2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynı şeyler bende de var valla tek değilsin kuzum

Aman canım gözünü seveyim.
Bırak öyle kalsın.. Olduğu kadar olsun. Sen yatıp dinlenmene bak. Çok artacaksa olursa git bence hastaneye..

Slm kizceler..
bugun biz de kalktik yine temizlik yaptik
Simdide yemek falan yapicam. Aksama misafirim var yine dee
melekci canim merakta birakma bizi Hayirli haberlerle gelmen umidiyle insallah

mrvtrk cqnim sende sancin falannvarsa birak yattigin yerden soyle madem kadin da aldiysan. Senden kiymetli degil hic bir sekilde. Oldugu kdr artik

H Heart of Gold canim sen de tedirgin olduysan git en yakin kuruma. Saglik ocagi bile varsa olur.. biraz sakin bir ortamda dinle bakalim belki hareket eder canim. Stres yapma iyidir kuzucuk ins

Harbi saka maka marta giricez :))
Ben dusunmemeye calisiyorum. Hatta kayinvalidem yikadin mi kiyafetleri dedi.. dedim yok haftaya anneme gideyim geleyim ondan sonra baslicam dedim. Hazir edelim diye dusunuyordum ama dedi.. onemli olan cantanin hazir olmasi degil benim hazir olmam dedim ne zaman olacaksammm
Bu arada ben boyle hastane cikisi yaptirmistim ya isimli once onu yikadjm ama o ikinci gun kiyafeti olacak aslinda foto cekimi icin almistim onu. Yani ona bile yanlis yerden basladim sanirim
Bir de ben hala gecelik almadim. Nasil bir sey alacagimi da bilmiyorum. Pijama takimi aldim ama gecelik de almam gerekiyormusss. Gelen giden olacakmis ayipmis pf. Icime sinen bisi gormedim hic. Gidip gezmekte istemiyroum kii

Aman canım gözünü seveyim.
Bırak öyle kalsın.. Olduğu kadar olsun. Sen yatıp dinlenmene bak. Çok artacaksa olursa git bence hastaneye..
zaten boyle devam ederse annem aksam gelir bende eşimle muhtemelen hastaneye giderim. Kendi hastanem uzakta ama yakında ssk var hemen bi nst falan bakarlar sıkıntı varsa doktoruma öyle giderim

Kızlar kalça ve bel ağrım var bacaklarıma vuran, sizde de oluyor mu? Öyle doğum sancisi gibi düzenli değil, sürekli...

Kızlar kalça ve bel ağrım var bacaklarıma vuran, sizde de oluyor mu? Öyle doğum sancisi gibi düzenli değil, sürekli...
benim hamilelik boyunca bel ağrılarım vardı aynı şekilde kalca ve bacağıma vuran. Bel fitigindan supheleniyordu doktor. bel ağrısı son aylarda da normal diyor doktor ağırlık arttığı için karında ister istemez belimize binen yükte artıyor ama bel ağrın adet sancısında olurya onun gibiyse doğum sancısıyla karışıyor olabilir diyorlar

Bir konu geçmiş hastane çıkışı bebeği neyle nasıl çıkaracağız diye.
Sadece şunu belirtmek istiyorum (kimse üstüne direkt olarak alınmasın), ana kucağı/portbebe/oto koltuğu/ artık nasıl tabir ediyorsanız ben oto koltuğu diyorum. Arabayla evine dönecek herkesin mutlaka alması gereken birşey. Kesinikle arabada bebeğinizi kucağınızda taşımayın. Bir kere siz yapsanız bile bu yasak. Çok büyük tehlikeye atıyorsunuz bebeğinizi. Ben çok kaza duydum ve bu konuda eltimle dahi tartıştım bebeğini battaniyeye sarıp kucağında taşıdığı için arabada. Ani bir fren durumunda siz onu koruyamazsınız. Eğer öyle olsaydı oto koltuğu neden yapılsın ? Dediğim gibi zaten mecburi birşey yeni doğmuş bebeğe 0+ alınır ondan sonra büyüdükçe 1+ geçinir.
Lütfen çok dikkatli olun bu devirde trafik magandaları varken bebeğinizi riske atmayın.

(BU BİR KAMU SPOTUDUR)

Kasik da yok gibi pek o nedenle adet sancisi gibi diyemiorm, bir de doktorum doğum sancisi düzenli gelir demişti, bu agro hep var, öyle belli aralıklarla gelen birşey değil yani.. Ama bel kalça bacak, sanki usutursn ya öyle ağrıyor...

Ben de ayni fikirdeyim canim. Ben de pusetle cikaricam. Dedigin gibi zaten normalde de oto koltuksuz yasak aracta seyahat etmesi. Burada sanirim 0-6 ay icin kullanilanlara puset deniyor. Ama onu da arac koltugu gibi sabitleyebiliyoruz. Kemerini taktiktan sonra allahin izniyle de dusmez kuzumuz. Hem de daha guvende olur aksine. Bir de cenin pozisyonuna uygun oluyor onlar. Cogundq beli destekleyecek pedler de var artik. Ben hatta bi iki hafta sonra cikarip arabaya koyucam hazir olsun valizle birlikte

Doğumla ilgili konuşmuştuk ona istinaden söylemişti
Bende 28 de falan sormuştım . benim son takvim 17 nisanda bitiyor. o zamana kadar herhangi bi günde beklicez dedi O yüzden sana tahmini tarih verince acaba sezeryan olduğu için mi gün verdi diye düşündüm . Birdahaki kontrolde tekrar sorayım

Benimki de bebek arabasına bağlanan oto koltuğu sanırım aynısı seninkiyle canım, hem arabada hem bebek arabasında kullanılıyor travel sistem diyorlar sanırım kuzum .

Benimki de bebek arabasına bağlanan oto koltuğu sanırım aynısı seninkiyle canım, hem arabada hem bebek arabasında kullanılıyor travel sistem diyorlar sanırım kuzum .
Aynen canim.. ay hayirlisiyla kus lokumlarimizi bindirsekte gezdirsek yazin guzel guzel onlardaaa

Kızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?

Eklentiler

• DEC680C6-5185-4197-BC73-90483CC800AC.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 81
bebegin büyümesinden dolayı beline binen yükün ağrısıdır o o zaman dikkatli ol çok yorma kendini istirahatle biraz rahatlar öyleyse.

Kızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Çok güzel bayıldım buna. ben bu bebeğinde istediğim gibi ne alışverişe gidebildjm nede simdi hevesle birşeylere bile bakamiyorum inşallah doğduktan sonra iyi olurum da boyle güzel ciciler alıp giydiririm. Annem bi 10lu hastane çıkışı bi kaç tane de 3lu 5li takim almış simdi acil durum planına onları koydum iyi olursam çıkarım alışverişe diye hala hayallerim var. Oğlumda herşeyi kendim planlayıp almıştım kızımda hiçbirşey yapamadim. Kısmet değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…