- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Cuttingcorners çok tatlış olmuş kuzum
BellaCiao kuzum haklısın kesinlikle. Bizde duruma göre hop bi koşu oto koltuğu yada puset alıcaz. 3 saat yol gelicez bebişle, tehlikeye atamam pamuklara sardığım yavrumu
10lu satılan hastane çıkışlarından daha güzel olmuş kombinin
Yok kuzum emzik koymana bence gerek yok.Çok teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Canım allah gönlüne göre versinbazen işler planlandığı gibi gitmiyor şartlara uymak zorundayız eşimin anneannesi 5 li çıkışı hediye olarak almıştı 1 takım o var sonra bende ilk zamanlar takımlar almıştım şimdi taşınma tadilat vs derken biraz tasarruf etmemiz gerekiyor bende evdeki takımdan uydurdum ve beğenilmesine çok sevindim
Teşekkürler kuzum valla beğenmenize çok sevindim alt üst takım zaten geri kalanları ben ilave ettim
Teşekkürler canım
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın
Onları da ekleyeceğim canım şuan acil bir durum olursa diye hazır ettim bugunden biberonu yıkamam gerekiyor emziğe gerek var mı?
Canım çok teşekkür ederimbeğenmenize çok sevindim tereddüt ediyordum çünkü
Bende almadım kuzum hastane çıkışı adı altında takım.Çok teşekkür ederim kızlar eldeki imkanları değerlendirdim beğenmenize çok sevindim
Cuttingcorners çok tatlış olmuş kuzum
BellaCiao kuzum haklısın kesinlikle. Bizde duruma göre hop bi koşu oto koltuğu yada puset alıcaz. 3 saat yol gelicez bebişle, tehlikeye atamam pamuklara sardığım yavrumu
Bunu bilmiyordum canım.
Öğrendiğim iyi oldu belki bende epidural isterim :)
Olmazsa bu kontrelde doktorla konuşmalı ayrıntılı bir şekilde ❤
Kuzu bu arada yaptığın bilgi paylaşımına harfiyen katılıyorum.
Bazen kural açısından yapılıyor bu işlemler ama çok doğru bir gerekçe.
Mesela sendin galiba Fransada oto koltuğu olmadan bebeği hastaneden taburcu etmiyorlar diyen.
Çokda güzel bir uygulama,Türkiyede varsa ben hiç duymadım
Doğum yaklaşınca belkide kendileri bilgi veriyorda olabilirler kuzum.Aynen kuzum senin belki hastane sürecin daha uzun olacak o yüzden zaten taburcu olacapı zaman Urasımız bilgi verirler o zaman gidip alırsın
Konuş canım burda ön muayene şart dosyamıza ekliyorlar ondan sonra.
Evet Fransada oto koltuğu olmadan taburcu etmiyorlar kuzum hastanenin verdiği listede bile yazıyor çıkış için oto koltuğu diye. Ben sadece genel bilgilendirme yapmak istedim çünkü haala 2019da kucağında battaniyeyle çıkanlar var ve bu hiç normal değil
Ne örüyon kız öyle
Kendime lif örüyorum anacım başka bi şey bilmiyorum ki bide büyük büyük boşluklar oluyor arada neden acabaNe örüyon kız öyle
Kimi yeri gevşek kimi yeri sıkı örüyorsun muhtemelen,gevşek ördüğün yerlerde boşluk oluşuyorKendime lif örüyorum anacım başka bi şey bilmiyorum ki bide büyük büyük boşluklar oluyor arada neden acaba
Işığa doğru gel oğlum diye seslenBenim yavru kuşum yine döndü mü bir haltlar yedi ama yan döndü sanırım.
Bi doğru yolu bulamadı kereta
Mart anneleri bende bağımlılık yaptı
Var mı benim gibi devamlı kim doğurmuş diye takip eden
Çok heyecanlı demi
Galiba kuzumKimi yeri gevşek kimi yeri sıkı örüyorsun muhtemelen,gevşek ördüğün yerlerde boşluk oluşuyor
Işığa doğru gel oğlum diye seslen
Benim kızda döndü mü büyüdüde yayıldı mı çözemedim
Yeni mi alıştın canım örmeyeGaliba kuzum
Ultrasonu tutunca dururlar nazlanırlarEhehe
Keşke evde ultrasonumuz olsa da baksak napıyorlar diye
Bu arada Mart analarına aklıma geldikçe bakıyorum bende.
Aynen kuzu olmuştur illaki.Yeni mi alıştın canım örmeye
Eğer yeniyse elin yavaş yavaş alışır zamanla usta bile olursun :)
Ultrasonu tutunca dururlar nazlanırlar
Mart girmeden aşşa yukarı 8-10 kişi doğurdu.
Banlananlar vardı onlarda olsa daha kalabalıklardı,belki onlardanda doğuran olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?