- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Aynı şeyler bende de var valla tek değilsin kuzumBizi habersiz bırakma; salı günü yaz mutlaka..
Aman hepimiz inşaallah vaktinde sağ Salim doğuralım. :)
Ayyyy sorma o sıkıntıları...
Sabaha karşı wc diye uyandım. Aklıma geldi Mart ayına gireceğimiz.
Karanlıkta beşiğe baktım şöyle bi. Sonra doğumu vs düşününce uykum tamamen kaçtı.
Psikolojim çöktü valla.
Aman canım gözünü seveyim.H Heart of Gold bende sabahtan beri sancim olduğu için bisi yapamiyorum ki zaten normalde duramam ama şuan kadını yönlendirmeye bile kalkamıyorum sunu yap bunu yap diyorum bıraktım kendi haline eksik bisey kalmaz inşallah. Ama inanılmaz kasılmalar başladı.
zaten boyle devam ederse annem aksam gelir bende eşimle muhtemelen hastaneye giderim. Kendi hastanem uzakta ama yakında ssk var hemen bi nst falan bakarlar sıkıntı varsa doktoruma öyle giderimAman canım gözünü seveyim.
Bırak öyle kalsın.. Olduğu kadar olsun. Sen yatıp dinlenmene bak. Çok artacaksa olursa git bence hastaneye..
Benim belim ağrıdığı zaman bildiğin kopuyor ve resmen adet olmadan önceki ağrın gibiKızlar kalça ve bel ağrım var bacaklarıma vuran, sizde de oluyor mu? Öyle doğum sancisi gibi düzenli değil, sürekli...
benim hamilelik boyunca bel ağrılarım vardı aynı şekilde kalca ve bacağıma vuran. Bel fitigindan supheleniyordu doktor. bel ağrısı son aylarda da normal diyor doktor ağırlık arttığı için karında ister istemez belimize binen yükte artıyor ama bel ağrın adet sancısında olurya onun gibiyse doğum sancısıyla karışıyor olabilir diyorlarKızlar kalça ve bel ağrım var bacaklarıma vuran, sizde de oluyor mu? Öyle doğum sancisi gibi düzenli değil, sürekli...
benim hamilelik boyunca bel ağrılarım vardı aynı şekilde kalca ve bacağıma vuran. Bel fitigindan supheleniyordu doktor. bel ağrısı son aylarda da normal diyor doktor ağırlık arttığı için karında ister istemez belimize binen yükte artıyor ama bel ağrın adet sancısında olurya onun gibiyse doğum sancısıyla karışıyor olabilir diyorlar
Bir konu geçmiş hastane çıkışı bebeği neyle nasıl çıkaracağız diye.
Sadece şunu belirtmek istiyorum (kimse üstüne direkt olarak alınmasın), ana kucağı/portbebe/oto koltuğu/ artık nasıl tabir ediyorsanız ben oto koltuğu diyorum. Arabayla evine dönecek herkesin mutlaka alması gereken birşey. Kesinikle arabada bebeğinizi kucağınızda taşımayın. Bir kere siz yapsanız bile bu yasak. Çok büyük tehlikeye atıyorsunuz bebeğinizi. Ben çok kaza duydum ve bu konuda eltimle dahi tartıştım bebeğini battaniyeye sarıp kucağında taşıdığı için arabada. Ani bir fren durumunda siz onu koruyamazsınız. Eğer öyle olsaydı oto koltuğu neden yapılsın ? Dediğim gibi zaten mecburi birşey yeni doğmuş bebeğe 0+ alınır ondan sonra büyüdükçe 1+ geçinir.
Lütfen çok dikkatli olun bu devirde trafik magandaları varken bebeğinizi riske atmayın.
(BU BİR KAMU SPOTUDUR)
Bende 28 de falan sormuştım . benim son takvim 17 nisanda bitiyor. o zamana kadar herhangi bi günde beklicez dediDoğumla ilgili konuşmuştuk ona istinaden söylemişti
Ben de ayni fikirdeyim canim. Ben de pusetle cikaricam. Dedigin gibi zaten normalde de oto koltuksuz yasak aracta seyahat etmesi. Burada sanirim 0-6 ay icin kullanilanlara puset deniyor. Ama onu da arac koltugu gibi sabitleyebiliyoruz. Kemerini taktiktan sonra allahin izniyle de dusmez kuzumuz. Hem de daha guvende olur aksine. Bir de cenin pozisyonuna uygun oluyor onlar. Cogundq beli destekleyecek pedler de var artik. Ben hatta bi iki hafta sonra cikarip arabaya koyucam hazir olsun valizle birlikte
Aynen canim.. ay hayirlisiyla kus lokumlarimizi bindirsekte gezdirsek yazin guzel guzel onlardaaaBenimki de bebek arabasına bağlanan oto koltuğu sanırım aynısı seninkiyle canım, hem arabada hem bebek arabasında kullanılıyor travel sistem diyorlar sanırım kuzum .
Çok seker canım, bir de penye battaniye ve bere ayarla tamamdirKızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Yaaaaaa bayıldııımmmmmmmKızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
bebegin büyümesinden dolayı beline binen yükün ağrısıdır o o zaman dikkatli ol çok yorma kendini istirahatle biraz rahatlar öyleyse.Kasik da yok gibi pek o nedenle adet sancisi gibi diyemiorm, bir de doktorum doğum sancisi düzenli gelir demişti, bu agro hep var, öyle belli aralıklarla gelen birşey değil yani.. Ama bel kalça bacak, sanki usutursn ya öyle ağrıyor...
Çok güzel bayıldım buna. ben bu bebeğinde istediğim gibi ne alışverişe gidebildjm nede simdi hevesle birşeylere bile bakamiyorum inşallah doğduktan sonra iyi olurum da boyle güzel ciciler alıp giydiririm. Annem bi 10lu hastane çıkışı bi kaç tane de 3lu 5li takim almış simdi acil durum planına onları koydum iyi olursam çıkarım alışverişe diye hala hayallerim var. Oğlumda herşeyi kendim planlayıp almıştım kızımda hiçbirşey yapamadim. Kısmet değilmiş.Kızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Ne tatlış olmuş bunlar takım gibi zatenKızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?