2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İçmeyene çok kötü geliyor kokusu
Eşimden biliyorum bende,gerçi eşim içtiği zaman terasta içiyor hiç bana kokmuyor.
Kayınlarım veya kb içince çoook kötü kokusu geliyor üstüne sinmiş oluyor

Evet canım psikiyatır örgü ör dedi

Çok heyecanlı demi

Aynen öyle ya

sbry kııız nerlerdesin sesin soluğun çıkmıyo kaç gündür
En son lohusa takımı alıyodu kv

Her alde hayal kırıklığına uğradı istediği takımı almadıysa zaar

Aynen durum bende aynı !! Evde sıgara kokusu var yukardaki mi aşağıdaki mi içiyor belirsiz !

sbry kııız nerlerdesin sesin soluğun çıkmıyo kaç gündür
En son lohusa takımı alıyodu kv
Buralardayım kuzum girip okuyorum da yazamadım. Dün iş yerine gittim işler çok birikmiş, bugünde evden çalışmaya devam yoğundu yazamadım bi türlü takipteyim ama
Ben 1 takım pijama 1 takım iç çamaşırı istemiştim. Kayınvalidem 1 takım sabahlıklı pijama, 1 takım sadece pijama, 2 takımda iç çamaşırı almış
Akşamada görüntülü arayıp tek tek gösterdi o arada görücem geldi eve dokunma poşetlerini falan yırtarsın sbry beğenmezse değiştiricez diyor dokunmasın diye

Kizceleeeerrr
Napiosunuz bakiyimmm
Kizceler normal sartlarda ben 5 mayis gibi dogum yapacagim ancak sizde durumlar nedir. 3-5 gun geri kayabilir mi benim hic sancim falan olmadi

Bende pusetle çıkarıcam kızlar 3 lü travel aldım. Pusetini kullanayim diyorum. Eşim de bu büyük olan adını herkes başka söylüyor port bebe sanirim yatıyor dümdüz onu götürelim diyor. Dediginiz gibi nete yazdım zaten bebekler için üretilmiş düşünmüşlerdir her şeyini. Altına battaniyesi koyarız diyorum bakalim. Kabın boy valizi de dün hazırladım. Her şey içinde. Bakalım çok heyecanliyim bebiş iş coming)

Evet canım psikiyatır örgü ör dedi
Örgü gerçekten insan kafasını çok rahatlatıyor.
Sendede işe yarar inşallah canım
Aynen öyle ya

Her alde hayal kırıklığına uğradı istediği takımı almadıysa zaar

Aynen durum bende aynı !! Evde sıgara kokusu var yukardaki mi aşağıdaki mi içiyor belirsiz !
Süper babanne yapar mı diyosun öyle işler

Benim kasılmalar hâlâ devam ediyo bazı günler çok oluyo ,magnezyum içiyorum kasılmaya iyi geliyomuydu magnezyum,korkuyorum erken doğuracam diye
Bu aylarda bebeklerin kemik gelişimi olduğu için calsiyum değerlerimiz hızla düşüyor.Süt ve süt ürünlerine biraz daha yüklen.
Emilimini bozucak şeylerle tüketme.
Mesala yoğurdu yemek yanında değilde sadece ara öğün olarak 1 tabak yemeye çalış,gerekirse 2 tabak.
Gün içinde kaşar,yoğurt,tansiyon sıkıntın yoksa maden suyu,gece yatmaya yakın iç magnezyumunu.
Birde uyku arasında süt içmeni tavsiye ederim ❤

Kendime lif örüyorum anacım başka bi şey bilmiyorum ki bide büyük büyük boşluklar oluyor arada neden acaba
Püsküllü olan ip bebeğe çok iyi canım .biliyorsan onu al yap .zaten kolay pratik sisiyle bir ters bir düz hafif hafif 10 yada 15 tane sisin üzerinde götür getir.

İş yaparken doğurcan bu gidişle
Tam tahmin ettiğim süper babanne hareketi
Kıız görümcen kıskanmıyo mu
Bebek bezlerinin yanındaki koyu pembe olanlar alt açma mı canım ?
Ben birtek ebeye verilcek olanları buzdolabı poşetine koyucaktım.
Senin gibi hurçlara koymak daha mı iyi olur
Birde beyaz ayıcıklı battaniye mi,eğer öyleyse çok güzel şirin güle güle kullansın Nisantoş

Ehehe
Keşke evde ultrasonumuz olsa da baksak napıyorlar diye
Bu arada Mart analarına aklıma geldikçe bakıyorum bende.
Bende dünden beri sun bat annelerine bakıyordum şimdide marta bakacam. Doğum hikayelerini merak etmiyor değilim .2.cisi ama .inan ilki daha rahat. Çünkü bir yandan başına ne gelecek bilmiyorsun. Biryandan iyi bir yandanda korkutuyor ister istemez

Lusi canım arkadaşlara da de hastane çantasına ne koymuşlarsa oraya yazsınlar. Maksat birbirimizden yardım alırız unuttuklarımız olur. Hatırlat koyarız. Bazılarımız goremeyebiliyir. Hatta doğum yapan arkadaşlar olursa sık sık doğum hikayeleri tecrübelerini alıntılayalım. Yada onuda ayrı bir konuya taşısak. Nisan doğum hikayeleri. Gibi. Birde doğumlar yaklaşıyor .listede yenile arkadaşlar olarak birbirimizden haberimiz olur isimler. Hatta ben hala karar veremedim. Kusura bakma canım ya uzun oldu baya forumları gezdim doğum hikayeleri için resmen sayfa sayfa arıyorum. Bizde farklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…