- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Kan akışına bakıyorlar kuzum doppler ile.
Geri sayfalarda video atmıştım onu izle kuzum yazmak istediklerimi doktor tane tane açıklamış yüreğine su serpilsin :) Az çok nasıl hissettiğini anlıyorum ama doktorun gerçekten iyi açıklamış aslında biz anayız anaa napalım merak ediyoruz böyle :)
Sürekli artarak devam eden gerilik olmadığı sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle❤
Oh planlar ☺
Bende yarın gezmeyi planlıyorum az hava almaya çıkayım çarşıya diyorum
Canım mevzunun öncesini bilmediğim için anladığım kadarıyla söylücem. Benim de bebişin geçen hafta gittiğimde 1 hafta geri ölçüldü. Aynı hastanede bi hafta sonra iki üç gün önde çıktı.. ne o kdr kilo alması ne de gelişmesi mümkündü.. hiç sıkma canını. Kaldı ki iki haftaya kadar geri olması çok doğal.. önemli olan gelişiminin devam ediyor olması.. ve anladığım kadarıyla dopler e bakıp bebeğe giden kan akışı iyi mi diye de bakılmış. Ki bebeğin beslenmesini sağlayan tek unsur o.. orada da sorun yoksa hiç bir sorun yoktur gönlünü ferah tut.Kızlar çok teşekkür ederim
Mesajlarınız rahatlattı gerçekten
Aslında çok doğru söylüyorsunuz ama işte ilk duyunca bi kötü oldum ağladım ben bakamadım mı bebeğe diye
Oysaki doktor seninle ilgisi yok dedi
Zaten doktor çok sakin genel olarak her seye olabilir gebelikte normal diyerek yaklaşıyor
Ve dediği gibi şimdi böyle konuştu ama tek kontrolde hemen kesin gerilik var diyemeyiz ben de aslında bunun farkındayım ama panik yaptım
Suyu gayet iyi dedi, kilosu da çok çok az değil ama tam da haftasında değil dedi sadece.
Bir de dopler dediği ne oluyor
Ona baktı gayet iyi bir sıkıntı yok dedi
Kolay değil kuzum hamileliğin kendisi bile Zaten değişik şeyler düşünmek için yeterli hormon salgılatıyorVideoyu izledim canım
Gerçekten doktor çok güzel açıklıyor
Şimdi biraz daha iyiyim
Sanırım geçen haftadan beri biraz sinirlerim yıprandı
Taş düşürme böbrek genişlemesi derken çok gerildim Zaten
Bugün de üroloji endokrin ve kadın Doğum kontrolü bir araya gelince ister istemez gerildim sonuçlar ne çıkacak diye
Hamilelik hormonlarının da etkisi var tabi
Eve gelip duş alınca biraz sakinleştim
Eşime diyorum ne yapalım bizim kız minnoş bir Bebek olmaya karar vermiş :)
Eşim de sana çekmiş işte senin gibi minnoş olacak dedi
O uyuyamama durumu banada olur. Dinlen bol bol kuzu.Çık kuzum bu arq hava güzel olacakmış iyi olur size de.. ben yarın akşam arkaşımq gidicez yatılı. Ve ailem harici ilk defa başka yerde yatıcam. Uyuyamam muhtemelen . Gündüzden iyi dinlenmem lazım
Canım mevzunun öncesini bilmediğim için anladığım kadarıyla söylücem. Benim de bebişin geçen hafta gittiğimde 1 hafta geri ölçüldü. Aynı hastanede bi hafta sonra iki üç gün önde çıktı.. ne o kdr kilo alması ne de gelişmesi mümkündü.. hiç sıkma canını. Kaldı ki iki haftaya kadar geri olması çok doğal.. önemli olan gelişiminin devam ediyor olması.. ve anladığım kadarıyla dopler e bakıp bebeğe giden kan akışı iyi mi diye de bakılmış. Ki bebeğin beslenmesini sağlayan tek unsur o.. orada da sorun yoksa hiç bir sorun yoktur gönlünü ferah tut. ❤
Bugün kontrolüm vardı canımÇık kuzum bu arq hava güzel olacakmış iyi olur size de.. ben yarın akşam arkaşımq gidicez yatılı. Ve ailem harici ilk defa başka yerde yatıcam. Uyuyamam muhtemelen . Gündüzden iyi dinlenmem lazım
Canım mevzunun öncesini bilmediğim için anladığım kadarıyla söylücem. Benim de bebişin geçen hafta gittiğimde 1 hafta geri ölçüldü. Aynı hastanede bi hafta sonra iki üç gün önde çıktı.. ne o kdr kilo alması ne de gelişmesi mümkündü.. hiç sıkma canını. Kaldı ki iki haftaya kadar geri olması çok doğal.. önemli olan gelişiminin devam ediyor olması.. ve anladığım kadarıyla dopler e bakıp bebeğe giden kan akışı iyi mi diye de bakılmış. Ki bebeğin beslenmesini sağlayan tek unsur o.. orada da sorun yoksa hiç bir sorun yoktur gönlünü ferah tut. ❤
Kolay değil kuzum hamileliğin kendisi bile Zaten değişik şeyler düşünmek için yeterli hormon salgılatıyor ☺
Doğru demiş eşin bak hatırladım mini mini minnoş birşeysin zaten anasına çeker belki senin minnoşta☺
Sıkma sen canını❤
AA hem ikiz hem minnoşHamilelik böyleyse lohusalık çok fırtınalı geçecek
Ya evet ben sana fotoğraf göndermiştim.
Minnoşum dimi benim kız da bana çekecek
Bugün babamla konuştum
Kızım ne üzülüyorsun dedi
Siz doğduğunuzda ikiniz bir koluma sığıyordunuz ama bak büyüdünüz işte dedi
(İkizim var benim. 15 günlükken annem sağlık ocağına götürmüş bizi, kundağınızla iki buçuk kiloyu doldurmuyordunuz der)
Mrb şimdi tesaduf msjınıza denk geldim.önceki konuşmaları bilmediğim içinBu ölçümler benimde kafamı karıştırdı devlet hastanesinde 1 hafta yattığımda kendi doktorumla çok paraleldi ama geçen rapor için gittiğimde bacak boyu biraz kısa dedi rapora baktım 3 hafta kısa kilosuna da onunla orantılı olduğu için az dedi halbuki benim kendi perinatologuma 5 gün önce gittiğimde herseyi haftasıyla uyumluydu 5 gümde 3 hafta boy geriler mi? Bebeğimin genetik olarak boyunun kısa olması bekleniyor evet çünkü benimle aynı mutasyon bulundu onda ve bu mutasyon boy kısalığı yapıyor benim boyum 1.53 babasının 1.70 tabimi uzun boylu kız çocuğu beklemiyorum ama normal giderken başka bi doktorun 3 hafta geri rapor yazması ve kilosunu da 150 gr düşük söylemesi kafamı bulandırmadı değil en iyisi tek doktorda takipli olmak
Gel de anlat kuzum :) ben net bir şekilde karşı çıkıcam tabi doktorlar da önermiyormuş zaten, gizli saklı yapmazlar inşallah. Ona da eşim engel olacak artıkCanım şekerin neye faydası var ki yeni doğmuş minicik kuzuya şekerli su veresin.
Şekerli su verilen bebeklerde 2 saat sonra insülin yükseliyor,buda bebeği ağırlaştırıp uyku eğilimi artıyor.
Önceden şekerli su verilen bebeklerin hangisinin sarılık geçirip geçirmediği belli mi bilmiyoruz bile.
Su konusuna gelince ilk 6 ay ek gıda almayan anne sütü emen alan bebeklere su vermek gerekmiyor.
Mama ile beslenenlere verilmesi gerekiyor
Sağlıkla kullanın kuzumSlm kızlar bgn siteye giremedim. Sayfaları da okuyamadım.. site tamamen yenilenmişve uyuz olmuş sanırım... bugün avm ye fln gittim hiç bişi bulamadım biberon falan bakayım dedim amaaa aradıklarımı bulamadım. Sinir bozucuydu :/ sırf bir şey almış olmak için diş kaşıyıcı aldımmm bu arada görümcem de halı siparişi verdi.. aslında oda yapmıcam ama. İleride ki odası için illa halı beğen dediler ben de iu halıyı beğendim sizce nası?
Talan edilmiş her yer :) sizler nasılsınız?
AA hem ikiz hem minnoş
Ben kilolu bile doğmuşum senin yanında o zaman ☺
Birde lütfen şimdiden lohusalığı düşünmeyelim yoksa sonumuz fena
Ah garibim yaahbgvgjkkghjjkghjkkkhhbHhbjkkkjjllllkjkplkkkkııopppjjjjjoooıookk
İkizim anne karnında beni biraz baskıladığı için ben biraz besinsiz kalmışım
Normal Doğum, o doğana kadar da ben içerde oksijensiz kalınca beni küvöze koymuşlar bir hafta. Ben doğduğumda hiç hayat belirtisi yokmuş bende
Yine iyi bile büyüyüp serpilmişim
Ben birşey görmedim kiA April wind ayy ya bak senin mesajını alıntıladığım mesaj var ya onun başındaki kısmı görme
Öylesine denemeler yapıyordum sonra sildim ama oraya nasıl geri geldi anlamadım
Kusura bakma canım
Evet tek yumurta ikiziyizAh garibim yaa
Tek yumurta o zaman öyle mi?
Öyleyse nasıl bir duygu çok merak ederim böyle şeyleri
Yaa ehehe hayali ama hoş gerçekte tek yumurta ikizim olsun istemezdim benEvet tek yumurta ikiziyiz
Bence güzel bir duygu ama büyüyene kadar ikizim hiç hoşlanmazdı bu durumdan
İkizlere yakın isimler koyulması, bir seslenişte ikisinin birlikte adının söylenmesi, fotokopi gibi aynı giydirilmesi gibi tüm durumlara maruz kaldık
Büyüyene kadar annem babam bile karıştırırdı
Beni ikizim zannedip azarladıkları da çok olmuştur
Alışılıyor ya ama keşke komple değiştirmek yerine eskisine yeni özellikleri ekleselermiş sadece. Kısmet artıkKızlar bune site değişmiş. Hiç birşey anlamıyorum. Eskisi iyiydi ya
Biz liseyi farklı şehirlerde yatılı okudukYaa ehehe hayali ama hoş gerçekte tek yumurta ikizim olsun istemezdim ben
Valla lisede bizimde vardı tek yumurta ikizlerimiz biz artık ayırt edebiliyorduk ama ikisi yanyanalarken. Biri azıcık daha kiloluydu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?