2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Videoyu izledim canım
Gerçekten doktor çok güzel açıklıyor
Şimdi biraz daha iyiyim
Sanırım geçen haftadan beri biraz sinirlerim yıprandı
Taş düşürme böbrek genişlemesi derken çok gerildim Zaten
Bugün de üroloji endokrin ve kadın Doğum kontrolü bir araya gelince ister istemez gerildim sonuçlar ne çıkacak diye

Hamilelik hormonlarının da etkisi var tabi
Eve gelip duş alınca biraz sakinleştim
Eşime diyorum ne yapalım bizim kız minnoş bir Bebek olmaya karar vermiş :)
Eşim de sana çekmiş işte senin gibi minnoş olacak dedi

Oh planlar ☺
Bende yarın gezmeyi planlıyorum az hava almaya çıkayım çarşıya diyorum

Çık kuzum bu arq hava güzel olacakmış iyi olur size de.. ben yarın akşam arkaşımq gidicez yatılı. Ve ailem harici ilk defa başka yerde yatıcam. Uyuyamam muhtemelen . Gündüzden iyi dinlenmem lazım

Canım mevzunun öncesini bilmediğim için anladığım kadarıyla söylücem. Benim de bebişin geçen hafta gittiğimde 1 hafta geri ölçüldü. Aynı hastanede bi hafta sonra iki üç gün önde çıktı.. ne o kdr kilo alması ne de gelişmesi mümkündü.. hiç sıkma canını. Kaldı ki iki haftaya kadar geri olması çok doğal.. önemli olan gelişiminin devam ediyor olması.. ve anladığım kadarıyla dopler e bakıp bebeğe giden kan akışı iyi mi diye de bakılmış. Ki bebeğin beslenmesini sağlayan tek unsur o.. orada da sorun yoksa hiç bir sorun yoktur gönlünü ferah tut.

Kolay değil kuzum hamileliğin kendisi bile Zaten değişik şeyler düşünmek için yeterli hormon salgılatıyor
Doğru demiş eşin bak hatırladım mini mini minnoş birşeysin zaten anasına çeker belki senin minnoşta
Sıkma sen canını

O uyuyamama durumu banada olur. Dinlen bol bol kuzu.
Birde şimdi direk aklıma artık WC ve idrar konusu geliyor ben kalamazdım heralde

Bugün kontrolüm vardı canım
Ben 33+1im
Ama bebeğin kilosu bel çevresi ve bacak uzunluğu (AC ve FL değerleri oluyormuş) 31+4 çıktı
Benim de ona moralim bozuldu
Doktor 35te gel dedi
Eğer gelişimi çok yavaşlamış olursa 37 veya 38.haftada alırız dedi

Kızların dediği gibi bugünki tek kontrolden hemen gerilik var denmez ama insan etkileniyor işte

Hamilelik böyleyse lohusalık çok fırtınalı geçecek

Ya evet ben sana fotoğraf göndermiştim.
Minnoşum dimi benim kız da bana çekecek

Bugün babamla konuştum
Kızım ne üzülüyorsun dedi
Siz doğduğunuzda ikiniz bir koluma sığıyordunuz ama bak büyüdünüz işte dedi
(İkizim var benim. 15 günlükken annem sağlık ocağına götürmüş bizi, kundağınızla iki buçuk kiloyu doldurmuyordunuz der)

AA hem ikiz hem minnoş
Ben kilolu bile doğmuşum senin yanında o zaman

Birde lütfen şimdiden lohusalığı düşünmeyelim yoksa sonumuz fena

Mrb şimdi tesaduf msjınıza denk geldim.önceki konuşmaları bilmediğim için
Bebeğimde de aynı mutasyon bulundu yazmışşınız bunu nasıl ögrendiniz genetik testmi yaptırdınız acaba?

Gel de anlat kuzum :) ben net bir şekilde karşı çıkıcam tabi doktorlar da önermiyormuş zaten, gizli saklı yapmazlar inşallah. Ona da eşim engel olacak artık
Sağlıkla kullanın kuzum

hbgvgjkkghjjkghjkkkhhb
Hhbjkkkjjllllkjkplkkkkııopppjjjjjoooıookk
AA hem ikiz hem minnoş
Ben kilolu bile doğmuşum senin yanında o zaman ☺

Birde lütfen şimdiden lohusalığı düşünmeyelim yoksa sonumuz fena

İkizim anne karnında beni biraz baskıladığı için ben biraz besinsiz kalmışım
Normal Doğum, o doğana kadar da ben içerde oksijensiz kalınca beni küvöze koymuşlar bir hafta. Ben doğduğumda hiç hayat belirtisi yokmuş bende
Yine iyi bile büyüyüp serpilmişim

Ah garibim yaa
Tek yumurta o zaman öyle mi?
Öyleyse nasıl bir duygu çok merak ederim böyle şeyleri

Ah garibim yaa
Tek yumurta o zaman öyle mi?
Öyleyse nasıl bir duygu çok merak ederim böyle şeyleri
Evet tek yumurta ikiziyiz
Bence güzel bir duygu ama büyüyene kadar ikizim hiç hoşlanmazdı bu durumdan

İkizlere yakın isimler koyulması, bir seslenişte ikisinin birlikte adının söylenmesi, fotokopi gibi aynı giydirilmesi gibi tüm durumlara maruz kaldık

Büyüyene kadar annem babam bile karıştırırdı
Beni ikizim zannedip azarladıkları da çok olmuştur

Yaa ehehe hayali ama hoş gerçekte tek yumurta ikizim olsun istemezdim ben
Valla lisede bizimde vardı tek yumurta ikizlerimiz biz artık ayırt edebiliyorduk ama ikisi yanyanalarken. Biri azıcık daha kiloluydu çünkü

Yaa ehehe hayali ama hoş gerçekte tek yumurta ikizim olsun istemezdim ben
Valla lisede bizimde vardı tek yumurta ikizlerimiz biz artık ayırt edebiliyorduk ama ikisi yanyanalarken. Biri azıcık daha kiloluydu çünkü
Biz liseyi farklı şehirlerde yatılı okuduk
Birbirimizin okullarına gittiğimizde bizi hep karıştırırlardi.

Birgün ikizimin arkadaşı beni görmüş ama kız beni ikizim zannediyor, ben kızı zaten hiç tanımıyorum
Baktım biri bana el sallayıp duruyor
Ben de deli mi ne dedim başımı çevirdim

Sonra o kız ikizime küstü sen beni gördün ama böyle yaptın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…