaaaar yarın 1 Mart Nisan a en yakın aygerçi benim Mayıs annelerinde olmam gerekiyor ama ben psikolojik olarak burda daha iyi hissediyorum kendimi beni göndermeyin oralara
Oyy daha zamanda varmış..Kızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.
Kuzum stres yapma hemen. Hareketli olduğun için hissetmiyor olabilirsin. Sessiz bir ortamda ve yatarak; daha iyi hissediliyor. karnını okşa, bol su filan iç, iyice odaklan.. Öyle farkettiğin tepki verdiği sevdiği birşeyler varsa onu ye. Mesela benim ki; portakal yer yemez ya da suyunu içince fena hareketleniyor. Sağıma tamamen dönüp yatınca da mutlaka tepki veriyor. Ben öyle kontrol ediyorm.kızlar en son oğluş yatarken hareket etti işte akşam 9 10 civarı...sonrasında ben de uyumuşum. sonrasında hareket etmedi. az önce muz ve çikolata yedim bana mısın demiyor. tedirgin oldum nedense.
Daha çok varmış internetinin yenilenmesineKızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.
Bazen oluyo cnm öyle benimde hareket etmeyip tedirgin olduğum anlar, göbeğini elinle 4_5 dakika sıvazla masaj gibi bastırmadan ben öyle yapınca uyanıyo hareket ediyo bi dene cnm
Anladım kuzum evet mesela bende 13-14. Gün yum oluyordu o yüzden farklılık olamamıştı. Demek o yüzden değişmiş senin
Bu Arada evet gökçen ehehe
Canım bazen sessiz kaldıkları zamanlar oluyor şuan bir de iştesin.
Hareketlerini yatarak beklemen lazım aslında, şuan belki sen hissetmiyor olabilirsin pozisyon değiştirdiyse eğer..
Başka da birşey diyemiyorum ki izin alabilseydin keşke sağlık ocağına giderdin en azından minnoş kalp atışlarını dinlemeye.
Bugün bana yardımcı geldi evde temizlik var çocuğu komşuya bıraktım ama sancidan kıvranıyorum resmen bugunki temizliğin üstüne aksama doğuma giderim heralde. İsler bitse iyiydi
Kızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.
Nisan ayinin basimda olacaklar icin mart baya yakin.benim ta nisan 30.bir gunle mayistan siyrildimKızlaaaaaaar yarın 1 Mart Nisan a en yakın aygerçi benim Mayıs annelerinde olmam gerekiyor ama ben psikolojik olarak burda daha iyi hissediyorum kendimi beni göndermeyin oralara
Bizi habersiz bırakma; salı günü yaz mutlaka..Kızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.
Ayyyy sorma o sıkıntıları...Mart falan deme ya sıkıntı basıyor valla
Benimkide oyle yapınca hareket ediyor :) diyorum annesi babasi gibi masaji seviyor bu cimcime heraldeBazen oluyo cnm öyle benimde hareket etmeyip tedirgin olduğum anlar, göbeğini elinle 4_5 dakika sıvazla masaj gibi bastırmadan ben öyle yapınca uyanıyo hareket ediyo bi dene cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?