- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Aynen katılıyorum. Ben ilk onu aldım. Garantiye aldım .çünkü basima geldi .hemde iki sefer. Anı frende ben arabanın önüne geldim. Yavruma baktım pusetinde bağla ve mışıl mışıl uyuyor .ve hayrete düştüm. O eskidi. Tekrar ve daha iyisini aldım .okadar dengesiz araba kullanan çok kiBir konu geçmiş hastane çıkışı bebeği neyle nasıl çıkaracağız diye.
Sadece şunu belirtmek istiyorum (kimse üstüne direkt olarak alınmasın), ana kucağı/portbebe/oto koltuğu/ artık nasıl tabir ediyorsanız ben oto koltuğu diyorum. Arabayla evine dönecek herkesin mutlaka alması gereken birşey. Kesinikle arabada bebeğinizi kucağınızda taşımayın. Bir kere siz yapsanız bile bu yasak. Çok büyük tehlikeye atıyorsunuz bebeğinizi. Ben çok kaza duydum ve bu konuda eltimle dahi tartıştım bebeğini battaniyeye sarıp kucağında taşıdığı için arabada. Ani bir fren durumunda siz onu koruyamazsınız. Eğer öyle olsaydı oto koltuğu neden yapılsın ? Dediğim gibi zaten mecburi birşey yeni doğmuş bebeğe 0+ alınır ondan sonra büyüdükçe 1+ geçinir.
Lütfen çok dikkatli olun bu devirde trafik magandaları varken bebeğinizi riske atmayın.
(BU BİR KAMU SPOTUDUR)
Aynen canim.. ay hayirlisiyla kus lokumlarimizi bindirsekte gezdirsek yazin guzel guzel onlardaaa
Kızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Aynen katılıyorum. Ben ilk onu aldım. Garantiye aldım .çünkü basima geldi .hemde iki sefer. Anı frende ben arabanın önüne geldim. Yavruma baktım pusetinde bağla ve mışıl mışıl uyuyor .ve hayrete düştüm. O eskidi. Tekrar ve daha iyisini aldım .okadar dengesiz araba kullanan çok ki
Benimki de bebek arabasına bağlanan oto koltuğu sanırım aynısı seninkiyle canım, hem arabada hem bebek arabasında kullanılıyor travel sistem diyorlar sanırım kuzum .
Benimde aynısıBana Bebek arabası ve puseti eltim verdi
Puset hem Bebek arabasına takılıyor hem arabada oto koltuğu olarak kullanılıyor dedi
Galiba Bebek en az 6 aylık veya bir yaş olana kadar onu kullanabiliyormuşuz.
Senin bahsettiğinde bu değil mi canım
İnşallah kuzuHahaha yok kız zamanında gelsin gününü tamamlasın
Maşallah çok güzel olmuş güle güle kullanınMinnosumun emzik zinciri kizlar
Allah yardımcın olsun canım.Canım benim bu 3. Gebeligim diğerleri sezeryanla olduğu için mecburen buda sezeryanla olacak Erken olma konusunda şu şekilde 2. Gebeligim de doğuma 4 gün kala Kordon basisi yüzüne bebeğimi kaybettim ve pıhtılaşma sorunumuz var o yüzden doktorum işi sansa bırakmak istemiyor inşallah ta her şey yolunda giderde hayırla alırız bebeklerimizi kucagimiza....
Çok geçmiş olsun canım babana inşallah biran önce işlemi gerçekleşir sağlıpına kavuşurİyi akşamlar kızlar
Mesajların hepsini anca okudum bitirdim maşallah size :)
Ne güzel yardıma anneler bekleniyor , hatta bazılarının kv yardım ediyor.
Bir de benim gibi her şeyi tek yapanlar var
Eşimden başka yardımcım destekçim yok.
Allah razı olsun o da elinden geleni yapıyor.
Bugün babamın hastaneye yatışı yapıldı, kök hücre nakli için hazırlayacaklar.
15 Mart’ta nakil olacakmış, dualarınızı eksik etmeyin canlar
Aynen anlattığın gibi bende doğru biliyormuşum canım.Güzel haberlere ihtiyacımız var. Tahlil sonucuna sevindim canım.
2 gündür çok kasılmalarım var sancılı bir şekilde.Korktum dinlenmeye çekildim; hazırlıkları yarım bıraktım öylece.
Bebişin kıyafetlerini bende yıkamadım daha. Yalnız değilsin yani. :) Çarşamba günü doktor kontrolüme kadar; hepsini biran önce halletmem lazım.
Olmazsa sen eşine tarif et, makineye at yıka kurut canım. Annene ütüsü kalsın.
Canım benimki de dönmedi henüz. Dönmeyen 4-5 kişi kaldık. :)
Bakalım hayırlısı.
İnşaallah hepimiz sağ Salim vaktinde kucağımıza alacağız..
Kilonun gelişimle hiçbir alakası yok canım. Hatta İçanadoluda; foset diye bir tabir vardır, kilolu olupda güçsüz halsiz olanlara söylenir. Önemli olan sağlıklı olması.
Kilo fazla olunca erkenden alınması gerekmiyor.Doğru biliyorsun kuzum yanı. Sadece iri olduğu için; alan yeterli gelmemeye başlıyormuş, bebek hareketsiz kaldığı için strese giriyormuş. Doğum pozisyonunu alamıyormuş filan. Kasılmalar erken olabiliyormuş. O yüzden erken alınabiliyormuş sadece. Ama bu da her kilolu bebekte olacak diye bir şart yok.
Canım kağıt havlu,normal havluda koy belki sütün inmez duş alman gerekebilir.Kızlar kabin boy valizim vardı çıkardım onu yarın hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Aklıma gelenleri yazayım eksik noktalar varsa uyarın beni
Bebek için;
2 takım hastane çıkışı (belki sezeryan olur)
3 tane zıbın
3 tane çorap
2 adet müslin örtü
2 adet battaniye
Ağız bezi
Patik
Bez
Alt açma bezi
Benim için;
2 adet lohusa takımı
Tacı (alınacak)
Terlik ( belki almam evde var 1 tane)
İç çamaşırı (en az 2 3 adet)
Depend ped (alınacak)
Çorap
Meme pedi
Meme ucu kremi (alınacak)
Makyaj malzemeleri
Hastane için;
Kapı süsü
Kapı tülü (alınacak)
Fotoğraf makinesi
Oto koltuğu ana kucağı
Eksiklerimi de tamamlayınca valize koyarım bana bir daral geldi
Bana Bebek arabası ve puseti eltim verdi
Puset hem Bebek arabasına takılıyor hem arabada oto koltuğu olarak kullanılıyor dedi
Galiba Bebek en az 6 aylık veya bir yaş olana kadar onu kullanabiliyormuşuz.
Senin bahsettiğinde bu değil mi canım
Benimde aynısıEki Görüntüle 2240264
Yaaa bu ne bayıldım yaaa senin kız benimkinden minnoş olacak şuan catladim orta yerimdenKızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Bir konu geçmiş hastane çıkışı bebeği neyle nasıl çıkaracağız diye.
Sadece şunu belirtmek istiyorum (kimse üstüne direkt olarak alınmasın), ana kucağı/portbebe/oto koltuğu/ artık nasıl tabir ediyorsanız ben oto koltuğu diyorum. Arabayla evine dönecek herkesin mutlaka alması gereken birşey. Kesinikle arabada bebeğinizi kucağınızda taşımayın. Bir kere siz yapsanız bile bu yasak. Çok büyük tehlikeye atıyorsunuz bebeğinizi. Ben çok kaza duydum ve bu konuda eltimle dahi tartıştım bebeğini battaniyeye sarıp kucağında taşıdığı için arabada. Ani bir fren durumunda siz onu koruyamazsınız. Eğer öyle olsaydı oto koltuğu neden yapılsın ? Dediğim gibi zaten mecburi birşey yeni doğmuş bebeğe 0+ alınır ondan sonra büyüdükçe 1+ geçinir.
Lütfen çok dikkatli olun bu devirde trafik magandaları varken bebeğinizi riske atmayın.
(BU BİR KAMU SPOTUDUR)
Aynen canım çok çok erken.Kilosu gelisimini gostermezki.tamam 38 haftayi doldurdugunda kilosu gelisimi iyiyse alinir ama bunum cok erken bence
Senle arasında tam 13 gün var kuzum aşşa yukarı 2 hafta.Benim sat 2 temmuz doktor bana da 28 Mart olabilir demişti son görüşmede. 36-37 hafta oluyor kuzeninin ki sanırım ve hiç mantıklı değil tabiki çok çok erken
Benimde sat 30 hazirandı canım.Enee, peki şuan usg uyumlu mu düzeltilmiş sat ile kuzu?
Çünkü 4 Temmuz olsa bile takviminin Nisan başı gözükmesi gerek sanki.
Geç mi yumurtluyodun ki
Epidural içinde anestezicinin görmesi gerek mi bak bunu bilmiyordum.Teşekkür ederim canım
Normal doğum canım ama epidural düşünüyorum belden o yüzden :)
Çok erken ne gereği var ya biz burda yatıyoruz bebek geç çıksın diye doktorlar erkenden alıyor parasıyla olunca demek ki gerçekten keyfi sezaryene karşıyım iyiki Fransada yasak
Teşekkür ederim canımAnnem kendi evimde yıkayacak o yüzden yoksa çoktan eşim yıkardı :))
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin
Teşekkür ederim canım :) kıyafetleri annem kendi evinde yıkayacak.
Benimde çok kasılmam var yatıyorum allah yardımcımız olsun
Arabayla olacağımız için oto koltuğuyla çıkaracaz biz
Yarın kadın doğuma uğra 5dk sürüyor çubukla test ediliyor canım
Benim gibi bir internet mağduru dahaKızlar tunaydin.erken kalkanlar masallah size ben nedense hiç kalkamiyorum. En erken 8.bu arada biraz sizden ayrı kalacam erkenden internetim bitti eşimden alırım belki aksamlari ama ayin 10 una kadar yokum dogurursamda birşekilde yazarım. Doğuran olursa da şimdiden gözü aydın olsun.inş böyle bir şey olmaz.öpüyorum hepinizisalı günü randevum var o zaman girerim haber veririm muhtemelen sezeryan gününü verir.
Hayyy ağzına sağlık
Epidural içinde anestezicinin görmesi gerek mi bak bunu bilmiyordum.
Acaba bizim burdada işleyiş öyle mi oluyor
Bende keyfi sezeryana karşıyım canım.
Üstelik bebeğide baş aşşa pozisyonda.
Gel sana cesaret vereyim diyorum istemiyo
10lu satılan hastane çıkışlarından daha güzel olmuş kombininKızlar ben henüz 10 lu hastane çıkışı alamadım geçen ebebek e baktım güzel model yoktu belki alamazsam diye şöyle bi takım yaptım olur mu acaba bu şekilde?
Çok seker canım, bir de penye battaniye ve bere ayarla tamamdir
Yaaaaaa bayıldııımmmmmmm
Çok güzel bayıldım buna. ben bu bebeğinde istediğim gibi ne alışverişe gidebildjm nede simdi hevesle birşeylere bile bakamiyorum inşallah doğduktan sonra iyi olurum da boyle güzel ciciler alıp giydiririm. Annem bi 10lu hastane çıkışı bi kaç tane de 3lu 5li takim almış simdi acil durum planına onları koydum iyi olursam çıkarım alışverişe diye hala hayallerim var. Oğlumda herşeyi kendim planlayıp almıştım kızımda hiçbirşey yapamadim. Kısmet değilmiş.
Ne tatlış olmuş bunlar takım gibi zaten
Aynen kuzumm ya hayırlısıyla alsak pamuklarımızı ilk gezmelerinide paylaşırız burda
Müthiş güzelbende hiç 10 lu 5li takımlar almadım kendim aldıklarımı takım yapacağım kuzum senin gibi
Çok geçmiş olsun canım.
Ben bu devirde o kuçakta taşıma işine hayretle bakıyorum. Örneğin eltim haala kucağında taşır. Oysa güvenlik herşeyden önemlidir
Dolabı kurduk kızlarEki Görüntüle 2240265 beşiği de kurduk ama daha örtülerini yıkamadım kırışık şuan erkende 20 marttan sonra yapacam
Canım kağıt havlu,normal havluda koy belki sütün inmez duş alman gerekebilir.
Atıştırmalık olarak çikolata,hurma ve kuru yemişte koy doğumda sancın olurken enerji vermesi için tüketirsin.
Soğan koymuş kimisi göğüs yarasına karşı ilk emzirmede göğsüne sürmek için.
Süt arttırıcı çayda koyabilirsin.
1 hafta 10gün doğdukları kilodan düşücekleri için sütün daha fazla olsun diye kullan.
Sanırsam biberonda almıştın onlarıda koy.
Benim aklıma gelenler bunlar :))
Yaaa bu ne bayıldım yaaa senin kız benimkinden minnoş olacak şuan catladim orta yerimden
Çok güzel kombinlemisssin canım
Bunu bilmiyordum canım.Teşekkür ederim kuzumm
Görmesi lazım evet beline falan bakıyormuş omurgaya epidural için uygun mu kan tahlili yaptırıyorlar alerji vs olmaması için kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?