İçmeyene çok kötü geliyor kokusuAllahım rüzgar estiğinden midir nedir.
Cam mam kapalı evin içine sigara kokusu geliyor.
Tövbe yaa. Yada üst kattakinin eşi evde içerde mi içiyor napıyorsa öylelikle geliyor.
Sabahtan beri sinir oldum sanki bizim evde içiliyor gibi.
Hiiç bilmiyorum ki canım epey bir zaman oldu onlar banlanalıAynen kuzu olmuştur illaki.
Onların banı açılmayacak mı ki yılbaşında banlanmışlardı galiba
Kız eli maşalı @BlankinfinityAllahım rüzgar estiğinden midir nedir.
Tövbe yaa. Yada üst kattakinin eşi evde içerde mi içiyor napıyorsa öylelikle geliyor.
Evet canım psikiyatır örgü ör dediYeni mi alıştın canım örmeye
Eğer yeniyse elin yavaş yavaş alışır zamanla usta bile olursun :)
Ultrasonu tutunca dururlar nazlanırlar
Mart girmeden aşşa yukarı 8-10 kişi doğurdu.
Banlananlar vardı onlarda olsa daha kalabalıklardı,belki onlardanda doğuran olmuştur
Çok heyecanlı demi
Allahım rüzgar estiğinden midir nedir.
Buralardayım kuzum
Bende pusetle çıkarıcam kızlar 3 lü travel aldım. Pusetini kullanayim diyorum. Eşim de bu büyük olan adını herkes başka söylüyor port bebe sanirim yatıyor dümdüz onu götürelim diyor. Dediginiz gibi nete yazdım zaten bebekler için üretilmiş düşünmüşlerdir her şeyini. Altına battaniyesi koyarız diyorum bakalim. Kabın boy valizi de dün hazırladım. Her şey içinde. Bakalım çok heyecanliyim bebiş iş comingBen de ayni fikirdeyim canim. Ben de pusetle cikaricam. Dedigin gibi zaten normalde de oto koltuksuz yasak aracta seyahat etmesi. Burada sanirim 0-6 ay icin kullanilanlara puset deniyor. Ama onu da arac koltugu gibi sabitleyebiliyoruz. Kemerini taktiktan sonra allahin izniyle de dusmez kuzumuz. Hem de daha guvende olur aksine. Bir de cenin pozisyonuna uygun oluyor onlar. Cogundq beli destekleyecek pedler de var artik. Ben hatta bi iki hafta sonra cikarip arabaya koyucam hazir olsun valizle birlikte
Örgü gerçekten insan kafasını çok rahatlatıyor.Evet canım psikiyatır örgü ör dedi
Süper babanne yapar mı diyosun öyle işlerAynen öyle ya
Her alde hayal kırıklığına uğradıistediği takımı almadıysa zaar
Aynen durum bende aynı !! Evde sıgara kokusu var yukardaki mi aşağıdaki mi içiyor belirsiz !
Bu aylarda bebeklerin kemik gelişimi olduğu için calsiyum değerlerimiz hızla düşüyor.Süt ve süt ürünlerine biraz daha yüklen.Benim kasılmalar hâlâ devam ediyo bazı günler çok oluyo ,magnezyum içiyorum kasılmaya iyi geliyomuydu magnezyum,korkuyorum erken doğuracam diye
Püsküllü olan ip bebeğe çok iyi canım .biliyorsan onu al yap .zaten kolay pratik sisiyle bir ters bir düz hafif hafif 10 yada 15 tane sisin üzerinde götür getir.Kendime lif örüyorum anacım başka bi şey bilmiyorum ki bide büyük büyük boşluklar oluyor arada neden acaba
İş yaparken doğurcan bu gidişleBuralardayım kuzumgirip okuyorum da yazamadım. Dün iş yerine gittim işler çok birikmiş, bugünde evden çalışmaya devam yoğundu yazamadım bi türlü takipteyim ama
Ben 1 takım pijama 1 takım iç çamaşırı istemiştim. Kayınvalidem 1 takım sabahlıklı pijama, 1 takım sadece pijama, 2 takımda iç çamaşırı almış
Akşamada görüntülü arayıp tek tek gösterdi o arada görücem geldi eve dokunma poşetlerini falan yırtarsın sbry beğenmezse değiştiricez diyor dokunmasın diye
Bebek bezlerinin yanındaki koyu pembe olanlar alt açma mı canım ?Helööö annişler sonunda bavulumu hazırladım diyebilirim bi kaç eksiğimiz var onları da halledicem inşallah kısa süre
Eki Görüntüle 2240330 Eki Görüntüle 2240328 Eki Görüntüle 2240327 Eki Görüntüle 2240328
Bende dünden beri sun bat annelerine bakıyordum şimdide marta bakacam. Doğum hikayelerini merak etmiyor değilim .2.cisi ama .inan ilki daha rahat. Çünkü bir yandan başına ne gelecek bilmiyorsun. Biryandan iyi bir yandanda korkutuyor ister istemezEhehe
Keşke evde ultrasonumuz olsa da baksak napıyorlar diye
Bu arada Mart analarına aklıma geldikçe bakıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?