2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
kızlar en son oğluş yatarken hareket etti işte akşam 9 10 civarı...sonrasında ben de uyumuşum. sonrasında hareket etmedi. az önce muz ve çikolata yedim bana mısın demiyor. tedirgin oldum nedense.

3-4 gündür de anormal derecede hareket ediyordu sanki yer değiştiriyor gibiydi resmen karnım yamuldu sağ sol aşağı yukarı. acaba pozisyon değiştirdi de ondan mı hareketi azaldı... bekleyeyim diyorum ama bugün de mesai sonrası kontrol yok. izin de alamam bugün aksi gibi.

Bazen oluyo cnm öyle benimde hareket etmeyip tedirgin olduğum anlar, göbeğini elinle 4_5 dakika sıvazla masaj gibi bastırmadan ben öyle yapınca uyanıyo hareket ediyo bi dene cnm

Anladım kuzum evet mesela bende 13-14. Gün yum oluyordu o yüzden farklılık olamamıştı. Demek o yüzden değişmiş senin
Bu Arada evet gökçen ehehe
Canım bazen sessiz kaldıkları zamanlar oluyor şuan bir de iştesin.
Hareketlerini yatarak beklemen lazım aslında, şuan belki sen hissetmiyor olabilirsin pozisyon değiştirdiyse eğer..
Başka da birşey diyemiyorum ki izin alabilseydin keşke sağlık ocağına giderdin en azından minnoş kalp atışlarını dinlemeye.

Bugün bana yardımcı geldi evde temizlik var çocuğu komşuya bıraktım ama sancidan kıvranıyorum resmen bugunki temizliğin üstüne aksama doğuma giderim heralde. İsler bitse iyiydi

Kızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.

Kızlaaaaaaar yarın 1 Mart Nisan a en yakın ay gerçi benim Mayıs annelerinde olmam gerekiyor ama ben psikolojik olarak burda daha iyi hissediyorum kendimi beni göndermeyin oralara
Mart falan deme ya sıkıntı basıyor valla
Oyy daha zamanda varmış..
görüşürüz canım hayırlı haberlerle gel inşallah Salı günü

Kuzum stres yapma hemen. Hareketli olduğun için hissetmiyor olabilirsin. Sessiz bir ortamda ve yatarak; daha iyi hissediliyor. karnını okşa, bol su filan iç, iyice odaklan.. Öyle farkettiğin tepki verdiği sevdiği birşeyler varsa onu ye. Mesela benim ki; portakal yer yemez ya da suyunu içince fena hareketleniyor. Sağıma tamamen dönüp yatınca da mutlaka tepki veriyor. Ben öyle kontrol ediyorm.

Daha çok varmış internetinin yenilenmesine
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım görüşürüz

Bazen oluyo cnm öyle benimde hareket etmeyip tedirgin olduğum anlar, göbeğini elinle 4_5 dakika sıvazla masaj gibi bastırmadan ben öyle yapınca uyanıyo hareket ediyo bi dene cnm

dediğini yaptım canım. işin kötüsü aslında konuşmak istiyorum oğluşumm napıyorsun diye ama oda arkadaşım erkek :) odadan çıktığında oğluşla konuşabiliyorum..yemek yedim biraz pıt pıt yapar gibi oldu. eşimi de aradım gidelim hastaneye diyor durumun belli niye izin vermesin diyor ama bilemedim.

biraz pıt pıt yapar gibi oldu. eğer pozisyon değiştirdiyse hareketlerde azalma normal ama işte onu da bilmiyorum ki...sanırım ben hastaneye gidecem gibi .

Bugün bana yardımcı geldi evde temizlik var çocuğu komşuya bıraktım ama sancidan kıvranıyorum resmen bugunki temizliğin üstüne aksama doğuma giderim heralde. İsler bitse iyiydi

canım kadın varken sen niye kendini yoruyorsun. bak bi arkadaşım 37. haftasına girdi izne ayrıldı. ertesi gün kadın aldı dedi ki temizleteyeyim hazır da dursun. ama duramamış kadınla beraber o da temizlemiş. kadın gidiyor. 1-2 saatsonra sancı hopppp gece doğurdu. neden çünkü hızlandırmış eğil kalk yoruldu. aman diyim yani sakın.

ay canım yaa doğuran olursa diye de gözün aydın demişsin Allah iyiliğini versin. akşamları da olsa gir bak habersiz bırakma. her an herkes doğurabilir

Kızlaaaaaaar yarın 1 Mart Nisan a en yakın ay gerçi benim Mayıs annelerinde olmam gerekiyor ama ben psikolojik olarak burda daha iyi hissediyorum kendimi beni göndermeyin oralara
Nisan ayinin basimda olacaklar icin mart baya yakin.benim ta nisan 30.bir gunle mayistan siyrildim

Bizi habersiz bırakma; salı günü yaz mutlaka..
Aman hepimiz inşaallah vaktinde sağ Salim doğuralım. :)

Mart falan deme ya sıkıntı basıyor valla
Ayyyy sorma o sıkıntıları...
Sabaha karşı wc diye uyandım. Aklıma geldi Mart ayına gireceğimiz.
Karanlıkta beşiğe baktım şöyle bi. Sonra doğumu vs düşününce uykum tamamen kaçtı.
Psikolojim çöktü valla.

Benimkide oyle yapınca hareket ediyor :) diyorum annesi babasi gibi masaji seviyor bu cimcime heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…